yeni ev yeni mahalle,bu sabah ilk defa dolmuşla işe gidiş,mahalledeki insanların kim bu duraktaki yeni kadın vari bakışları,benim sanki başka bir gezegene taşınmışım gibi etrafı ve insanları süzüşüm,uykusuz ve bitkin bir vücut kafamda deli sorular,ve inmek için durağa yaklaşınca şöföre patlattığım bomba
"münasip bir yerinize inebilirmiyim"
taşınmam lazım o mahalleden
Allah iyiliğini versin:) gülmekten öldürdün beni burdabundan 1 hafta önce annem 4 aylık kızım ve ben sabah kızımı güneşlendirmeye çıktık ve güzelce yürüyüşümüzü yaptık dönüş yolundayız.. bir anda karnıma çok şiddetli bir ağrı ve midem bulanmaya başladı .. bir iki adımdan sonra ağrım şiddetlenmeye başladı dedim gaz bu sanırım çocuk kucağımda bir yandan ağlıyor ben bi yandan ağrı çekiyorum.anneme verdim kızımı dedim gazım var galiba.. sağa sola baktım azcık koy verdim gazımı vermez olaydım ağrım arttıkça arttı dedim bu başka birşey ben eve koşuyorum arkamdn gelin koşarak 10 dk mesafe de .. düşlerimi sıka sıka gidiyorrum ama nazıl jet gb koşarsam kaçırıcam altıma koşmazsam kaçırıcam neyse hem kendimi sıkıyorum hem dişlerimi... nihayet kaza bela olmadan eve geldim eşim ve oğlan kardeşim evede zile basıyorum alacaklı gb toplam 10 sn sürmemiştir ama asır gb geldi bana süre... kardeşim açtı kapıyı abla ne oldu demesiyle benım attığım adım aynı anda oldu ve salonun orta yerine koy verdim gitti.. arkamdan annem geldi o halde beni görünce başladı gülmeye kardeşim kaçışıyor benım paçalarımdan aşağı süzülüyor ev berbat kokuyor ben hem utanma hemde gülme krizindeyim.. pantolanumun paçalarını sıkıştırdım yerlere akmasın diye paytak paytak banayoya attım kendimi.. eşim uyuyordu kalktı ve bu ev b.k kokuyor dedi annemle kardeşim heeeee karın ortalığa sıçtı dediler ayyy bi utandım bi utandım rezil rüsva oldum :26::26::26::26:
hhaaahahhaaa koptummmmbi daha binme bari adamı tanırsın herhalde
o yüzü unuturmuyum hiç
saçlarımı boyatıp,sabahları gözlük takmak belli bir sürede unutturur galiba kendimi
yeni ev yeni mahalle,bu sabah ilk defa dolmuşla işe gidiş,mahalledeki insanların kim bu duraktaki yeni kadın vari bakışları,benim sanki başka bir gezegene taşınmışım gibi etrafı ve insanları süzüşüm,uykusuz ve bitkin bir vücut kafamda deli sorular,ve inmek için durağa yaklaşınca şöföre patlattığım bomba
"münasip bir yerinize inebilirmiyim"
taşınmam lazım o mahalleden
durun kızlar bir tanede ben anlatayım eşimle 2 aylık evliydik gece aniden kalkıp ışıkları yakmaz mı oda da bişeyler arıyor ne arıyorsun dedim nanik arıyorum diyor ama hala uyku sersemi nanik ne diyorum hani çocuklar yaparlar ya birbirlerine kaçarken ellerini burunlarına koyup o hareketi yaptı yattı bende o kadar korktumki sinirden sabah olsunda ben sana naniği gösteririm dedim:)neyse sabah oldu eşim işe giderken öpüyordu beni bende ona yapmışım uyurken al sana nanik diye kahkahayla gülmeye başladı o ne diye bende anlattım ikimiz bastık kahkahayı:)
harika ötesi vallahi:) sigaranın dumanı burnumu yaka yaka cıktı gülmektenayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende
yemin ederim e cok buna güldümÇatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
yemin ederim e cok buna güldüm
bilmiyorum benim kadar cümle aleme rezil olan var mıdır?
ben düğün günü koca salona rezil oldum ve düğün cd sini izleyemiyorum o anı görmemek için...
çok heycanlıydım hem 8 senenin sonunda artık evlendiğimiz içinhemde ilk gece korkularımdan gergindim..
birgün öncesinde imam nikahımız oldu halamda hoca ettin mi derse ettim kabul ettin mi derse kabul ettim de diye tembihledi
o nikahı bir şekilde atlattık..geldi asıl nikaha nikah memuru geldi..
isminz ana adı baba adı bilmem kım oglu x i kocalığa kabul ediyormusun dedi benden nerden çıktıgı bellı olmayan bir sesle
eee si kuvvetlı veti cılız duyulmayacak tız bi sesle evet dedim..benimki hemen duymadım filan dedı ama ben zaten nikah memurnun ne dedıgınıde anlamıyorum otomatik olarak evet dedim..neyse en iyisi dinleyim dedım
adam aynı sekilde sordu ben sonunda ettin miydi duydum aha anahatar kelime bu olsa gerek diye ettim diye bağırdım adam yüzüme bakıyor şaşkın şaşkın bir bana bir eşime bakıyor bu safı nerden buldum gibi o an yer yarılsada yerin altına girsem dedım
ateşler bastı bastı sahteden gülüyorum utançın verdiği sıcaklık heryerimi kapladı..hala ettim diye dalga geçiyor benimle
ve baya dalga konusu oldum ettim diye halam aklımı karıştırdı ne gerek var ettin kabul ettin mevzuna ..eşime küstüm tekrarlattığı için hala izleyemiyorum cd yı nıkahı cekenlerde hep ettim olarak çekmis hala utanıyorum ve imreniyorum evet diye bağıranlara
Bende erkek kardeşimin basina gelen komik bir olayi anlatiyi.. amcam kucuk bir operasyon geçirmiş ti hastanede yatiyordu .erkeknkardesimde onu ziyarete gitmis yan yataktada yasli bir teyze yatiyormus evladim su yatagin bas kismini biraz kaldirirmisin demis.kardesimde biraz fazla kaldırmış yanlışlıkla meger teyzenin ayak kismi zaten baya havadaymis bu sefer sedye katlanmis mi :) kadin baslamis bagirmaya doktorrr yetiss öluyorummm diyee :) hemsireler gelip kurtarmış teyzeyi