Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sınava kadar olan sürede hiçbir ders dinlenmemiş,not tutulmamış ve yine sınav haftasında tutuşan etekler...Sabaha kadar sınava çalışılmış.1-2 saatlik uykuya okula gidilecektir.Sabah uyanılır diş fırçalanacaktır.Diş fırçası ele alınır ancak diş macunu yerine sıvı sabun sıkılır.Fırçanın ağza götürüldüğü anda arkadan annenin acı bir çığlığı duyulur...

Bende anlatayım bi rezilligimi kızlar size çok güldüm:KK53:
İşyerinde yeni bi arkadaş işe başladı yenilerde hep bana denk geliyo neyse işi ögretmem lazım 1 ay filan geçti işi ögrendi arkadaş aramızda çok iyi samimi olduk kızla ama arkadaş ilaç raporu yazmıyo hep bana gönderiyo tabi sıkıntı yoğunum bende e 1 ay olmuş,masamda oturuyorum tlfonum çaldı bizimle çalışan başka bi arkadaş daha vardı o sandım sesini sedaya çaktırmada raporları iyce göster ögrensin dedim olmuyo böyle bi sessizlik....tlfondaki ben seda dedi tlfon zınk yüzüne kapandı 1 hafta konuşmadı benle çok utandım yüzüne bakamadım kızın :oops:sonradan bana hak verdide barıştık:KK22:

Bunuda anlatıyım bari:KK49:Eşimle ilk tanıştıgımız gün daha ilk defa görcez birbirimizi arkadaş ortamı iş cıkışı biyere gittik oturduk bende süslenmişim makyaj filan rujumuda cebime koymuşun eşim bizden sonra geldi tabi tanıştık voltaj tawan bizde,ikimizde konuşuyoruz muhabbet sohbet ama bi yandanda saçmalıyoruz filan saat ilerledi kalkamıyoruzda kopamyoruz birbirimizden neyse sonra kalktık dışarı çıkarken garson arkamızdan sesleniyo duruyoruz ruju gösteriyo sizin masada düşmüş masadaki tek ruj süren bendim tabi hi hi aa evet benim düşürmüşüm hem eşime hemde arkilerime rezil olmuştum utandım ordao_Oo_O:oops:

Bitane daha var:)) günah çıkarıyo gibiyim adetaa:KK35:
Geçen hafta akşam arkadaşlar çaya davet etti oraya gitcez işte akşam yemek yedik bende acı biber yiyince hiç dayanamam hıçkırık tutar beni biberde çok acıymış canım çekti bi ısırık sonra hıçkırık krizi geçmiyo eşim taktik veriyo nefesini tut 50ye kadar say filan zar zor geçti neyse gittik arkadaşlara muhabbet ediyos işte tam bişey anlatıyom kelimenin 2.hecesinde kocaman bi hıçkırık 3. Hece içime kaçtı adetaa kocaman bi ses millet susmuş bana bakıyo bozuntuya vermemeye çalışıyolar sustum tabi hiçte hıçkrcak gibi degildim haaa anlamadım nasıl oldu utandım sonra yerin dibindeydim en son:mad:

Geçenlerde kaymakli elma tatlisi yaptik malum gida boyasi koyunca serbete kipkirmizi oldu su.
Ben elmalari cikarip ceviz dolduruyorum yanimda da kuzenimin esi var muhabbet ediyoruz babannem sordu bu ne diye tencerede kalan serbete bende dedim serbet diye her neyse misafirler falan geldi oturuyoruz babannem elinde bir bardak kirmizi icecekle geldi.
Basta anlamadim ne olduğunu Yengem sordu o ne yenge diye bizim ki koca bir yudum aldi şerbetten aynen bunu dedi
" Ceylin lohusa şurubu yapmış size de getirsin " :-) :-)
Dökülecek şurubu icirdi misafirlere :-)

Ben eşime rezil olmadım henüz ama bi kere bütün sınıfa rezil olmuştum dil bilgisi gibi bi dersti, tahtaya kalktim bi cümle yazcam yapraklar suzuluyordu gökyüzünden filan diye devam ediyor. Ben yazdim bütün sınıf kahka atiyor bu arada hala anlamiyorum üstümde başımda bisey mi var aceba diye düşünüyorum sonra bi arkadaş sayesinde ayiktim megerse "yapraklarin " içindeki "p " harfini yazmamisim :KK48::KK53: ayy nasıl oturdum yerime biliyorum

Bide lavabodan çıkarken çıtçıtlı badisini kapatmayı unutup dışarda bırakan arkadaşlarımı rezil olmaktan çok kurtarmışımdır çaktırmadan arkasına geçip badin dışarda sallanıyo arkandan diye:KK70:
ayyy bu fenaa yaa ben de korkarım hep unutmaktann:KK47::KK45:

ayy bitane daha aklıma geldi bu defa öğrencimin velisine rezil olmuştum.
ben bazı velilerin numarasını kaydediyorum gerektikçe. barış biye bi öğrencininde babasının numarasını barısın babası diye kaydetmişim adam da baya ciddidir mesleği de askerlikte baya üst bi makam neyse bigün bana mesaj geldi barısın babası tangoda hoşgeldin diyın filan diye bende bi heycanlanla hemen mesaj attım mesajda şöyle ' aaa baba sen ne zaman tango açtın sen bilir miydin böyle seyleri şaşırttın beni hee :)):))' msjı göndermemle o kişinin kendi babam olmadığını anlamam aynı anda oldu ama mesaj gitmişti bi kere :KK70:

ayy bitane daha aklıma geldi bu defa öğrencimin velisine rezil olmuştum.
ben bazı velilerin numarasını kaydediyorum gerektikçe. barış biye bi öğrencininde babasının numarasını barısın babası diye kaydetmişim adam da baya ciddidir mesleği de askerlikte baya üst bi makam neyse bigün bana mesaj geldi barısın babası tangoda hoşgeldin diyın filan diye bende bi heycanlanla hemen mesaj attım mesajda şöyle ' aaa baba sen ne zaman tango açtın sen bilir miydin böyle seyleri şaşırttın beni hee :)):))' msjı göndermemle o kişinin kendi babam olmadığını anlamam aynı anda oldu ama mesaj gitmişti bi kere :KK70:
Cevap geldi mi:KK70:

Eşim askerdeyken geceleri nöbete gidecegi vakit boş zamanı oluyodu gitmeden önce beni arıyodu uyandırıyodu beni ben geri arıyodum onu konuşuyoduk bi keresinde böyle çok uykusuzdum tedirgin yattım telefonum çalar duymam filan diye bi uykuya dalmışım bi an telfonumun çaldıgını görür gibi oldum saat gecenin 2 si uyku sersemi telefonumu aldim aradım biri açtı ben bi kendime geldim hastanede yanında çalıştıgım doktoru aramışım eşim beni hiç aramamış bile rüyaymış aradı sanmışım dokyor ewli bide karısıda hamile üstelik gece gece ne iş der kadın..??adamda korkmuş bişeymi oldu diye ertesi gün nasıl utanıp yüzüne bakamadıgımı tahmin edersiniz heralde:KK61:

Nısanlım benden uzakta işinden oturu gecen ay burdaydı kac senedır topuklu gıyerim hıc dusmedım o gun ıkı semtın meydanında bırınde merdıvenlerden bırındede mınıcık kaldırım yuzunden dustum:KK53: Tabı guluyorum dalagaya aldım falan ama ıcımden neler neler dedım :KK53: Pazarda kayboldugunda annesını bulmus cocuk gbı kaldırama güzelce sarılıverdım :KK53:

Bi kere 24 ten çıkıp memleketime gitcektim.
çok yoruldum zaten yogun bi nöbetti uyuyamadm hiç.otobüse biner binmez kafami cama dayadm gözler gidiyo en son Hatirladigim otogardan çıkışımiz. Bi ara tekrar gözlerimi açtım yanıma biri oturmuş da ondan uyanmışm. Ama hemen geri uyudum. bide müzik dinliyorum kulaklıkla.
o kadar uykum var ki otobüs camı bile rahat geliyo uyuyorum :-)
sonraaaaaaa biri bana hanfendi hanfendi diye dürtüyo. Gözlerimi bi açtım
ben koltuktan kaymışm bonem kafamin yarisina kadar gelmiş saçlar çıkmış kulaklığın biri kulagimda biri değil ağzımdan salyalar akmış filan tipimi bi düşünün. Azcık dogrulayim dedim muavinler bana gülüyo heryanim tutulmus bi yandan üstümü başımı toplamaya çalışıyorum bi yandan etrafima bakıyorum burasi neresi diye.. :-)
Meğerse biz geleli yarım saat olmuş ben iyice yayilinca koltuğa beni gören olmamış herkes inmis otobüsü garajin arkasına cekmisler temizliceklermis otobüsü beni öylece farketmisler :-)
sonra ben indim otobüsten valizim yok bu bilet satılan yerler varya oraya götürmüşler sahipsiz diye. Oraya gittim otobüsün şoförü. Bende çok sık gelip gittiğim icin az çok taniyolar beni. "Kızım sen bizim otobuste degil miydin niye almadn valizini " dedi.bende caktirmiycam yaa "ya benim çok acelem vardı da valizi almadan gitmisim evden geri döndüm"dedim.aldım ve utana utana eve gittim.
Bundan sonra saat kuruyorum 15 dk öncesine kendimi Düzeltiyorum iniyorum gidiyorum ooh :-)
ha gittigim mesafede 1.5 saatlik yani 8 10 saat süren bi uzaklığı yok :-) :-) :-)

Ahahaha gözümden yaş geldi valla gülmekten :KK70:

ben uyurken horluyormuşum :) ama farkında değilim eşim beni horlarken telefona kaydetmiş horlama sesimi ve ben horlamıyorum dediğimde al kanıtı deyip dinletti:))) ikimizde çok gülmüştük:)))

X