Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

merhaba arkadaşlar.benımde aklıma geldı bır rezıllığım.eşımle yenı evlıyız.tatıle gıttık oteldede klımayı açık bırakıp uyumuş kalmışız.ben uşutmuşum klıma açık kalınca.neyse otelden çıktık eşımın halası var gıttığımız yere yakın onlarıda zıyaret edelım dedık.gıttık halanın evıne bende ılk defa gıdıyorum kadının evıne.benı aldı bır ıshal hem alttan, hem ustten durduramıyorum kendımı.çok kotuyum.sonra eşım eczaneye ılaç almaya gıttı geldığınde ev oyle bır kokmuş kı duşunun artık eşım dış kapıdan gırerken kokuyu almuş.tabı çok utandım hem eşıme hem evdekılere.allahtan halanın alt katıda musaıttıde evı bıze bırakıp rahatca yatsınlar dıye alt kata ındıler.tabı sabaha kadar ben tuvaletı bekledım.unutamam bu rezıllığımı.

yazık yaaaa

ahahahaahahah

Bigun eski sevgilimle bi magazada geziyoruz parfum almak icin cikmistik. Sonrada gomlek bakmaya girdik begenemedik falan neyse ciktik ordan geziniyoruz sonra baktim ayagima surekli bisey carpiyo. Sonra bi baktim ki magazda 3 corap cantama takilmis o halde gezmisim tabi sonra sevgilim gidip coraplari birakti

kızlar selam. hiç unutmam bigün misafirliğe gitmiştik ailecek. ben bayağı sıkışmıştım direkt tuvalete koşmuştum. o gün de şanssızlığıma elektrikler gitmişti. normalde yanımda telefon falan bulundururum tuvalete falan giderken(hepimiz yapıyoruz) ama bu sefer ne ışık var ne telefon. haydaa dedim nasıl kalkacağım şimdi ben burdan... içerden de sesler duyuyorum kathie orada kaldı gibisinden. bağırıyorum bi problem yok diye lakin büyük problem var. çok afedersiniz popomu neyle sileceğimi, elektrikler gelmezse ne yapacağımı düşünmekten başka bir şey düşünemez olduğum dakikalar. baktım olacak gibi değil, elimi cebime attım bir umut peçete çıkar diye ve evet sonunda çıkmıştı. o an inanılmaz sevinmiştim taaa ki gerçekle yüzleşene kadar. peçete olduğuna dair bi şüphem elbette yoktu fakat gözüm çöpe ilişince bastım kahkahayı. ağlamış da olabilirim biraz bilemiyorum peçete falan değil bildiğimiz 5 tl ile silmişim popomu... dedim ulen bunu da yaptın ya artık ne diyim... ondan sonra zaten annemi falan çağırdım, kadın yerlere yatmıştı gülmekten. anlatmaması için de zor ikna etmiştim. bugün hala çok az kişi bilir bu olayı.

Son düzenleme:

BİLİYOM BEN

zenginlik bu olsa gerek

Kendimi düşündüm bir an okurken , düşünürken utandım

Bundan bir kaç ay önce oldu bu da azıcık eşimin rezilliği oldu :)
Bizim evin arkasında böyle çiftlik gibi birşey var. Sabahları o tavukların horozların ördeklerin ve köpek sesinden kesinlikle uyuyamıyoruz. Artık kafamı yastıgın altına gömüyorum yine de yok. Bu hergün böyle devam ediyor. Birgün sabah baktım eşim kalktı balkonun kapısını açtı dikildi ayakta izliyor ama adam sinir küpü olmuş vaziyette. Başladı sinirli sinirli söylenmeye en sonunda bombayı patlattı hay dedi ben senin gibi köpeğin....... Bende çaktırmıyorum uyuyorum güya hala. Geri yattı birşey olmamış gibi bana sarıldı bende öğreneceğim ya ne olduğunu öf ya niye bağırıyor bu hayvanlar böyle hergün dedim. Adamcağız zaten sormamı bekliyormuş kocaman köpek var öküz gibi dikiliyor orada kedi girmiş hayvanların yanına ondan bağırıyorlar dedi. :))

Aa yine geldi aklimaa iki tane ama bu sefer
1.nci Bigun geziniyoruz arkadasimla magaza magaza ben surekli biseyler deniyorum falan sonra tam denemek icin sort alip kabine giriyorum pantolonumu cikartiyorum sonra sortu giyiyorum biranda elektrikler kesiliyo magazada gorevliler herkes ciksin diye bagirmaya basliyolar ben tabi mumkun degil cikamam sonra arkadasim kabinin perdesini acip beni cikartiyo biranda elektrikler geliyo tabi ben o halde rezillik
2ncisi ayni gun yine artik eve gidicez kapıdan cikicam kapinin onunde duruyorum kapi acilmiyo tekrar geri cikip duruyorum acilmiyo en sonunda iki elimle kapiyi actirip cikiyorum hem icerdekiler hem disardakiler kopuyo tabi

Sexi cok seviyorumdan sonra gelen cevabı merak ettim ben

Sabah namazına doğru kalktım banyo yaptım ..eşim yatıyor tabi .. kafam köpük ,leğende su bitmiş ,elektirik kesildimi ..vanayı bulamıyorum ,Üşüyorum ve kafamdan gözüme köpük akıyor.. zar zor gözümü açtım her yer karanlık ve gözüm yanmaya başladı köpükten.. bastım çığlığı ardından bi korku ve ağlamaklı eşimi çağırıyorum.. telefon ışığını üstüme tutunca eşim tabi bastı kahkahayı..

bunu okuyunca aklıma dayımla ilgili bi anım geldi buna benzer.. o zamanlar eşmle sevgiliiyiz dayım da benim sevglm olup olmadığını merak ediyodu ben sölemiodum .. neyse beni aradığı bir gün mesajı yanlışlıkla dayıma atmşım sevgilime atıcam die mesaj içeriği de şu telde bekliyorum seni ... yani telefonda bekliyorum cevap vermeni manasında yazmıştım .. bunu dayıma atmışım dayımda bunu tabi doğal olarak yanlış anlamış beni aradı sorduğu soru şuydu otelde kimi bekliyon gızım ? şok olmuştum dayıma bi türlü gerçei inandıramadım devreye annem girmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…