Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hahahahahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

taze taze bi rezilliğimi anlatayım size ;
dün arkadaşlarla pikniğe gittik herkesin yanında eşi var malum hava çok bunaltıcı piknik yerindeki bakkaldan max dondurma aldık bi iki arkadaş hemen bitirdi dondurmasını aaa bedava çıktı dediler bende baktım dondurma çubuğumda çift çizgi var hamileyim dedim :) demez olaydım lafımın bitmesi ile kocamın beni kucağına alıp döndürmesi bi oldu cinsiyeti neymiş kaç aylıkmış falan diye nefes almaksızın soruyo aşkım çubuk çubuk diyom millet anladı bizimkinin jeton düşmedi ama akşama kadar güldük

Bshxhsha aay benim de dondurma çubuğla bir anım var Rezillik değil ama anlatiyim :)) Dondurma yiyorduk ablam dondurmasını bitirdi.Geldi bana soruyor çift çizgi noluyor dedi bende sakim bir tavırla hamilesin dedim.5 saniye sessizlik ve kahkalarar :)) ( böyle anlatırken komik olmadı ama o zamman çok gülmuştük :))

Sevgilimle ilk çıktığımız aylardı.. Lisedeyiz tabi o zaman :) okul çıkışı bulustuk bi' kafede.. otobüste bir arkadaş ağzıma poğaça verdi ve içindeki maydanoz benim dişimi buldu. Oturdur çay içiyoruz. Bir sey diyecegim ama rezil oldum diye düşünme dedi. He söyle dedim. Dişinde maydanoz kalmış dedi epey güldü :) ilk rezilligim bu ama sonraları aştık. Artık yedinci yılımızda yemek yediktwn sonra birbirimizi ayna gibi kullanıyoruz kalmış mı ağzımda yüzümde diye bir de bu ani hatırlayıp gülüyoruz

ay kızlar cok hossunuz ılk sayfalara yazmıstım yıne bıtane aklıma geldı yazayım dedm.. daha yenı evlıyız esım zart zurt gıdıo bana dıyo ıste askım artık evlıyız bak yapabılırsın dogal falan ben odun verırmıyım kendımden ne kadar ayıp falan dıyorum burnum havalarda bı gun tv ızlıyoruz yaz gunu altımda baya kısa bı sort var sıkıldım fılmden yuz ustu uzandım benımkınede arada benle ılgılensın dıye sırınlıkler cılveler yapıyorum sımdı yakalıcam senı dedı ustume geldı esım ayyyyy gelmez olaydı yerde yuvarlanmak edasıyla arkamı dondum o an esımede popom cazıp gelıs herhalde ısırık attı atmasıyla zooooorrttttt dıye agzına salmam bır oldu ayyyyyy aman ya rabbıımmm ne yapayım nerelere gıdeyım ben bı diyiverin hele

Bikeresinde ben eşime sevgiliyken.yaşm daha 18 .sokaklarda duvarlar varya delik var o deliklerden boru geçer.halada bilmyorum adını son bi anda
Ya x
He söyle
Bu delikler nye var
Asdasjmagtdhwtm
Yani hangi akılla onu sordm laf olsun diye heralde tam hatrlamyrum

ahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahhahahha

+++++
ayy cok fena olmussss

ayy yazm adama

Yıkıldım gülmekten ,gece gece çok iyi geldi

gözümden yaş geldi arkadaşım çok iyi yaa

Ben eşimi il gördüğümde tipini beğenmemiştim (Şimdi ne kadar salakmışım diyorum) kısmetimi hemen çevirmeyeyim diye ona umutlanma ama bi çay içeriz dedim hafta sonu.Neyse ben o gün saçlarımı boyatmaya gidecektim sonrasında da onu aradan çıkartırım gönderirim dedim.Normalde oldukça süslü ve nerdeyse bi giydiğinden bi süre sonra sıkılıp giymeyen birisiydim.Aksi gibi Evden çıkarken gayet lakayıt bi şekilde gidip dolaptaki en eski en yırtık deri çeketimi giydim kuaföre gidip döncem nasılsa diye arkadaşın arabasıyla gitcektik. Neyse o gün aradı ve beni aldı çok güzel bi yere bişeyler içmeye gittik.İlk kez beni kurum dışında sivil görüyodu. Üstümü başımı görünce yazık ne kadar fakir bi kız demiş ,sonra annesini aramış üstünde başında bişey yok ama güzel ve iyi biri ben onunla evlenicem demiş Bir yıllık evliyiz ne kadar süslü olduğumu gördü ama onda ön yargı hala gitmedi ilk buluşmamızı her anlattığında yazık üstünde başında bişey yoktu yırtık ceketle gelmiştin diyor

bende geçen gün rezil oldum
kahvaltı hazırladım özendim bezendim herşey dört dörtlük
uyandırdım odunu
aşkımmm kahvaltı hazırr bi kuş sütü eksik diye havalanıyorum
adam kalktı masaya oturdu
zeki ben
çay yaptım sözde kızlar ne çaydanlıga çay koymuşum
ne ocagın altını yakmışım sadece su koymuşum
sade suyu bardağa koydumm
şok olduk tabi
aşkım kuş sütünü boşver bi sıcak çayda yeter dedi
aklım nerde bilemedim ki ben

eşim değil ama sevgilime olan ilk değil ama bir rezilliğimi paylaşayım ben de.
finalden çıkmıştık gidip güzel bir yerde yemek yiyelim dedik.
yemeğin yanında ben şalgam suyu istedim. canım feci çekmişti.
yemekler geldi ben hemen şalgam suyuna atladım üstünden epey bir içtim.
erkek arkadaşım o sırada güzel bir şey söyledi. kendisine cevap vermek için ağzımı açmamla ''gaaag'' diye çocuğun suratına geğirmem bir oldu.
bu da böyle bir anımdır. sad story.

ayy cok güldüm yaa, neyseki esinizde hep sizin yaninizda öyle sesler cikartiyormus ve sizden rahat olmanizi istiyormus. Bozuntuya vermeden, bak rahat ol dedin ya o yüzden deseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…