Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

geçen yıl kış mevsimide..:KK33: eşimle kermese gittik :KK19: bi gözleme 2 ayran aldık :KK56: ben her zaman eimin cayının sekerını atarım.. ayranını calkalar acarım.. tabıı bu daha alısamadı buna:KK1: herkesın ıcınde oturmus gözlememizi yicez ben ayranları sallayıp actım tabı coktaaannnn :KK42::KK42: eşim sen al eline ayranı bana sebeklık olsun dıe ıkısınıde al :KK1: ıkısınıde sallıcak ya:KK1: bende bı sey demıyorum:KK1: tabıııı ılk sallayısya ıkı ayran etrafa sacıllll:KK17: heheh:KK17: eşimin gözlük camları falan ustunu saymıyorum :KK9: battı battı resmen:KK9: tabıı bız naptık:KK9: 2 ayran daha alıp gözlememizi yedik:KK9::KK53::21:

ay bitanede ben anlatiyim :KK1:
Benimki baya bildiğiniz rezillik-
Bir gün otobüsteym evimiz merkeze uzak olduğu için canım sıkılıyor tabi ben hiç durur muyum :KK14:
Otobuste yazılar asılı olur ya hani' özel günlere otobüs temin edilir' diye aradım çalıyo bi baktm şöför açtı :KK52: gülme krizne girdim gülemiyorum başımı cama soktum resmen tlefon hala açık şöför alo aloo diyo, ben yarıldım tabi o an sen ben hoporlöre al :KK52:
Adam alo aloo aloooo dedikce ses benim telefonumdan :KK53:
Herkes bana dönüp bakar derin bi sessizlik ve beklenen tepki şöförden gelir '' Bayan napmaya çalışıyosunuz?'' :KK53:
:KK1::KK1::KK4:
Ve ilk durakta beni indirir :KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bir haftasonu sabahı eşim kalktı içeri odaya gitti geldi

ben uyku uyanıklık arası tam saçmalama modundayım

eşim: "elektrikler kesilmiş, kim bilir ne zaman gelir" diye bana bildirimde bulunuyor

ben: nasıl gitmiş elektrikler yaaa saat nasılda tıkır tıkır çalışıyor (saatten gelen sese dayanarak bu kanıya varmışım bendeniz süperzeka)

o ara eşimin kahkasını duydum pek önemsemedim bu adam ne kahkahası atıyor diye uyumuşum bir saat kadar sonra uyanıyorum

odadan çıkıyorum bakıyorum elektrikler yok odaya geliyorum

ben: canım elektrikler kesilmiş haftasonu olacak iş mi yaa!!

eşim: elektrikler yok ama saat çalışıyor bak

ben::KK53::KK53: kafayı yemiş bu adam huhuh canım saçmalama saatin elektrikle ne alakası var :KK52::KK33:

eşim: o saçmalığı sen 1 saat önce yaptın canım benim :KK51:

orada sustum bişey demedim çünkü uykuda çok saçmaladığım için bud onlardan biriydi

ne rezillik ama:KK1:

benim kayınvaldemde ilk evlendiğimiz yıl içinde onlarda yattığımızda bişey yaptık sandi heralde, banyo etceksen et dedi sanki bişey yapdımda banyo etmek için ondan izin isticem ne kadar saçma kv. lerin aklı fikri orda..aynısını eltimede yapmış oda ne olduğunu şaşırmış hahhaa:KK66:))
ha birde balayı gecesinin sabahı meraklı işde napıonuz falan diye merak etmiş bizde merakını gidermek için aradık, telofonu kapatırken ne desin! kolay gelsin demezmi :KK33: ayıp be kv. ayıp ne kadar ayıp ne olduğumu bilemedim valla ...

biz de düğün gecesi arabamızla eve giderken kayınpederim önümüzden gelmişti başka bi araba ile.. takıları makıları yolda çalmasınlar diye :KK53:
neyse evin önünde indi arabadan camı açtık vedalaşçaz..' namazınızı niyazını kılın öylr yapın ne yapacaksanız' dedi :KK53:
o kadar öfkenlendim o kadar utandım ki anlatamam.. hala da içimde uktedir (kayınpederimi çok severim ama normalde)
valla eşimin başını yedim günlerce insan gelinine öyle der mi biz napçamızı bilmiyoz mu ona ne diye..
gene sinirlendim :KK47:

istanbul.jpg

:KK52::KK52::KK52:
:KK60:

ya bu çok iyiymişş:KK9::KK9::KK9::KK53::KK60:

bende anlatayımm bariii. Sağlık sektöründe çalışıyorum özel muayenehanede.
Devamlı takiB ini yaptığımız hastamız geliyor iki günde bir hep kan alıyoruz değerlerine falan bakıyoruz bende gönderme fişine hep aynı e2 yazıyorum el lışkanlığı işte. Neyse en son geldiğinde betahcg yazmam gerekirken ben yine e2 yazıp kanı gönderdim . Sonuç 1 saat sonra çıktı. Nasıl doktorla seviniyoruz hastamız gebe kaldı diye gülüyoz oynuyoruz resmen. Doktor bi fark etti e2 olduğunu biz şok içindeyiz birbirimize baktık bide hastayı arayıp müjde vermişiz tabii. Iy haber diye doktor soylemişti kötü haber diye ben arayıp soyledim.. çok üzüldük tabii. Hastanın bana verdiği cevapsa: Aman boşver ben alıştım zaten şuan koltukları kaldırıyorum temizlik yapıyorum olmayacağını biliyordum zaten dedi.oh beee dedimmmm:26::26::26::26:

ay çok üzüldüm hastaya dilerim tez zamanda dilediğine kavuşur AMİN :KK43:

Sıcak bi yaz günü büyük bi alışveriş tutkusuyla kız kardeşim ve ben çarşıya çıkmıştık...

Saatlerce gezip tozduk ve ardından yorgun ve bitkin vaziyette eve dönüş yolunu tutttuk..

O sırada çok acıkdığımızı farkedip önümüze gelen ilk FAStfood a oturalım dedik...:KK56:

Sonra hemen bi fastfood bulup siparişleri verdik ve bahçesine oturmaya karar verdik....

Oturduk tabi ama nereye oturduğumuzun farkında bile değildik ...:KK53:

Zaten farkedince büyük bi ŞOK la ordan kalktık..:KK60::KK60:

Neyse oturduğumuz yerde dinlenirken bi yandan da siparişler nerde kaldı diye söyleniyorduk..Taaa ki elinde çay tepsisi ile bize doğru gelen kahveci adamı görene dek....:KK53: :KK53:

Kahveci bize , biz O na baktık kaldık...:KK53:

İşte O AN nerde olduğumuzu anladık...:KK30:

Etrafımızda bir sürü çayını , kahvesini yudumlayan erkek vardı ve hepsi yicekmiş gibi bize doğru bakıyordu...:nazar: :nazar: :nazar:
:KK14: :KK14:

Tabi hangi erkek alışkın ki gelip de kahvEde oturan 2 genç KIZ görmeye..:KK53: :KK53:

Evet biz gerçekten de gidip KAHveye oturmuşuz kardeşimle...:KK17:

O an kardeşimle oracıkta Şok geçirdik...:KK52:

Fastfoodun bahçesi aslında diğer tarftaymış...Ama biz o yorgunlukla nereye oturduğumuzu bile farketmemişiz...:KK60:

Bir de nasıl rahat oturuyorduk , çantaları , poşetleri yaymıştık masaya...

Apar topar toparlanıp koşarcasına çıktık ordan..:KK55:

Elinde çay tepsisi ile kahvenin sahibi arkamızdan bakakaldı... Ve diğer erkeklerde ise Lütfen biraz daha oturun KIzlar bakışı vardı..:KK52: :KK52:

bugunlerı sagır duymaz yakıstırı modundayım :):):KK1: eşim gece bana diyorki ' bebem şunu alalım sna ' ben anlıyorum 'pipimi göstercem sana:KK1:' bendeki bakış:KK53: 'aşkım ne diye sapık sapı konusuyon saatte gec oldu' adamdakı bakış:KK53: sapık bsey demedım yaaa dıyo bende pipini göstercekmişin ya diyorum eşim aynen böyle :KK52: catlıyo gulmekten... sabahta uyndık dıyorkı şimdi hıızzz zamanı.. bende anlıyorum sımdı kızzz zamanı.. ne karı kız dsunuyon ayıp degıl mı dıyom :KK70: artık alıste gene ne anladın bakem sen dıyo :KK52: hehe :KK31:

Tatile gitmiştik.
Denizin azgın sularına atcam kendimi :KK55:
Haşemamı giyindim.
Ama haşema altına sütyen falan giymedim.
Babam yanımda girdim denize aheste aheste kuğu gibi süzülüyorum ordan oraya :KK53:
Kalktım üstüme bakıyorum mavi olan haşema üstü kahverengi olmuş.
Babamın bakış ahan böyle :KK53:
Ben sütyen giymeyince o haşema sen bana yapış,benim memişler tüm hatlarıyla ortaya çık:KK52:
Ayy yerin dibine girmiştim.Çok kötüydüüü.Babamda kızım sen neden sütyen giymedin?:KK37:
Bende şey baba şeyy:18:
Önüme geçmişti havluya sarınana kadar:KK52:
Çook utanmıştım :KK14:

Tatile gitmiştik.
Denizin azgın sularına atcam kendimi :KK55:
Haşemamı giyindim.
Ama haşema altına sütyen falan giymedim.
Babam yanımda girdim denize aheste aheste kuğu gibi süzülüyorum ordan oraya :KK53:
Kalktım üstüme bakıyorum mavi olan haşema üstü kahverengi olmuş.
Babamın bakış ahan böyle :KK53:
Ben sütyen giymeyince o haşema sen bana yapış,benim memişler tüm hatlarıyla ortaya çık:KK52:
Ayy yerin dibine girmiştim.Çok kötüydüüü.Babamda kızım sen neden sütyen giymedin?:KK37:
Bende şey baba şeyy:18:
Önüme geçmişti havluya sarınana kadar:KK52:
Çook utanmıştım :KK14:

Ayy ben babamdan çok utanırım o konuda :26: çok kötü bi durum yaşamışsın hele babanın lafı :KK5: ay ben babamın yüzüne bakamazdım :KK14:

Ayy ben babamdan çok utanırım o konuda :26: çok kötü bi durum yaşamışsın hele babanın lafı :KK5: ay ben babamın yüzüne bakamazdım :KK14:
Hiç sorma.Eve geldim hala babamın bakışı alaycıydı bana:KK52:Aklıma geldikçe magmaya doğru ilerliyorum:KK53:

Şimdi daha yeni tesettüre girdiğim için ilk defa giyiyorum haşemayı:KK52::KK52::KK52:Bileydiiiiiimmmm :KK52::KK76::KK76:

tecrube olmus oldu :):) bende tesetturluyum ama hasemeyla denıze grmedım hıc :):) gece kımse yokken bır kere grdım bu yaz annemlere gdınce :) baya ozlemısım denızı :)

tecrube olmus oldu :):) bende tesetturluyum ama hasemeyla denıze grmedım hıc :):) gece kımse yokken bır kere grdım bu yaz annemlere gdınce :) baya ozlemısım denızı :)
Evet fazla oldu hemde geçen yıldı bu olay,bu sene haşemamı değiştirdim,sütyenimide giydim:KK52:

X