Allah iyiliğini vrsin arkadaşım gülmekten gözlerimden yaşlar geldı:)))hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
Cok hoşşunuz çok güldüm:))Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
çok güldüm :)))eşimle sinemadayız.Filmin son sahneleri.Eşimi sarmamış film ufak ufak uyuklamaya başlamışbirden silah seslerinin yüksekldiği bol aksiyonlu bir sahne Ama öyle birşey ki salon sessizken ve film sakin bir şekilde ilerlerken o silah sahnelerinin çıkardığı sesle bütün salon bir anda irkildik nerdeyse Veeee benim uyuklayan sevgili kocişimmm silah seslerinden korkarak öyle bir sıçradı ki anlatamamm yok böyle bişii.ben gül gül öldümm zaten.''valla aşkım nerdeyse yere yatın diye bağıracaktım ki son anda kendime geldim demez mi''
Gözlerimden yaşlar getirdiniz valla helal olsun:)))ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
allah ıyılıgını versın gozumden yaslar geldı y:)))bi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoobacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım
ben uyurken horluyormuşum :) ama farkında değilim eşim beni horlarken telefona kaydetmiş horlama sesimi ve ben horlamıyorum dediğimde al kanıtı deyip dinletti:))) ikimizde çok gülmüştük:)))
Nişanlım ve ailesi istemeye geleceği günün sabahı kahvaltı masasında babamla aramızda geçen konuşma...
Babam: Acaba bu akşam seni versem mi?
Ben: Sen bilirsin babacım ben nasıl olsa vereceğimi verdim
Babam: !!!!!!
Ben: Kalbimi yani babacım kalbimi
(Yersen)
Eşim normalde ciddi biridir ama en büyük hobilerinden biri beni korkutup eğlenmektir. Bende acayip korkağımdır mesela mutfakta yalnızım eşim su içmeye gelsin bende bir çığlık! böh yapsa çığlığımdan komşular ayağa kalkar... Neyse çok sevdiğim bir kayınpederim var kayınvalidem rahmetli olduktan sonra her yıl gelir bizimle 20-30 gün kalır. Adamcağız 82 yaşında kalp tansiyon ne ararsan var.. Eşim de tekne kazıntısı olduğu için en çok onu severler.. Kayınpederim yine bizde ve eşimin keyfi gayet yerinde. Ya mutfağa gidiyorum böh salona gidiyorum böh artık sinir olmaya başladım! En son çay döktüm bardak taşıyorum yine böh, çayı döktüm elim yandı. İyice cinlerim tepeme çıktı dedim senin ben gününü göstericem öküz! Kayınpeder yatsıyı kılar yatar sonra sabah namazı için kalkar.eşimle biz biraz daha otururuz bu istinasız böle.. Neyse plan yaptım tüm çakallığımla ben mutfakta dizi izlicem siz oturun baba oğul dertleşin dedim gittim mutfağa bekliyorum. İçerden iyi uykular falan dendi.İlk oda kapısı kapandı dedim hah kayınpeder yattı. Bu kez bir kapı daha kapandı banyo kapısı bu da eşim banyoda diye düşündüm ara ışığı kapattım geçtim banyo kapısının yanına yattım soteye :) kapı açıldı benim ayı gibi kükrememle Allahuuuueekber diye bir inleme baktım kayınpederim!! Eşim erken yatmışadam yalpalamaya başladı rengi kaçtı tövbe yarabbi! Hemen eşime bağırdım koooşşş diye. Allahtan kardiyolog hemen dil altı verdi adamcağız kendine geldi :) hem rezillik hem korku offff unutmak istiyorum yaa :))
Bir daha uzun bir süre korkutmadı :) ama o gece sinirim bozuldu babası ah vah dedikçe gülme krizine girdim ama öyle böyle değil :) eşim bi yandan sölendi bi yandan müdahale etti. Kayınpeder de sonraki günler ne yapsa haber verdi " kızım lavaboya giriyorum, kızım mutfağa geliyorum" gibisinden :))sesli güldüm vallaaaeşiniz naptı daha sonra D:d:
Bugün nikah günümüz netleşti.
Nişanlımla ailemi arayıp müjde verelim hem de tepkilerine bakalım dedik,aradık.
Nişanlıma "Duyunca çok duygulanacaklar. Hatta belki sesleri bile bozulur ağlarlar da belli etmezler."
Hapörlorü açtım.
Ben: Alooo babaa gelin olmuş gidiyorum size veda ediyorum.
Babam: Güle güle,selametle.
Ben: !!!! Aldık günümüzü 25 Nisan'da evleniyoruz baba.
Babam: Ciddi misin?
Ben: Gerçekten çok ciddiyim.
Babam,annem,kardeşim hepsi bi ağızdan "Allahhhh beee evleniyormuş,kurtuldukkk."
Nişanlım gülmemek için dudaklarını ısıradursun ben mosmor bi şekilde yerin yedi kat dibine indim.
Sanmam ciddi ciddi evde öğleden beri bi bayram havası var
Bir daha uzun bir süre korkutmadı :) ama o gece sinirim bozuldu babası ah vah dedikçe gülme krizine girdim ama öyle böyle değil :) eşim bi yandan sölendi bi yandan müdahale etti. Kayınpeder de sonraki günler ne yapsa haber verdi " kızım lavaboya giriyorum, kızım mutfağa geliyorum" gibisinden :))
Çok teşekkür ederim İpekçim o senin tatlılığınçokk tatlısınız yaaa ne güzelllll