Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok güldüm

Nlatayimda icimde kalmasin. Biraz 18+bi drum.evliligimin tan 1ci a yindayiz. .. kaynak sac yaptirmaya karar Verdimneyse sacimi yaptirdim eve geldim. .o geceyi guzel deyerlendirmeyi karar Verdim. .esim isten geldi eve sacima bayildi col yakistirmisti oksayip duruyordu. .fazla detaylara girmiycem ayip olmasin. .tam iliski sirasinda rezalet koptu..herif sacimdan nasil yapistiysasacimin yarisi koptu elinde kaldi. ..o geceden sora esim bi kaka ha attiki ...tam rezillik utancimdan bi kac ay yuzune bakamadim. .anlatilmaz yasanir tam bi rezaletti. .simdi3seneyi doldurduk 1haftadir yine kaynak yaptirdim esimin isten gelince ilk guldugu sey. ..malzeme oldum the. ..ama busefer anladi kayak saci o hizla cekilmiyecegini

bende ilk pirt yaptigimda cok utanmistim :) oyle normal konusuyoduk gaz geldi ama oyle boyle deil. hareket etsem zaten kopucak. tuttum tuttum sinek viziltisi gibi bi ses ciakrdim ama bizimkinin kahkahasi sokagin basindan duyulmustur heralde :)
cok gecmeden o bana bunun daha kotusuyle rezil oldu sonra :) odesmis olduk :)

Ne kadar saçma bu dediğin, bilerekolmamış herhalde. Sen esinden gaz çıkarıyor diye soğuyacaksan, ooooo insanız hepimiz cicim...

Bende daha 1hafta once rezil oldum boyle.
Evlendikten sonra biraz kilo aldım ve gobek yaptım
esimle alısverise cıkmıstık o gun giydigim cekette gobegimi fazla gosteriyodu neyse dolmusa bindik yer yok ayaktaydık esimle..
bi tane genc kız gel abla bıraya otur dedi gerek yok dedim ısrar etti oturmak zorunda kaldım biseyde diyemedim beni hamile sandı esime caktırmakta istemedim ama anlamıs oda rezil oldum

Bende aileme rezil oldum geçenlerde .
Anneannemdeyiz gecen hafta dayimlar babam dedem abim teyzelerim annem anlayacaginiz baya kalabalık.
Bizim kuzen geldi elinde de biberler var. Bildiğimiz yeşil biber falan kavanozda da şu küçük acı biberler var ya onlardan var.
Bu yeşili yiyor baya istahli bende yemeye basladim.
Bunun agzi yandi gözleri falan kizardi nasil aciysa neyse ekmek yedi falan geçti .
Bende dedim madem dayanamayacaksin niye yiyosun aglayacaktin az daha falan dalga geciyorum güya.
O da dedi işte sen küçükleri yedin bunlar çok büyük falan.
Benden şok edici cevap geldi " önemli olan boyu değil işlevi " bunu dememle millet kalakaldi.
Ayy cok utanmistim

1 yıllık evliyiz, bir anda rahatsızlandım ve acilen ameliyata alınmam gerekti, eşimin ikiz kardeşi özel bir hastanede cerrahtır. neyse efenim apandisit ameliyatına girip çıkmışım narkozun etkisindeyim, eşimle kaynım sonradan anlatıyorlar olanları

evliliğimizin birinci yılında eşimle kardeşi 30 yaşındalar, kaynım kanadadan yeni gelmiş ve neredeyse ilk hastalarındanım. narkoz kafasıyla eşimin elinden tutmuş kaynıma hemşirelerin doktorların önünde sayıp sövüyorum "koroooşşş (adı koray) koroooşşş ulan koroş kurbağa kılıklı koroşş giymişsin yeşilleri kes biç anasını satayım" ve daha küfürler küfürler... adamın önlüğü sayemde kurbağa kostümü oldu, aylarca adı benim yüzümden kurbağa koroş kaldı...

bir de evlilik öncesinden olsun o zamanlar nişanlıyız uçakla almanyadan cenazeden dönüyoruz da güya dedesinin cenazesindeydik, 1 ay sürdü dönüşümüz ne ailesi bıraktı ne biz dönmek istedik temmuzdu sanırım havalimanında dış hatlar ya bi triplerdeyim ich taşıyamıyor böyle aşkım macht mich sevgilim falan yavrum yazık aldı iri valizi yürüdü gitti önden ben de ufak bi tekerlekli valizle yürüyen merdivenlerde telefon açma çabasındayım..... ulan deli o kadar tribi yapacağına çekçek valizi önüne değil arkana koyaydın da yürüyen merdivenlerde rezil olmayaydın.... merdivenin sonuna gelmemle valizin bitişe takılıp havalanması benim valizin durdumasıyla takılıp havalanmam bir oldu.... bütün görevli yolcu turist seferber oldu darmadağın olan beni topluyoruz benim gibi o valizi önünüze koymayın sakın

hahahhahha:)))))

Fotoda ki kızınız mı Oyyyy MAŞALLAH ya ne tatlı öyle:))))

Bir gün arkadaşımla bir yere gittik.Gittiğimiz yerin tam önünde otobüsten indik ama o yol tek yön.Neyse işimiz bitti çıktık durağı arıyoruz.Ama yok bulamıyoruz.Neyse biraz ilerleyelim görürüz bi tane dedik.Yaklaşık 30-40 dakika yürüdük ve tanıdık bir kavşağa geldîk.10-15 dakika boyunca evlerimizin hangi tarafta olduğunu düşündük.Arkadaşım evinin sağ tarafta olduğuna emin ama ben emin olamıyorum.En sonunda sola karar verdik ve ben sola o sağa devam etti.Allah Allah yürüyorum yürüyorum evime gelemiyorum bir türlü en son baktım bu yol böyle bitmez en iyisi müzik dinliyim.Telefonu bir çıkardım arkadaşımdan 9 cevapsoz arama!!Noldu ya düşünmeme fırsat kalmadan arkadaşım yine aradı ve soluk soluğa daha fazla ilerleme dedi.Meğerse o kendi evine giderken bizim evi görmüş ve beni arayıp Durmuş en son ben açmayınca peşimden gelmeyi düşünmüş ve benim geldiğim tarafa doğru koşarken tekrar aramış ve ben bu sefer açmışım.Neyse otobüse binip evime gidicem ama yok otobüs geçmiyo.Arkadaşımı aradım otobüs gelmiyo buraya ben geri yüriyim dedim.En sonunda sağ salim ikimizde evimize döndük...

yorumlarına bayıldım yanlış anlama
Allah beterinden saklasın deyim

Reactions: mbz
Ayyy çok güldüm ya allah iyiliğinizi versin kızlar yaa bende yazıyım eşimle kaçarak evlenmiştik ve daha kaçalı bikaç hafta olmuştu evimizde film izliyoruz bi yandanda çerez yiyoruz filmle ilgili bişiyler konuşurken eşim bi anda senin adın ne dedi bende bi anlık dalgınlıkla adımı söylemiştim eşim bi kahkahayı bastıda benim jeton geç düşmüştü eşime kızdım karının adını nası bilmessin diye:)

bu çok iyi yaaa

bu ne yaaaa.. çatladım gülmekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…