harbiden romantik bi yaşanmışlık:)eee sonra ne oldu o kişi şimdi eşinmi yoksa bi daha görmedinmi o kişiyi,ay gerçekten pembe dizi gibi.....
size bir olay daha anlatım anlatırken komık olmaya bılır yasamanız gerekırdı.bır ay önce eşimle tatil için bodruma gittik arabamızla.eşim tuturdu aQua parka gidelim diye tamam dedim gittik park alanına arabayı parkettik normalde sabah 10da acılıyo aksam 5 e kadar ordasın bız saat 4 bucukta cıktık havuzdan arabaya geldık sag olsun esım arabanın farlarını acık unutmuş ve akü bitmiş .yanda bı araba var ama sahıplerı içerde.bıraz bekledık tabı bu sırada kavga edıyoruz dedım gıt barı bırısını bul bu gıttı 20 dakka sonra baktım bir kabloyla geldi .akü kablosu almış akıllım yandakı arabanın sahıbı cıkınca takvıye yapıcak.bodrumda cok turıst oldugundan hemen yandakı arabanın plakasına baktı yabancımı yoksa bodrumlumu dıyeDoh be dedı plaka istanbul demekkı turıst degıl dedı ıkımızdede sadece lıse de gordugumuz ıngılızce mevcut D baktık saat 5 oldu herkes cıktı saat 5 bucukta 2 cocuklu bır aıle bıze dogru gelıyo ama sansımıza bakın turıstler D adam yanastı arabayı actı ben esıme vuruyorum hello desene hello desene dıye eşim kapa çeneni diyo.adam o sırada bıze bakıyo o sırada el sallayarak hello dedi eşimde hemen akü kablosunun bi tarafını adamın elıne tutusturdu bı dıgerı onda heceleyerek aküüüü takviyesiii diye bağırıyor ben guluyorum turıstın karısı guluyor adam tabı anladı allahtan arabayla ılgılı oldugunu yes yes dedı kaputu actık ama aramızda mesafe vardı bıraz kablo yetısmıyodu esım el ısaretıyle adama yanas dıyo adam anlamıyo bende sınırlendım esıme dedımkı nasıl lıse okudun sen ? D sonra aynı hısımla adama dondum zero yanaş brother zero yanas pleas .(demek istedıgım sıfır yanas sıfır yanas kardeş lutfen) DD adamlarda bır kahkaha adam ok yes excuseme derken takvıyeyı yaptık ensonunda.rezıllıkte cabası. DD
gece uyuyorum telefonum titriyor sesini kısmıştım ama uzun uun aranıyorum yani ışıklarda sönük bangır bangır titriyor yatagım ama ışığı yanmıyor odanın ışığıda sönük,telefonu elime aldım ama sadece titriyor ışık felan yok ya korktum, kendi kendime bagarıyorum körrr oldddummmmm kör olduuuuummm..titreme durdu telefonun ışığı yandı çalarken bastım ama megersem telefonum kitlenmiş :) arayan kim peki? yeni tanıştıgım çocuk illkez beni arıyor!!! gündüzler torbayamı girdi be adam,az daha kör olacaktım :)
Bunu daha once yazdım mı hatırlamıyorum ama az once hapsırınca aklıma geldı
oglum dogdu uyanmasın kusmasın aglamasın cırpınıp duruyorum neyse bızım velet emıyor kocam eve geldı cocuk memede uyuyo bızımkı cocugu ellıyo uyan oglum anneyı delırt fılan soylenıyo burnum gıdıklandı kocaman bı haaaaaaapsuuuuuuu ve benım adamın elı komple sumuk utanmaya fırsat bulamadım gulmekten kocamsa boyle bakıyo bana
oh olsun cocugu uyandırıp basıma sarmaya calısmasaydı allahın sopası yok
çok komiğiz biz ya valla biz olmasK bu kocalarımız sevgililerimiz ot gibi yaşıyacakbitane daha anlatım bende normalde çok unutkan bi insanımdır heleki ilk evlendiğimde aklım hepten gitmişti bigün çamaşır katlıyorum eşimde işten erken çıkmış haberim yok bütün çamaşıları yerleştirdim salona tam geldim sütyen kalmış bitek içerde o sırada kapı çaldı elimde sütyen dedim açmadan kapıyı önce şunu dolaba koyayım koydum kapıyı açtım eşim tabi girdi sorun yok herşey güzel giderken adam mutfağa gitti su içmeye . bende peşinden bi baktım kapıda durmuş bi bana bakıyo bi mutfağa şaşırdım noldu hayatım dedim başladı gülmeye ama nasıl gülüyo D bende sinirlendim bi bakarım ki sütyeni sen tezgahın üstüne koy bide oylede güzel katlamışımki askıları falan içinde ikitane takke duruyo orda DD ço rezil olmuştum unutkanım tamam ama bukadarda olduğumu sanmıyodum hiç DDD
bunu bi benzerini ben yapmıştım bende eşime demiştim kocacım ben uçan tekme atabiliyorum sen atamassın diye .dedi yaparım ben ama sana olmaz dedi.sen yap bakalım nasıl uçuşuyormuşun dıyeDD tabi bende bi hava D karsı karsıyayız o oturuyo ama koltukta D ben başladım bir ıkı adım kosmaya tam havalandımmmm kütttttttttt yerde DD meğersem o sırada eşim ayağımı tutmuş ben kafa biyerde bacak biyerde DD rezil oldum ya hemen kalktım yerden acımadıki acımadiki diye bağırıyorum bi yandanda hem gülüyorum hem ağlıyorum DD çok dengesizim ya sanki başka göstericek başka bişey yok DD
bir rezillikte babaannemden gelsin
babaannem yaşlandığı için birçok şeyi unutuyor bazen tvde izlediği şeyleri gerçek sanabiliyor mesela filmde bir adam vurulsa günlerce gencecik çocuktu nasılda vurdular diye ağlıyo gerçek değil desek kan aktıya manyak görmedinmi beni kandırıyonuz sizde diyo oooo mümkün değil fikrinden caymıyor.
neyse velhasıl eşim(nişanlıyız) ve ailesi bize geldiler babaannemde baş köşede yerini almış hep birlikte oturuyoruz sene 2006 o dönem bir reklam vardı hangi banka hatırlamıyorum şimdi reklamda kız gelip erkeğin kollarını ayaklarını büküp adamı topaç gibi yapıyordu hatırlayan bilir neyse babaannem bunu izledi hepimize birden döndü ve reklamdaki kadını kastederek
- bu kadın bu adama böyle yapıyorya aynene o şekilde ölecek dedi.
eşim ve ailesi dondu kaldılar ben toparlamaya çalışıyorum bozuntuya vermemeye çalışıyorum.
-yok babaanne o şaka yapıyor gerçek değil dememle babaannem
-ne şakası bugün ikidir yapıyor demezmi
sözün bittiği an işte o andır (o reklamı o gün iki kere izlemişti)
Kocaman adam oldu o bir şey olmaz onaAklıma geldikçe geliyor bak bir tane daha var.
Bir gün ortağı (x bey), eşi, sevgilim ve ben yemek yiyoruz. İşten filan konuşuyorlar. İşte bunu böyle mi yapsam şöyle mi yapsam karar veremiyorum dedi. Ben de "X beye sorsana." diyeceğime "X beyi soysana." dedim. :26: Masada bir gerginlik anı ardından patlayan kahkahalar. "Tabi canım ben x'i hep soyarım zaten üstüne de birer sigara yakarız." demesin mi
biz de adettendir bilenler bilir,bayramda likör yanına gümüş tepside madlen çikolata sunulur misafirlere (istanbulluyum).yanlız likörün ya nane ya da vişne olması gerekiyor.ben arıyom ya,her iki çeşiti de kıymete bindi yok!ara tara,YOK!eşim de:'neyse bu seferlik ahududu likörü olsun'dedi.iyi dedik,aldık.pek çok içkinin tadına bakmışımdır ama ahududu likörünü hiç denemediğimi fark ettim o an.bayram geldi,ikram yapıldı ve likörlerden bir şişe arttı.bayram nasıl olsa bitti diye mutfakta ufak bi kadeh fondip yaptım.güzel olduğunun tespitinde bulunup bi fondip daha bi fondip daha derken zom oldum!ufaklığı yatırma vakti geldi,kız masal istiyor...eşime de durumu çaktırmak istemiyorum,hade gittim kıza masal okumaya.açtım kitabı ama dilime hakim değilim zorluyom kendimi:'bir vormiiiş,bir yohmiiiiş....'bir yandan aksana kıkırdıyom bir yandan da kendimi düzeltmeye çalışıyorum.derken eşim duymuş olmalı ki yanımda bitiverdi. ciddiyetle suratına bakmaya çalışıyorum o da yüzümü okumaya çalışıyo.en son güldüm:'ne be!'dedim.anlamsızca bakarak:'hadi kalk kalk,bugün ben anlatırım masalı...'dedi.kızımın çok komiğine gitmiş olmalı ki bi müddet:'bir vormiiiiş bir yohmiiiş'diye ortalıkta dolanıp durdu.bunu her söylediğinde eşim de dik dik bakıp dururdu bana!ya rab,bunu kıza unutturana kadar göbeğim çatladı...
Ben de eşime sordum bi şeyler daha yapmışım benAnlatıverdi bana:)
Biz nişanlanmıştık 1 hafta sonra da eşimin kuzenin düğünü vardı. Düğünde ben lavaboya gidicektim. Eşim de ben seni götüreyim dedi.Neyse lavaboların olduğu bölüme gittik büyük bi kapı içerde erkek-bayan ayrılıyor. Eşim o kapıdan geçmedi ben burdayım dedi. Tabi ben akıllı geçmişim erkek tuveletine. Hiç anlamadım da...Kimsede yok.Lavaboya girdim erkek sesleri geliyor...O an aklım başımdan gitti. Çıkamıyorum utancımdan...Bekle bekle adamlar gitmiyor.Epey bekledim çıkamıyorumEşim de merak etmiş bayanlar tuvaletinin önünde çıkanlara tarif ediyormuş içeride öyle biri var mı? Adam tutuşmuş hatun yok diye:) Nerdeyse ananos yaptırcakmış Tabi aklından bile geçmiyor benim erkek tuvaletinde olacağım Ben eşime msj attım "Hayatım ben yanlışlıkla erkek tuvaletine girmişim çıkamıyorum gel beni kurtar" Eşimden gelen yanıt "Yuhhh aşkım,nasıl başardın bunu? Takdir ettim geliyorum seni kurtarmaya"
Eşinizin ve özelikle sizin halinizi düşünemiyorum
Ahh sormayın o otelde başıma gelmeyen kalmadı..Biz kaçarak evlendik eşimle yanımızda hiçbirşey yoktu oteldeyken,ne tarak ne iç çamaşırı ne kıyafet...Üstümüzle basımızla gittik oraya.Herkes havuza gırıyo bız oturuyoruz sap sap resmi kıyafetlerle.Neyse dedim bi bikini sort vs alalım,parada yok ustumuzde.tamam dedi bi bikinici bulduk satıcı mardinliymiş şiveli konusuyodu kaçtıgımızı söyledik indirim istedik ,adam hemen eşime helal olsun gardaşım bı sıkıntın olursa gel yardımcı olurum dedi yamuşamba gibi bi bikini ve suda balon gıbı olan bı sort aldık otele dönduk otelin havlularıyla havuza girdik o sıcakta o bikini beni pişik etti odaya cıkıp donumu yıkadım balkona koydum aşağı ındık bı geldk benım don yok aşağı uçmuş eşime dedim donum yok uçmuş gitmiş bi bak dedim asagı utancımdan bakamıyorumda yok dedı burda bırı almıs goturmustur dedı napcaklar benım donumu ya dedım donsuz kaldıgımamı yanayım bırının kafasına düşmüş olabileceginemi yanayım eşime rezil oldugumamı yanayım şaşırdım kaldım.O musamba gibi bıkını altıyla dolandım durdum.Eşimde o balon gibi kabaran şortla havuza girdi kekolar gibi kahvaltıya ögle yemegıne aksam yemegıne hep aynı kıyafetle ınınce anladılar sanırım bızde bı terslik oldugunu . Bende artık butun bunların ustune içkiye vurdum kendimi sonu öyle acı oldu benim için
Rezillik değil ki buuuu.....