- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
2 yıl önce sözlümle ilk çıktığımız gün yaşadım ilk rezilliğimi. Teklif etti kabul ettim ve yürürken elimi tuttu. Uzun süredir bir ilişkiye hazır olmadığım için kimseyi hayatıma almıyordum, çok uzun süredir ilk defa kalbimin kapılarını ona açmıştım ve gerçekten aşıktım. Çok heyecanlandım. İlk el ele tutuştuğumuz andı ve kendini özel hissetmesi için uzun zaman sonra kalbimi ilk defa ona açtığımı söylemek istedim.. Ve ağzımdan şöyle garip bir cümle çıktı "Uzun süredir elime erkek eli değmemişti".
Sevgilimin yüzünde oluşan ifadeyemi yanayım şöyle birşeydiKK57:), böyle birşey demek istememişken, sadece kendini özel hissetsin istemişken cümlemin gittiği yerleremi yanayım.. Şimdi gülerek hatırlarız
ben burayı daha önce nasıl görmemişimya gülmekten yerlere yattım gece gece.benim rezilliklerim biter mi hiç.alın size bir bombada benden.ben annem eşim o zaman nişanlıydık eşimle .alışverişe çıktık.annemin takma dişleri var.mağzaya giriş yaptık iyi hoş herşey yolunda mağzanın 2.katına inerken annem nasıl bir ayağı takıldı mı kaydımı bilemicem sen dizlerinin üstüne düştü dişi fırla git ağzından allahım fırlayan dişi mi ararsın annemi mi kaldırayım bilemedim anneme bişey olmadı çok şükür ama gülmekten ölücem sandım eşimin şaşkın ifsedesini ancak bir resim karesi belirler işin en ilgnç tarafıda annemin ön dişleri fırladı ağzından ve baya bi ileri gitmiş yani merdivenlerde bulmadık dişi 2. kata kadar gidip kırılmamış olmamasıydı.o sahne geldi yine aklıma offfDD
Haha benim başına öyle çok geldibenim değil de bi arkadaşımın hikayesi bu, kabul olur mu burda eheh
sevgililer gününde bi ayakkabı mağazasına gitmişler,tabi kızın haberi yok ayakkabı alacağından. evden yırtık corapla mı cıkmış napmış nasılsa dışarda görünmücek dieistemiyorum diye dirense de kaçış yok satış elemanı da sevgilisi de görmüş bunun ayaktaki askeri
Ben maddeler halinde yazayim
-bu biraz argo ama olsun.daha birbirimize acilmamistik ama seviyoruz cok belli.arkadas ortaminda dalga konusu olunue ya.o dönem iste.okula gitmek icin otobüse bindik.arkadan bi adam yanasip durur.(TERBIYESIZ)durdum durdum dedim ki bizimkine dayi bana dayiyo. afalladi cocuk.
-birbirimize itiraf ettik.ilk gün sinemaya gidecektik.kar yagmisti hatta yerlerde buzluydu.yokus asagi yurumeye calisirken aygim kaydi dustum bi de yerde suruklendim.zar zor durdum.hala taklidimi yapar
-yururken kafami levhaya carptim.
-bi kere yanyana otururken midem dile geldi. Ve garrrrrrrr diye bi ses cikti.bu da dedi ki bana oha kükredi resmen.
-adet günumdu oturuyoduk arkadasin evinde.koltugu damgalamisim resmen.uzunca bi sure kalkmak istemedim.ama mecburiyetten kalktim afalladi.hatirladikca utaniyorum
-bi kere hararetli hararetli bi sey anlatirken yuzune tukurdum yanlislikla.ama iyi tukurdum.toma misin kizim be diye dalga gecti
-guzel pilav yaparim dedim.ayari tutturamadim kalip gibi oldu.bicak ver de yiyek de aynen boyle dedi.
-parfumum yoktu bi gun.sans o ya bi arkadasim parfumunu unutmus bizim evde.ben bunu kullandim da gittim.ayni salih gibi kokuyon dedi.
-balkon camindan sarkiyim de asagiya bakiyim dedim.cam acik sandim.kafami vurdum.hayalet casper misin sen dedi
Aklima gelirse daha yazarim.ama en cok rezil olmak degil de yaptigi yorumlar koydu be...hala yorumlari aklimda.icime oturdu oturdu.