- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
öldürdün beni güldürmektengecen gun sevgili adayına rezil oldum.
ikinci buluşma, merakla beklediğimiz bi film vizyona girmis sinemaya gitmeye karar verdik. henuz yeni yeni taniyoryz birbirimizi ama gayet geyik bi muhabbet var aramizda surekli gülüyoruz filan.
filmden ciktik. benim ayakta dolgu topuk bi tik uzunum adamdan. bu da bi an bana alttan bakip ablacigim beni tuvalete göturur musun dedi ben de gel yavrum burda tuvalet dedim gulusuyoruz sacma salak bu tam gidiyordu ben artik abla moduna nasil girdiysem o gereksiz cumleyi kurdum . yardima ihtiyacin var mi ? kih kih kihderken ayildim :26:adamin yuzundeki ifadeyi unutamiyorum. kipkirmizi oldum. napicaksam artik nasil yardim edicem acaba kazik kadar adamin pant. indirip iseticem mi nedir amacim. of tamam bakma öyle ne var saka yaptik dedim. guldu tabi salakligima. yapacagim şakaya tüküreyim
Benim kimlikteki fotomu ilk görmesi tam bir rezillikti ya resmen afgan gçömenlrre benziyodum offff bak gene aklıma geldi o resmim .o resimden sonra adımı mülteci diye kaydetmişti
Haftasonu abimlere davetliydik teyzemlerle beraber.
Benim afacan yegenim tutturdu pepee diye bizde televizyondan wifiye baglandik oradan YouTube a girip pepee acacagiz.
Adam gibi acinsana pcden telefondan.
Her neyse Yengem YouTube a girmeyi basardi pepee şarkılar yazacak sadece .
Gel gelelim ki en zorlu yerde burasi çünkü harfler asagida sirali oradan sececegiz .
Ne yapti ne etti bilmiyorum koca ekranda bi video cikti.
Bir kiz iki erkek var fotoda videonun ada hiç bakmadim .
Yengem diyor " Ceylin acsana şunu "
"Ceyliinn"
"Bi baksana düşyeri diye birşey olacak"
Ben o arada yegenimle ilgileniyorum.
Herkes bi garip duruyor .
Yengem kapatamiyor da.
Ekrana bir baktim videonun basligi aynen bu " Beni s.ke s.ke öldür." 
Benim afacan yegenim tutturdu pepee diye bizde televizyondan wifiye baglandik oradan YouTube a girip pepee acacagiz.
Gel gelelim ki en zorlu yerde burasi çünkü harfler asagida sirali oradan sececegiz .
"Ceyliinn"
Yengem kapatamiyor da.
Annesi allah nazarlardan saklasin cok tatliymis.mutlu saglikli omru olur insallah.ayyy cok guzelmis ki o....çookk teşekkür ederiz allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
eşimede çok rezil olmuşumdur ama aklıma gelmedi şu an. üst kat komşumun oğluna şöyle rezil oldum.ramazan ayıydı sahurda bunun oğlu genelde ekmek kola vs. almaya çıkar. bizim burada açık ramazanda market. neyse geldi zile basıyor anasıda biraz safça bişey duymuyormu açmıyor kapıyı. belki 20 kere bastı. ses banada duyuluyor bişeymi oldu acaba bu kadına diye ben bastım kapının otomatiğine. oğlan 17 yaşlarında bir çocuk. evine çıkarken bana -abla sizin zile mi bastım kusura bakmayın felan. dedi ben hemen - yok BANA BASMADINIZ annen öldümü kaldımı merak ettim bi bakın deyivermişim.
bunu okuyunca aklıma dayımla ilgili bi anım geldi buna benzer.. o zamanlar eşmle sevgiliiyiz dayım da benim sevglm olup olmadığını merak ediyodu ben sölemiodum .. neyse beni aradığı bir gün mesajı yanlışlıkla dayıma atmşım sevgilime atıcam die mesaj içeriği de şu telde bekliyorum seni ... yani telefonda bekliyorum cevap vermeni manasında yazmıştım .. bunu dayıma atmışım dayımda bunu tabi doğal olarak yanlış anlamış beni aradı sorduğu soru şuydu otelde kimi bekliyon gızım ? şok olmuştum dayıma bi türlü gerçei inandıramadım devreye annem girmişti
eşimede çok rezil olmuşumdur ama aklıma gelmedi şu an. üst kat komşumun oğluna şöyle rezil oldum.ramazan ayıydı sahurda bunun oğlu genelde ekmek kola vs. almaya çıkar. bizim burada açık ramazanda market. neyse geldi zile basıyor anasıda biraz safça bişey duymuyormu açmıyor kapıyı. belki 20 kere bastı. ses banada duyuluyor bişeymi oldu acaba bu kadına diye ben bastım kapının otomatiğine. oğlan 17 yaşlarında bir çocuk. evine çıkarken bana -abla sizin zile mi bastım kusura bakmayın felan. dedi ben hemen - yok BANA BASMADINIZ annen öldümü kaldımı merak ettim bi bakın deyivermişim.
Annesi allah nazarlardan saklasin cok tatliymis.mutlu saglikli omru olur insallah.ayyy cok guzelmis ki o....
Çok kötüymüş bu gerçekten. Ben olsam heralde bir daha yüzüne bakamazdım. Hatta nikah olmasa direk salondan kaçardım.
"Ceyliinn"
Yengem kapatamiyor da.