Evet fazla oldu hemde geçen yıldı bu olay,bu sene haşemamı değiştirdim,sütyenimide giydim
Bir tane daha aklıma geldi :) Eşimle çıkmaya başladığımız 2 ay fln olmuştu.Beni işyerinden aldı ve güzel bir yere yemeğe gittik..Neyse yemekler yendi,çay içip sohbet ediyoruz ama bir terslik var..Eşim yüzüme dikkatlice bakıyor,gözlerini kısıyor fln..Bende dayanamadım en sonunda sordum ya ne oldu neden öyle bakıyorsun canım dedimYa gözünden bişi fırtladı ve alt kirpiğinde takılı sallanıyo dedi ..Nasıl ya dedim ve elimi gözüme uzatır uzatmaz benim şeffaf lens parmağımda..Ay ben bir utandım anlatamam.Yeni yeni lens kullanmaya başlamıstım ve çıktığını hiç anlamadım Baya güldük biz eşimle ama bide demez mi ''takma başka yerin varsa FIRTLAMADAN söyle hayatım''
Eşim filan yok ama anlatmak istedim
Lise 2. sınıftayım. Hava gayet soğuk. Arkadaşımla bahçeye çıktık dolaşıyoruz o zamanlar hoşlandığım bir çocuk vardı o da oradaki banklardan birinde oturuyor. Bahçede de çeşme var, çocuğun da tam karşısında kalıyor. Elim kanamıştı, sebebini hatırlamıyorum ama nasıl coolum bir havalar bir havalar... Çeşmenin oraya geldim çeşmenin önü de biraz yüksek hızlı hızlı çıktım kendimi bişey zannediyorum çocuğa hava yapıcam sözdeÇeşmenin önüne gelmemle birden kayıp yere -UÇMAM- bir oldu. Evet bildiğiniz uçtum resmen. Güler misin ağlar mısın... Tabii karizma yerlerde. Orda oturan çocukların hepsi bana bakıyor. Meğer orası buz tutmuş :18: Offff çok utanmıştım ya
ahahahaDaha msn vardı ozamanlarda, kız arkadaşımla kamerayı açıp konuşuyoruz.
Abim geldi,ben bişi alıp çıkacak sanıyorum odadan,görüyo cunki meşkulum.
Ama bu napsın,üstünü değiştirmeye başlamış,kameradan gördüm bir baktım pantolonu çıkartıyo
kamera orayı görmez sanmış.
Yaşımız daha 14-15di sanırım,o yaşlardada bilirsiniz öylr bişiler görünce tepkimiz nasıl olur
arkadaşımın ifadesi aynen böyle
ben böyle
abim bozuntuya vermeden odadan usulca çıktı
bugunlerı sagır duymaz yakıstırı modundayım :):)eşim gece bana diyorki ' bebem şunu alalım sna ' ben anlıyorum 'pipimi göstercem sana ' bendeki bakış 'aşkım ne diye sapık sapı konusuyon saatte gec oldu' adamdakı bakış sapık bsey demedım yaaa dıyo bende pipini göstercekmişin ya diyorum eşim aynen böyle catlıyo gulmekten... sabahta uyndık dıyorkı şimdi hıızzz zamanı.. bende anlıyorum sımdı kızzz zamanı.. ne karı kız dsunuyon ayıp degıl mı dıyom artık alıste gene ne anladın bakem sen dıyo hehe
ahahaha
bide abin gaza gelip devam edeydi
ay ne kadan güldüm
e devamı maLum
erkek akLı işte,gıdımcık akılları var
senin şeyin ahahahakızlar bende anlatayım bu erkek kardeşimin başına gelmiş bişey tabi benim yüzümden sanırım
evimize misafir gelecekti bende ayıptır söylemesi pedimi değiştirdim dış kabını da masanın üstüne koydum o anda kapı çaldı bende birden telaşla pedin kabını bi kitabın içine sıkıştırdım meğer o kitap erkek kardeşimin kitabıymış
kardeşim ertesi gün okula gitmiş derste kitabı bi açmış içinde ped kabıhemen onu ordan buruşturmuş kimse görmeden çöpe atmış eve geldi bi sinir bi sinir senin şeyin benim kitabımın arasından çıktı diye gül gül yarıldık resmen