Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bugunlerı sagır duymaz yakıstırı modundayım :):):KK1: eşim gece bana diyorki ' bebem şunu alalım sna ' ben anlıyorum 'pipimi göstercem sana:KK1:' bendeki bakış:KK53: 'aşkım ne diye sapık sapı konusuyon saatte gec oldu' adamdakı bakış:KK53: sapık bsey demedım yaaa dıyo bende pipini göstercekmişin ya diyorum eşim aynen böyle :KK52: catlıyo gulmekten... sabahta uyndık dıyorkı şimdi hıızzz zamanı.. bende anlıyorum sımdı kızzz zamanı.. ne karı kız dsunuyon ayıp degıl mı dıyom :KK70: artık alıste gene ne anladın bakem sen dıyo :KK52: hehe :KK31:

Ayyy sen çok yaşa emiiii, cok guldum okurkennn :))

deniz konusu açılmışken benimde aklıma geldi bi anım :KK66:) lisedyken sınfca kız erkek karışık içmelere denize gittik. arkadaşım bikini giymişti herşey normal gözüküyordu tabi arkadaşım denizden çıkıncaya kadar selvi boyuyla denizden salına salına bi çıkışı var, biz kızlar tabi x arkadışımızı o halde görünce gelme denize oturrr oturrr diye bağırıyoruz ama arkadaşım anlamadığı için ne var diyerekden dahada ilerlemeye başladı bize, o an havluyu kapdığımız gibi arkadaşımıza sarmışdık. X arkadaşım bikini bölgesini almadığı için bikinsinin önü koyu renkde ben burdayım ce e diyordu tam bi rezillikti..o gün çok kötü olmuştuk..

bir haftasonu sabahı eşim kalktı içeri odaya gitti geldi

ben uyku uyanıklık arası tam saçmalama modundayım

eşim: "elektrikler kesilmiş, kim bilir ne zaman gelir" diye bana bildirimde bulunuyor

ben: nasıl gitmiş elektrikler yaaa saat nasılda tıkır tıkır çalışıyor (saatten gelen sese dayanarak bu kanıya varmışım bendeniz süperzeka)

o ara eşimin kahkasını duydum pek önemsemedim bu adam ne kahkahası atıyor diye uyumuşum bir saat kadar sonra uyanıyorum

odadan çıkıyorum bakıyorum elektrikler yok odaya geliyorum

ben: canım elektrikler kesilmiş haftasonu olacak iş mi yaa!!

eşim: elektrikler yok ama saat çalışıyor bak

ben::KK53::KK53: kafayı yemiş bu adam huhuh canım saçmalama saatin elektrikle ne alakası var :KK52::KK33:

eşim: o saçmalığı sen 1 saat önce yaptın canım benim :KK51:

orada sustum bişey demedim çünkü uykuda çok saçmaladığım için bud onlardan biriydi

ne rezillik ama:KK1:

bu olay bizde çok olur;her elektrik kesintisinde eşim offf elektriklerde gelmedi gitti,canım çok sıkıldı,televizyonu açta bari izleyelim der,ben de her defasında aynı tongaya düşer televizyonu açma teşebbüsünde bulunurum.

kandırıkçı kocalar...

• Beğen
Reactions: mbz
deniz konusu açılmışken benimde aklıma geldi bi anım :KK66:) lisedyken sınfca kız erkek karışık içmelere denize gittik. arkadaşım bikini giymişti herşey normal gözüküyordu tabi arkadaşım denizden çıkıncaya kadar selvi boyuyla denizden salına salına bi çıkışı var, biz kızlar tabi x arkadışımızı o halde görünce gelme denize oturrr oturrr diye bağırıyoruz ama arkadaşım anlamadığı için ne var diyerekden dahada ilerlemeye başladı bize, o an havluyu kapdığımız gibi arkadaşımıza sarmışdık. X arkadaşım bikini bölgesini almadığı için bikinsinin önü koyu renkde ben burdayım ce e diyordu tam bi rezillikti..o gün çok kötü olmuştuk..

Ayyy gerçekten çok kötü olmuşş ya :18: ama anlatımın çok güzel bu olaya dahi kahkahalarla güldümm :KK9: Allah kimsenin başına vermesin :KK31:

bu topik süper inat ettim hepsini okuyacağımm kızlar süpersiniz bende anlatıyım annemlerle aramızda geçen olayı

annemle babam bize kalmaya gelmişlerdi babam tam bir film tutkunu

netten vizyon filmlerine bakıyor chucky (katil bebek) 'nin en son filmi çıkmış

bende tutturdum illa bunu izleyelim diye filmi açtık seyretmeye başladık

chucky'nin serisinde 1. filmi hariç diğer filmlerin ilk başlarında chucky'i ilk gören oyuncu onu çöpe atıyor

oyuncak bebeği çöp kovasına ters bir şekilde bırakıyorlar
:KK1:

benimde dikkatimi çekmiş olacak ki "ya bu chucky'i hep böyle ters bir şekilde çöpe atıyorlar" demişim
:KK52:

annem de "evet ya bebek ondan sinirlenip de kızıyor demesin mi"

ben babam ve eşim önce şok
:KK53::KK53::KK53::KK53:

sonra ben yerlerdeyim
:KK60::KK60::KK60:annem de bana dönüp demez mi "ya öyle değil mi ama"

eşim beni o gece zor susturmuştu gülmekten

"not:annem fazla filmlerle ilgilenmez kendince tahminde bulunmuştu"

• Beğen
Ben nişanlandığımda 20 yaşımdaydım ama sanırım ergenlikten çıkamamışım..
bunu sonradan farkettim tabi..

Nişan alışverişinde gecelik sabahlık falan alınır ya hani... böyle seksi dantelli falan olur genelde...

Hah işte.. ben gittim.... üstünde bi sürü ayıcık resmi olan bir saten takım aldım. :86:

Çok ısrar etmişlerdi güzel güzel takımlar gösterdiler... ama inat ettim. ,:KK19:
Bunu istiyorum dedim ve aldım. :84:

Nasıl bi ruh hali içindeymişim bilemiyorum :26:

Bir de gelene gidene o takımlar gösterildi..
O zaman rezil olduğumu bile düşünmüyordum sonradan çark etti :KK30:

Dün sabahleyin eşim beni uyandırmaya çalışıyor hayatım çay suyunu koydum hadi kalk diye bir geldi iki geldi ben hala mızmızlanıyorum her yerim ağrıyor az sonra kalkarım canım:KK76::KK76:eşim sonunda ayaklarımı gıdıklamaya başladı benden yine tık yok:KK53::KK53::KK53:sonra ben tekrar uykuya dalmışım o arada eşimin cebine mesaj gelmiş ayağımı gıdıklamayı bırakıp ayak ucuma oturmuş telle uğraşıyor bende yorganı bacak arama alıp yatmayı çok severim dönmeye çalışıp ve yorganı bacak arama yerleştireyim derken ayağımla eşimin suratına kung fu tarzı bir şaplak indirmişim:KK53::KK53:eşim:KK53::KK53::KK53:ben:KK53::KK53::KK53:sonra ben:KK17::KK17:sonra eşimmmmm:KK37::KK37:çok fena rezil oldum sonrada tıpış tıpış kalkıp kahvaltıyı hazırladımmmmmm:KK35:

Ben nişanlandığımda 20 yaşımdaydım ama sanırım ergenlikten çıkamamışım..
bunu sonradan farkettim tabi..

Nişan alışverişinde gecelik sabahlık falan alınır ya hani... böyle seksi dantelli falan olur genelde...

Hah işte.. ben gittim.... üstünde bi sürü ayıcık resmi olan bir saten takım aldım. :86:

Çok ısrar etmişlerdi güzel güzel takımlar gösterdiler... ama inat ettim. ,:KK19:
Bunu istiyorum dedim ve aldım. :84:

Nasıl bi ruh hali içindeymişim bilemiyorum :26:

Bir de gelene gidene o takımlar gösterildi..
O zaman rezil olduğumu bile düşünmüyordum sonradan çark etti :KK30:

aaa öyle düşünme canım bende nişanlıyken aynı şekilde almıştım yaş 28 hala da alırım çok seviyorum eşimde seviyorrrrrrr:KK76::KK76:

Bizim yukarki katta Çılgın Sedat var :KK76: çocuğun adının Sedat olduğundan değil adını bilmiyorum ama çocukla bakışıp duruyoruz :KK23: çocuk benden büyük ama olsun tiplice bişey! Neyse işte efendim bizim banyomuzda da nefes alsan üst kata ses gidiyor.Banyoda hapşırsanız alta üste ses gidiyo yani o kadar teknolojik donanımlara sahip modern bi banyomuz var :KK31: Günlerden herhangi bir gün saçlarıma fön çekiyorum. Kendimi kaybetmişim şarkı falan söylüyorum.Dilimden şu iğrenç abes satırlar dökülüyor:

Dama vurdum bir depik,
Damın direği kepik,
Kız ben seni alırım da
Korkarım çoban öpük :KK24:

(Allah'ım bu nalet şarkı nerden takıldı dilime :KK5:) böyle bağıra bağıra yukarda belirttiğim karnı yüreği ağrıyasıca şarkıyı söylüyorum.Fön makinesini kapatmamla yukarda bizim Çılgının öksürmeyle karışık gülmesini duyuyorum :KK14: O da banyodaymış :18: çocuk gülmekten öksüremiyo da :KK43: Böyle bişey olamaz yaa çocuk beni duydu sesim de iğrenç zateen :KK17:
İki bakışıyoduk çocukla o da gitti :KK53: :KK53:
Not: Çocuğun beni gördüğü yerde pis pis sırıtmasını bu olayla ilişkilendirsem mi bilemiyorum :KK14:

-Yinee tam bir rezillik ve başrolde ben :KK53:
Yakın bir arkadaşımla facebookta dolaşıyoruz bizim şehrimizde bir oglan var baya yakışıklı, gazeteye çıkmış bi sporcumu neymıs sporla ılgılenmedıgım için pek bilmem:KK1: Neyse bizim kız çık snun profilinden sen ayarlayamazsın bunu dedi hayır ayarlarım dedim.
Ne yaptım ne ettim ekledim bir bahaneyle konuşmaya başladık soru sorucakmış gibi ekledim, bir süre sonra numaramı falan istiyor inanır mısınız bende bi nazlar :KK1::KK1:
Bir akşam cam açıcaz arkadaşımı çagırdım bize, inanmıyor tabiki o çocuk bize cam açmaz filan.
Neyse bana bir modifiye yaptık :KK1: bambaşka bir insan oldum, heycanlıyım camı açıcam arkadaşımda yanımda oturuyor fakat cam onu göstermiyor.
Açtım gayet güzel normal birbirimze bakıp yazışıyoruz, cocuk bana alıcı gözüyle bakıyor :KK23::KK51:
Benim arkadaşım düzgün durur mu ses kapalı dıye gaz çıkarıyor gülüyor bakışlara bak bakışlara diyor bi gegiriyor :KK52:
Bende gülmemeye çalışıyorum anlamasın diye :KK51:
vee
Birden cam kapanır:KK53::KK53:
Beklenen mesaj: Herşeyi duydum çiğdem :KK52::KK52::KK52::KK52:

Aklıma bir şey geldi :KK53:
Kahpe Bizansın etkisinde kalıp Hallelujah'ı söylüyorum ama ne coşkuyla sankim ayin var ya da opera kurmuşum eve :KK52:
Üst kattan da bir ses gelmeye başlamasın mı
"Haaalelujah halelujah" diye :KK9:
Sanırım komşu da dayanamadı şarkıya katıldı :KK52:

• Beğen
ya banyodan çıkmıştım ya da hapşurmuştum hatırlayamadım burnumdaki sümüğü eşim dikkatli bi şekilde aldı :KK52: işte o an yerin dibine gireydim dedim.

benimde aklıma gelen , çok yorgun oldgumda felan gece sayıklarmışım :)

bi ara netteki candy crush saga oyununa takılmıştım sürekli oynuyordum ama , sonra gece uyurken başlamışım sayıklamaya , yeşili sağa çeeeeekk , diye bağırıyormuşum, eşimde uyanmış korkmuş ne diyosun aşkım ne oldu diyomuş bombayı patlat çabuk yeşili sağa çeeekkk diye,bagırıyormuşum sonra anlamış tabi, nası gülüyordu , kahkahasına uyandım ,

birde üniversitedeyken yurtta kalıyoruz 6 kişiydi odamız, bende dolabın üzerindeki aynaya bakıyorum ayaktayım , kızlarda yatağında oturuyor , muhabbet ağda, bi arkadaşımda dibimde alt ranzada oturuyor , o sırada dedilerki işte ağda yapalım bikini bölgesine banyo günü felan diye herkes düşünüyor felan bu bi dalgınlığına mı geldi nedir bende tepesinde duruyorum resmen, aynaya bakıyorum , bi açtı küçük hatceyi bakıyo alınabilirmi diye , bende gördüm şok oldum cart diye açınca herkes uzak ama ben resmen dibindeyim ayaktayım o oturuyor :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: anaaammm şok oldum , oneeey kızzzzz dedim , kendine geldi hemen kapadı ama çok gülmüştük , o karartı neydi görüntü gitti dedim , o çok utandı hepimiz krize girmiştik :KK52::KK52::KK52::KK52:

• Beğen
ayy en kötüsünü hatırladım şimdi, eşime değil herkese rezil oldum galiba,

bi davete gitmiştik , eşimin akrabasına, kadın saolsun yapmışta yapmış ama çok karıştırdı sürekli getiriyor ve ısrar ediyor yiyin yiyin diye, çatlıcaktık, bulgurlu bişyler yapmış, sonra papatesli yoğurtlu , hamuruydu , tatlısıydı , ayran , kahve çay vs derken şiştim patlıcam , hele bulgur mahvetti , neyse öyle şiştim ki dedim ki tuvalete gideyim belki rahatlarım midem patlıcaktı :KK53:

aklıma da geldi tuvaletleri salon ve mutfağın karşısında , inş dedim ses felan duyulmaz :KK52::KK52: :KK52: nası kıvranıyorum ama sonra dedim ki girmeden ön lavabonun orda gazımı yapayımda oturunca tutamam ses gitmesin rezil olurum , diye kendimi tuta tuta yaptım , ii dedim şimdi gireyim wc ye ,tam girdim zart diye ses gitmezmi , allahıımmm ölecektim utancımdan, acaba duydularmı diye , çıkamadım 40 saat utancımdan ama kendi kendime de krize girdim gülmekten , gerçekten çok kötü bi durum , adım gazmana çıkmamıştır umarım :KK50::KK50:

ay bitanede ben anlatiyim :KK1:
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum :KK14:
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtı :KK52: gülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al :KK52:
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan :KK53:
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?'' :KK53:
:KK1::KK1::KK4:
Ve ilk durakta beni indirir :KK53:

Of çok güldüm buna. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

• Beğen
merhabalar bir de benden
tapu da çalışıyorum bilen bilir bilmeyenler için de işlem sonra vatandaşa harc mesajı gönderilir. kurban bayramı öncesi bir kalabalık herkes işim bayram öncesi olsun istiyor bende 6 da ki otobüse yetişmek için sürekli koşuşturuyorum :KK37: o sırada bir vatandaş kapıdan kafayı uzattı eyican hanım bizim iş ne oldu dedi benden giden cevap bayram mesajı gönderdim :26: tüm kurum koptu :KK52:

-Yinee tam bir rezillik ve başrolde ben :KK53:
Yakın bir arkadaşımla facebookta dolaşıyoruz bizim şehrimizde bir oglan var baya yakışıklı, gazeteye çıkmış bi sporcumu neymıs sporla ılgılenmedıgım için pek bilmem:KK1: Neyse bizim kız çık snun profilinden sen ayarlayamazsın bunu dedi hayır ayarlarım dedim.
Ne yaptım ne ettim ekledim bir bahaneyle konuşmaya başladık soru sorucakmış gibi ekledim, bir süre sonra numaramı falan istiyor inanır mısınız bende bi nazlar :KK1::KK1:
Bir akşam cam açıcaz arkadaşımı çagırdım bize, inanmıyor tabiki o çocuk bize cam açmaz filan.
Neyse bana bir modifiye yaptık :KK1: bambaşka bir insan oldum, heycanlıyım camı açıcam arkadaşımda yanımda oturuyor fakat cam onu göstermiyor.
Açtım gayet güzel normal birbirimze bakıp yazışıyoruz, cocuk bana alıcı gözüyle bakıyor :KK23::KK51:
Benim arkadaşım düzgün durur mu ses kapalı dıye gaz çıkarıyor gülüyor bakışlara bak bakışlara diyor bi gegiriyor :KK52:
Bende gülmemeye çalışıyorum anlamasın diye :KK51:
vee
Birden cam kapanır:KK53::KK53:
Beklenen mesaj: Herşeyi duydum çiğdem :KK52::KK52::KK52::KK52:

bu çok kötü olmuş :KK1:

ayy en kötüsünü hatırladım şimdi, eşime değil herkese rezil oldum galiba,

bi davete gitmiştik , eşimin akrabasına, kadın saolsun yapmışta yapmış ama çok karıştırdı sürekli getiriyor ve ısrar ediyor yiyin yiyin diye, çatlıcaktık, bulgurlu bişyler yapmış, sonra papatesli yoğurtlu , hamuruydu , tatlısıydı , ayran , kahve çay vs derken şiştim patlıcam , hele bulgur mahvetti , neyse öyle şiştim ki dedim ki tuvalete gideyim belki rahatlarım midem patlıcaktı :KK53:

aklıma da geldi tuvaletleri salon ve mutfağın karşısında , inş dedim ses felan duyulmaz :KK52::KK52: :KK52: nası kıvranıyorum ama sonra dedim ki girmeden ön lavabonun orda gazımı yapayımda oturunca tutamam ses gitmesin rezil olurum , diye kendimi tuta tuta yaptım , ii dedim şimdi gireyim wc ye ,tam girdim zart diye ses gitmezmi , allahıımmm ölecektim utancımdan, acaba duydularmı diye , çıkamadım 40 saat utancımdan ama kendi kendime de krize girdim gülmekten , gerçekten çok kötü bi durum , adım gazmana çıkmamıştır umarım :KK50::KK50:

ay canım benide güldürdün yaa =)

X