Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Aman Allahim
Hahahahaha

Nişanlım, ben, babam, enişte ve kaynım incir toplamak için nişanlımın köyündeki bahçeye gitmiştik incirleri topladılar sohbet koyu tabi bende dinliyorum bi babamlara bi kaynımla nişanlıma o ara nişanlım - Şu ipten sonra amcamların bahçesi dedi bende etrafa baktım baktım ip yok duramadım yaklaştım -ip nerde- dedim -işte şurada- dedi -hani görmüyorum- dedim sonra ağaçların tek sıra hizasını gösterdi birde bana gülmüştü ben normal bildiğimiz ip sanmıştım nerden bileyim çok utanmıştım

Son düzenleme:
7-8 aylık evliyiz doğuda küçük bir ildeyiz o zaman
öyle pek kimseyle samimiyetim yok
bi gün zil çaldı su istemiştim o geldi sandım
açtım kapıyı bir teyze kapıda diğer teyzede merdivenlerde ikiside bana bakıyor
buyrun dedim
kadın: kızım anneni bi çağıırır mısın?
ben: evin sahibi benim teyze buyrun...
kadın: ?????? ımm kızım kusura bakma bu apartmanda başka bekar kız var mı?
ben: bilmiyorum teyze
....

olay böyle gelişir meğer kadın beni bekar sanmış oğluna istemeye gelmiş..
akşam eşime gülerek anlatıyorum ya iki kadın geldi bekar sanmışlar beni kızım anneni bi çağır dedi de bla bla böyle gülerek kahkaha atarak anlatıyorum eşim karşımda bir kaşı yukarda diğer kaşı aşağıda dişlerini gıcırdatıyor.ben kaptırmışım kendimi
eşim: çok mu hoşuna gitti
ben: sırayla :18::26:

kaçıncı rezilliğim bilmiyorum ama çok utanmıştım

sevdiceğime değil ama gece hem anneme hem komşumuzun kızına rezil oldum

şimdi efendim 1.5 ay oluyor sanıyorum gece camlar açık yatıyoruz sıcaktan iki kedi meeyavvv meyyaaavvv susmadılar önceleri gözümü açmadıysam da orkestra gibiler biri önden miyavlıyor diğeri arkadan vokal yapıyor sanki bu böylee devam ediyor en son saate baktım 3 e geliyor uykusuz kalacağım bende onları kovmaya karar verdim bir hışım fırladım yataktan ( bu arada evimiz müstakil ve terasında çatımız var)
annemi uyandırdım anne ben terasa çıkıyorum uyamıyorum kış kışlıcam dedim
o gecede komşumuzun kızı çıkmış dışarı bağıra bağıra telefonla konuşuyor esas onu kovalamak lazımdı ya neyse
ben çıktım terasa kış kışlıyorum yok gitmiyorlar topaç gibi kediler yoğun uğraşlarımla en sonunda komşumuzun balkonuna atladılar bende gittiklerinden emin olmak için hala peşlerindeyim o anda birden bunlar birbirlerine düğüm olup uçarak bizim balkona atla oraya kaçıyorum yok buraya kaçıyorum yok nereye gitsem oraya geliyorlar en son çatıda buldum kendimi baktım komşunun kızıda aynen böyle
korkudan artık nasıl kaçtıysam bir anda aşağıya koşarak fırladım
annem
ben :18::18: anneme söyleniyorum gelip beni niye kurtarmadın diye

1 saattir okuyorum hepsi komedi üstelik eskiler çok çok komikmiş..
Bende anlatayım bari ben değilde sevgilim rezil olmuştu ona göre rezillik değil tabii de
Sevgilimle o zaman 3. yılımız falan yürüyoruz yolda istanbul sıcak falan elindede pet şişe içinde su...içti suyu kapattı kapağını! Güya kapatmış onunda haberi yok kapatamadığından bana şaka yapacakya...pet şişeyi suratıma doğruuuu böle kapalı olurda şaka yaparsın ya öyle bi serpti.... Ben sırılsıklam herkes bize bakıyor bnmki özür dilerm aşkım özr dilerm kapalı sanıyordm falan dio sürekli ama ben
Az laf saydırmadım ya peçete falan filan kuruladm üstümü başımı yüzümü....! Hala su içerken pet şişeden elinden alır kapalmı kontrol eder ona öyle veririm

ayyyyy inanamıyorum yaaaaaa
rezilliğinde böylesi görülmüş değildir inanın kahkahalarla güldüm kendi kendime evde

Son düzenleme:
cafeden cıkarken yanımızdan garson gecıyodu bosluguma geldı ben bı cıs yapıcam dedım bıraz yuxek sesle oldu garsondan mı kacım sevgılımden mı kacım ıyyy

hepsi birbirinden komik bu kadar sayfayı okuyup bitirmem mümkün değil baş sayfadan orataan sondan bsyler okudum veeeeeeeeeeee
gülmekten öldüm....

şimdi ben olaya şöyle giricem 2 haftalık evliyim taze gelinim ve ben kına gecemde rezil oldum nişanlımda yanımda erkek tarafı kız tarafı böyle rezillik görülmedi hemen anlatıyorum

biz göçmeniz ve kına gecesinde 1 değil oldukça fazla kıyafet değiştirir gelen misafirlerin huzuruna çıkar kıyafetlermizi gösteririz ortada illaki bi oyun vardır kıyafet gösteriminden sonra halaya iştirak ederiz kısa sürede olsa neyse ben artık kaçıncı kıyafetimi giydim bilmiyorum ortada herkes halay çekiyor bende gelin oldgum için her oyunda başı çekerim adetten neyse benim yanmdakıler beni halay başına koydular o ara damat bey de gelinle oynar bizde adetten en az 1 oyunda mutlaka oynar neyse buldular benim kocişimi getirdiler yanıma elle tutuştuk halay çekiyoruz ben diyim 5o kişi siz diyin 70 kişi halay çekiyoruz benim eşimde halaydan danstan hiç anlamaz yanlış oynuo beni şaşırtıo vs bide ne olsun ben pat yere düştüm bütün salon etrafıma toplandı müzisyenler şarkı söylemeyi kesti noluo falan oldum kalktım ayaga bsy yok devam dedm ben yine halay bası tabi müzik bitene kadar pot kırmim dedim ama fena rezil oldum hem kocama hem millete herkes güldü bana neyse unutmıcakları bır kınaydı en azından

Benim kayinvalide de bir keresinde 3 gunluk evliyken odamiza daldi kapiya vurmadan
Neymis kaza olmus karsida bizi cagirmaya gelmis..
O anda iyi ki baska seyler olmuyordu yani o halde gorecekti resmen..
Ogluna tezahurat yapardi artik
Tovbe estagfrullah sinirim kabardi bak durup dururken yine
Konu rezillik ama birde sinir oldugumuz seyleri anlatacagimiz bir topik acmak lazim

tezahurat lafına çatladım inanki

Ay kovulcam birgün. Sabah sabah nasıl güldürdünüz beni ya. Annenin yorumlarına bayıldım

Güleceğim diye gözümden yaş geldi :)bende anlatıyorum kış günü nişanlım annesi babası oturmaya geldiler sohbet falan filan çay servisi yapıyorum gelin benim ya soğukda hastalanmısım nezle bi yandan baş ağrısı bi yandan burnumu çeke çeke çay veriyorum annesını babasını gectim nişanlıma çay verecegim sıra onda birden burnumda ne varsa su gibi aktı bende çay tepsisini ona verip kendimi salondan dışarı attım ama rezil oldukdan sonra dışarı cıksan ne cıkmasan ne:d

kızlar bi tanede benimm bu arada yazılanlar cok guzelmiş begenerek heyecanla okudum bi kısmını benimki soyle;
esimle daha ilk defa bulusacagız hep yazısıyorduk mesajla felan telde konusuyorduk neyse uzaktan uzaga ortamlarda dugun vs gorusuyorduk ama sadece bakısıyordukdaha ikiye iki hic konusmamıstık neyse boyle boyle baya 2 ay felan gecti bende o ara calısıyorum vardiyalı zamanımda yok hic bi yere felan gitmeye esim illa tutturdu ne bu boyle sen beni bende seni biliyorum artık bulusalım soylemek istediklerimizi birbirimizin gozlerine bakarak konusalım diye tabi bende artık uzattıgımın farkındaydım tamam dedim kabul ettim cok heyecanlı sekilde hazırlandım ama baya elim ayagıma karısarak kimsede bilmiyor etrafımız felan aynı kişilerden olusuyordu sadece annem biliyordu haırlandım suslendim puslendim sahilde bi yere davet etmişti ilk defa gidecektim oraya neyse karsılastık merhaba fastı felan ben direk oturdum tokalasmadım bile oturduk tamda denizin yanı ama dalgalar gelip gidiyo ben zaten elim ayagım tir tir titriyor heyecandan cay soyledik cay masaya geldi garson tamda yeni gitmiştiki ben bardaga seker atarken cayı bi hısımla ne oldugunuda anlayamadan doktum tabi garson kosarak geldi tamam hanfendi ben hallederim diye ama ben resmen heyecanlandıgımı bu denli yenemedigim icin hersey belli oldu tabi garsonun elindeki bezi almaya calısıyorm o saskınlıkla ozur dilerim ben hallederim diye esimde saskınlıkla olsun hallolur bosver diye beni sakınlestiriyo gercekten ilk bulusmamız hep sakarlıkla gecmişti hic unutmam bu anımızı esime rezil olmustum oda zavallım benim kıpkırmızı oldugumu gorunce hicbisey olmamamıs gibi davranmıstı işte benim anımm bu

Son düzenleme:

TATLI TELAŞLAR BENIM NİŞANLIMDA RAMAZAN BAYRAMINDA GELDİ AILE BUYUKLERI VARYA TEDIRGIN ÇAYI GOTURDUM BENIM SASKIN ORDEK CAYIN TABAGINI ALDI CAYI ALMAYI UNUTTU GALIBA TABAGIN ICINE GUZELCE IKI KAŞIKDA SEKER DÖKÜP AGZINA GOTURUYOR KAŞ GÖZ YAPIYORUM AMA BANA BAKMIYOR BILE:d

Offf karnim agridi deminden beri guluyorum

Rezil olanlar derneğinin kıdemli üyelerinden been bugün gerçekleşen rezilliğimi soğumadan sıcak sıcak anlatmak istiyorum. Servisten indim okula giricem tüm servisler de oluk oluk boşalıyo işte tüm herkes okula giriyor.Servisten indim ayakkabımın bağcığı çözülmüş "Allah'ım kazasız belasız sınıfıma giriyim" dedim öyle diye diye bastım gaza gidiyorum.Merdivenlerden çıkarken iki basamağı depar atıp koşarak çıkıcam akıl zenginiyim ya illa belli edicem o iki basamağı hızlı çıkıcam diye sen merdivenlerden arka üstü yuvarlana yuvarlana düüüş resmen yuvarlana yuvarlana şöyle yani afedersiniz şey böcüğü şeyi yuvarlar ya. arkadan büyük büyük abilerin o iğrenç bet gülüşüüü unutamadım aynen "vuuğahahahahağah" diye gülüyorlardı düştüm ama iki saat toparlayamadılar beni çantam mantam salak gibi kalktım arkama bakmadan gidiyorum sınıfa bi girdim arkadaşlarım "ahahah nenoss kız nasıl düştün şey iyi misin kızım?" Diyolar herkes görmüş benim düştüğümü hoca derse bi girdi "nolmuş ya biri düşmüş kimmiş " falan diyo yemekhaneye gidiyorum müdür geliyo "iyi misin " falan diyo anlayacağınız okulun gündeminde full ben vardım kendimi tebrik ediyorum gerçekten olmaya çalışsam böyle popüler olamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…