Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy cok güldüm yaa, neyseki esinizde hep sizin yaninizda öyle sesler cikartiyormus ve sizden rahat olmanizi istiyormus. Bozuntuya vermeden, bak rahat ol dedin ya o yüzden deseydiniz :oops::cool:
dedm dedim demem mi al sana rahat ol dedin oldum aldinmi boyunun olcusunu dedim askim boy olcusu degilde senin gaz sayesinde agzimin ic hacmini ogrenmis oldum dedi:KK53:

bende yazayım son zamanlarda olup aklıma gelen,şimdi ben sevdiceğimle tanışalı 5 yıl oluyor 2 yıldır sevgiliyiz, ama 5 yıldırda adı dilimde bırakın ev halkını sülale biliyor! babam annem vs de biliyor.. neyse geçen yıl artık tanıştırma vaktidir dedik, erkek arkadaşım bize geldi bi çay içti sohbet ettiler ama üstünkörü saat geçti,sonra bayramda yine geldi bayramlaşmaya bu defa babam tabi sorular soruyor( sanki bilmiyormuş gibi..) babam b o m olsun
B:nereliydin oğlum sen
M:mersin efendim
B:hımm güzel güzel, şu köyünü bilirmisin?
M:evet annem oralıdır ,, 10 dakika sonra babam,HATAYLIYDIN DİMİ SEN?
M:mersin efendim!!
babam:mehmet tuzu uzatırmısın oğlum
M:mehmet değil Mustafa efendim ...inadına yapar gibi yav sinir olmuştum babama,, ki çok kızmamak gerekmiş .. bu sene de ben tanışmaya gittim ailesiyle :KK70: bir gece önce de görüşmediğim kuzenimin bebeği olmuş babam eşinin sayfasında görmüş adı ahmet kuzenimin eşinin.. neyse bir heyecan bir panik gittim , sohbet muhabbet herşey yolunda ,sofraya oturduk,,babası bana mesleği ile ilgili birşeyler anlatıyor,ben de evet mustafa anlatmıştı abdullah abi diyeceğime, ahmet ab'da kaldım :KK70: bir kızardım bir bozardım,mustafa şaşkın bana bakıyor annesi öyle babası öyle .. anlattım durumu bebek olmuş işte ahmet falan filan diye bişi demediler evden çıktık arabaya gidiyoruz
mustafa :babası bana mehmet der,kızı babama Ahmet der:KK53: dedi, çok utandımmm:KK22:

hemmen bırtane daha gelıyor sevdıcegımle ıs cıkısı dedıkkı sehırdısında outlet magazaları var gıdelımde alısverıs yapalım iyi guzel gıttık koca koca outlet magazalarını gormusum ben hemencık cıkarmıyım ay oydu buydu derken saat epey gec oldu benımkı de aclıga hıc dayanamaz e alısverıstede cok harcadık dedıkkı artık eve gıdınce yerız yemek.. :KK51: arabamızı da yarı yolda bırakıp metroyla gelmıstık alısverıs merkezıne mecbur tekrar metroya bındık ne yesek ne yesek dıye dusunuyoruz tuttum kocamın koluından hadı dedım ınıyoruz aklıma super bı pızzacı geldı gıttık tıka basa yedık yedık yedık:KK50: ay dedım ben nefes alamıyorum soda alalım aldık sodayı yok fayda etmedı ac gozlu ben gozume bır de dondurmacı kesıtrdım gıttım hemen basına kucuk cocuk edasıyla;
-ben::::::::::.abiiiii dedım en az ne kadarlık oluyor
-dondurmacı:::::::: 1,5 tl
-ben:::: tamam ozaman ben 3 tl lık ıstıyorum
esım kahkahayı patlattı madem 3 tl lık ıstıyordun ne dıye en az fıyatını soruyosun dıye bır utandım kı sormayın bırde dondurmacıyla pazarlık yapıyorum bak fazla koy dıye:KK70: aldık dondurmayı yıye yıe gıdıyoruz metroya.. metroya bındık saat 11 cıvarı oldugu ıcın herkes uyukluyo metro gayet sessız:KK59: bendede bır kahkaha var 7 mahalle duyar koca seslıyım:KK54:guluyoruz edıyoruz aklıma ıgrenc esprıler geıyor yapıyorum falan derken gulerken mıdem harekete gecmıs olmalıkı agzım acık gulerken gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dıyee bır tok ses cıktı uyuyan amcalar uyandı karsımızdakı delıkanlıların yonu bıze dogruydu yonlerını cevırdıler:KK55: esımın gozlerı faltası gıbı acılmıs bana bakıyo ama sasırmıs garıbım bırseyde dıyemıyo:KK59: sonra bızı bır gulme tuttu yok durduramıyoruz kendımızı sevdıcegım dıyo nur bak gulme depresmesın karnın yıne olucak falan ama kıme dıyo hıııcccc garıbım baktı olacagı yok ınecegımız duraga gelmeden ındırdı benı gul doya doya sonra bınerız metroya dedı:KK4::confused:

ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalarda:KK76: bı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum:KK70: sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı:KK50: yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır olduo_O ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele:KK53:
hehehehehehehehee e ee :KK70::KK70::KK70:

Bugün bir konuda geçen yazıdan aklıma geldi bu rezilliğim :KK45:
4 sene önce üniversiteden mezun oluyorum.Konya'da okudum.Ailem daha önce okuduğum şehre gelmemişti. Mezun olup valizleri toplayıp onlar beni araba ile alcaklar oradan Antalya'ya gideceğiz hem kutlama hem tatil modu.:KK51: Neyse geldiler ,eşyaları toparladık.Şehir turu yaptırdım falan saat oldu gecenin 11 i..Normalde direkt gece yolculuğu Antalyaya varış diyorduk.Babam çok yoruldum bu halde gidemem bir otel bulalım kalalım sabah kahvaltıdan sonra yola çıkalım dedi.Neyse otel ara ara bir yere sonunda girdik.Aile odası istedik 5 kişiyiz diye..Kral ! dairesi adı verdikleri aile odası anahtarını verdiler. Odalar labirent şeklinde dağılmış işte 4 kat ..ordan dönün suraya sapın en köşe oda dediler. çıkıp oda gösterme zahmetinde bulunan yok!
Anahtarda da K 421 yazıyor... gecenin vakti dikkat eden mi var ayaklarım gezmekten zonk zonk :KK45: babam lobide kaldı yol tarifi almak için ertesi güne. biz 4 kişi cıktık arıyoruz odayı. oraya dön buraya dön Allah yok oda.:KK62: babamı arayacağız sorsun hazır lobide diye tel çekmiyor.. neyse 2serli ayrılık oda arıyoruz labirentte :KK49: en son haaahhh be buldum dedimm... 421 kapıda yazıyor. anahtarı sokuyorum yok dönmüyor. çıkartmaya çalışıyorum geri de çıkmıyor.Annem ve kardeşlerim arkamda halime gülüyorlar gece gece sessiz de olmak lazım sussun falan. Bayağı sinirlendim ama anneme dedim ne gülüyosun git kocanın yanına al getir ne aile odasıymış kapısı açılmıyor diye. tam o sırada click click ses döndü ben :KK57::KK57::KK57:
oda açıldı üstü yarı çıplak bir adam kafa uzakmış aradan ... ben : :KK57::KK57::KK57: Altıma etcem ama . :cry::KK59::KK59:
adam : what what diyor.. :KK70: bir de yabancı çıkmasın mı.. (sanırım Mevlana ziyaretine gelmiştir :KK53:)
kalakaldım sorry ,sorry my key vs zırvalıyorum :cool::p adam bişiler daha dedi çat kapı suratıma anahtar yere :KK64::KK67:

baktım bizimkiler arkada iki kat gülmekten yerlere yatmışlar... ayy altıma etcem şimdi gülmekten diyorlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

megersem odada 421 yazıyor ama bizimkinin başında k harfi varmış ...
kral aile odası :KK62::KK62: aynı numara 2 kez niye verilir.. sonrao sinirle ben indim lobiye görevliyle tartıştım. gece vakti başka yer arayamayacağımız için mecbur kaldık. görevli odayı gösterdi dön dön en dibe vardık. hakketen başında k 421 yazısı vardı..

aile odaları toz içinde 4 yataktan oluşan gayet özensiz bir odaydı..

böyle bir anı yaşadım.. Bir posta da babama anlattı bizimkiler yerlere yatarak o da koptu.. ben de sinirim geçince gülme krizine girdim .:KK70: turist yazık hırsız sanmıştır kesin. :KK53::KK53: :KK33: hala da bizimkiler dost meclisinde anlatır beni rezil ederler.

en tazesinden bir rezillikte benden o zaman . erkek arkadaşımla daha bir buçuk aydır birlikteyiz ve doğal olarak çekiniyorum çoğu şey için. neyse buluşucaz ben bir güzel süslendim makyaj falan filan. kaşlarım da seyrek olduğu için dedim azcık boyayım şunları . sonra buluştuk güzel güzel sohbet ediyoruz onda da güneş gözlükleri var sonra çıkardı yüzüme tatlı tatlı bakıyor bende sırıtıyorum saf saf. iyice dikkatli bakmaya başlayınca ne oluyoruz oldum sonra sen kaşlarına ne sürdün öyle dedi ben hiççç falan filan derken aşkım sen kaşını değil bildiğin alnını elden geçirmişsin diyip tüm gün dalga geçti benimle :oops: çok çok ama çok utanmıştım ayy hala utanıyorumm

Eşime ilk ne zaman rezil olduğumu hatırlamıyorum ,
ama en son ne zaman oldum hatırlıyorum
geçen yaz evlilik yıl dönümümüzdü
bende unutmamayım diye tele kayıt etmiştim
oturuyorduk birden alarm çalmaya başladı eşim tele yakındı bende şunu sustursana dedim
aldı surtucakdı baktım birden:KK57:şaşkına uğramış
ne oldu dedim ben odun muyum dedi
nerden çıktı o dedim telefonu bir aldım odunla evlilik yıldönümüz
yazıyor ne diyeceğimi bilemedim
sonradan hatırladım ki eşime kızgın bir anımda öyle kaydedivermişim:KK53:

ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalarda:KK76: bı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum:KK70: sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı:KK50: yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır olduo_O ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende bir olayimi anlatayim gece lokantada yemk ydk.sistik tabi beni bir kahkaha tutmaz mi arabanin icinde esim ne oldu derken böğkkkkkkk yapmazmiyim esim yuzunu cevirdi.
Adamin suratina bogurdum hala kahkaha atyrm baska bir konu acyrm rezilligimi unutayim diye eve geldim uzurde dilemiyorum bile...

eşim değil ama sevgilime olan ilk değil ama bir rezilliğimi paylaşayım ben de.
finalden çıkmıştık gidip güzel bir yerde yemek yiyelim dedik.
yemeğin yanında ben şalgam suyu istedim. canım feci çekmişti.
yemekler geldi ben hemen şalgam suyuna atladım üstünden epey bir içtim.
erkek arkadaşım o sırada güzel bir şey söyledi. kendisine cevap vermek için ağzımı açmamla ''gaaag'' diye çocuğun suratına geğirmem bir oldu.
bu da böyle bir anımdır. sad story.

erkek arkadaşım o sırada güzel bir şey söyledi. kendisine cevap vermek için ağzımı açmamla ''gaaag'' diye çocuğun suratına geğirmem bir oldu.

Evli değiliz daha nişanlıyız, üniversite son sınıftayım. Eşim, o zamanlar ki nişanlım rahatsızdı, okuldan önce ona uğradım, sonra beni servis durağına bıraktı, beraber yürümüş oluruz dedi, sonra okul dönüşü onun evine gidecektim. Evlerini çok iyi biliyorum, defalarca hem servisle hem otobüsle hemde arabayla gittim geldim. Neyse ben otobüsten indim, birde aradım, ekmek varmı evde çok acıktım ben dedim, 2 tane al dedi. Karşıya geçip 2 ekmek aldım, ucundanda azcık kopardım, taptaze mis gibi kokuyordu :KK1: Sonra biraz gittim gittim, Allahım sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, noluyor bana dedim. Gideceğim yolu bulamıyorum. Defalarca gittiğim evi bulamıyorum. Hemende aramıyorum şimdi dalga geçer diye, sonra o beni aradı nerde kaldın diye. Birşey söylicemde kızma dedim, ben yolu kaybettim :KK1: Nasıl kaybettin dalga geçme diyor, bilmiyorum işte neyse kapat şurdan birilerine sorucam dedim, kapattım kızdım birde :KK20: Havada soğuk, kış, etrafta kimse yok, sadece arabalar. Bi 20 dk daha uğraştım, baktım yolumu bulamıyorum, aradım paşa paşa :KK14: Aşkım, ben yolumu bulamıyorum, gelip beni al :KK14: Önce kızdı, ilk aradığımda geleyim dedim yok dedin, 1 saattir seni bekliyorum dedi. İyi be gelmezsen gelme, ben kayboldum diyorum sen bana kızıyorsun dedim ağlamaya başladım :KK14::KK14: Olduğun yerde bekle dedi, ne var etrafında falan filan. Sonra geldi, etrafa şaşkın şaşkın bakan ben, elimde bir tanesinin birazı yenmiş 2 ekmek. Oy kuzum kıyamam sana sen kayıpmı oldun, herkese anlatıcam bunu diyen bir nişanlı :KK1: Ordan geçtiğimizde hep derim, ben burda kaybolmuştum diye :KK33:

Cok tatlısın yemin ederim ki..

Telefon mağdurlarına +1 kişi daha ekleyin :KK17:

Sevgilim tatilde,mesajlaşıyoruz. E özleedik tebii birbirimizi :KK53: "Aşkın yarın geliyoorrr" diye mesaj attı. Ben de "gelsin artık" diye cevap verdim. Daha doğrusu öyle yazdığımı düşünüyordum. Mesaja baktım, bakmasaydım :26: "gelsin artık" yazacağıma "gels.k artık" yazmışımm :26::26:
Sonrasında pardonlar,özürler,huncarca gülmeler,dalga geçmeler :26::26: Yahu nasıl basmışım o k harfine aklım almıyor :KK17:

Koptum...:)

Cok sad olmus. :)

Ben de anlatayım :):)
Geçen gece uyuyoruz baya geç bi vakit...
Bir seeees gencin biri almış arabayı motoru vvııııınnnnnnnnmmnnnn ........
Diye bir geçiş
Eşim hemen uyandı noluyor yaaaaa dedi...
Bende ki tepkiler:
Vııınnnnn. ... :cool:
Aaaaaaaa....:eek:
Tatatatatatata...:KK35:
Pat ...güüüüüümmmm.... Booom..... :KK34:

Iııııııııgh....

Adamın taklitçini yatakta aynen bu sesleri çıkararak yaptım en son ölmüş numarası yaparak kendimi yatağa attım ...
Gözümü sabah açtım :) ütü yaparken bu olay aklıma geldi.. Dedim ki ulen ben gece ne yaptım???!

:):):):)

offff gülmekten karnım ağrıdı resmen :p

aslında bizim flört dönemi hep rezillkidi eşim amcamın oğlu yanlış anlamayın töre değildi bizimki aşk ewliliğiydi:) bakışma dönemlerimzdi eşim memlekete gelmişti o bayram dedemlerdeydik gece dedemlerde kaldım gece 12 o da geldi neyse çay koyduk içiyorz herkes eşofman giydi ben yanımda bişey götürmemişim arıyrm bişey yok kuzenmdede o da walize yedek atmamış. en son halam bi pijama verdi dedemin pijaması grii paçası dar bildiğimz dede pijaması o zamanlar eccik de tontişim kamufle etsin die nenemin yeleğini giydim bütün gece kıskıs güldüler bana bazen dedemlere gittiğimzde dedemin pijaması getirip bunu giy dio eşim :))
Ahhahah dede pijaması

X