- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
Kızlar en çok rezil anımı anlatayım 3 yıl önce yine yazın türkiye tatiline gitmiştim ondan bundan konuşurken kızkardeşim dediki abla bizim buraya sosyeti pazarı açıldı yok yok hemde herşey sudan ucuz çarşamba gününe paranı bozdur beraber gidip alış veriş yapalım tamam dedik biz erkenden gittik pazara al al derken küçük küçük poşetlerde belki 20 poşet eşya oldu elimizde gittik geldik eve bi bakdık 2 poşet eksik nerde unuttuk derken minübüsde unuttugumuz aklımıza geldı kızkardeşim dediki kolay gidip durakdan alırız zaten en son müşteride bizdik hadi gidelim dedim ben azıcık uzakda bekliyorum o gitti soluk soluğa geri geldi ne oldu dedim abla adam ne kadar sütyen varsa durağın teline asmış bi kağıdada mavi kırmızı mor yeşil 85 beden sarı kırmıxı siyah 75 beden sütyen bide ırzıvat poşeti kim unuttuysa x den istesin kardeşim ben hayatta istemem abla bende kız ne istemesi sen mümkün mertebe o çoçuğa denk geldinmi binme minibüse dedim anam ev minibüs durağına yakın sen çoçuk hatırla git babama teslim et bizim ahenkli sütyenleri babamda verirken kızım bidakine ne unutursanız unutun ama böyle birşey unutmayın diye fırçaladı biZi ne utandık beeee