dedm dedim demem mi al sana rahat ol dedin oldum aldinmi boyunun olcusunu dedim askim boy olcusu degilde senin gaz sayesinde agzimin ic hacmini ogrenmis oldum dediayy cok güldüm yaa, neyseki esinizde hep sizin yaninizda öyle sesler cikartiyormus ve sizden rahat olmanizi istiyormus. Bozuntuya vermeden, bak rahat ol dedin ya o yüzden deseydiniz
hehehehehehehehee e eeay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalardabı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele
ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalardabı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele
eşim değil ama sevgilime olan ilk değil ama bir rezilliğimi paylaşayım ben de.
finalden çıkmıştık gidip güzel bir yerde yemek yiyelim dedik.
yemeğin yanında ben şalgam suyu istedim. canım feci çekmişti.
yemekler geldi ben hemen şalgam suyuna atladım üstünden epey bir içtim.
erkek arkadaşım o sırada güzel bir şey söyledi. kendisine cevap vermek için ağzımı açmamla ''gaaag'' diye çocuğun suratına geğirmem bir oldu.
bu da böyle bir anımdır. sad story.
erkek arkadaşım o sırada güzel bir şey söyledi. kendisine cevap vermek için ağzımı açmamla ''gaaag'' diye çocuğun suratına geğirmem bir oldu.
Evli değiliz daha nişanlıyız, üniversite son sınıftayım. Eşim, o zamanlar ki nişanlım rahatsızdı, okuldan önce ona uğradım, sonra beni servis durağına bıraktı, beraber yürümüş oluruz dedi, sonra okul dönüşü onun evine gidecektim. Evlerini çok iyi biliyorum, defalarca hem servisle hem otobüsle hemde arabayla gittim geldim. Neyse ben otobüsten indim, birde aradım, ekmek varmı evde çok acıktım ben dedim, 2 tane al dedi. Karşıya geçip 2 ekmek aldım, ucundanda azcık kopardım, taptaze mis gibi kokuyorduSonra biraz gittim gittim, Allahım sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, noluyor bana dedim. Gideceğim yolu bulamıyorum. Defalarca gittiğim evi bulamıyorum. Hemende aramıyorum şimdi dalga geçer diye, sonra o beni aradı nerde kaldın diye. Birşey söylicemde kızma dedim, ben yolu kaybettim Nasıl kaybettin dalga geçme diyor, bilmiyorum işte neyse kapat şurdan birilerine sorucam dedim, kapattım kızdım birde Havada soğuk, kış, etrafta kimse yok, sadece arabalar. Bi 20 dk daha uğraştım, baktım yolumu bulamıyorum, aradım paşa paşa Aşkım, ben yolumu bulamıyorum, gelip beni al Önce kızdı, ilk aradığımda geleyim dedim yok dedin, 1 saattir seni bekliyorum dedi. İyi be gelmezsen gelme, ben kayboldum diyorum sen bana kızıyorsun dedim ağlamaya başladım Olduğun yerde bekle dedi, ne var etrafında falan filan. Sonra geldi, etrafa şaşkın şaşkın bakan ben, elimde bir tanesinin birazı yenmiş 2 ekmek. Oy kuzum kıyamam sana sen kayıpmı oldun, herkese anlatıcam bunu diyen bir nişanlı Ordan geçtiğimizde hep derim, ben burda kaybolmuştum diye
Telefon mağdurlarına +1 kişi daha ekleyin
Sevgilim tatilde,mesajlaşıyoruz. E özleedik tebii birbirimizi"Aşkın yarın geliyoorrr" diye mesaj attı. Ben de "gelsin artık" diye cevap verdim. Daha doğrusu öyle yazdığımı düşünüyordum. Mesaja baktım, bakmasaydım :26: "gelsin artık" yazacağıma "gels.k artık" yazmışımm :26::26:
Sonrasında pardonlar,özürler,huncarca gülmeler,dalga geçmeler :26::26: Yahu nasıl basmışım o k harfine aklım almıyor
ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalardabı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele
offff gülmekten karnım ağrıdı resmenay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalardabı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele
Ahhahah dede pijamasıaslında bizim flört dönemi hep rezillkidi eşim amcamın oğlu yanlış anlamayın töre değildi bizimki aşk ewliliğiydi:) bakışma dönemlerimzdi eşim memlekete gelmişti o bayram dedemlerdeydik gece dedemlerde kaldım gece 12 o da geldi neyse çay koyduk içiyorz herkes eşofman giydi ben yanımda bişey götürmemişim arıyrm bişey yok kuzenmdede o da walize yedek atmamış. en son halam bi pijama verdi dedemin pijaması grii paçası dar bildiğimz dede pijaması o zamanlar eccik de tontişim kamufle etsin die nenemin yeleğini giydim bütün gece kıskıs güldüler bana bazen dedemlere gittiğimzde dedemin pijaması getirip bunu giy dio eşim :))