Az önce ben yine bi rezalete imza attım.
Zaten sabahın köründe regl olmuşum,ağzıma ne gelirse saya saya şirkete gelmişim.
Cinlerim tepemde,hormonlarım hücrelerimde horon tepmekte.
Wc gireyim pedi değiştireyim dedim. (Buraya kadar herşey normal)
İşimi hallettim mutluyum. Taaa ki elimin sifona gittiği ana kadar...
Sifon boooş!!! Sular kesilmiş
Neyse kimsecikler görmeden gideyim bişeyler bulayım damacanadan su alıp dökeyim diye koşturuyorum deli dana gibi şirkette.
Bu arada izinler yüzünden şirketin yarısı boş.
Nihayetinde çay ocağında maşrapa buldum tam wc gireceğim sözlümün departmanından bi arkadaşla aramızda geçen konuşma.
-"Güniçen hayırdır elindeki ne?
+Maşrapa diyolar bizim oralarda.
-"Onu anladım da şirkette napıyosun onunla?"
+Çiçekleri sulamaya gidiyorum.
-"Hee iyi iyi."
Aradan az bi süre geçer arkadaş tekrar:
-"İyi de bizim şirkette çiçek yok ki?"
+Off amann sana şimdi anlatamam bişeyleri dur işim var diye söylenirken sözlümün sesi yada doğrusu çığlığı wc den duyulur.
"Aaaa biri bişey kesmiş tuvalete atmışşş!"
Sen ne ara girdin tuvalete be adam. E hadi girdin ne işin var kadınlar tuvaletinde!!!
Elimde maşrapa şirket ahalisi ardımda sevgilim en önde bayrak sallayarak magmaya doğru ilerliyoruz.
Hahah yarıldım ya orta yerimden:)))) Biri bir şey kesmiş tuvalete atmış ha? :)))))))
Bi görmediğim o kalmıştı iğrenç diyo bi de
Sanki ben zorla soktum helaya onu illa gör diye allam yaa
Az önce ben yine bi rezalete imza attım.
Zaten sabahın köründe regl olmuşum,ağzıma ne gelirse saya saya şirkete gelmişim.
Cinlerim tepemde,hormonlarım hücrelerimde horon tepmekte.
Wc gireyim pedi değiştireyim dedim. (Buraya kadar herşey normal)
İşimi hallettim mutluyum. Taaa ki elimin sifona gittiği ana kadar...
Sifon boooş!!! Sular kesilmiş
Neyse kimsecikler görmeden gideyim bişeyler bulayım damacanadan su alıp dökeyim diye koşturuyorum deli dana gibi şirkette.
Bu arada izinler yüzünden şirketin yarısı boş.
Nihayetinde çay ocağında maşrapa buldum tam wc gireceğim sözlümün departmanından bi arkadaşla aramızda geçen konuşma.
-"Güniçen hayırdır elindeki ne?
+Maşrapa diyolar bizim oralarda.
-"Onu anladım da şirkette napıyosun onunla?"
+Çiçekleri sulamaya gidiyorum.
-"Hee iyi iyi."
Aradan az bi süre geçer arkadaş tekrar:
-"İyi de bizim şirkette çiçek yok ki?"
+Off amann sana şimdi anlatamam bişeyleri dur işim var diye söylenirken sözlümün sesi yada doğrusu çığlığı wc den duyulur.
"Aaaa biri bişey kesmiş tuvalete atmışşş!"
Sen ne ara girdin tuvalete be adam. E hadi girdin ne işin var kadınlar tuvaletinde!!!
Elimde maşrapa şirket ahalisi ardımda sevgilim en önde bayrak sallayarak magmaya doğru ilerliyoruz.
:)))) Ya sözlünüzün o anki yüz hali, yaşadığı şok canlandı zihnimde.
Aman bir şey olmaz, evleneceksiniz nasılsa, ortak bir hayatta insan karşısındakinin her halini görüyor. Aslında görmesi bir bakıma iyi olmuştur, neden derseniz, o derece kan kaybedildiğini anlamış oldu. Regl döneminde daha anlayışlı davranır.
3gün önceki bi olay :
Sabah hava güzel diip ince giyinip çıktım açık ayakkabilarla tabi, gunun ilerleyen saat inde yağmur bastirdi, biz de bi yere oturduk sora hafifledi yağmur arabaya gidelim dedi tuttu elimden attik kendimizi dışarı üç dört adim sonra bi bastırdı yağmur aniden Allahim koşa koşa gidiyoruz bana dio ki kapali bi yerde bekle ben arabayi alip geliim (tmm desene be kızım ne işin olur yağmur fantazisiyle) yok dedim aşkım ne guzel yagmurda el ele kosuyoruz derken derken oraya bat buraya çık derken su gibi oldum ayaklarima su doldu , anladi hala bana bekle dio ben de yok askim iyim derken aninda göl olmuş çukura battim sağ bacağım camur oldu aşkım tmm sen git ben bekliim dediğimde ise
Banucum geldik iki adim yukarisi araba gözüküyor dedi
Arabaya bindiğimdeyse ayri rezillik , ayakkabilarimi çıkarmak zorundayım su gibi oldu çünkü, e tabi coraplarimi da cikardim buz gibi ayaklarim donuyorum çamur da olmuş
Çıkardı bi islak mendil ayaklarimi sildi
Aşkım ver ben siliim dedim aldim sildim ama üşüyorum hala , isinamayinca montunu ayaklarima sardı
Ben kansızimdir kolay ısınamıyorum, hal böyle olunca askim ayaklarımı aldi ellerinin arasina ısıttı
Ve bütün bunlar arabanın içinde oldu , iki büklüm düşünün halimi, nasıl utandığımı, bir de regl olmuşum ayaklarimin üşümesi benim için cok skntı oluyor
Isindim dediken sonra montunu alip yine ayaklarima sardim hiç firsatini kaybetmeden
He aşkım al sar yorgan ya o ....
Diye takilmayida ihmal etmedi :/