Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Süpeeer süper bayıldım harikasınız

Uyku haliyle kör olduğunu hissetmek çok kötü çok :18: :111:

Çok fena çoookkk

:90: Süper bir karşılama olmuş

Her türlü marifetlerimizi göstermezsek olmaz

Nişanlının ailesi şok geçirmiştir

Aaayy böyle dil sürşüyor ya tam rezillik :83:

Yerim kızınızı yerim, gözümde canlandı da maşallah Size ise bayıldım gülmekten

Very very good

Eşinizin ve özelikle sizin halinizi düşünemiyorum

Ahh sormayın o otelde başıma gelmeyen kalmadı..Biz kaçarak evlendik eşimle yanımızda hiçbirşey yoktu oteldeyken,ne tarak ne iç çamaşırı ne kıyafet...Üstümüzle basımızla gittik oraya.Herkes havuza gırıyo bız oturuyoruz sap sap resmi kıyafetlerle.Neyse dedim bi bikini sort vs alalım,parada yok ustumuzde.tamam dedi bi bikinici bulduk satıcı mardinliymiş şiveli konusuyodu kaçtıgımızı söyledik indirim istedik ,adam hemen eşime helal olsun gardaşım bı sıkıntın olursa gel yardımcı olurum dedi ya muşamba gibi bi bikini ve suda balon gıbı olan bı sort aldık otele dönduk otelin havlularıyla havuza girdik o sıcakta o bikini beni pişik etti odaya cıkıp donumu yıkadım balkona koydum aşağı ındık bı geldk benım don yok aşağı uçmuş eşime dedim donum yok uçmuş gitmiş bi bak dedim asagı utancımdan bakamıyorumda yok dedı burda bırı almıs goturmustur dedı napcaklar benım donumu ya dedım donsuz kaldıgımamı yanayım bırının kafasına düşmüş olabileceginemi yanayım eşime rezil oldugumamı yanayım şaşırdım kaldım.O musamba gibi bıkını altıyla dolandım durdum.Eşimde o balon gibi kabaran şortla havuza girdi kekolar gibi kahvaltıya ögle yemegıne aksam yemegıne hep aynı kıyafetle ınınce anladılar sanırım bızde bı terslik oldugunu . Bende artık butun bunların ustune içkiye vurdum kendimi sonu öyle acı oldu benim için

Oooof of öldüm gülmekten Süpersiniz harikasınız :122: Bunlar güzel yaşanmışlıklar ne güzel gülebiliyoruz, allah ağlatmasın Ömür boyu mutluluklar

Bende erkek kardeşimin basina gelen komik bir olayi anlatiyi.. amcam kucuk bir operasyon geçirmiş ti hastanede yatiyordu .erkeknkardesimde onu ziyarete gitmis yan yataktada yasli bir teyze yatiyormus evladim su yatagin bas kismini biraz kaldirirmisin demis.kardesimde biraz fazla kaldırmış yanlışlıkla meger teyzenin ayak kismi zaten baya havadaymis bu sefer sedye katlanmis mi :) kadin baslamis bagirmaya doktorrr yetiss öluyorummm diyee :) hemsireler gelip kurtarmış teyzeyi

eşimle yeni evliyiz ..annemlere gittik....karpuz almıştık....babam karpuzu kes ortadan dolaba öle koy dedi daha çabuk soğur yerik dedi....eşimde ben kesim sen yapamassın ağır dedi ...kesti koydu dolaba...sora annem geldi eşime karpuzu doğramadan mı koydun dedi....ağzından kaçtı....çocuk yeni damat karpuzu nazik nazik doğrayıp öle koyacak değildi yaa....eşimde yok anne doğramadım dedi....anneme çpk gülmüştük ya

Eski iş yerimde çalışırken genelde patronlarla beraber yada diğer arkadaşlarla oturduğumuz bir yer vardı hareretli şekilde sağlık hizmetlerinden hastanelerden bahsediyoruz konuşup tartışıyoruz çalıştığım yer bir ayakkabı fabrikası telefon çalıyor ve ben telefonu açıp büyük bir coşkuyla xxx hastanesi diyorum karşımda herkez şok bana bakıyor düzeltmeye çalışıyoruz şey xxx pastanesi buyrun hayır hayır olmuyorr karşımda herkez gözleri dahada açık bir şekilde bana bakıyorlar telefondaki adam kısa süreli bir şok geçiriyo ve ben çok büyük bir firmanın patronun yüzüne telefonu kapıyarak yılınn salaklığına aday oluyorum
NOT:şuanki nişanlımıda platonik olarak seviyorum ve oda orda bana ne yaptı bu salak der gibilerinden bakıp gülüo yıkıldığım andır hala hatırlar güleriz

ünide kantindeyiz çay alıcaz arkadaşlarla(bardaklarda şu plastik olanlardan,şeffaf)arkadaşlar benden önce aldılar bi masaya oturdular(masada çaycının 100mt.ilerisinde) bende çayımı alıp yanlarına geçicem.sıra bana geldi aldım çayımı gidiyorum yanlarına doğru git git bitmiyo en sonunda dayanamayıp oturdum bi masaya şak diye bide baktımki aynı masada bi kız bi oğlan oturuyo(okulun popüler sevgililerinden)bende oğlanın yanında pat diye bitiverdim bana boş boş bakıyolar baktım kız beni yolacak hiç istifimi bozmadan ben:
-elim yandı da! :) bitaraftanda çayı kıza doğru uzatıyorum içermisin gibisinden:))

bigünde yine ünide kantinde arkadaşlar okey oynuyo 4.yü arıyolar hadi bakem dedim oturdum (eşim o zamanlar sadece okul arkadaşımdı o ordayken dururmuyum hiç )meğer bunlar 101 li oynuyolarmış biliyosun demi dediler bozuntuya vermicemya tabi tabi dedim :) oyun sonunda toplamın ne falan dedi benimki bende 90 dedim(salladım tabi)benim ki demezmi orda atma 60 bile yok ne biçim işletme okuyon sen diye :))

dahada gitmedim zaten kantine

Ortaokuldayken beden dersindeyiz erkekler spor odasında beden elbiselerini giyiniyo kızlarda sınıfta biz kızlarla girdik sınıfa giyindik dedik daha derse vakit var hadi kız kıza oyun falan oynayalım napalım napalım derken dedik 3 harflileri çağıralım.bu aradada hoca erkekleri toplamış kızları bekliyo bahçede sıra olmak için bizim hiç haberimiz yok tabi daha vakit var sanıyoruz.toplandık ey cin eğer geldiysen kapıyı tıkla o sıra kapı tık tık (beden hocası erkekti kapıyı tıklıyomuş giyindinizmi diye ama sesi çıkmıyo sadece tık tık )bizi aldı bi korku eğer geldiysen bi işaret daha ver o sıra pencereye bi taş indi (yine hocaymış)biz iyice korktuk dedik eğer geldiysennnnnn derken kapının aniden açılmasıyla bizim çığlık çığlığa okul koridoruna fırlamamız bir oldu :)

Annanemin basina gelen bi olayi anlaticam:) Geçenlerde annanemin yanina gittik (oglen gittik aksama kadar ordaydik). Kuzenler, teyzemler vardi bayaga kalabaliktik, oturduk, sohbet ettik neyse sonra kardesim yorgun oldugu için diger odaya yatmaya gitti. Yine oturuyoruz, sohbet ediyoruz neyse aradan biraz zaman geçti, annanem kuçuk kuzenden gozluklerini istedi takmak için çunku kendisi gozluklerini sadece aklina geldikçe takiyor. Neyse yine aradan bi zaman geçti, Annanem basladi basim donuyor demeye. Biz doktora gidelim, tansiyonun dusmustur diyoruz gitmiyorum. Soyleniyorda soyleniyor, " kesin nazar oldum , oluyorum ben, gelin çocuklar bana dua okuyunda geçsin su nazar, vs"(kendisine gore nazar degdi). Ve bizde basladik bildigimiz dualari okumaya :) ama halen anlamiyoruz neyi oldugunu. Sonra kardesim uyandi, kendisi gozlukleri ariyor, dolaba koymus kirilmasin diye. ariyor ariyor bulamiyor, Ne zaman kuçuk kuzen gozluklerinin annanemin gozunde oldugunu soyledi o zaman biz koptuk :). Annanem kardesim gozluklerini taktigi için basi donmus nazar oldugu için degil :)))

Rezillik değil ki buuuu.....

Burnumdaki o çıkan şeye pit yapmasi mi rezillik diil , kipkirmiziydim o an bi de bana sorun

Neyse baska bi olay ama sanirim bu sefer ikimiz de rezil olduk , buluscagimiz gün anneme banyoyu temizlicem diye söz vermistim , 2saatlik süren temizlik maceramin pesine duş aldim ve illa da uzun etegimi giyincem diye tutturdum , yirtmaci popomun az asagisina kadar , boydan boya bi yirtmac var ben de dikiim biraz dedim yirtmaci azalttim alel acele ciktim , yolda benim yırtmacin diktigim yerleri acilmasin mi , kiyamet koptu tabi , ben hemen bi yer bulalim iğne iplik alalim dedim , ariyoruz yok ariyoruz yok , poşeti bacagima koyuyorum ki acilmasin diye , nasil zorlandim anlatamam , sonunda igne iplik satan yer bulduk aldim hemen , bu sefer de wc ye gidip yapmam lazim biraz ilerde bi wc buldum iceri girdim , iğneligi bi türlü acamadim kopariim dedim ve bütün igneler yerlere döküldü: ( zor şar diktim ,wc den disari ciktigimdaysa kapinin tam önünde muhabbet aynen şöyle
O : askim nasil halledebildin mi bari biraz da olsa??
Ben :eh iste askim biraz zorlandim ama elimden geldigince yapmaya çalıştım. ..
Kapinin önündeki iki genç erkeğin bize bakislarini tahmin edebiliyor musunuz , olayi çakar cakmaz kolundan tuttugum gibi kactik resmen ,kim bilir ne anladilar

Bu sabahki olay , artik bunu bilmiyorum kim kime rezil oldu
Sabah uyandim askm aradi beni , uykudan uyanir uyanmaz sesim kedi gibidir miyavliyorum o da hiç bisey anlamiyo , yine de bir ihtimal aradi , gece kötüydüm biraz , nasil oldum die merak etmiş konuşma su şekilde devam ediyor:
O : bitanem nasil oldun
Ben :midemin bulantisi gecti askim
O :başinin ağrısı mi gectiiii
ben :hayir askim midem bulaniodu gecti
O : ha midenin agrisi geçti
Ben :Hayir askim hayir başımın bulantısı gectiiiiii!!!!!!!
.......
En son beni de şaşırttı napiim yha ,boyle de bi uyanma hikayemiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…