1 yıllık evliyiz, bir anda rahatsızlandım ve acilen ameliyata alınmam gerekti, eşimin ikiz kardeşi özel bir hastanede cerrahtır. neyse efenim apandisit ameliyatına girip çıkmışım narkozun etkisindeyim, eşimle kaynım sonradan anlatıyorlar olanları
evliliğimizin birinci yılında eşimle kardeşi 30 yaşındalar, kaynım kanadadan yeni gelmiş ve neredeyse ilk hastalarındanım. narkoz kafasıyla eşimin elinden tutmuş kaynıma hemşirelerin doktorların önünde sayıp sövüyorum "koroooşşş (adı koray) koroooşşş ulan koroş kurbağa kılıklı koroşş giymişsin yeşilleri kes biç anasını satayım" ve daha küfürler küfürler... adamın önlüğü sayemde kurbağa kostümü oldu, aylarca adı benim yüzümden kurbağa koroş kaldı...
bir de evlilik öncesinden olsun o zamanlar nişanlıyız uçakla almanyadan cenazeden dönüyoruz da güya dedesinin cenazesindeydik, 1 ay sürdü dönüşümüz ne ailesi bıraktı ne biz dönmek istedik
temmuzdu sanırım havalimanında dış hatlar ya bi triplerdeyim ich taşıyamıyor böyle aşkım macht mich sevgilim falan
yavrum yazık aldı iri valizi yürüdü gitti önden ben de ufak bi tekerlekli valizle yürüyen merdivenlerde telefon açma çabasındayım..... ulan deli o kadar tribi yapacağına çekçek valizi önüne değil arkana koyaydın da yürüyen merdivenlerde rezil olmayaydın.... merdivenin sonuna gelmemle valizin bitişe takılıp havalanması benim valizin durdumasıyla takılıp havalanmam bir oldu.... bütün görevli yolcu turist seferber oldu darmadağın olan beni topluyoruz benim gibi o valizi önünüze koymayın sakın