ay bitanede ben anlatiyim
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtıgülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?''
Ve ilk durakta beni indirir
Aman Allahim
Hahahahaha
yanlışlık oldu herhalde,ben de bir anlam veremedim diye bir yalan uyduramadınız mı,inanmasalar da
boşver sende onu gıcık et hımmmm biranönce banyo yapmam lazım falan de
ayyyyy inanamıyorum yaaaaaaay bitanede ben anlatiyim
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtıgülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?''
Ve ilk durakta beni indirir
benim kayınvaldemde ilk evlendiğimiz yıl içinde onlarda yattığımızda bişey yaptık sandi heralde, banyo etceksen et dedi sanki bişey yapdımda banyo etmek için ondan izin isticem ne kadar saçma kv. lerin aklı fikri orda..aynısını eltimede yapmış oda ne olduğunu şaşırmış hahhaa))
ha birde balayı gecesinin sabahı meraklı işde napıonuz falan diye merak etmiş bizde merakını gidermek için aradık, telofonu kapatırken ne desin! kolay gelsin demezmiayıp be kv. ayıp ne kadar ayıp ne olduğumu bilemedim valla ...
Benim kayinvalide de bir keresinde 3 gunluk evliyken odamiza daldi kapiya vurmadan
Neymis kaza olmus karsida bizi cagirmaya gelmis..
O anda iyi ki baska seyler olmuyordu yani o halde gorecekti resmen..
Ogluna tezahurat yapardi artik
Tovbe estagfrullah sinirim kabardi bak durup dururken yine
Konu rezillik ama birde sinir oldugumuz seyleri anlatacagimiz bir topik acmak lazim
Bacaklarım kendimi bildim bileli birbirine sürter hiç ayrılmazlar hattaTabi bu kadar sürtünmeye pantolonlar da dayanmıyor.
Geçen hafta giydiğim pantolonları çıkarttıkça hepsinin ağ kısmının yırtıldığını gördüm ard arda 3 gün.En son çıkardığım resmen totişimin bir kısmını açıkta bırakacak şekilde yırtılmış hem de
Ben dışardan birileri gördü mü acaba diye düşünürken annem geldi yanıma ve uzun uzun baktıktan sonra:
Yaahu sen bu pantolonlara naapıyosun osurarak mı yürüyosun donuna mı s..ıyosun anlamıyorum ayır bacaklarını ya ayır da yürü çocuğum
Sonra okula giydiğim kıyafetin altına yırtılan pantolonlardan birinin olacağını düşündüm ve yırtığı dikip o pantolonu giydim.Üstüme giydiğim gömlek o yırtık izini kapatır diye düşündüm fakat gün içinde sürekli elimle acaba tekrar yırtıldı mı diye kontrol ettim.Yurda gelip pantolonu çıkardığımda aynı yerlerden tekrar yırtıldığını gördüm.Bu sefer kesin gözüktü her yerim
Güleceğim diye gözümden yaş geldi :)bende anlatıyorum kış günü nişanlım annesi babası oturmaya geldiler sohbet falan filan çay servisi yapıyorum gelin benim ya soğukda hastalanmısım nezle bi yandan baş ağrısı bi yandan burnumu çeke çeke çay veriyorum annesını babasını gectim nişanlıma çay verecegim sıra onda birden burnumda ne varsa su gibi aktı bende çay tepsisini ona verip kendimi salondan dışarı attım ama rezil oldukdan sonra dışarı cıksan ne cıkmasan ne:d
kızlar bi tanede benimm bu arada yazılanlar cok guzelmiş begenerek heyecanla okudum bi kısmını benimki soyle;
esimle daha ilk defa bulusacagız hep yazısıyorduk mesajla felan telde konusuyorduk neyse uzaktan uzaga ortamlarda dugun vs gorusuyorduk ama sadece bakısıyordukdaha ikiye iki hic konusmamıstık neyse boyle boyle baya 2 ay felan gecti bende o ara calısıyorum vardiyalı zamanımda yok hic bi yere felan gitmeye esim illa tutturdu ne bu boyle sen beni bende seni biliyorum artık bulusalım soylemek istediklerimizi birbirimizin gozlerine bakarak konusalım diye tabi bende artık uzattıgımın farkındaydım tamam dedim kabul ettim cok heyecanlı sekilde hazırlandım ama baya elim ayagıma karısarak kimsede bilmiyor etrafımız felan aynı kişilerden olusuyordu sadece annem biliyordu haırlandım suslendim puslendim sahilde bi yere davet etmişti ilk defa gidecektim oraya neyse karsılastık merhaba fastı felan ben direk oturdum tokalasmadım bile oturduk tamda denizin yanı ama dalgalar gelip gidiyo ben zaten elim ayagım tir tir titriyor heyecandan cay soyledik cay masaya geldi garson tamda yeni gitmiştiki ben bardaga seker atarken cayı bi hısımla ne oldugunuda anlayamadan doktum tabi garson kosarak geldi tamam hanfendi ben hallederim diye ama ben resmen heyecanlandıgımı bu denli yenemedigim icin hersey belli oldu tabi garsonun elindeki bezi almaya calısıyorm o saskınlıkla ozur dilerim ben hallederim diye esimde saskınlıkla olsun hallolur bosver diye beni sakınlestiriyo gercekten ilk bulusmamız hep sakarlıkla gecmişti hic unutmam bu anımızı esime rezil olmustum oda zavallım benim kıpkırmızı oldugumu gorunce hicbisey olmamamıs gibi davranmıstı işte benim anımm bu
bunun aynısı bir olay benimde başıma gelmişti bende de aşkım lafı alışkanlık olmuştu aşkım aşağı aşkım yukarı bigün eşimde yanımdayken babama aşkım demiştim babam bölesonra ben "ay pardon !baba,şey aman vss desemde desemde benim yüzüm kıpkırmızı babam da gülmüştü kıs kıs [/QUOTE BENDE DOLMUŞ ŞÖFÖRÜNE AŞKIM ŞURADAN İKİ KİŞİ ALIRMISIN DEDIM ADAM DONDU SIRITIYOR HOŞUNA GITTI HERALDE ON DAKIKALIK YOL BI SAAT GIBI GELDIYDI
bu sabah uyandım işe gelmek için hazırlanmaya çalışırken bir yandan da çalan müziğe kendimi kaptırmış şekilde roman havası oynuyorum ama beni görmelisiniz odanın içinde hopluyorum zıplıyorum sevdiceğimi uyuyor sanarak bi ara gözüm kapıya bir ilişti durmuş beni izliyor
aşkım demem le kahkahayı patlatması aynı zamnda oldu ve yaklaşık bir saat konuşmadan güldü bana
Dışarıdayım telefonla konuşuyorum. Yaz günü altımda elbise, ayağımda sandaletler mağazalara baka baka ilerliyorum. Çok da sıcak hava. Hep böyle tedbirli olmuşumdur sapıklara karşı özellikle yazın. Çantamda da parfüm var. Bir anda arkadan biri sarıldı. Bende bir hışımla parfümü çıkartıp rastgele sıktım, sokak ortasında çığlık attım. Yanıma hemen birkaç kişi toplandı. Arkamı döndüm bi baktımmmm Meğerse sevgilimmiiiiş:) parfüm Çok gelmemiş gözüne ama azıcık açamamıştı. O zamandan beri benim yanıma habersiz gelmez. Ama ben çok üzülmüştüm, hem oradakilere hem de sevgilime rezil olmuştuuum