Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Rezillik değil ki buuuu.....

Evli değilim ama şu anki sevgilimi eşim gibi gördüğüm için anlatablirm heralde =)) Benim rezilliğim ilişkimiz başlamadan başladı ya Daha aşkitomla flört aşamasındayız, facebooktan konuşuyoduk, ben bi yandan da en yakın arkadaşımla konuşuyorum ona anlatıyorum durumu. Sonra bu bana böyle romantik romantik seyler söyleyince ben gülümsemekten ağzını kapatamayan bi şapşallıkla mesajları kopyalayıp arkadaşıma atıcam derken meğer arkadaşımın pencereyi kapatmışım yanlıslıkla tekrar çocuğa atmısım bi de ayyy asık oluyorum galiba yaaa yazmısım hala dalgasını gecer kendisi sağolsun =))

Kahkaha attım o ne öyle ya.

hahahahahahahahahahah yazık kıza ya başlamışsınız bitirseydiniz bari

bunun çok benzerini ben de yaşamıştım ama sadece sevdiceğin huzurunda. Seninki benimkinin bir kaç derece fazlası olmuş

Aaay çok iyimiş yaa süper :90::90:

Eşimle çıkıyorduk ozaman tatile gitmiştik kuşadasına ve otelin bünyesinde yerli içkiler ücretsizdi.Bende tabi iç allah iç beleş diye buldum kafayı zar zor cıkardı beni yukarıya ben dırek kendımı yataga atmısım eşim beni kaldıramayınca kızmaya baslamıs ben gıdıyorum sen kal dıye bende benı bırakıp gıdemezsın dıye suratının ortasına yapıştırmışım tokatı adam neye ugradıgını sasırmıs rahatladın mı rahatlamadıysan bu tarafada vur demıs garıbım..

Aynı otele 2. defa gittigimizdede beleş diye vurdum cinin dibine barmen soruyo abi doldurayımmı yenge istiyo dıye bende ona ne soruyosun doldursana dıye dıye ıctım baya..3 saat boyunca banyodan cıkamamısım kusmaktan hala daha hatırlamam o 3 saatte ne yaptıgımı kıyamam ne ugrastı benımle..Şimdi bi birayı bile zar zor aldırıyorum nasıl bıktıysa artık benden
NEE ÇEKTİN BE KOCACIMM..

taze bı rezillik

iftar sonrası bı yakınımıza geçmiş olsuna gittik

kayınpederım fark etmeden şarj olan telefonun üzerine oturmuş

bizden sonrada gelenler oldu onlarla el sıkışmak için kalkınca

iyice kabloyu gerdirmiş ama hala farkında değil

bırden pat diye fırladı şarj (gülmekten yazamıyorum )

döndü bune dedi bende şarj aletı baba dedim

bıyandan kafasını oğuşturuyo bıyandanda

bu yenı telefonlar dolunca şarjı kendımı atıyo dedi

sanırım kafasına aldığı darbe baya şiddetliydi

şarj dolunca pirizin fişi atabıleceğini düşündüğüne göre

selam kızlar bende konuları okudukça kahkahalarla gülmekten kendimi alamadım bende hemen anlatmak istedim

aşkımla büyük bir alışveriş merkezine gittik yemek yemek için bir masaya oturduk otururken bir futbolcunun resmini gördüm aşkımın futbolla arası baya iyidir o futbolcunun geleceğini anlatıcam ama ismini tam okuyamadım
ben: hayatım biliomusun kim geliyomuş buraya

aşkım: kim geliomuş hayatım

ben: finike geliomuş hayatım

aşkım: nasıl yani hayatım portakal ayaklanmış avm ye alışverişemi geliomuş

ben : şey futbolcu varya hani finike işte o aşkım

aşkım: tamam aşkım ama o bence emenike canın portakal çekti sanırım dedi ve kahkahayı bastı hala çok güler

Benim de eşim değil fakat sevgilimle dondurma alalım demiştik. Aldık, max aldık. 2 dakikada gayet kolayca yenen dondurma yani. Sonra işte başladı benimki yemeye, ben yemiyorum elimde duruyor daha paketi bile açmamışım. Neden yemiyorsun eriyecek dedi, ayakta yiyemem ben öyle oturalım şu banklara dedim. Utanıyorum ya. Oturduk, başladım ben yemeye, ilk başta yanaklarım.. Sonra burnum.. Sonra çantam ve en son saçlarım... HER YER DONDURMA! bir yandan gülüyorum bir yandan rezil olduğuma yanıyorum. neyse ki aşkım saçlarımı yıkamıştı.. o ayrı bir rezillk gerçi ama bana tatlı gelmişti. Bir de maxlı ellerimle elini tuttum hahah utanmadan da, önemli olan böyle zamanlarda da el ele olabilmektir demiştim allahım

Bi tane daha anlatayım :) dokunmatik telefonlar yeni çıktı bende teknoloji özürlü bir şahıs olarak hiç beceremiyorum ekran kilitlerini falan ama bi o kadar da merak ediyorum telindeki mesajları arayanları falan kuruntu misali çünkü elinden hiç düşmüyo tel :)neyse bi gün parkta oturuyoruz pamuk şeker yiyorum ben oda çekirdek fln :) ben lavaboya gideceğim telimi tutarmısın ben gelene kadar dedi içimden oh sonunda dedim tabi tabi bırak sen dedim kurcalama ama birinden telefon beklliyorum dedi ne kurcalıcam ya töbe töbe dedim :)bıraktı gitti ben hemen iş başı parmaklarımı telin ekranınında sağ sol sürüp duruyom telde tık yok açılmıyo parmağımla ekrana basıyorum yine de banamısın demedi dedim heralde kapadı kökten atttım bende çantaya sonra geldi esas oğlan arayan soran varmı dedi yoooo duruyo çantamda hiç ses gelmedi dedim çıkardım verdim bi meraklı kedi gezinmiş anlaşılan buralarda dedi ne gezinecem ya bıraktığın gibi aynen duruyo die hala üsteliyorum tabi birden ekranı telin yan tarafından açıp bana göstermesin mi benim pamuk şekerden kalan parmaklar ekranda benek benek

Eşinizin ve özelikle sizin halinizi düşünemiyorum

Öldüm gülmekten, siz çok yaşayın Oyuncağı bulup görmek istiyorum bayıldımmm harika

Gerçekten büyük konuşmamak gerek, olmaz diye birşey yok Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun

bu kadar masum göründüğüne bakmayın aldanmayın ayağım 6 haftada geçti.

Ay siz çok yaşayın Teşekkür ederim resmi eklediğiniz için, gerçekten çok şekermiş ama masumluğuna inanmamak daha yerinde olurmuş :18: Çok geçmiş olsun sizede, oyuncak almayın bir daha

Ayyy arkadaşlar çok alemsiniz. Beni de güldürdünüz ya, teşekkürler :)

Son düzenleme:

Kuğu balesi burda sona erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…