Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Düğün günüm...
Nasil gerginim evden almaya geldiler. en son babama sarildim ayrildik.esimle merdivenden iniyoruz ..
gelinligimde bayagi kuyruklu ve agir bir gelinlik ..
Kuzenim sagolsun etegimi falan.iyice topladi rahat iniyorum ama topuklarim yuksek.. icimdende bi ses diyoki istermisin.düşş.. demeye kalmadii hooppp merdivenlerden yuvarlandim , eşimde uzerime yuwarlandi .. kuzenimde onun uzerine.... gulermisin.aglarmisin

Saka maka.cok.canim.yandi o gun kas gevseticilerle gecti ve bir ay.kotek agrim.vardi..
ama.simdi hatirladikca gulerim bide dalga gectii arkadaslarim bu ne sabirsizlik.kocan geceyi bekleyemedimi diye

Hatırladığım ilk rezilliğim sanırım... Ortaokula gidiyorum o zamanlar babama rezil olmuştum.

Kış günüydü bende yerde yatmayı çok severim peteğin yanına yer yatağı yapmışım yatıyorum. Sabah olmuş babam kalk diyip duruyo bende bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum ama kalkmak yok tabi. Babamdaki bu ısrarı da anlamadım tatil günü, hava da soğuk yatıyorum işte sıcak yatakta. Bi kalktım tuvalete bi gittim ki aman Allahım Hastalanmışım iç çamaşırımı geçtim pijamam kıpkırmızı kan içinde.... Bi gittim ki çarşafta kan olmuş Nasıl üstümü değiştirdim nasıl yok ettim kanıtları hatırlamıyorum tabi iş işten geçti adam saatlerce kalk dedi gördü muhtemelen. O gün yüzüne bakamamıştım babamın tabi hiç belli etmedi bişey gördüğünü ama o bana yetti tabi.

Reactions: mbz
Bide şu vardı. Amcam evlendiğinde bir süre babannemlerle birlikte oturdular. Bende sık sık kalmaya giderdim o zamanlar en fazla 4 yaşında falanım herhalde. Bi gece amcamla yengemle birlikte yatmışım onların yataklarında. Annemlere anlatırken kurduğum cümle aynen şuymuş "Ben gece amcamın ortasında yattım" Tabi bunu sonraları bana hep anlattı annem ama bende jeton düştüğünde çoktan ergenliğe girmiştim az gülmezdik o zamanlar

Offf çok güldüm vallahi. Ofisteyim bi de . Millete çaktırmadan gülcem diye şekilden şekile giriyorum. Ömrünüz uzun olsun :)

Hem çok komik, hem çok korkunç arkadaşım :)

slm kızllaaarr:) sabaha kadar oku oku guldum mahvoldum esım arada uykudan uyanıp bon bon bakıyor yuzume ne oluyor dıye hanı bende de bı kahkaha vardır on kısınınkıne bedel..... nese anlatma sırası bende.... kayınvalidemin adı fatma ama eşimle konuşmalarımızda laf ondan açıldığı zaman hep fatoş diyordum iş ciddiye binipte tanışmak için bize geldikleri gün yumurtayı kapıda hissedince fatoş derim korkusuyla kendi kendime hep sayıklıyorum fatma diyeceksin fatma teyze , fatma teyze, fatma .... diye o an krdeşim geldi içecekler bitti diye bende para uzattım hemen koş bi kola bi fatma al deddiiimmmm hemen ağzımı kapattım ama çok geçti ağzımdan çıkmış ve konuşmayı seven bi arkadaş içeridekilere heyy beni dinleyin beni dinleyin diyip anlatınca olanlar oldu herkes yerlerde sonra kardesım bakkaldan geldı elınde ıcecekler ablaaa bı kola aldım fakat fatma kalmamıs fanta aldım demesın mı bayılacaktım nerdeyse gaf üstüne gaf birde bahsi geçen kişi kaynanam yanii neyse tam herşeyi düzelttim heyecanımı yatıştırdım çay ikramında kaynama geldiğimde buyur fatoş abla dediiim artık koyverdim bende yapacak birşey kalmamıştı sırf fatoş dememek için ne çileler çektim keşke hıc ugrasmasaydım en azından fatos ablayla kurtarırdım:) :18: :18:

Kızlar ben de annemin komikliklerinden birkaçını anlatayım.benim babam çok horlar çok da zor uyanır.geçen gece annem babamı uyandırmaya çalışıyo ben ayaktayım hala sesleri geliyo bunların.annem kalk kalk uyan diyo babamda ses yok en son annem sinirlendi sanırım annem, sen de her gece horluyosun diyeceğine "öf be sen de her gece uyuyosun ya bir kalk uyuma" dedi babamdan bir ses "ney??" Ben tabi kahkaha atıyorum onları dinlediğimi anladılar bir tane daha benim annem düşüncelerine çok takılır yani aklında bir şey varsa konuşurken ağzından çıkıverir.geçen hafta yemek yiyoruz babam doydu kalktı masadan mutfak tezgahını topluyor biraz biz annemle devam ediyoruz yemeğe.annemin aklında damacana suyun bittiği varmış.annem birden babama "damacana" dedi.babam ben de durur muyum tabi leyla ile mecnunu çok severdik patlattım hemen "damacana kurban ddamacana" diye babamla ben çatladık gülmekten

Bi gün duştan çıktım ve giyindikten sonra eşime dediğim söz şu

_Aşkım bornozu mutfağa götürür müsün..

Ve eşimin cevabı

_Mutfağa bornoz asmak yeni moda mı aşkım....)

Son düzenleme:
Ben de bir tane nişan akşamımdan bir anımı anlatayım.Nişanımın olacağı akşam nişan kıyafetimi giydim,makyajım yapılmış arkadaşlarımla odamda bekliyorum.Heycanlıyım eşim gelince ne yapacam falan diye konuşuyoruz o sırada küçük yiğenim geldi,sarıldı bana ama nasıl kokuyor 7 yaşında bu arada.Kuzenime sessizce diyorum Mustafaya yengem bir baksın kötü kokuyor diye bu da kapıda diniyormuş "he çokk diye kapıyı çarptı.Sonra kendini wcye kapattı.ben de salona baktım durum ne diye meğersem ishal olmuş tutamamış oynarken salon,hol,oturma odasına damlamış.Amcamın oğlu elinde bir bez halıları siliyor.Noldu dedim mayın topluyorumAnnem o sırada benim odama gelirken yere birinin çikolata döktüğünü zannetmiş almış eline atmış çöpe ama elini koklamış bu çikolata olamaz demişKendini wcyw kapatan yiğemin utancından dışarı zor çıkardılar ama wc kokudan batıyor parfüm sıka sıka bir hal oldular ama yine gitmedi kokuNişan başlamadan ev normale döndü.Eşim geldi beni çıkaracak girdi koluma gidiyoruz bir yandan gülüyorum olayın şokuylabizi görenler ecetuba sen girecen nişanlının koluna dediler.
Neyse nişan bitti.Eşime anlatıyorum olanları o da diyor yoksa mayınları biz mi temizledikTabi bu olay abime malzeme oldu yiğenime takıla takıla bir hal oldu çocukta nişan fobisi oluştu:))

Kızlar bir tane daha :) sevgilimin evindeyiz geçen yıl balkonda mangal yaktı ev 3. Katta caddeye bakıyor.bu mutfakta ben tv izliyorum oturma odasında zil çaldı sevgilim açtı kapıyı adamın biri "ev yanıyo abim çabuk dışarı çıkın." Biz balkondan aşağıya bir baktık mahallleli topalnmış bizim balkona bakıyor bize inin aşağıya diye bağırıyolar , bizim mangalın dumanını yangın sanmışlar, sevgilimle gülmemek için zor tuttuk kendimizi balkondan girince tabii bastık kahkayı

Efendiim hepiniz uyurgezerlik anılarınızı yazmışsınız hepsi birbirinden sempatik! Kimi kapıdan kaçıyo kimi duvara çarpıyo falan ama benimkisi biraz anormal bi uyurgezerlik galiba Daha hala kararsızım yazmaya utanıyorum Ama yazmazsam içimde kalacak,başlıyorum...

Çok iyi hatırlıyorum 6-7 yaşlarında bişeyim. İşte rüya görüyorum. Rüyamda da böyle tuvalet gibi loş ışıklı bi yerdeyim,bir mutluyum bir mutluyum böyle rahatlıyormuşum gibi bişey oluyo ama çok rahatlıyormuşum gibi yani :44: bi anormallik var yani aşırı bi rahatlama oluyo gözlerimi açmamla birlikte kendimi çocuk odasının halısının üstüne işerken buluyorum Dahası bu vukuatı gerçekleştirirken bi çift gözün beni yakın takibe aldığını farkediyorum.Ablam uyanmış yatağının üstünde oturuyor ahanda gözler bööööyle
Ablam: nenoss ?
Ben: :26:
Pijamamı yukarı çekmemle birlikte ardımda birçok kahkaha seslerini bırakarak banyoya doğru koşuyorum ve kapıyı kilitliyorum Ablam annemi çağırıyo,o babamı çağırıyo,geri bakıyorum o da abimi çağırıyo gülüşüyolar falan! sonrasında o halıyı ne yaptılar attılar mi sildiler mi ben oralarına şahitlik etmedim o anlarda banyoda ağlıyordum galiba , gelip beni teselli etmeye çalışmışlardı
Ablam hala hatırlayıp güler! Gerçi ben olsam ben de gülerdim. Düşünsenize sıradan bi gün yatağınızda uyurken çiş sesleriyle uyanıyorsunuz ve gözlerinizi açtığınızda pijamasını indirip halıya işeyen bi çocuk görüyorsunuz Bu olaydan sonra kaç sene konuşuldum hatırlamıyom işte öyle bi şey

Yarabbim buna çok güldüm benim kardeşimde gebertirdi beni heralde

Merhaba arkadaşlar. Çok güldüm. Bir tane de benden Eşim ile yeni tanıştığımiz dönemler. Büyük bir alış veriş merkezindeyiz. Aksamdi.Sinemadan cikmisiz arabaya doğru yürüyoruz Arabayı da dışarı otoparka parketmisiz.bilirsiniz dev tabelalar vardir.reklam panolari. yürürken bammmm diye bir ses :) sen o koca tabeayi görme.esim Gulme krizine girdi.o olsa neyse yoldan gecenler de guluyorlar halime.bense hem gülüyorum hem agliyorum. Alnim ve burun kemigim bayagi bir zedelenmisti.simdi aklikizs geldikçe gülüyoruz. Sakarligim halen devam :).

2 gün önce eşimle yolda yürüyoruz ...

diş macunu tanıtılan bir standın yanından geçtik

orda ki görevli de 'uyguna fiyata diş macunu dağıtıyoruz ' diye bağırınca

ben cümlenin sadece 'dağıtıyoruz ' kısmını anladım

döndüm,elimle bir tane diş macunu kapıp gidiyorum ben

arkamdan çocuk bağırıyor

'hanımefendi o öyle değil ,o öyle değil 'diye

ee dağıtıyoruz dedin

evet ama uygun fiyata dedi ...diş suyu diş macunu ve fırçası ...eczanede şu kadar fiyat bizde şu kadar diye anlatmaya başlıyor

ben: hmm öylemi ..iyimiş

eşim :

Son düzenleme:
Sırt bu topic için üye oldum desem yalan olmaz. :) Neyse küçükken rezil olduğum bir anımı anlatayım.

bigün dayımlara gittik ablamla aramda 2 yaş var kuzenimde benimle aynı yaşta . Ablam büyük olduğu için o bizi yönetiyor şunu oynayalım bunu oynayalım diye neyse

Ünlü bulmaca oynuyoruz biz harf söylüyoruz oda ünlünün isminde o harf varsa yazıyor.

Murat Göğebakan ın en pöpüler olduğu yıllardı galiba ablamda onu diyormuş bende bütün harfleri buldum bir " ğ " harfi kaldı

Söylüyorum söylüyorum yok diyor sinirlendim artık

Düşün düşün nasıl uydurduysam artık gömü bulmuş gibi sevinerek ten

Murat Götebakan :) :)

Diye bağırıyorum

Herkes sustu bana bakıyor sonra zaten kahkalar patladı çok utanmıştım o gün

evliliğin ilk ayları.yeni eve ve yatağa henüz alışılmamış.ne uyur ne uyanık halde yatakta debeleniyorum.eşim fosur fosur uyuyor.birden küt diye ses geldi dolabın içinden.ben giysidolabı tarafında yattığım için boş boş dolaba bakıp anlamaya çalışıyorum.birden eşim Allaaaahhh Allahhh Alllahhh diye bağırmaya ve beni çevire çevire yuvarlamaya başladı yatakta. Adam delirdi diye korkudan ses çıkaramıyorumda.bu bir dk.sürdü.sonrasında bağırmak istiyorum ama sesim çıkmıyor sanki.birden ağlamaya başladık ikimizde.sonra altımıza edene kadar güldük.meğer o an rüya görüyor.kaza oluyor küt diye çarpıştık diyo.(bu nokta dolaptaki askılığın ağırlıktan düşmesi )elimi attığım yerden ceset çıkıyodu diyo.(burası benim evrilip çevrildiğim kısmı oluyo galiba).sonrasındaki yorumu benim bu korkudan sonra dahada çocuğum olmaz....çok gülmüştük hala hatırlar güleriz. NOT:TEDAVİYLE ÇOCUĞUMUZ OLDU.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…