Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kızlar en çok rezil anımı anlatayım 3 yıl önce yine yazın türkiye tatiline gitmiştim ondan bundan konuşurken kızkardeşim dediki abla bizim buraya sosyeti pazarı açıldı yok yok hemde herşey sudan ucuz çarşamba gününe paranı bozdur beraber gidip alış veriş yapalım tamam dedik biz erkenden gittik pazara al al derken küçük küçük poşetlerde belki 20 poşet eşya oldu elimizde gittik geldik eve bi bakdık 2 poşet eksik nerde unuttuk derken minübüsde unuttugumuz aklımıza geldı kızkardeşim dediki kolay gidip durakdan alırız zaten en son müşteride bizdik hadi gidelim dedim ben azıcık uzakda bekliyorum o gitti soluk soluğa geri geldi ne oldu dedim abla adam ne kadar sütyen varsa durağın teline asmış bi kağıdada mavi kırmızı mor yeşil 85 beden sarı kırmıxı siyah 75 beden sütyen bide ırzıvat poşeti kim unuttuysa x den istesin kardeşim ben hayatta istemem abla bende kız ne istemesi sen mümkün mertebe o çoçuğa denk geldinmi binme minibüse dedim anam ev minibüs durağına yakın sen çoçuk hatırla git babama teslim et bizim ahenkli sütyenleri babamda verirken kızım bidakine ne unutursanız unutun ama böyle birşey unutmayın diye fırçaladı biZi ne utandık beeee

Bir de ben anlatayım. Eşimle nişanlıyken alışveriş merkezinde geziyoruz. Ben bir şeyler alıyorum. Neyse akşam yemek zamanı geldi. Ben ısrar ediyorum hep sen ödüyosun bu sefer de ben ödeyeceğim diyorum. Baya bir ısrardan sonra çevredekilere rezil olmamak için peki dedi. Gittim kasaya ben de 15 milyon para kalmış :KK17::KK17: Nişanlıma bağırıyorum " 10 liran var mı " diye :KK33: Gün boyunca güldü durdu :)

2 yıl önce sözlümle ilk çıktığımız gün yaşadım ilk rezilliğimi. Teklif etti kabul ettim ve yürürken elimi tuttu. Uzun süredir bir ilişkiye hazır olmadığım için kimseyi hayatıma almıyordum, çok uzun süredir ilk defa kalbimin kapılarını ona açmıştım ve gerçekten aşıktım. Çok heyecanlandım. İlk el ele tutuştuğumuz andı ve kendini özel hissetmesi için uzun zaman sonra kalbimi ilk defa ona açtığımı söylemek istedim.. Ve ağzımdan şöyle garip bir cümle çıktı "Uzun süredir elime erkek eli değmemişti".
Sevgilimin yüzünde oluşan ifadeyemi yanayım şöyle birşeydi :-)KK57:), böyle birşey demek istememişken, sadece kendini özel hissetsin istemişken cümlemin gittiği yerleremi yanayım.. Şimdi gülerek hatırlarız :KK45:

2 yıl önce sözlümle ilk çıktığımız gün yaşadım ilk rezilliğimi. Teklif etti kabul ettim ve yürürken elimi tuttu. Uzun süredir bir ilişkiye hazır olmadığım için kimseyi hayatıma almıyordum, çok uzun süredir ilk defa kalbimin kapılarını ona açmıştım ve gerçekten aşıktım. Çok heyecanlandım. İlk el ele tutuştuğumuz andı ve kendini özel hissetmesi için uzun zaman sonra kalbimi ilk defa ona açtığımı söylemek istedim.. Ve ağzımdan şöyle garip bir cümle çıktı "Uzun süredir elime erkek eli değmemişti".
Sevgilimin yüzünde oluşan ifadeyemi yanayım şöyle birşeydi :-)KK57:), böyle birşey demek istememişken, sadece kendini özel hissetsin istemişken cümlemin gittiği yerleremi yanayım.. Şimdi gülerek hatırlarız :KK45:

:KK48::KK48::KK45:

ben burayı daha önce nasıl görmemişimya gülmekten yerlere yattım gece gece.benim rezilliklerim biter mi hiç.alın size bir bombada benden.ben annem eşim o zaman nişanlıydık eşimle .alışverişe çıktık.annemin takma dişleri var.mağzaya giriş yaptık iyi hoş herşey yolunda mağzanın 2.katına inerken annem nasıl bir ayağı takıldı mı kaydımı bilemicem sen dizlerinin üstüne düştü dişi fırla git ağzından allahım fırlayan dişi mi ararsın annemi mi kaldırayım bilemedim anneme bişey olmadı çok şükür ama gülmekten ölücem sandım eşimin şaşkın ifsedesini ancak bir resim karesi belirler işin en ilgnç tarafıda annemin ön dişleri fırladı ağzından ve baya bi ileri gitmiş yani merdivenlerde bulmadık dişi 2. kata kadar gidip kırılmamış olmamasıydı.o sahne geldi yine aklıma offf :KK70:DD

ben burayı daha önce nasıl görmemişimya gülmekten yerlere yattım gece gece.benim rezilliklerim biter mi hiç.alın size bir bombada benden.ben annem eşim o zaman nişanlıydık eşimle .alışverişe çıktık.annemin takma dişleri var.mağzaya giriş yaptık iyi hoş herşey yolunda mağzanın 2.katına inerken annem nasıl bir ayağı takıldı mı kaydımı bilemicem sen dizlerinin üstüne düştü dişi fırla git ağzından allahım fırlayan dişi mi ararsın annemi mi kaldırayım bilemedim anneme bişey olmadı çok şükür ama gülmekten ölücem sandım eşimin şaşkın ifsedesini ancak bir resim karesi belirler işin en ilgnç tarafıda annemin ön dişleri fırladı ağzından ve baya bi ileri gitmiş yani merdivenlerde bulmadık dişi 2. kata kadar gidip kırılmamış olmamasıydı.o sahne geldi yine aklıma offf :KK70:DD
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK9::KK9::KK9:

benim değil de bi arkadaşımın hikayesi bu, kabul olur mu burda eheh :KK70:
sevgililer gününde bi ayakkabı mağazasına gitmişler,tabi kızın haberi yok ayakkabı alacağından. evden yırtık corapla mı cıkmış napmış nasılsa dışarda görünmücek die :KK70: istemiyorum diye dirense de kaçış yok satış elemanı da sevgilisi de görmüş bunun ayaktaki askeri :KK70:

hadi bi tane de benden olsun.

sevgilime çok rezil olmuşumdur ama en rezili budur.

tavla oynuyoruz bi gün beraber bi kafede, ama nasıl elimin ayarı yoksa artık, attığım zarlar yere düşüyor sık sık. bu garibim buldu getirdi birkaç kere. neyse, yine benim attığım zar masanın altına kaçınca "bunu da ben alayım" dedim. eğildim baktım yok, ben de masanın altına girip çömeldim mecbur.

baktım zar az ilerde sağda, uzandın aldım ama doğrulurken dengemi kaybedince, can havliyle sol elimi savurup bi yeri tutmaya çalıştım. elimde yumuşak bi şeyler hissettiğim an sevgilim böğürmeye başladı.

ben elimde zarla masanın altından bi çıktım ki, herkes bize bakıyor, garsonlar adama bi şey oldu diye koştura koştura geliyor, benimki ellerini bacaklarının arasına sokmuş "t.ş.klarım ezildi, t.ş.klarıma neden vurdun, çok acıyor, lazımdı lan onlar bana" diye bağırıyor.

ben de yavaşça elimdeki zarı yerine koyup tavlayı kapattım, ne olduğunu soran garsona da "tavlayı alabilirsiniz, iki de çay" dedim.

ne diyeydim?

Ben maddeler halinde yazayim
-bu biraz argo ama olsun.daha birbirimize acilmamistik ama seviyoruz cok belli.arkadas ortaminda dalga konusu olunue ya.o dönem iste.okula gitmek icin otobüse bindik.arkadan bi adam yanasip durur.(TERBIYESIZ)durdum durdum dedim ki bizimkine dayi bana dayiyo. afalladi cocuk.
-birbirimize itiraf ettik.ilk gün sinemaya gidecektik.kar yagmisti hatta yerlerde buzluydu.yokus asagi yurumeye calisirken aygim kaydi dustum bi de yerde suruklendim.zar zor durdum.hala taklidimi yapar
-yururken kafami levhaya carptim.
-bi kere yanyana otururken midem dile geldi. Ve garrrrrrrr diye bi ses cikti.bu da dedi ki bana oha kükredi resmen.
-adet günumdu oturuyoduk arkadasin evinde.koltugu damgalamisim resmen.uzunca bi sure kalkmak istemedim.ama mecburiyetten kalktim afalladi.hatirladikca utaniyorum
-bi kere hararetli hararetli bi sey anlatirken yuzune tukurdum yanlislikla.ama iyi tukurdum.toma misin kizim be diye dalga gecti
-guzel pilav yaparim dedim.ayari tutturamadim kalip gibi oldu.bicak ver de yiyek de aynen boyle dedi.
-parfumum yoktu bi gun.sans o ya bi arkadasim parfumunu unutmus bizim evde.ben bunu kullandim da gittim.ayni salih gibi kokuyon dedi.
-balkon camindan sarkiyim de asagiya bakiyim dedim.cam acik sandim.kafami vurdum.hayalet casper misin sen dedi

Aklima gelirse daha yazarim.ama en cok rezil olmak degil de yaptigi yorumlar koydu be...hala yorumlari aklimda.icime oturdu oturdu.

ennn kötüsü benimki sanırım :KK43: :KK70:
Sanırım 5 aylık falan evliydik işte sırnaşmalar falan uzanıyo bu üzerine çıktım ben yılışıcam öpücem falan... Öpmeye uzandım pıııı diye ince bir ses çıktı ama hiçte gazım yoktu birden nasıl oldu anlamadım. yaaaa dedim ağlamaklı ben kaldım öyle. Oda saçmalama aşkım olur böyle şeyler ne var yani dedi hepimiz insanız dedi ama hala içimdedir o :)

nişanlımda aynı işyerinde çalışıyorduk tabi arkadaşız o zamanlar gömleğimin altında beyaz atlet vardı bende belim açılmasın diye iyice aşağı çekerim hep onu o gün adettim o beyaz atlete otururken biraz bulaşmış neyse nişanlımda farketmiş arkana yağ bulaşmış diyo :KK70: bende durumu anladım yok ya bişi yok diyorum gel bi bakayım silelim çıkmaz lekesi falan diyo hala saf çocuk :KK70: içimden ya bi git diyorum ama bizimki hala yağ lekesi çıkmaz sil onu sil diye beni yerin dibine sokmakla meşgul belki bin defa yağ lekesi çıkmaz dediğini hatırlıyorum :KK70: bir yıl sonrada sevgili olduğumuzda anlattım anlamadın mı diyorum o yağ lekesi değil miydi diyo bana :KK70::KK70::KK70:

esimle nisanliyken birgun babasini buyuten yengesi kizimizi getir torunum bu bayram demis esimde gidelim dedi ordanda halaya ugrariz dedi bizde bayramdi gittik yengede biraz oturdukdan sonra halaya gidecez esim dediki askim gel patika yoldan gidelim yol kisa dedi bende tamam dedim ben patika yoldaki dikene takil gum diye popomun ustune otur birsey geldi elime kaygan bide ne goreyim inek boku esim ah canim biyerine birsey oldumu dedi bende oturdum bokun ustune oturdum bal gibide kondum dedim adam gulmekden kaldiramiyo bide sanki esim oturttu beni bokun ustune gibi kustum 3 gun konusmadim:KK53: turkiyeyeEn Büyük TÜRKİYE tatile gittigimizdede babamin koyune gittik esim sen hatirla yolda giderken ortada bok yandan gec fazla takilma meydanda diye sarki yakiyo malum kustukmu 3 gun suruyo:KK11:

A
benim değil de bi arkadaşımın hikayesi bu, kabul olur mu burda eheh :KK70:
sevgililer gününde bi ayakkabı mağazasına gitmişler,tabi kızın haberi yok ayakkabı alacağından. evden yırtık corapla mı cıkmış napmış nasılsa dışarda görünmücek die :KK70: istemiyorum diye dirense de kaçış yok satış elemanı da sevgilisi de görmüş bunun ayaktaki askeri :KK70:
Haha benim başına öyle çok geldi

Ayyyy bi de aklima geldi ama bu nisanlimin rezillik hikayesi
Ailemle tanisacakti.yemek yemeye gittik.siparisleri verdik.bu dana bonfile istedi.siparisler geldi sonra soyle bi diyalog olustu.
Garson:dana kimin
Nisanlim:dana benim(biraz yuksek sesle soyledi.
Babam gulmeye basladi.bizimki kizardi.ben de gulmeye basladim
Annem de ayip ama demeye basladi.

Babam bazen arayip senin dana nasil diyor

bende anlatcam :KK70:
normalde başbaşayken dışardan sevimsiz görünebilecek hareketler konuşmalar geçebiliyo aramızda :KK70: bigün çarşıda geziyoruz. bi yandan etrafa bakınıyoruz. ben türlü şımarıklıklar yapıyorum. konuşuyorum. konuşuyorum. baktım cevap vermiyo. döndüm baktım. yanımda genç bi adam gülmekle gülmemek arasında bi surat. ben utanmaktan yerin dibine geçmişim. ayhhh pardon dedim. adam cevap dahi vermedi gülerek uzaklaştı. geriye baktığımda yaklaşık 23948502048 km uzaklıkta sevgilimin bi arkadaşıyla denk gelip konuştuğunu gördüm. ne kadar utanmıştım :oops:

Eşim değil de şimdiki sevgilime bir de eski sevgilime rezil olmuştum :)

Eski sevgilime seni çok seviyorum diye mesaj atacaktım, o sırada halam yanımdaydı görmesin diye çaktırmadan mesaj yazayım dedim, çıkan sonuç şu oldu: Sexi çok seviyorum.

Geçenlerde yürürken sevgilimi öpeyim dedim, o da tam adım atıyomuş ona yetişeyim derken ayaklarım birbirine dolandı ve küt yere yapıştım sonra da oturdum halime güldüm :)

Ben maddeler halinde yazayim
-bu biraz argo ama olsun.daha birbirimize acilmamistik ama seviyoruz cok belli.arkadas ortaminda dalga konusu olunue ya.o dönem iste.okula gitmek icin otobüse bindik.arkadan bi adam yanasip durur.(TERBIYESIZ)durdum durdum dedim ki bizimkine dayi bana dayiyo. afalladi cocuk.
-birbirimize itiraf ettik.ilk gün sinemaya gidecektik.kar yagmisti hatta yerlerde buzluydu.yokus asagi yurumeye calisirken aygim kaydi dustum bi de yerde suruklendim.zar zor durdum.hala taklidimi yapar
-yururken kafami levhaya carptim.
-bi kere yanyana otururken midem dile geldi. Ve garrrrrrrr diye bi ses cikti.bu da dedi ki bana oha kükredi resmen.
-adet günumdu oturuyoduk arkadasin evinde.koltugu damgalamisim resmen.uzunca bi sure kalkmak istemedim.ama mecburiyetten kalktim afalladi.hatirladikca utaniyorum
-bi kere hararetli hararetli bi sey anlatirken yuzune tukurdum yanlislikla.ama iyi tukurdum.toma misin kizim be diye dalga gecti
-guzel pilav yaparim dedim.ayari tutturamadim kalip gibi oldu.bicak ver de yiyek de aynen boyle dedi.
-parfumum yoktu bi gun.sans o ya bi arkadasim parfumunu unutmus bizim evde.ben bunu kullandim da gittim.ayni salih gibi kokuyon dedi.
-balkon camindan sarkiyim de asagiya bakiyim dedim.cam acik sandim.kafami vurdum.hayalet casper misin sen dedi

Aklima gelirse daha yazarim.ama en cok rezil olmak degil de yaptigi yorumlar koydu be...hala yorumlari aklimda.icime oturdu oturdu.

sen napmışsın yaaa :KK70: :d:KK70:D:

X