vuuu çok serteşime attığım mesaj...adet oldum ohh yok bu gece :) orkit al bana :)
mesaj yanlışlıkla kaynıma gitmez mihala yerin dibine giriyorum gördüğümde kendisini
ay bitanede ben anlatiyim
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtıgülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?''
Ve ilk durakta beni indirir
benim kayınvaldemde ilk evlendiğimiz yıl içinde onlarda yattığımızda bişey yaptık sandi heralde, banyo etceksen et dedi sanki bişey yapdımda banyo etmek için ondan izin isticem ne kadar saçma kv. lerin aklı fikri orda..aynısını eltimede yapmış oda ne olduğunu şaşırmış hahhaa))
ha birde balayı gecesinin sabahı meraklı işde napıonuz falan diye merak etmiş bizde merakını gidermek için aradık, telofonu kapatırken ne desin! kolay gelsin demezmiayıp be kv. ayıp ne kadar ayıp ne olduğumu bilemedim valla ...
eşime attığım mesaj...adet oldum ohh yok bu gece :) orkit al bana :)
mesaj yanlışlıkla kaynıma gitmez mihala yerin dibine giriyorum gördüğümde kendisini
bende anlatayımm bariii. Sağlık sektöründe çalışıyorum özel muayenehanede.
Devamlı takiB ini yaptığımız hastamız geliyor iki günde bir hep kan alıyoruz değerlerine falan bakıyoruz bende gönderme fişine hep aynı e2 yazıyorum el lışkanlığı işte. Neyse en son geldiğinde betahcg yazmam gerekirken ben yine e2 yazıp kanı gönderdim . Sonuç 1 saat sonra çıktı. Nasıl doktorla seviniyoruz hastamız gebe kaldı diye gülüyoz oynuyoruz resmen. Doktor bi fark etti e2 olduğunu biz şok içindeyiz birbirimize baktık bide hastayı arayıp müjde vermişiz tabii. Iy haber diye doktor soylemişti kötü haber diye ben arayıp soyledim.. çok üzüldük tabii. Hastanın bana verdiği cevapsa: Aman boşver ben alıştım zaten şuan koltukları kaldırıyorum temizlik yapıyorum olmayacağını biliyordum zaten dedi.oh beee dedimmmm:26::26::26::26:
ayy çok kötü olmuş ya
Tatile gitmiştik.
Denizin azgın sularına atcam kendimi
Haşemamı giyindim.
Ama haşema altına sütyen falan giymedim.
Babam yanımda girdim denize aheste aheste kuğu gibi süzülüyorum ordan oraya
Kalktım üstüme bakıyorum mavi olan haşema üstü kahverengi olmuş.
Babamın bakış ahan böyle
Ben sütyen giymeyince o haşema sen bana yapış,benim memişler tüm hatlarıyla ortaya çık
Ayy yerin dibine girmiştim.Çok kötüydüüü.Babamda kızım sen neden sütyen giymedin?
Bende şey baba şeyy:18:
Önüme geçmişti havluya sarınana kadar
Çook utanmıştım
Hiç sorma.Eve geldim hala babamın bakışı alaycıydı banaAyy ben babamdan çok utanırım o konuda :26: çok kötü bi durum yaşamışsın hele babanın lafıay ben babamın yüzüne bakamazdım
Hiç sorma.Eve geldim hala babamın bakışı alaycıydı banaAklıma geldikçe magmaya doğru ilerliyorum
Şimdi daha yeni tesettüre girdiğim için ilk defa giyiyorum haşemayıHaşema yerine bikini giyseydin daha iyiymiş
Şimdi daha yeni tesettüre girdiğim için ilk defa giyiyorum haşemayıBileydiiiiiimmmm
Evet fazla oldu hemde geçen yıldı bu olay,bu sene haşemamı değiştirdim,sütyenimide giydimtecrube olmus oldu :):) bende tesetturluyum ama hasemeyla denıze grmedım hıc :):) gece kımse yokken bır kere grdım bu yaz annemlere gdınce :) baya ozlemısım denızı :)