yazık yaaaamerhaba arkadaşlar.benımde aklıma geldı bır rezıllığım.eşımle yenı evlıyız.tatıle gıttık oteldede klımayı açık bırakıp uyumuş kalmışız.ben uşutmuşum klıma açık kalınca.neyse otelden çıktık eşımın halası var gıttığımız yere yakın onlarıda zıyaret edelım dedık.gıttık halanın evıne bende ılk defa gıdıyorum kadının evıne.benı aldı bır ıshal hem alttan, hem ustten durduramıyorum kendımı.çok kotuyum.sonra eşım eczaneye ılaç almaya gıttı geldığınde ev oyle bır kokmuş kı duşunun artık eşım dış kapıdan gırerken kokuyu almuş.tabı çok utandım hem eşıme hem evdekılere.allahtan halanın alt katıda musaıttıde evı bıze bırakıp rahatca yatsınlar dıye alt kata ındıler.tabı sabaha kadar ben tuvaletı bekledım.unutamam bu rezıllığımı.
merhaba arkadaşlar.benımde aklıma geldı bır rezıllığım.eşımle yenı evlıyız.tatıle gıttık oteldede klımayı açık bırakıp uyumuş kalmışız.ben uşutmuşum klıma açık kalınca.neyse otelden çıktık eşımın halası var gıttığımız yere yakın onlarıda zıyaret edelım dedık.gıttık halanın evıne bende ılk defa gıdıyorum kadının evıne.benı aldı bır ıshal hem alttan, hem ustten durduramıyorum kendımı.çok kotuyum.sonra eşım eczaneye ılaç almaya gıttı geldığınde ev oyle bır kokmuş kı duşunun artık eşım dış kapıdan gırerken kokuyu almuş.tabı çok utandım hem eşıme hem evdekılere.allahtan halanın alt katıda musaıttıde evı bıze bırakıp rahatca yatsınlar dıye alt kata ındıler.tabı sabaha kadar ben tuvaletı bekledım.unutamam bu rezıllığımı.
BEN DE COOOK GULDUMoffff gülmekten karnım ağrıdı resmen
kızlar selam. hiç unutmam bigün misafirliğe gitmiştik ailecek. ben bayağı sıkışmıştım direkt tuvalete koşmuştum. o gün de şanssızlığıma elektrikler gitmişti. normalde yanımda telefon falan bulundururum tuvalete falan giderken(hepimiz yapıyoruz) ama bu sefer ne ışık var ne telefon. haydaa dedim nasıl kalkacağım şimdi ben burdan... içerden de sesler duyuyorum kathie orada kaldı gibisinden. bağırıyorum bi problem yok diye lakin büyük problem var. çok afedersiniz popomu neyle sileceğimi, elektrikler gelmezse ne yapacağımı düşünmekten başka bir şey düşünemez olduğum dakikalar. baktım olacak gibi değil, elimi cebime attım bir umut peçete çıkar diye ve evet sonunda çıkmıştı. o an inanılmaz sevinmiştim taaa ki gerçekle yüzleşene kadar. peçete olduğuna dair bi şüphem elbette yoktu fakat gözüm çöpe ilişince bastım kahkahayı. ağlamış da olabilirim biraz bilemiyorum peçete falan değil bildiğimiz 5 tl ile silmişim popomu... dedim ulen bunu da yaptın ya artık ne diyim... ondan sonra zaten annemi falan çağırdım, kadın yerlere yatmıştı gülmekten. anlatmaması için de zor ikna etmiştim. bugün hala çok az kişi bilir bu olayı.
kızlar selam. hiç unutmam bigün misafirliğe gitmiştik ailecek. ben bayağı sıkışmıştım direkt tuvalete koşmuştum. o gün de şanssızlığıma elektrikler gitmişti. normalde yanımda telefon falan bulundururum tuvalete falan giderken(hepimiz yapıyoruz) ama bu sefer ne ışık var ne telefon. haydaa dedim nasıl kalkacağım şimdi ben burdan... içerden de sesler duyuyorum kathie orada kaldı gibisinden. bağırıyorum bi problem yok diye lakin büyük problem var. çok afedersiniz popomu neyle sileceğimi, elektrikler gelmezse ne yapacağımı düşünmekten başka bir şey düşünemez olduğum dakikalar. baktım olacak gibi değil, elimi cebime attım bir umut peçete çıkar diye ve evet sonunda çıkmıştı. o an inanılmaz sevinmiştim taaa ki gerçekle yüzleşene kadar. peçete olduğuna dair bi şüphem elbette yoktu fakat gözüm çöpe ilişince bastım kahkahayı. ağlamış da olabilirim biraz bilemiyorum peçete falan değil bildiğimiz 5 tl ile silmişim popomu... dedim ulen bunu da yaptın ya artık ne diyim... ondan sonra zaten annemi falan çağırdım, kadın yerlere yatmıştı gülmekten. anlatmaması için de zor ikna etmiştim. bugün hala çok az kişi bilir bu olayı.
ennn kötüsü benimki sanırım
Sanırım 5 aylık falan evliydik işte sırnaşmalar falan uzanıyo bu üzerine çıktım ben yılışıcam öpücem falan... Öpmeye uzandım pıııı diye ince bir ses çıktı ama hiçte gazım yoktu birden nasıl oldu anlamadım. yaaaa dedim ağlamaklı ben kaldım öyle. Oda saçmalama aşkım olur böyle şeyler ne var yani dedi hepimiz insanız dedi ama hala içimdedir o :)
yapacak birşey yok oldu birkereKendimi düşündüm bir an okurken , düşünürken utandım
Eşim değil de şimdiki sevgilime bir de eski sevgilime rezil olmuştum :)
Eski sevgilime seni çok seviyorum diye mesaj atacaktım, o sırada halam yanımdaydı görmesin diye çaktırmadan mesaj yazayım dedim, çıkan sonuç şu oldu: Sexi çok seviyorum.
Geçenlerde yürürken sevgilimi öpeyim dedim, o da tam adım atıyomuş ona yetişeyim derken ayaklarım birbirine dolandı ve küt yere yapıştım sonra da oturdum halime güldüm :)
Sexi cok seviyorumdan sonra gelen cevabı merak ettim ben
bunu okuyunca aklıma dayımla ilgili bi anım geldi buna benzer.. o zamanlar eşmle sevgiliiyiz dayım da benim sevglm olup olmadığını merak ediyodu ben sölemiodum .. neyse beni aradığı bir gün mesajı yanlışlıkla dayıma atmşım sevgilime atıcam die mesaj içeriği de şu telde bekliyorum seni ... yani telefonda bekliyorum cevap vermeni manasında yazmıştım .. bunu dayıma atmışım dayımda bunu tabi doğal olarak yanlış anlamış beni aradı sorduğu soru şuydu otelde kimi bekliyon gızım ? şok olmuştum dayıma bi türlü gerçei inandıramadım devreye annem girmiştiYeni sayılırım ama bitane rezil durumda ben anlatayım okuyanlar gülümsesin.bundan 1.5 sene önce sevdiğim adamla nişanlı değildik biz msjlasırken o arada dayım aradı hal hatır ettik kapadık,tabi dayım benim sevgili durumlarımi annemden öğrenmiş ama ben inkar ediyodum.neyse tlf şifresi var uğraşmayayim diye tekrar nişanlıma msj atmak için arama kayıtlarından msji yazıp gönderdim o ara yanımdada bi arkadaşım var bi yandanda onla sohbet ediyoruz,buraya kadar herşey normal bi iki dakika sonra yazdığım msji görünce beni bi titreme bi ateş aldı ki sormayın meğer yanlışlıkla msji beni en son arayan dayıma göndermişimm :) nasıl utandım nasıl kızardim bilemezsiniz,kendi ellerimle sevgilim olduğunu haber verdim dayıma :) (msj içeriğide aynen şu; bitanem iki tane msj atmışsin şimdi görebildim k.bakma dayımla konuşuyodum)