- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
çok güldümSabah namazına doğru kalktım banyo yaptım ..eşim yatıyor tabi .. kafam köpük ,leğende su bitmiş ,elektirik kesildimi ..vanayı bulamıyorum ,Üşüyorum ve kafamdan gözüme köpük akıyor.. zar zor gözümü açtım her yer karanlık ve gözüm yanmaya başladı köpükten.. bastım çığlığı ardından bi korku ve ağlamaklı eşimi çağırıyorum.. telefon ışığını üstüme tutunca eşim tabi bastı kahkahayı..
ben de merak ediyorum... bir bilgim yok bu konudaBelki önceden yazılmıştır, bilmiyorum; flocke nerde bileniniz var mı?
ben de merak ediyorum... bir bilgim yok bu konuda
Yönetime sorma şansınız varsa sorabilir misiniz? Ben bilmiyorum da nasıl yönetime ulaşacağımıBirden bire kayboldu ortadan. Yaklaşık ıkı yıldır bende yoktum. Yönetim biliyor mu acaba ?
Ne kadar saçma bu dediğin, bilerekolmamış herhalde. Sen esinden gaz çıkarıyor diye soğuyacaksan, ooooo insanız hepimiz cicim...Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
Bende aileme rezil oldum geçenlerde .
Anneannemdeyiz gecen hafta dayimlar babam dedem abim teyzelerim annem anlayacaginiz baya kalabalık.
Bizim kuzen geldi elinde de biberler var. Bildiğimiz yeşil biber falan kavanozda da şu küçük acı biberler var ya onlardan var.
Bu yeşili yiyor baya istahli bende yemeye basladim.
Bunun agzi yandi gözleri falan kizardi nasil aciysa neyse ekmek yedi falan geçti .
Bende dedim madem dayanamayacaksin niye yiyosun aglayacaktin az daha falan dalga geciyorum güya.
O da dedi işte sen küçükleri yedin bunlar çok büyük falan.
Benden şok edici cevap geldi " önemli olan boyu değil işlevi " bunu dememle millet kalakaldi.
Ayy cok utanmistim
1 yıllık evliyiz, bir anda rahatsızlandım ve acilen ameliyata alınmam gerekti, eşimin ikiz kardeşi özel bir hastanede cerrahtır. neyse efenim apandisit ameliyatına girip çıkmışım narkozun etkisindeyim, eşimle kaynım sonradan anlatıyorlar olanları
evliliğimizin birinci yılında eşimle kardeşi 30 yaşındalar, kaynım kanadadan yeni gelmiş ve neredeyse ilk hastalarındanım. narkoz kafasıyla eşimin elinden tutmuş kaynıma hemşirelerin doktorların önünde sayıp sövüyorum "koroooşşş (adı koray) koroooşşş ulan koroş kurbağa kılıklı koroşş giymişsin yeşilleri kes biç anasını satayım" ve daha küfürler küfürler... adamın önlüğü sayemde kurbağa kostümü oldu, aylarca adı benim yüzümden kurbağa koroş kaldı...
bir de evlilik öncesinden olsun o zamanlar nişanlıyız uçakla almanyadan cenazeden dönüyoruz da güya dedesinin cenazesindeydik, 1 ay sürdü dönüşümüz ne ailesi bıraktı ne biz dönmek istediktemmuzdu sanırım havalimanında dış hatlar ya bi triplerdeyim ich taşıyamıyor böyle aşkım macht mich sevgilim falan yavrum yazık aldı iri valizi yürüdü gitti önden ben de ufak bi tekerlekli valizle yürüyen merdivenlerde telefon açma çabasındayım..... ulan deli o kadar tribi yapacağına çekçek valizi önüne değil arkana koyaydın da yürüyen merdivenlerde rezil olmayaydın.... merdivenin sonuna gelmemle valizin bitişe takılıp havalanması benim valizin durdumasıyla takılıp havalanmam bir oldu.... bütün görevli yolcu turist seferber oldu darmadağın olan beni topluyoruz benim gibi o valizi önünüze koymayın sakın
Fotoda ki kızınız mı Oyyyy MAŞALLAH ya ne tatlı öyle:))))
Ben maddeler halinde yazayim
-bu biraz argo ama olsun.daha birbirimize acilmamistik ama seviyoruz cok belli.arkadas ortaminda dalga konusu olunue ya.o dönem iste.okula gitmek icin otobüse bindik.arkadan bi adam yanasip durur.(TERBIYESIZ)durdum durdum dedim ki bizimkine dayi bana dayiyo. afalladi cocuk.
-birbirimize itiraf ettik.ilk gün sinemaya gidecektik.kar yagmisti hatta yerlerde buzluydu.yokus asagi yurumeye calisirken aygim kaydi dustum bi de yerde suruklendim.zar zor durdum.hala taklidimi yapar
-yururken kafami levhaya carptim.
-bi kere yanyana otururken midem dile geldi. Ve garrrrrrrr diye bi ses cikti.bu da dedi ki bana oha kükredi resmen.
-adet günumdu oturuyoduk arkadasin evinde.koltugu damgalamisim resmen.uzunca bi sure kalkmak istemedim.ama mecburiyetten kalktim afalladi.hatirladikca utaniyorum
-bi kere hararetli hararetli bi sey anlatirken yuzune tukurdum yanlislikla.ama iyi tukurdum.toma misin kizim be diye dalga gecti
-guzel pilav yaparim dedim.ayari tutturamadim kalip gibi oldu.bicak ver de yiyek de aynen boyle dedi.
-parfumum yoktu bi gun.sans o ya bi arkadasim parfumunu unutmus bizim evde.ben bunu kullandim da gittim.ayni salih gibi kokuyon dedi.
-balkon camindan sarkiyim de asagiya bakiyim dedim.cam acik sandim.kafami vurdum.hayalet casper misin sen dedi
Aklima gelirse daha yazarim.ama en cok rezil olmak degil de yaptigi yorumlar koydu be...hala yorumlari aklimda.icime oturdu oturdu.
çookk teşekkür ederiz allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
bu çok iyi yaaaAyyy çok güldüm ya allah iyiliğinizi versin kızlar yaa bende yazıyım eşimle kaçarak evlenmiştik ve daha kaçalı bikaç hafta olmuştu evimizde film izliyoruz bi yandanda çerez yiyoruz filmle ilgili bişiyler konuşurken eşim bi anda senin adın ne dedi bende bi anlık dalgınlıkla adımı söylemiştim eşim bi kahkahayı bastıda benim jeton geç düşmüştü eşime kızdım karının adını nası bilmessin diye:)
bu ne yaaaa.. çatladım gülmekten..Bi tane daha anlatayım evliliğimizden 1 ay falan sonra eşim aradı dediki akşama ben biraz geç geleceğim yurt dışından misafirler gelecek patron yok ben ilgileneceğim onlarla dedi tamam dedim işten çıktım gittim eve dedim hazır benimki yokken şöyle bi bakım yapem kendime dedim yüzüme yeşil maskeyi sürdüm oturum ağdayla uğraşıyorum yere bi gazete kağıdı serdim işi biten ağdayı atıyorum üstüne baya bi yaptıktan sonra dedim şu saçımada bi fön yaptıkmı tamamdır fönün gürültüsünden kapıyı duymamışım eşimin odaya girip bebeğim demesiyle ha s..tir demesi bi oldu nasıl tırstı anlatamam yemyeşil yüz mosmor vücut yerler kıl içinde saçlar dağınık adamı etkileyim dedim ama bu kadarını beklemiyordumO günden sonra anahtala eve girmez oldu hep zile basıyo