Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Uzun zaman oldu yazmıyorum rezilliklerimi
Yıllık izindeyiz. Kayınvalideme gittim yemek yapma bahanesiyle göz boyayacağım güya
Neyse nişanlım markete gitmiş geldi.Mutfakta bi kara sinek sürekli bunun peşinde dolanıyor
Nişanlım: "Nerden girdi şu sinek eve Allah aşkına o kadar da pencerelerde sineklik var!"
Ben: "Kapıdan girmiştir az önce aşkım seninle beraber." (Güya şebeklik yapıyorum)
Nişanlım: "Evet hayatım kapının önünde de ayakkabıları duruyordur yazık hadi sen içeri al onları da çalmasınlar!!!"
Ben: "Nasıl yani yaa" :26:
Nişanlım ve ev ahalisi

Göstericem ama ben ona gününü.Sineklikle kızartıcam orasını burasını mikrobun

Sözlüme rezil olmuşluğum çok ama bir ara anlatacam :)
şimdi abime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
abim bilgisayar oyunlarına bayılır. ben hep kızarım çocuk musun sen diye. neyse bi gün bi baktım bende abimle beraber bilgisayarda oyun oynuyorum ev de kalabalık. oyun da strateji oyunu. öyle ergenlerin oynadığı çocuksu bi oyun değil. savaş yapabilmek için asker olması lazım, asker olması için bayan çiftçilerin hamile kalması lazım öyle gerçekçi bi oyun :) neyse işte oyun oynayacağız ama ben bekliyorum bekliyorum bayan çiftçilerin hamile kaldıkları yok. o an bi refleks miydi bendeki yoksa boş konuşmam mı tuttuysa artık............. :) dayanamadım dedim ki "abiiiii bebek nasıl yapılıyoooo anlatsanaaa" diye bağırışımla herkesin bana bakan şaşkın bakışlarının ardından kopan kahkahayla benim utanıp odadan çıkışım tam bi kabustu sanırım bu soruyu abisine soran ilk ve son şapşal benim

yeni ev yeni mahalle,bu sabah ilk defa dolmuşla işe gidiş,mahalledeki insanların kim bu duraktaki yeni kadın vari bakışları,benim sanki başka bir gezegene taşınmışım gibi etrafı ve insanları süzüşüm,uykusuz ve bitkin bir vücut kafamda deli sorular,ve inmek için durağa yaklaşınca şöföre patlattığım bomba

"münasip bir yerinize inebilirmiyim"

taşınmam lazım o mahalleden

Ben evli değilim ama erkek arkadaşımla 4 yıllık bir birlikteliğimiz var ve pek çok komik anımız var.Herkesin ilk tanışma gününde illaki bir heyecan mevcuttur.Biz bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık ve ayrı şehirlerde olduğumuzdan birbirimizi msn dışında görme şansımız olmadı.Dolasıyla korku,çekingenlik,umduğunu bulamama ne ararsanız...Birbirimizi karıştırarak bulsak da nihayet buluştuk, bir parkta yürüyoruz.Çekingenlik tavan yapmış,aramızda 1 metre var.Yanıma biraz yanaşmaya kalksa yediği paparayla eski yerine çakılıyor resmen.En sonunda durdu durdu ve birden elimi tutmaya kalktı.Nedenini anlamadığım bir şekilde panik yaptım.Sanki 4 aydır sohbet ettiğim kişi o değildi! Ve ben birden çantayı falan fırlattım koşmaya başladım.Sevgilim,ben Herkes bize bakıyor.Uzun bir koşmacadan sonra sevgilim arkamdan yakaladı beni,kucağına aldı ve arkamıza döndüğümüzde herkesin dehşetli bakışları ve parkın sert bakışlı güvenlik görevlisi... ve parkta yankılanan o cümle:Terbiyesiz,bu kadar insanın içinde utanmıyor musun kızı taciz etmeye?Sevgilim adama durumu açıklayana kadar akla karayı seçmişti:)

hhaaahahhaaa koptummmm bi daha binme bari adamı tanırsın herhalde

Allah iyiliğini versin:) gülmekten öldürdün beni burda

Ayyy mevcan koparttın varyaa yarın sabah dikkat ette aynı şoföre denk gelme yada kamufle et kendini

en çok güldügüm.şuanda bile kahkaha atıyorum..

harika ötesi vallahi:) sigaranın dumanı burnumu yaka yaka cıktı gülmekten

yemin ederim e cok buna güldüm

bilmiyorum benim kadar cümle aleme rezil olan var mıdır?

ben düğün günü koca salona rezil oldum ve düğün cd sini izleyemiyorum o anı görmemek için...

çok heycanlıydım hem 8 senenin sonunda artık evlendiğimiz için hemde ilk gece korkularımdan gergindim..

birgün öncesinde imam nikahımız oldu halamda hoca ettin mi derse ettim kabul ettin mi derse kabul ettim de diye tembihledi

o nikahı bir şekilde atlattık..geldi asıl nikaha nikah memuru geldi..

isminz ana adı baba adı bilmem kım oglu x i kocalığa kabul ediyormusun dedi benden nerden çıktıgı bellı olmayan bir sesle

eee si kuvvetlı veti cılız duyulmayacak tız bi sesle evet dedim..benimki hemen duymadım filan dedı ama ben zaten nikah memurnun ne dedıgınıde anlamıyorum otomatik olarak evet dedim..neyse en iyisi dinleyim dedım

adam aynı sekilde sordu ben sonunda ettin miydi duydum aha anahatar kelime bu olsa gerek diye ettim diye bağırdım adam yüzüme bakıyor şaşkın şaşkın bir bana bir eşime bakıyor bu safı nerden buldum gibi o an yer yarılsada yerin altına girsem dedım

ateşler bastı bastı sahteden gülüyorum utançın verdiği sıcaklık heryerimi kapladı..hala ettim diye dalga geçiyor benimle

ve baya dalga konusu oldum ettim diye halam aklımı karıştırdı ne gerek var ettin kabul ettin mevzuna ..eşime küstüm tekrarlattığı için hala izleyemiyorum cd yı nıkahı cekenlerde hep ettim olarak çekmis hala utanıyorum ve imreniyorum evet diye bağıranlara

Son düzenleme:

uzun zamandır bu kadar gulmemıstım cok tatlısınız

4 yıldır birlikteyiz sevdiğimle ve çoğunlukla benim utankanlıklarımdan yada yanlış görmelerimin sonucu hep o haklı çıkar
neyse haftasonu alışveriş merkezindeyiz teknolojiye meraklı bir çiftiz geziyoruz bir teknoloji mağazasında bir fotoğraf makinesi gördük harika bayıldık fiyatına baktım 1,300 tl gördüm.
Neyse çıkarken sevgilim diyor " Ben bu parayı bir ayda biriktiririm günde 10 lira bile atsam birikir aşkım nolcak ki"
Ben şaşırdım ettim çıktık oturduk bir şeyler içiyoruz yine aynı şeyi diyor
Ben de dedim "Aşkım senin hesabına göre 300 tutuyor ama ben 1,300 gördüm"
Sevgilim çok emin kendinden " Yine yanlış görmüşündür sen ben eminim"
İş inada bindi bende dedim bende eminim aşkım neyse gittik yakında bir mağazaya ona benzer bir makine 300 lira benimle dalga geçiyor nasıl 1 hafta boyunca susmadı
1 hafta sonra içimde kaldı kalk dedim gidiyoruz ve aynı makine ta daaa fiyatı 1,300
o 1 haftadır car car dalga geçen susmayan sevgili sus pus bütün gün Zafer benimdir

Son düzenleme:
ben de anlatıcam üniversitedeyim sevgilimle kçok uzun olmasa da bi süredir beraberiz. ben yurtta kalıyorum o ise evde. ilişkimiz biraz ilerledikçe beni evine davet etti ben o gece ona yatıya gideceğim. gündüzden de yurttan arkadaşım illa bara gidelim dedi(bar da salaş bi mekan ankara sakaryada bilen bilir oraları) neyse biz bardayız kızlarla sevgilim beni evde bekliyo evini de hiç bilmiyorum, ben çıkınca o beni alacak. biz işte kız kıza eğleniyoruz içiyoruz filan, bi de sevdiğimiz bi grup var kanka olduğumuz onlar da şarkılarını söylüyolar. ben de kırk yıllık rockçı gibi kafa sallıyorum. benim kafa pek yerinde diil tabii o kadar sallandıktan sonra. benim midem bulanıyor tuvalette çıkarıyorum filan ama rengim nasıl atmış,içtiğimde 3 bira hayır manyaklık bende hem içkiye dayanıksızsın hem içiyosun bi de kafan durmadan sallanıyo. neyse kızlar baktı ben iyi değilim dışarı çıktık biz az hava alalım diye bu sırada arkadaşım da sevgilimi aradı gelsin beni alsın diye o saatten sonra yurda giremem çünkü mecbur ona gitcem. geldi benim biricik aşkım neyse bindik taksiye biz eve gidiyoruz. evleri de hemen kadın doğum hastanesinin karşısında dediler malum öğrenci evi sen de açmışsın ki kusmuşşun gel şu kantinde bişiler ye.biz oturduk doğum hastanesinin kantinine benim kafa zonkluyo,sevgilimin ev arkadaşı da bişiler aldı geldi yanımıza. ama ben durup durup ben sarhoş diilim diyorum sonra midem bulandı yiyemedim dedim çıkalım banklara oturalım az hava alayım yoksa kuscam. biz banka oturduk başımı sevgilimin dizine koydum bi teyze de geçerken sevgilime "oğlum kıza yazık diil mi hastane önünde oturana kadar içeri girin de doktora kontrolünü yaptır " ama biz nasıl gülüyoruz. teyze beni hamileyim o yüzden midem bulanıyo sanmış o sıra çok utanmıştım.

yaa buna cok güldüm

Son düzenleme:
size yakın arkadaşımla sevgilisinin yaşaığı komik bi rezilliği anlatıcam, bizzat şahit oldum yurttayız bigün arkadaşım kıvranıyo hadi hastaneye gidelim benim bağırsaklar düğüm düğüm tuvalete çıkamıyorum diye. saat olmuş gece yarısı biz yurttan izin aldık çıktık hastaneye gittik. arkadaşımın sevgilisi de aynı hastanede intörn. neyse doktora muayene oldu doktor dedi lağman yapcaz,olmadu tuşe. verdi buna ilacı biz bekliyoruz sevgilisiyle tuvaletin önünde ses seda yok. bekle bekle dayanamadık ben de girdim tuvalete gaz veriyorum yapsın diye. neyse bu zorladı bi saate 2 saate yaptı tuvaletini ama başka bi kova gibi bişiye. sonra gözlem odasına geçtik ki üstünü değişsin gitcez artık sevgilisi çoraplarını filan giydirdi üstüne ben yardımcı oldum. sonra odayı boşaltmak üzereyken biz ,hemizlikçi geldi biz kovanın üstü örtülüyken sen tut lönk diye dök yere. ortalık öyle koktu ki hepimiz birbirimizden utanmıştık :)

geçen sene mayıs ayı ben mezuniyet elbisesini daraltmak için terzideyim. zaten de terziyle kanka olmuşuz 3 arkadaş ve terzi votka içiyoz dükkanda. neyse ben elbisemi giymişim kabindeyim saat de akşamın 9u baktım dışardan sesler geliyo bi arkadaşın adı çatlak olsun diğeri de deli. baktım terzi deli çatlak sokağa çıkmış deli bayılmış insanlar etramında toplanmış bi hemşire de arkadaşınız ölüyo filan diyo. ben de üstümde mezuniyet elbisesi ayağımda erkek terliğiyle sokağa koştum. deli ölüyooooommmm diye bağırıyo biz sevgilisini arıyoruz çocuk da yalan yapıyodur diyo,ben buna gerizekalı dedim suratına kapadım. aradı açtım bi daha kapadım. neyse ambulans geldi bi yandan ailesi arıyo kızı biz açamıyoruz telefonu bi yandan da çatlak ambulansa binmeye çalışıyo görevliler bunu arabadan indirmeye çalışıyo. gittim üstümü değiştirdim hemen çatlak ben terzi bindik taksiye hastaneye gittik. mecbur abisi arayınca hastanede olduğumuzu söyledik neyse babası gelcek kızın şimdi kız kendinde diil biz bi de uğraşıyoruz ki babasına hepberaber terzide içtik demesin ben yalnız içtim desin. bi yandan da intörn çocukla muhabbet kurmaya çalışıyoz ki hem bayılan kıza ayarlayalım bu gerizekalı sevgilisini unutsun hem de bize refakatçi kartı vesin ki yurttan atmasınlar bizi diye. o gün perperişan olmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…