Gozumden yas geldi yaaaaakizlar en buyuk rezilligimi anlatayim benim ufaklik 3 yasindaki kizim birgun resimlere bakarken abisinin sunnet resimlerini goruyor ve ablasina soruyor en sonundada bende sunnet olcam diyor ablasida kizlarin sunnet olmadigini soyleyince buda neden diye soruyo ablasida kizlarin kici erkeklerin pipisi var diyor benim ufaklik sen bunu kafanda tut gecen aksami oglan kardesimin kvdesi kpderi hala bide babaannesi geliyor beni gormeye annemlere herkes hos bes ederken benim kiz basliyor anneannemin kici var dedemin pipisi annemin kici dayimin pipisi abimin pipisi ablam ve benim kicim o kadar hizli cikdiki bu cumleler hemen mudahale edemedik biz sekilden sekile giriyoruz cocugu susturmak icin 4 bir yandan ablam kardeslerim hep beraber mucadele veriyoruz disarida cikmiyor ciglik atiyor yok anam ugraslarimiz bosa cikiyor en son susturmayi basardik derken kardesimin haniminin halasi hic evlenmemis erkek gibi tipi falan benim ufaklik ona dogru yonelip sisssttt sisissssttt senin kicinmi var pipinmi ben cozemedimde kizcagiz soklarda ben kirmizidan mora dondum ve halen bana donmus annneee annneee onun kicimi var pipisimi diyo yaaaaaa benim bittigim annnn o gunduuuu
ayyyy büyük reziilik yakizlar en buyuk rezilligimi anlatayim benim ufaklik 3 yasindaki kizim birgun resimlere bakarken abisinin sunnet resimlerini goruyor ve ablasina soruyor en sonundada bende sunnet olcam diyor ablasida kizlarin sunnet olmadigini soyleyince buda neden diye soruyo ablasida kizlarin kici erkeklerin pipisi var diyor benim ufaklik sen bunu kafanda tut gecen aksami oglan kardesimin kvdesi kpderi hala bide babaannesi geliyor beni gormeye annemlere herkes hos bes ederken benim kiz basliyor anneannemin kici var dedemin pipisi annemin kici dayimin pipisi abimin pipisi ablam ve benim kicim o kadar hizli cikdiki bu cumleler hemen mudahale edemedik biz sekilden sekile giriyoruz cocugu susturmak icin 4 bir yandan ablam kardeslerim hep beraber mucadele veriyoruz disarida cikmiyor ciglik atiyor yok anam ugraslarimiz bosa cikiyor en son susturmayi basardik derken kardesimin haniminin halasi hic evlenmemis erkek gibi tipi falan benim ufaklik ona dogru yonelip sisssttt sisissssttt senin kicinmi var pipinmi ben cozemedimde kizcagiz soklarda ben kirmizidan mora dondum ve halen bana donmus annneee annneee onun kicimi var pipisimi diyo yaaaaaa benim bittigim annnn o gunduuuu
çok tatlı yaayyy bitane daha anlatayim gaza gelmisken bi bayram nisanliyiz esimle esim izin istedi disari gezmeye gittik bi kafeterya ustkat bombos bizden baska kimse yok muzikde slow caliyor esim yanagima dogru dokundu derken ilk opusmemiz olacak bu bir iki dokundu derken dudagima benim midem bir bulan bu tam operken ben ihhh ihhh ediyorum ara ara buda beni zevk aliyo zannet dahada uzun op bir elimle ona dur demeye calisirken sakkkkk diye onun agzina dogru kusss igggggg ustu basida batti adamin neyse ben yerin dibine girdim utancimdan oda hic bir sey demeden gitti temizlenmeye neyse eve geri donduk annem aaaa oglum uzerin niye islak dedi bende midem bozuldu herhalde onun ustune kustum dedim heeee hiiii dedi annem yalniz iyi temizlenememissin dedi bende niyeki dedim esimin yuzune dogru bakinca bide ne goreyim benim lanet olacasi ruj onun dudaginin kenarinda duruyo o gun nisanlim olan esimle son basbasa kalmamizmis annem bir daha izin vermedi yalniz gezmemize evlene kadar
kizlar en buyuk rezilligimi anlatayim benim ufaklik 3 yasindaki kizim birgun resimlere bakarken abisinin sunnet resimlerini goruyor ve ablasina soruyor en sonundada bende sunnet olcam diyor ablasida kizlarin sunnet olmadigini soyleyince buda neden diye soruyo ablasida kizlarin kici erkeklerin pipisi var diyor benim ufaklik sen bunu kafanda tut gecen aksami oglan kardesimin kvdesi kpderi hala bide babaannesi geliyor beni gormeye annemlere herkes hos bes ederken benim kiz basliyor anneannemin kici var dedemin pipisi annemin kici dayimin pipisi abimin pipisi ablam ve benim kicim o kadar hizli cikdiki bu cumleler hemen mudahale edemedik biz sekilden sekile giriyoruz cocugu susturmak icin 4 bir yandan ablam kardeslerim hep beraber mucadele veriyoruz disarida cikmiyor ciglik atiyor yok anam ugraslarimiz bosa cikiyor en son susturmayi basardik derken kardesimin haniminin halasi hic evlenmemis erkek gibi tipi falan benim ufaklik ona dogru yonelip sisssttt sisissssttt senin kicinmi var pipinmi ben cozemedimde kizcagiz soklarda ben kirmizidan mora dondum ve halen bana donmus annneee annneee onun kicimi var pipisimi diyo yaaaaaa benim bittigim annnn o gunduuuu
tam birr rezillikmişşayyy bitane daha anlatayim gaza gelmisken bi bayram nisanliyiz esimle esim izin istedi disari gezmeye gittik bi kafeterya ustkat bombos bizden baska kimse yok muzikde slow caliyor esim yanagima dogru dokundu derken ilk opusmemiz olacak bu bir iki dokundu derken dudagima benim midem bir bulan bu tam operken ben ihhh ihhh ediyorum ara ara buda beni zevk aliyo zannet dahada uzun op bir elimle ona dur demeye calisirken sakkkkk diye onun agzina dogru kusss igggggg ustu basida batti adamin neyse ben yerin dibine girdim utancimdan oda hic bir sey demeden gitti temizlenmeye neyse eve geri donduk annem aaaa oglum uzerin niye islak dedi bende midem bozuldu herhalde onun ustune kustum dedim heeee hiiii dedi annem yalniz iyi temizlenememissin dedi bende niyeki dedim esimin yuzune dogru bakinca bide ne goreyim benim lanet olacasi ruj onun dudaginin kenarinda duruyo o gun nisanlim olan esimle son basbasa kalmamizmis annem bir daha izin vermedi yalniz gezmemize evlene kadar
taze taze bi rezilliğimi anlatayım size ;
dün arkadaşlarla pikniğe gittik herkesin yanında eşi var malum hava çok bunaltıcı piknik yerindeki bakkaldan max dondurma aldık bi iki arkadaş hemen bitirdi dondurmasını aaa bedava çıktı dediler bende baktım dondurma çubuğumda çift çizgi var hamileyim dedim :) demez olaydım lafımın bitmesi ile kocamın beni kucağına alıp döndürmesi bi oldu cinsiyeti neymiş kaç aylıkmış falan diye nefes almaksızın soruyo aşkım çubuk çubuk diyom millet anladı bizimkinin jeton düşmedi ama akşama kadar güldük
ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalardabı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele
owww faciaaaTelefon mağdurlarına +1 kişi daha ekleyin
Sevgilim tatilde,mesajlaşıyoruz. E özleedik tebii birbirimizi"Aşkın yarın geliyoorrr" diye mesaj attı. Ben de "gelsin artık" diye cevap verdim. Daha doğrusu öyle yazdığımı düşünüyordum. Mesaja baktım, bakmasaydım :26: "gelsin artık" yazacağıma "gels.k artık" yazmışımm :26::26:
Sonrasında pardonlar,özürler,huncarca gülmeler,dalga geçmeler :26::26: Yahu nasıl basmışım o k harfine aklım almıyor
Ben de size bir rezilliğimi anlatayım, eşime değil de komşuya rezil oldum. Aşure vermeye gelmiş kapıya komşum, yeni taşınmıştık o sıralar tanımıyorum hiçkimseyi. Neyse açtım kapıyı sempatik oluyım diye nasılsınız fln dedim. Kaseyi boşaltıp geri getirir misiniz dedi kadın. Ben de gittim kendi tabağıma koydum aşureyi sora, elime aldım tabağı koydum tepsiye, suratımda kocaman bi sırıtmayla ee daha daha nasılsınız dedim😄 kadın aval aval bakıyo, siz de mi aşure yaptınız, demesiyle, hönkk yooo dedim. Ee bu ne dedi, aboww benim jeton o an düştü. Kadının aşureyi kendi tabağımla tepsiye geri getirmişim😄 offf ya kesin apartmanda dedikodum çıkmıştır yeni taşınan kız çok saf diyeee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi