Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben de başımdan geçen bi tanışma hikayesini paylaşmak istiyorum. Kendisi eşim olmadı ama olsun:KK6:
Şimdi biz aracı vasıtasıyla bi arkadaşla görüşecektik, telefonlar alındı verildi, mesajlaşıldı yer ve saat kararlaştırıldı, buluşma günü geldi çattı ve ben her görüşmeye olduğu gibi buna da geç kaldım:26: mekana sonradan gittim, içeri girdim üst kata çıktım zaten küçük bi yer, önümde iki adet yalnız bay var otruan. İlkinin yanından yürüdüm geçtim nedense, geçerken de 'bu olsa iyiydi, tipi fena değilmiş' diyorum, böylesi bana denk gelmez nasıl olsa diye hayıflandım gittim ikinci arkadaşın masasına oturdum. Meraba meraba, dedim 'ben sizinle ilgili hiç bişey bilmiyorum' 'ben de öyle' dedi, biraz kendisinden bahsetti, öğretmenmiş, (benim görüşeceğim kişi de öğretmendi) yalnız bu arada bana sürekli hocam diyo, diyorum heralde saygıdan böyle diyo adam, ama en sonunda (tabi bu arada bi 5 10 dk muhabbet ettik) 'yalnız ben öğretmen değilim, yanlış iletmişler heralde' dedim, 'nasıl numarayı falan abi verdi bana' dedi, dedim 'ben tanımıyorum onu bana falan abla söyledi,üst komşum olur kendisi' 'adınız şu değil mi' 'hayır' bize dank etti tabi meğer ben yanlış adamın masasına oturmuşumm! :KK9: hemen bizimkine telefon açtım 'nerdesin' diye 'yukardayım' diyo, 'ben de yukardayım' bu arada masasına oturduğum adam da 'kalkın isterseniz arkadaş masada görünce yanlış anlamasın' dedi ve ben tam kalkarken bizimki de arkasına dönüp beni görmesin mi:KK37: kalktım hemen yanına gittim 'geçerken sen olabileceğini düşündüm ama direkt yürüyüp geçtin. Tanıdık mıydı' dedi 'hıı, evt' dedim:KK1: ve birazdan içeri bi bayan girdi gidip az önce masasına oturduğum adamın yanına oturdu:KK9: meğer onlar da tanışmaya gelmişler:KK30:
Şu an görüşmüyoruz bu şahısla ama hiç bi zaman anlatamadım bu durumu kendisine:KK37:

Yaz stajindayiz gecen sene bnden 1yas kucuk bi kiz var yeni yeni konusmaya basladk tanimaya calisiyoruz birbirimizi.bban ne isi yapiyo dedi ptt de m. Yardimcisi dedm oooo iyi para aliyodur o zaman o dedi yok bee dedm 1bucuk aliyo imamlar bile cok yuksek aliyo bbmdan dedm kizinsurati dustu
meyersem bbasi imammis :)))

3.5 derece gözlerim yani kör sayılırım ama gözlük kullanamıyorum, lens desen zaten gözlerim allerjik anlayacağınız böyle kör gibi yaşıyorum:KK53:

Bu yüzden çok rezil olmuşluğum var ama bir tanesi gerçekten çok komik :KK1:

Annemin bir arkadaşının yanına uğrayacaktım.

Ankara da Anıttepenin orada oturuyorlar.

Askeri lojmanlar var çoğu yerde ve hepsi birbirine benziyor.

Neyse otobüsten indim, zaten sinirim tepemde babam yanlış durağı tarif ettiği için 1 saattir bütün Ankarayı turlamış orayı bulmak için :KK20:

Aradığım bina da sarımsı bir renk ve kırmızı şeritleri vardı oraya bir gittim ki bütün binalar aynı :KK53:

Fakat yürüyecek halim de kalmadı o sitelerin birinden içeri girdim.

Biri arkamdan şşş hoppp falan diye bağırıyor.

Aha bir sapığım eksikti zaten diyorum :KK4:

Heyy baksana falan demeye devam ediyor, ben de apartmanlara doğru ilerliyorum.

En son karşıma bir tane asker çıktı :KK1:

Niye durmuyorsunuz, nereye gidiyorsunuz dedi.

Ben tabi kem küm.

Herhalde ben acele acele yürüyorum diye şüphelendi benden :18:

Bir an ne diyeceğimi bilemedim sonra ağlamaya başladım.

Ama nasıl, salya sümük, bir taraftan terlemişim zaten.

Asker de halime acıdı nereye gideceksiniz diyor hala.

Benim ağzımdan çıkan söz "bilmem neresi olursa " :KK53::KK53::KK53:

Allahım sonra oradan bir güzel koşup kaçtım :KK17:

Yalnız işin ilginç yanı sitenin etrafı hep çitlerle, tellerle falan çevrili.

Çıkmaya çıkamadım oradan:KK17:

Çok rezil bir gündü :KK37:

daha paranın icat edildiğinden haberim yok,meteliğe kurşun attığım yıllar.benimde o zamanlar gözlerim 2,5 ama lens alacak

param yok fakat aman güzelliğim bozulmasın diye gözlükte kullanmıyorum.işte öyle kör kör dolaşıyorum.

sırf bu güzel görüneyim belası yüzünden gözlük takmadığım için bekarken uzaktan yakışıklı diye kesiştiğim işve yaptığım ama yanıma gelince aslında gözlerimin kurbanı olduğumu anlayıp,beğenmeyip çevirdiğim çok erkek,uzaktan ön tabelasında 5-6 tane semt ismi yazan dolmuşları okuyamadığım için dolmuşu durdurdup,sonra durdurduğum dolmuşun karşısına geçip iki saat tek tek tabelayı okuyup yok gideceğim yer değilmiş diye çok dolmuş göndermişliğim olmuştur.

Son düzenleme:
Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
Eşimle nişanlıydık,eşim yılbaşı için izin aldı,memlekete ankaraya geldi. Neyse ailelerimiz de bi arada hep beraber yılbaşı kuluycaz bizim evdeyiz,onlarnlaayrı takılmak istemedik zaten 2 günlüğe geldi adam dedik. Neyse okey oynayacaktık birini anneler babalar kaptı,bizim okey takımınınd ataşları baya eksikti,kafaya koyduk oynayacağız,evin yakınındada büyük bi migros vardı,eşimle ikimiz koşa koşa gittik çünkü kapanmasına 15 dk vardı. Ben adamı konuturmadım hiç koştum kasaya orda bi delikanlıya sordum " OKEY NERDE" diye delikanlı bize baktı yılbaşı günü deli gibi kızarmış koşturan iki genç "ilerde 3 numaralı bölmede "dedi. Koştuk baktık bizi yönlendirdiği yer prezervatif bölmesi:KK53: İkimiz de dumur:26:

Aaayy çok fena çokkk :KK52::KK52:

Uzun süredir yazmıyordum.Sahurda başıma geleni anlatayim sizlere.Rüyamda aynı şekilde yatağımda yattığımı görüyorum ama kolumda kusmuk var.Diyorum ki allah allah bunu kim yaptı.Temizleyemem ki midem bulanır napıcam şimdi falan diye düşünüyorum.Meğersem o sırada uyanıyomuşum.Eşime demişim ki kolumda kusmuk var.Bişeyler yap temizle.O da bana kalk duş al demiş.O sırada kendime geldim hemen koluma baktım tertemiz.Eşime diyorum ki hadi ben rüyamda saçmalıyorum.Peki sen düşünmüyomusun bu kadının gecenin köründe kolunda niye kusmuk olsun.Bana verdiği cevap magmaya doğru gitmeme sebep oldu.''Yatağa sıçan insan koluna da kusar.'' :KK53::KK53: (önceki mesajımda yazmıştım.Seksten sonra hafif pırtlama zannettim ama meğersem isal olmuşum yatağı batırmıştım.) :KK52::KK55:

Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!
süper ya :) :)

bi taen daha...
konu başlığına uymuyo benim anlattıklarım ama komik olduğu için anlatıyorum
doğma büyüme İstanbulluyum, annem ve babam Rizeli
yazları sık sık gideriz Rize'ye
ve her gittiğimde birbirinden komik olaylarla geri dönerim

br tane Emine halamız var, tam bir inek aşğı
ineklerini sever, okşar, öper
hele hele daha yeni doğmuş buzaksa
kucağından indirmez
severken de çok sesli bağırır, diğer köyden duyulur ve herkes bilir bu huyunu
"uyyy senin mamuşunu yeruuumm (malum organını), uuyyyy senin kafaoponu yeruuumm (kafasını), uyyy bokiyeennnn dayanamayacağuumm yiyeceğum seni, uyyy anası doysun, bla bla blaa"

arada da hızını kesemez severken "aaaayyyyyyy uyyyyyy" gibi çığlıklr da atar

bi gün biz avluda oturuyoruz, Emine hala da yan avludaki ahırda buzağını seviyo
malum sesler tabi...
biz sıradan bir olay olduğu için çayımızı içmeye devam ediyoruz, bir ara sesler değişti, çoğaldı ve volume yüksseldi. Ancak biz kötü bişey düşünmedik tabi
5-10 dk sonra emine hala yanımıza ağlayarak geldi, saç baş dağılmış
- UYYY siz ne biçum insanlarsunuz. O kadar çığlık attum insn bi celur bkar daa...
biz: "e emine hala, sen hep bağırıyosun nerden bilelim hayırdır ne oldu?
diye sorduğumz anda emine hala ağlamaya başladı
o ağlarken biz 3 gün sürecek olan kahkalarımızı atmaya başlamıştık bile

meğerse bizim emine hala dayanamayıp buzağı ahırda sırtına almış severken
sonra da omuzuna çıkarmış ve başlamış tepinmeye zıplamaya oynamaya
zıpladığı esnada tavanda asılı olan lambaya buzağın kafası çarpınca buzağa elektirk çarpmış
elektirk akımları doğal olarak emine halaya da geçmiş
bunlar durdukları yerde bayagı bi titreyip horon etmişler
amanııınnn bunları anlatırken öyle bi ağlıyodu ki biz kahkahaa atmmaktan altımıza işeyecektik
nitekim öyle de oldu
teyzemin rahmşnde problem olduu için çişini tutamıyodu ve o esnada salıverdi
hamakta oturduğu için de hemen kalkamadı
yanımızda teyzemin küçük torunları da vardı
onlar her hamağa oturan misafire "oraya oturmayııın ananem oraya çiş yaptı, orası piis" diyodu
biz hem emine halanın yaptığğına hem de teyzeminkine gülüyoduk
ayy hiç unutmam o yazı

Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma :KK53: " diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf :KK17:

elbette ki eşim olduğu ilk gece:) düğünümüz oldu evden herkes dağıldı. biz eşimle başbaşa kaldık. bu arada bizim memlekette kına, kendi memleketlerinde düğün derken, yaz sıcağında evi karaböcekler basmış. resmen istila etmişler. tabi bilen bilir karaböcekler gündüz görünmezler. gece karanlıkta ortaya çıkarlar. ben tabi düğün sonu yorgunluktan biraz uyudum gece eşim beni uyandırdı. ben duş alıp, özenle aldığım geceliğimi giymek üzere yan odaya geçtim. bu arada uyku sersemliği ışığı da açmadım, giydim mini geceliğimi, adımımı attım ama ayağıma bişey battı. gidip lambayı yakmamla yerde karaböceklerin annesi galiba eşşek kadar bi böcek ve antenleriyle göz göze geldim! nasıl bir çığlık attım anlatamam:) bir yandan ısırdı! ısırdı! diye bağırıyorum bir yandan banyoya koşuyorum. tabi banyo ıslak ve ben kayıp popomun üzerinde sürüklenerek banyo duvarına tosladım:) hala bağırıyorum avaz avaz ısırdı! ısırdı! diye eşim bişey anlamadı peşimde koşturuyor ne oldu diye bir yandan da gülüyor, beni kaldırmaya uğraşıyor ama nafile:) neyse sonra biraz sakinleştim ama bir daha ne o geceliği giydim, nede terliksiz yere bastım. sonradan öğrendim ki komşular kayınvalideme sizin gelin gece ısırdı ısırdı diye bağırıyodu demişler. rezilliğe bakın:)

ahyy koptum resmen süper :KK60: :KK60::KK60::KK9:

İyi bayramlar herkese :KK3:
sıcacık taptaze rezilliğimi anlatacağım sizlere :KK50:

Neyse başlıyorum :18:
Yan yana oturuyoruz işte bişiler falan anlatıyo şakalaşıyor bende onu cimciklemeyi çok severim
elbise giymiştim o gün. Bir bakayım oturduğunda bi sakatlık oluyor mu deyip yanımdan kalkması 2 saniye falan sürmedi
benimde elim ayağım rahat durmuyo tabi kolunu cimcikliyecem derken adamın poposunun tam içine cimcik pozisyonlu çok elverişli elim girmesin mi :18:
sağına soluna kalçasına değil tam içine bide eşofmanı vardı :KK36:
çocuk yerinden zıpladı tepki tabikide bu :KK53:
ben yerlerdeyim
ya amacım o değildi şeyini cimcikliyecektim
o değildi vallahi değildi diye birde olayı düzeltmeye çalışırken rezil oldum :KK50:
yavrum bi yarım saat kendine gelemedi oturamadı poposunun üstüne :KK17:

Son düzenleme:
kızlar beni güldürdünüz bende sizi güldirim:KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse daha 15 günlük evliyim eşim güvenlik tam eve gelmesine 15 dk var bende dedim duşa gireyim neyse giridim havlu almayı unutmuşum ama evde tekim tam çıkacammm kapı çalıyorrr :KK52::KK52::KK52::KK52: neyse yavaş yavaş o halde kapının merceğinden bakim dedim kim ..eşimm kapıda napcan mecbur açacan bide yeni evlisin utanıyorsun karşısında böyle olmaktan neyse ben kapıyı açtım ama bi koşuyorumm banyoya :) :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: e gelirken üzerimden damlayan sularr yerleri ıslatmış tabii banyoya varamadannnn ben kütttttttttttttt :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: eşim arkamda ama beni kaldırmaya çalışıyor bi yandan güüyor benim canımda okadar acıdıki anlatamam ağlıyorum ve yerdeyim öyleceeee nevarda koşuyon diyorr görmedikmiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: aldı busfer beni güllmeeee :KK33::KK33::KK33:

böyle işte sonra kalktımmm

Bende teyzemin oğlunun hikayesini anlatmak istedim hala güleriz ona :KK70:

Teyzemin oğlu hoşlandığı kızın evine gitmiş bir gün. Çıkma aşamasındalar araları çok iyi. Bizimki oturmuş koltuğa kızda buna kahve yapmış bu da sol bacağını kaldırmış ayağının üstüne koymuş yarı bağdaç kurar gibi. Kız bi garip olmuş kikirdemeye başlamış. Kuzenim ne gülüyosun demiş ama kız bişey söylememiş. Eve geldi bende tesadüfen onlardayım oturdu yine koltuğa aaa kuzen çorapların yırtılmış dedim ama öyle böyle yırtık değil biri almış kesmiş sanki :KK70: tabi çocuk şok nasıl olurrr ben bugün kıza gittim beni böyle gördü rezil oldum dedi :KK70: hala aklımıza gelir güleriz :KK70:

5 - 6 yıl öncesi şehrimize çok büyük bi AVM açılmıştı ve tüm sosyetelerin yeni adresi olmuştu bir anda....

Bi akşam biz de hep beraber ailemle o AVM ye gittik..Ben de daha o zaman genç kızım ve yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlamıştım ,, yürürken de zorlanıyordum haliyle...

O akşam da yine topuklu bi ayakkabı giydim .:))))

Başladık AVM de dolaşmaya ,, sonra yürüyen merdivenler geldi karşımıza hadi alt kata inelim dedik..
Merdivenlere adımımı attım ve bir şey ÇIT dedi.....

Arkama baktım ki ayakkabımın topuğu çıkmış ve o da bir kaç basamak arkamdan iniyor tıkır tıkır.......:)))))))

Arkamda da insanlar var....Ve ben yerin dibine girmiş vaziyetteyim utançtan..:)))

Yürüyemiyorum da bir ayağım yüksek , diğeri alçak ,,, topallaya topallaya bi kenara geçtim ve babam da gitti topuğumu aldı geldi.:)))))

Bi köşeye çekildik ve ben oturdum ayakkabılarımı çıkarıp , babam da geri çaktı topuğu kimseye çaktırmadan.....))))

Uzun süredir yazmıyordum.Sahurda başıma geleni anlatayim sizlere.Rüyamda aynı şekilde yatağımda yattığımı görüyorum ama kolumda kusmuk var.Diyorum ki allah allah bunu kim yaptı.Temizleyemem ki midem bulanır napıcam şimdi falan diye düşünüyorum.Meğersem o sırada uyanıyomuşum.Eşime demişim ki kolumda kusmuk var.Bişeyler yap temizle.O da bana kalk duş al demiş.O sırada kendime geldim hemen koluma baktım tertemiz.Eşime diyorum ki hadi ben rüyamda saçmalıyorum.Peki sen düşünmüyomusun bu kadının gecenin köründe kolunda niye kusmuk olsun.Bana verdiği cevap magmaya doğru gitmeme sebep oldu.''Yatağa sıçan insan koluna da kusar.'' :KK53::KK53: (önceki mesajımda yazmıştım.Seksten sonra hafif pırtlama zannettim ama meğersem isal olmuşum yatağı batırmıştım.) :KK52::KK55:

iş yerinde sesli güldüm Allahta seni güldürsün ya

son günlerde aşırı bir gaz sıkıntım var
eşimle konuşurken yemek yaparken markette avm de nerede olursa olsun fısss gidiyor sessiz Allahtan:KK53:
dün akşamda eşimle yemeği fazla kaçırmışım bir gazım var anlatamam
yerimden kalkamıyorum eşime gidele şurdan rahatlamam lazım dedim bizimkinin de tuvalei gelmiş Allahtan ikilemedi wcye girdi(wc oturma odasıyla karşı karşıya)
eşim kapayı kapatır kapatmaz ben recep ivedik gibi bacağımı ayırmış patır patır bırakıyorum ama hem ses hem koku
bide rahatlamanın etkisiyle ooohh çekiyorum ki değme keyfime
eşim kapıda belirdi işaret parmağını sallıyor yakaladıııım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: diye

gıcık girmriş gazımı dinliyor:KK12:

:KK70: bende eşimle üniversiteden beri tanışıyorum birgün bana geldi ve film izlicez bir film seçmişim akıllara zarar..

önce öpüşme sahneleri falan oldu ikimizde utandık ama bişey diyemiyoruz filmin ilerleyen sahnelerinde kadının jinekolog ta muayene sahnesi var ve resmen kadının cinsel organını gösterdi eşim kalktı yok artık daha neler dedi kapattı direk bilgisayarı tabi ben:KK17::KK17::KK17::KK17: neyse sonra bigün onlardayız ben yine film aldım gidiyorum filmi açtık izliyoruz filmin ilerleyen sahnelerinde çıplak koşan tipler anadan doğma :KK17::KK17::KK17::KK17: eşim şöyle bir baktı neyse bunun gibi birkaç kez daha talihsiz film seçme deneyimim oldu geçenlerde eşimle film izliyoruz tabi aradan yıllar geççmiş evlyken uzun bir aradan sonra film seçmişim yine absurd bi sahne eşim döndü hiç şaşırmadım biliyor musun yine sen ve seçimin hayır amacın ne anlamadım ne istiyorsun açık açık söyle diyo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: zaten ilk filmde anlamıştım kötü niyetli olduğunu diyo..Hayır anlamadım filmin arka kapağını okuyunca gayet masumane aşk filmi gibi görünüyor içerik niye öyle oluyor anlamadım :KK37::KK37::KK37::KK37: neyse kisaf yanımdan emindi :KK1::KK1::KK1:

birgün de eşimle yine ilk tanıştığımız dönemler ailesinin evine davet etti bizi arkdaş grubmuzla hep birlijkte gittik eşim mangal yapmıs bahcede..Sonra bana döndü yemek bitince sen de güzel bir turk kahvesi yapta ıcelım dıye ben kalktım kahveyı yapıcam mutfak ankstre yerde krem halı...kahveyı koydum arkama dondum arkdsımla sohbet edıcem o sırada bı ses geldı arkadan bı dondum cezve devrılmıs :KK1::KK1::KK1::KK1: hayır kucucuk bı cezve bu kadar batırabılır ocak ocaktan suzulen telveler fırına bulasmıs krem halıya damlamıs her yer mahvolmus ben panık yenı tanısmısız ıspatlama donemı silmeye calıstıkca krem halı ıyıce mahvoldu o sırada esım geldı arkdasım ucuz bır kahramanlıkla saskın sekılde bana bakan esımle arama gırıp ben doktum dedı! gülsem mi ağlasam mı :KK1::KK1::KK1:eşim yemedi tabii gülümsedi sonra kayınvalıdeme soylemiştim ben sizin eve kahve dökmüştüm diyee:KK1::KK1::KK1::KK1:

ünide kantindeyiz çay alıcaz arkadaşlarla(bardaklarda şu plastik olanlardan,şeffaf)arkadaşlar benden önce aldılar bi masaya oturdular(masada çaycının 100mt.ilerisinde) bende çayımı alıp yanlarına geçicem.sıra bana geldi aldım çayımı gidiyorum yanlarına doğru git git bitmiyo en sonunda dayanamayıp oturdum bi masaya şak diye bide baktımki aynı masada bi kız bi oğlan oturuyo(okulun popüler sevgililerinden)bende oğlanın yanında pat diye bitiverdim bana boş boş bakıyolar baktım kız beni yolacak hiç istifimi bozmadan ben:
-elim yandı da! :) bitaraftanda çayı kıza doğru uzatıyorum içermisin gibisinden:))

bigünde yine ünide kantinde arkadaşlar okey oynuyo 4.yü arıyolar hadi bakem dedim oturdum (eşim o zamanlar sadece okul arkadaşımdı o ordayken dururmuyum hiç )meğer bunlar 101 li oynuyolarmış biliyosun demi dediler bozuntuya vermicemya tabi tabi dedim :) oyun sonunda toplamın ne falan dedi benimki bende 90 dedim(salladım tabi)benim ki demezmi orda atma 60 bile yok ne biçim işletme okuyon sen diye :))

dahada gitmedim zaten kantine
ay çayı kıza uzatmanı falan düşündüm ağlıycam gülmekten :KK53: :KK52:

ayyyyy koptum allahım yarabbim öldüm bittim yafffff sesli güldüm işyerindekilerde bana bakıyo =)

bundan 1 hafta önce annem 4 aylık kızım ve ben sabah kızımı güneşlendirmeye çıktık ve güzelce yürüyüşümüzü yaptık dönüş yolundayız.. bir anda karnıma çok şiddetli bir ağrı ve midem bulanmaya başladı .. bir iki adımdan sonra ağrım şiddetlenmeye başladı dedim gaz bu sanırım çocuk kucağımda bir yandan ağlıyor ben bi yandan ağrı çekiyorum.anneme verdim kızımı dedim gazım var galiba.. sağa sola baktım azcık koy verdim gazımı vermez olaydım ağrım arttıkça arttı dedim bu başka birşey ben eve koşuyorum arkamdn gelin koşarak 10 dk mesafe de .. düşlerimi sıka sıka gidiyorrum ama nazıl jet gb koşarsam kaçırıcam altıma koşmazsam kaçırıcam neyse hem kendimi sıkıyorum hem dişlerimi... nihayet kaza bela olmadan eve geldim eşim ve oğlan kardeşim evede zile basıyorum alacaklı gb toplam 10 sn sürmemiştir ama asır gb geldi bana süre... kardeşim açtı kapıyı abla ne oldu demesiyle benım attığım adım aynı anda oldu ve salonun orta yerine koy verdim gitti.. arkamdan annem geldi o halde beni görünce başladı gülmeye kardeşim kaçışıyor benım paçalarımdan aşağı süzülüyor ev berbat kokuyor ben hem utanma hemde gülme krizindeyim.. pantolanumun paçalarını sıkıştırdım yerlere akmasın diye paytak paytak banayoya attım kendimi.. eşim uyuyordu kalktı ve bu ev b.k kokuyor dedi annemle kardeşim heeeee karın ortalığa sıçtı dediler ayyy bi utandım bi utandım rezil rüsva oldum :26::26::26::26:

X