Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

gecen gun sevgili adayına rezil oldum.

ikinci buluşma, merakla beklediğimiz bi film vizyona girmis sinemaya gitmeye karar verdik. henuz yeni yeni taniyoryz birbirimizi ama gayet geyik bi muhabbet var aramizda surekli gülüyoruz filan.

filmden ciktik. benim ayakta dolgu topuk bi tik uzunum adamdan. bu da bi an bana alttan bakip ablacigim beni tuvalete göturur musun dedi ben de gel yavrum burda tuvalet dedim gulusuyoruz sacma salak bu tam gidiyordu ben artik abla moduna nasil girdiysem o gereksiz cumleyi kurdum . yardima ihtiyacin var mi ? kih kih kih:KK53: derken ayildim :26:adamin yuzundeki ifadeyi unutamiyorum. kipkirmizi oldum. napicaksam artik nasil yardim edicem acaba kazik kadar adamin pant. indirip iseticem mi nedir amacim. of tamam bakma öyle ne var saka yaptik dedim. guldu tabi salakligima. yapacagim şakaya tüküreyim :KK5:
öldürdün beni güldürmekten

Size rezillik değilde aksiliğimi anlatıyım kızlar düğün günümdü gelinlik falan hazırda ayakkbıyşa başörtü istemişlerdi bizde son gün alırız dedik kuaför bize bi kağıt vermişti kuaföre kaçta hideceğim yazıyodu eşimin cebine koydu kağıdı bende hayatımda ilk defa çamaşır yıkıyodum meğer makinaya çamaşır atılırken ceplerine bakılırmış bilemedim:)o gömleği makinaya attım bi güzel yıkndı kağıtta gitti tabi kuaföre kaçta gitcem bilmiyom düğün günü akşam saat 16:30 gibi davetliler gelmeye başlıyo gelenler e gelin nerde diyolar kaçtığım için beni tanımıyo kimse haliyle gelin benim diyorum hani gelinliğin deyincede daha var giymeme diyorum meğerse kuaför kağıda saat 13:00 geleceksin 17:00 da gitceksin yazmış ama benim aklımda 17:00 kuaföre gidilcek sandım saat 17:00 biz gittik kuaföre kadın nerde kldınız deyince biz şok:) daha ayakkabı piyasada yok neyse gittik zorla yarım saatte ayakkabıcı bulduk aldık bi ayakkabı gelin saçı yarım saatte yapıldı hemencecik:) tam allı pullu kuaförden çıkcam gelinliğimle haydeeee ayakkabımın tokası koptu oturdum gelinlikle ayakkabımı iğneyle tamir ettim düğüne yetiştik çok şükür ( tabi düğün sonrası o ayakkabıcıyı bi güzel haddini bildirdim ) düğününe geç kalan gelinim :):):)

yaşadığım bır şeyı anlatmak ıstedım ,bizim okula müfettişler geldi denetim için 4 kişilerdi benim sınıfta evrakları kontrol ettıler yer yokluğundan 2 gün bu müfler geldi gitti benım miniklerde öğretmenım bu adamın biri dışarı çıktı diğer adamlar burda ne zaman gıdecek bu damlar demez mı müfettişler gülmeye başladı ben tabı kaş göz çocukları uyarmaya çalışıyorum.sonra o giden müfettiş içeri girince bizim afacan aha adam geldı demez mı ben tabı gülmekten kırılıyorum oğlum ayıp adam mı onlar dememle kendımın rezıllığı ve yerın dıbıne gırmem bır oldu :))

Haftasonu abimlere davetliydik teyzemlerle beraber.
Benim afacan yegenim tutturdu pepee diye bizde televizyondan wifiye baglandik oradan YouTube a girip pepee acacagiz.
Adam gibi acinsana pcden telefondan.
Her neyse Yengem YouTube a girmeyi basardi pepee şarkılar yazacak sadece .
Gel gelelim ki en zorlu yerde burasi çünkü harfler asagida sirali oradan sececegiz .
Ne yapti ne etti bilmiyorum koca ekranda bi video cikti.
Bir kiz iki erkek var fotoda videonun ada hiç bakmadim .
Yengem diyor " Ceylin acsana şunu "
"Ceyliinn"
"Bi baksana düşyeri diye birşey olacak"
Ben o arada yegenimle ilgileniyorum.
Herkes bi garip duruyor .
Yengem kapatamiyor da.
Ekrana bir baktim videonun basligi aynen bu " Beni s.ke s.ke öldür." o_O

Kotonda kabinlerin yanında kocamaan bir ayna vardı, önüne de denenen kıyafetleri asmışlar, ben de aynada kendime bakarken aa bunlar da ne diye o asılı kıyafetlerin aynadaki görüntüsüne doğru yürümeye başlayıp elimi uzatıp aynaya toslamam bir oldu, çok gülmüştü bana çok utanmıştım o zaman :KK22:

Benim afacan yegenim tutturdu pepee diye bizde televizyondan wifiye baglandik oradan YouTube a girip pepee acacagiz.
Gel gelelim ki en zorlu yerde burasi çünkü harfler asagida sirali oradan sececegiz .
"Ceyliinn"
Yengem kapatamiyor da.
:KK70:.KK70::KK70::KK70: karnıma ağrılar girdi gülmekten çok fenaymış yaa

eşimede çok rezil olmuşumdur ama aklıma gelmedi şu an. üst kat komşumun oğluna şöyle rezil oldum.ramazan ayıydı sahurda bunun oğlu genelde ekmek kola vs. almaya çıkar. bizim burada açık ramazanda market. neyse geldi zile basıyor anasıda biraz safça bişey duymuyormu açmıyor kapıyı. belki 20 kere bastı. ses banada duyuluyor bişeymi oldu acaba bu kadına diye ben bastım kapının otomatiğine. oğlan 17 yaşlarında bir çocuk. evine çıkarken bana -abla sizin zile mi bastım kusura bakmayın felan. dedi ben hemen - yok BANA BASMADINIZ annen öldümü kaldımı merak ettim bi bakın deyivermişim. :KK57:

"Ceyliinn"
Yengem kapatamiyor da.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aayy bizde eşimle daha yeni çıkmaya başladık 1 aylık falanız. sabah bana msj atmış günaydın seni çok seviyorum falan filen.. bende uyku sersemi cevap attım güya "bende seni pek çok severim" diycem. arkasından eşim gülerek tekrar msj attı ne yazdıgını bi daha oku dedi. ben meğerse t9 kurbanı olmuşum elim kaymıs ve çocuğa daha 1 aylıkkeen " bende penis pek çok severim " yazmışım :KK17::KK17: offf nasıl utanmıstım, nasıl dalga geçmişti benimle :KK57:

kizlar birgun kuzenlerde bende nisanliyiz hep beraber cift olup rahmetli anneannemin evinde toplandik muhabbet ediyoruz herkes komik seyler anlatiyo yerlere yatiyoruz girgir samata bir gidiyor cocuklugumuzdaki komik seyleri anlatip yer inliyo kahkamizdan neyse dayimin kizi benle yasit sadece o nisanli degildi durun durun bi tanede ben anlaticam dedi ama aynen bide soyle:KK70:kiz anlat diye bizde heyecanla bekliyoz ama o gulmekden anlatamiyo neyse bi ara durdu kimseye soylemeyin ama yoksa kizarim dedi bu komik bana ozel dedi tamam kizzzzz anlat dedik bu basladi aynen aktariyorum bir kkiz bir tane oglan varmis bunlar cok asikmis herkes bu aska karsiymis bunlarda ormana giderlermis birgun akillarina cok iyi bir fikir gelmis :KK58:sekerden ev yapmislar oraya gidip sevisip geri geliyorlarmis sonra birgun yine gitmisler tam seviscekleri sirada yagmur yagmis ev erimis herkes eeee bittimi dedi buda bitttiiii gulsenize dedi millet birbirine bakti bu bir bagirdi gulsenizeeee lannnnn diye o zaman nisanlim olan esim bana donup saf lannnn bu dedi :KK53:tam o sirada erkek kuzenim carttttt etti bu konu bende gaz yapti yeminle dedi asil bomba o zaman patladi:KK70:biz kahkaha attik oda uzerine alinip bak size dedim komik diye dedi :KK70:

birgunde babaannem yalniz kaliyordu dedem almanyaya gitmisti babamda kizim git babaannende kal bu yaz oda yalniz kalmaz dedi bende Kabul edip neyim varsa toplayip gittim tam 15 gun olmustu gece 2 siralari dedem surpriz yapip gelmis babaannem kapiyi acti bende babaannemle yatiyorum dedem yedi icti tabiki konusulanlari duyuyorum ama uykudan gozumu acamiyorum dedem basladi haniiiimmmm askiiimmm seni cok ozledim bi yanakcik ver babaannemde deli deli olma cocuk duycak diye bu azicik pusuyo kalk kiz atalim onu halasinin yatagina sonrada bakalim isimize diyo ben kaldirmam sen tasiyabilirsen gotur dedi dedem bi ugrasti 2 ugrasti yok anam kaldiramadi benii ya bak o kadar ugrasdik hanim tik yok o duymaz dedi tam ise girisecekler ben bi bagir sabahi kadar bekleyemediniz sabaha kadar beee insaf dedem yasinda insanlarsiniz dedim babaannem ani refleksle dedeme ucan tekmeyi bi vurdu adam uctu resmen havada takla atip yere buyuk bir mayin patlamasi gibi dustu :oops:o sesle arkadas nasil uykum varsa kalkdim yatakdan yerde yatan dedemin yanina yativerdim zavalli dedem oyyyyy anammmm kirildi yaaaa butun kemiklerim inlemesi halen kulaklarimda :KK23:

eşimede çok rezil olmuşumdur ama aklıma gelmedi şu an. üst kat komşumun oğluna şöyle rezil oldum.ramazan ayıydı sahurda bunun oğlu genelde ekmek kola vs. almaya çıkar. bizim burada açık ramazanda market. neyse geldi zile basıyor anasıda biraz safça bişey duymuyormu açmıyor kapıyı. belki 20 kere bastı. ses banada duyuluyor bişeymi oldu acaba bu kadına diye ben bastım kapının otomatiğine. oğlan 17 yaşlarında bir çocuk. evine çıkarken bana -abla sizin zile mi bastım kusura bakmayın felan. dedi ben hemen - yok BANA BASMADINIZ annen öldümü kaldımı merak ettim bi bakın deyivermişim. :KK57:
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

bunu okuyunca aklıma dayımla ilgili bi anım geldi buna benzer.. o zamanlar eşmle sevgiliiyiz dayım da benim sevglm olup olmadığını merak ediyodu ben sölemiodum .. neyse beni aradığı bir gün mesajı yanlışlıkla dayıma atmşım sevgilime atıcam die mesaj içeriği de şu telde bekliyorum seni ... yani telefonda bekliyorum cevap vermeni manasında yazmıştım .. bunu dayıma atmışım dayımda bunu tabi doğal olarak yanlış anlamış beni aradı sorduğu soru şuydu otelde kimi bekliyon gızım ? şok olmuştum dayıma bi türlü gerçei inandıramadım devreye annem girmişti

ayy buna çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

rahmetli dedem sağken kuzenim cisemle karşılaştık cafede demiş.
dedem beni bir aradı utanmıyorumusun el alemin adamlarının yanında kavelerde oturmaya
erkekmi olacağdın sen kızmı oldun anan seni yanlışlıklamı yaptı
kız kısmının kavede işi ney diye diye baya çemkirdiydi bana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahahahahahahahah yarıldım buna yaa :KK48:

Annesi allah nazarlardan saklasin cok tatliymis.mutlu saglikli omru olur insallah.ayyy cok guzelmis ki o....

çookk teşekkür ederiz canım çok mutlu ettiniz

Çok kötüymüş bu gerçekten. Ben olsam heralde bir daha yüzüne bakamazdım. Hatta nikah olmasa direk salondan kaçardım. :KK1:

Kusura bakma ama bu olanlar hos olmamis...
Dugunde kayinvalidesini atan, esinin basinin etini yiyen bir gelin
aman aman evlerden irak...

"Ceyliinn"
Yengem kapatamiyor da.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X