Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimle flört dönemindeyiz yeni
tanışıyoruz ve ilk bulışmamız
ben inanılmaz heycanlıyım
aklım bir karış havada evden erk
enden çıkıyorum anneme daha
fazla çaktırmamak adına eşimi
beklerken sıkılmamak için bir
alışveriş magazına giriyorum
hunharca giysileri inceliyorum
eşim arıyo nerdesin diyo
magazanın adını veriyorum
ve beni almaua geliceni söylüuo
büyük bir heyecan sarıyo beni
heycanımı yatışyırmak için
giysilere saldırıyorum ve kendimi
şapka kısmında buluyorum igrenç
ve oldukça büyük foter tarzı bir
şapka dikkatimi çekiyor ve nee
hikmetse kafama takıveriyorum
o anda eşim arıyor ben geldim
kapıdayım çık diyor tamam geli
yorum deyip kapatıyorum büyük
bir heycanla kapıya dogru ilerliyorum
eşimin yanında bikaç arkadaşı
var içerden beri görüyorum benimle
tanışmaya getirdi heralde düşün
cesiyle havalara girip emin adımlara çıkışa
geliyorum tam çıkış kapısındayım alarmalar çal
maya başlıyor güvenlikler bana
dogru koşuyor bense kafamdali
foterle şaşkın şaşkın saga sola.
Bakıyorum eşim ve arkadaşları
şaşakınlık içinde bana
bakıyorlar hemen eşim koşuyor
yanıma megerse o aptal
şapkayı kafamdan çıkarmayı
unutmuşum yaşadıgım heyecanla
eşime kafamdaki foter eşliginde
durumu anlatıyorum aglayarak
güvenligide hallediyoruz..
Aman allahım nasıl bir ilk bulumaydı o eş
im benle hala dalga geçer foterin
yakıyodu diye:d

Evlenmeden önce karşılıklı tepsi verilir bizde. Benim alişverişi yaptık kıyafet iç çamaşırı filan kvler aldı poşetleri tabi götürdü eve. Evde de nişanlım varmış poşetleri kapıdan bırakıp nereye gittiler hatırlamıyorum gitmiş benim kv ile görümce. O sırada aradı konuştuk annemler gidiyo dedi filan kapattık teli. Benim meraklı melahat durur mu hepsine bakmış. Ardından bi mesaj ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen. Diye ( iç çamaşırı takımım böyle dantelli krem bişeydi) allam nasıl utandım pislik bakıyon bari çaktırma :))

dün gece oldukça romantikti.duş aldım yattım.eşim de duşunu alıp gelecek daha gelmez diye düşünüp salıverdim yün yorganın içine yorgan kalın koku çıkmıyor ama eşim geldi uyur gibi yapıyorum yorganı açtı bana sarıldı sonra püfffff naptın sen dedi ben hala uyuyorum güya.yorganı yellendirerek kokuyu dağıtmaya çalıştı.ben durur muyum ya uykumda üşüttün beni deyip sardım gene adama

kizlar size gecen yilki rezilligimi anlatayim kiralik ev bakmaya gittik emlakciyi aradim su saatte orda bulusalim dedi bizde once gittik esimle guya cevreyi incelecez faln neyse esim dediki bazen ev dolu olsada emlekcilarin gosterme haklari var esim git sera bak bakayim camdan sanirsam ev bos salon buyukmu dedi bende ya icinde kiraci varsa diye tirsa tirsa gittim evin on odasi yatak odasi oluyormus pancurun aralik yerinden kafami uzattim siyahli birsey bana dogru bakiyor tam ozur diliyecem guya nasilda korktuysam heryerim buz kesti esim disardan soruyo ne oldu diye ahhhh evde birileri varmis dananin kuyrugu koptu simdi ne yapacagiz derken esim bari kapida beklede aciklama yaparsin dedi bende cama tik tik ingilizce afersiniz diye seslendim azicik yine pancurun ucundan yan gozle bakdim bide ne goreyim saftirik o benmisim yatakodasindaki gomme dolabin aynasiymis evde bosmus esimede anlatinca catladi gulmekden yazikkk kiyamamam diyeee

kizlar en buyuk rezilligimi anlatayim benim ufaklik 3 yasindaki kizim birgun resimlere bakarken abisinin sunnet resimlerini goruyor ve ablasina soruyor en sonundada bende sunnet olcam diyor ablasida kizlarin sunnet olmadigini soyleyince buda neden diye soruyo ablasida kizlarin kici erkeklerin pipisi var diyor benim ufaklik sen bunu kafanda tut gecen aksami oglan kardesimin kvdesi kpderi hala bide babaannesi geliyor beni gormeye annemlere herkes hos bes ederken benim kiz basliyor anneannemin kici var dedemin pipisi annemin kici dayimin pipisi abimin pipisi ablam ve benim kicim o kadar hizli cikdiki bu cumleler hemen mudahale edemedik biz sekilden sekile giriyoruz cocugu susturmak icin 4 bir yandan ablam kardeslerim hep beraber mucadele veriyoruz disarida cikmiyor ciglik atiyor yok anam ugraslarimiz bosa cikiyor en son susturmayi basardik derken kardesimin haniminin halasi hic evlenmemis erkek gibi tipi falan benim ufaklik ona dogru yonelip sisssttt sisissssttt senin kicinmi var pipinmi ben cozemedimde kizcagiz soklarda ben kirmizidan mora dondum ve halen bana donmus annneee annneee onun kicimi var pipisimi diyo yaaaaaa benim bittigim annnn o gunduuuu

ayyy bitane daha anlatayim gaza gelmisken bi bayram nisanliyiz esimle esim izin istedi disari gezmeye gittik bi kafeterya ustkat bombos bizden baska kimse yok muzikde slow caliyor esim yanagima dogru dokundu derken ilk opusmemiz olacak bu bir iki dokundu derken dudagima benim midem bir bulan bu tam operken ben ihhh ihhh ediyorum ara ara buda beni zevk aliyo zannet dahada uzun op bir elimle ona dur demeye calisirken sakkkkk diye onun agzina dogru kusss igggggg ustu basida batti adamin neyse ben yerin dibine girdim utancimdan oda hic bir sey demeden gitti temizlenmeye neyse eve geri donduk annem aaaa oglum uzerin niye islak dedi bende midem bozuldu herhalde onun ustune kustum dedim heeee hiiii dedi annem yalniz iyi temizlenememissin dedi bende niyeki dedim esimin yuzune dogru bakinca bide ne goreyim benim lanet olacasi ruj onun dudaginin kenarinda duruyo o gun nisanlim olan esimle son basbasa kalmamizmis annem bir daha izin vermedi yalniz gezmemize evlene kadar

Gozumden yas geldi yaaaaa
Bu cocuklarin bilmislikleri oldurur insani
Seni zaten dusunemiyirum bile....

ayyyy büyük reziilik ya

çok tatlı ya

Doğumgünümde nişanlım bi buket gül almış
Sağolsun çiçekçi de basmış simleri güllere...
Ben sürprizin verdiği keyif ve heyecanla gülleri koklayadurayım bi yandan da nişanlımın anlattıklarını dinliyorum.
Konuşmak için başımı bi kaldırıyorum ve nişanlımın gülmemek için ısırdığı dudaklarıyla gözgöze geliyorum...
Alçak çiçekçi yüzünden tüm gece burnum ve üst dudağım sim içindeydi!
Nasıl bişeyse ne yıkamakla geçti ne de ıslak mendille!!!
Yeni yaşıma ışıl ışıl giriverdim vesselam!

ayyy öldümm gülmektennn

tam birr rezillikmişş ii bu olaya rahmen nişanı atmamış adamm

yazıkk yaaa

hahahah tam isabetttkötü olmuş ama yaaa

owww faciaaa

bende evli değilim ama sevgilime karşı yaşadığım o rezilliği anlatayım
ozamanlar yeni yeni arkadaşız tabi bende bi kibarlıklar havada uçuşuyo
kız arkadaşımla biyerden gelirken yolda beni aradı bi kahve içelimmi diye bende tamam dedim
o günde arkadaşım regl olmuş aldığı ped benim çantamda neyse oturduk biyerde muhabbet derken kalemin varmı dedi bana bende evet var dedim çantama bakıyorum bulamadım yanımda kız arkadaşım yerlere yatıyor ama gülmekten
ben bişe anlamadım sadece saf saf bakıyorum nldu diye eve gelince öğrendimki ped apaçık ortadaymış

okudukça aklıma gelıyo yazayım bari...
anacım bırgun dusa gırdım benımkıde dusakabının onunde beklıyo ben cıkayımda opsun benı dıye bende abdest alıyım barı dedım cıkmadan burnumada su cektım dolayısı ıle.. tam cıkıcam bende bır tuhaflık var ama ne dıyorum nese benımkı sabırsızlandı cıktım dur dedım o davranmadan ben opeyım onu tam uzandm opucem bu bı tıksınırcesıne baktı cekıldı o kacıyo ben yakalamaya calısıyorum ıcımdende dıyorum bak baaaakkk senı hınzır ben yakalarım senı velhasıl banyodan yatak odasına kadar kovalamaca devam ettı en son dayanamadı benımkı askım dedı burnunda sumuk var aman Allahım bır baktım kı aynaya ne sumugu komple burnumun ıcı dısarda utandım baya kı bende tıksınırım temızlendım falan sonra bı patlattık kahkahayı ne zaman dustan cıksam esım hep dalga gecer benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…