bugunlerı sagır duymaz yakıstırı modundayım :):)eşim gece bana diyorki ' bebem şunu alalım sna ' ben anlıyorum 'pipimi göstercem sana ' bendeki bakış 'aşkım ne diye sapık sapı konusuyon saatte gec oldu' adamdakı bakış sapık bsey demedım yaaa dıyo bende pipini göstercekmişin ya diyorum eşim aynen böyle catlıyo gulmekten... sabahta uyndık dıyorkı şimdi hıızzz zamanı.. bende anlıyorum sımdı kızzz zamanı.. ne karı kız dsunuyon ayıp degıl mı dıyom artık alıste gene ne anladın bakem sen dıyo hehe
bir haftasonu sabahı eşim kalktı içeri odaya gitti geldi
ben uyku uyanıklık arası tam saçmalama modundayım
eşim: "elektrikler kesilmiş, kim bilir ne zaman gelir" diye bana bildirimde bulunuyor
ben: nasıl gitmiş elektrikler yaaa saat nasılda tıkır tıkır çalışıyor (saatten gelen sese dayanarak bu kanıya varmışım bendeniz süperzeka)
o ara eşimin kahkasını duydum pek önemsemedim bu adam ne kahkahası atıyor diye uyumuşum bir saat kadar sonra uyanıyorum
odadan çıkıyorum bakıyorum elektrikler yok odaya geliyorum
ben: canım elektrikler kesilmiş haftasonu olacak iş mi yaa!!
eşim: elektrikler yok ama saat çalışıyor bak
ben:kafayı yemiş bu adam huhuh canım saçmalama saatin elektrikle ne alakası var
eşim: o saçmalığı sen 1 saat önce yaptın canım benim
orada sustum bişey demedim çünkü uykuda çok saçmaladığım için bud onlardan biriydi
ne rezillik ama
deniz konusu açılmışken benimde aklıma geldi bi anım) lisedyken sınfca kız erkek karışık içmelere denize gittik. arkadaşım bikini giymişti herşey normal gözüküyordu tabi arkadaşım denizden çıkıncaya kadar selvi boyuyla denizden salına salına bi çıkışı var, biz kızlar tabi x arkadışımızı o halde görünce gelme denize oturrr oturrr diye bağırıyoruz ama arkadaşım anlamadığı için ne var diyerekden dahada ilerlemeye başladı bize, o an havluyu kapdığımız gibi arkadaşımıza sarmışdık. X arkadaşım bikini bölgesini almadığı için bikinsinin önü koyu renkde ben burdayım ce e diyordu tam bi rezillikti..o gün çok kötü olmuştuk..
Ben nişanlandığımda 20 yaşımdaydım ama sanırım ergenlikten çıkamamışım..
bunu sonradan farkettim tabi..
Nişan alışverişinde gecelik sabahlık falan alınır ya hani... böyle seksi dantelli falan olur genelde...
Hah işte.. ben gittim.... üstünde bi sürü ayıcık resmi olan bir saten takım aldım. :86:
Çok ısrar etmişlerdi güzel güzel takımlar gösterdiler... ama inat ettim. ,
Bunu istiyorum dedim ve aldım. :84:
Nasıl bi ruh hali içindeymişim bilemiyorum :26:
Bir de gelene gidene o takımlar gösterildi..
O zaman rezil olduğumu bile düşünmüyordum sonradan çark etti
ya banyodan çıkmıştım ya da hapşurmuştum hatırlayamadım burnumdaki sümüğü eşim dikkatli bi şekilde aldıişte o an yerin dibine gireydim dedim.
Ayyy sen çok yaşa emiiii, cok guldum okurkennn :))
ay bitanede ben anlatiyim
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtıgülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?''
Ve ilk durakta beni indirir
-Yinee tam bir rezillik ve başrolde ben
Yakın bir arkadaşımla facebookta dolaşıyoruz bizim şehrimizde bir oglan var baya yakışıklı, gazeteye çıkmış bi sporcumu neymıs sporla ılgılenmedıgım için pek bilmemNeyse bizim kız çık snun profilinden sen ayarlayamazsın bunu dedi hayır ayarlarım dedim.
Ne yaptım ne ettim ekledim bir bahaneyle konuşmaya başladık soru sorucakmış gibi ekledim, bir süre sonra numaramı falan istiyor inanır mısınız bende bi nazlar
Bir akşam cam açıcaz arkadaşımı çagırdım bize, inanmıyor tabiki o çocuk bize cam açmaz filan.
Neyse bana bir modifiye yaptıkbambaşka bir insan oldum, heycanlıyım camı açıcam arkadaşımda yanımda oturuyor fakat cam onu göstermiyor.
Açtım gayet güzel normal birbirimze bakıp yazışıyoruz, cocuk bana alıcı gözüyle bakıyor
Benim arkadaşım düzgün durur mu ses kapalı dıye gaz çıkarıyor gülüyor bakışlara bak bakışlara diyor bi gegiriyor
Bende gülmemeye çalışıyorum anlamasın diye
vee
Birden cam kapanır
Beklenen mesaj: Herşeyi duydum çiğdem
ayy en kötüsünü hatırladım şimdi, eşime değil herkese rezil oldum galiba,
bi davete gitmiştik , eşimin akrabasına, kadın saolsun yapmışta yapmış ama çok karıştırdı sürekli getiriyor ve ısrar ediyor yiyin yiyin diye, çatlıcaktık, bulgurlu bişyler yapmış, sonra papatesli yoğurtlu , hamuruydu , tatlısıydı , ayran , kahve çay vs derken şiştim patlıcam , hele bulgur mahvetti , neyse öyle şiştim ki dedim ki tuvalete gideyim belki rahatlarım midem patlıcaktı
aklıma da geldi tuvaletleri salon ve mutfağın karşısında , inş dedim ses felan duyulmaznası kıvranıyorum ama sonra dedim ki girmeden ön lavabonun orda gazımı yapayımda oturunca tutamam ses gitmesin rezil olurum , diye kendimi tuta tuta yaptım , ii dedim şimdi gireyim wc ye ,tam girdim zart diye ses gitmezmi , allahıımmm ölecektim utancımdan, acaba duydularmı diye , çıkamadım 40 saat utancımdan ama kendi kendime de krize girdim gülmekten , gerçekten çok kötü bi durum , adım gazmana çıkmamıştır umarım