Bi kere 24 ten çıkıp memleketime gitcektim.
çok yoruldum zaten yogun bi nöbetti uyuyamadm hiç.otobüse biner binmez kafami cama dayadm gözler gidiyo en son Hatirladigim otogardan çıkışımiz. Bi ara tekrar gözlerimi açtım yanıma biri oturmuş da ondan uyanmışm. Ama hemen geri uyudum. bide müzik dinliyorum kulaklıkla.
o kadar uykum var ki otobüs camı bile rahat geliyo uyuyorum
sonraaaaaaa biri bana hanfendi hanfendi diye dürtüyo. Gözlerimi bi açtım
ben koltuktan kaymışm bonem kafamin yarisina kadar gelmiş saçlar çıkmış kulaklığın biri kulagimda biri değil ağzımdan salyalar akmış filan tipimi bi düşünün. Azcık dogrulayim dedim muavinler bana gülüyo heryanim tutulmus bi yandan üstümü başımı toplamaya çalışıyorum bi yandan etrafima bakıyorum burasi neresi diye..
Meğerse biz geleli yarım saat olmuş ben iyice yayilinca koltuğa beni gören olmamış herkes inmis otobüsü garajin arkasına cekmisler temizliceklermis otobüsü beni öylece farketmisler
sonra ben indim otobüsten valizim yok bu bilet satılan yerler varya oraya götürmüşler sahipsiz diye. Oraya gittim otobüsün şoförü. Bende çok sık gelip gittiğim icin az çok taniyolar beni. "Kızım sen bizim otobuste degil miydin niye almadn valizini " dedi.bende caktirmiycam yaa "ya benim çok acelem vardı da valizi almadan gitmisim evden geri döndüm"dedim.aldım ve utana utana eve gittim.
Bundan sonra saat kuruyorum 15 dk öncesine kendimi Düzeltiyorum iniyorum gidiyorum ooh
ha gittigim mesafede 1.5 saatlik yani 8 10 saat süren bi uzaklığı yok