Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

günaydnn kıslarr bende size dün başıma gelen bir rezilliği paylaşacağım
eşimle dün markete gittik çıkışta 2 köpek var kapıda baktm birinden böle kırmızı bişe sarkmış bende doğum yaptıda sarkmış sandm keçilerin falan olur ya öle bişe sonra baktımki kayboldu eşime söledm köpekten kırmızı bişey sarktı sonra kayboldu o neydi die oda demesin mi o erkek normal die :KK1: ayy meğersem o köpeğinn şeyiymişşş :90: çok utandımm :78: :78:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bir de benim rezil olduğum anı anlatiim. Kısa ama fena :) , bir yere gidiyorduk ama neresi rezil oluşumdan dolayi hatırlamıyorum :KK43:( , arabadayiz yola bakmak durumunda olduğundan sürekli bakamiyor bana , ben de gözümü ayırmıyorum ondan , tatli tatli bakarken bakarken askim sağa çekti, burnundaki sümüğünü yirim dedi , eliyle pit yaptı burnuma hiç tiksinmeden aldi :KK17: :KK17:

Rezillik değil ki buuuu.....:KK1:

Evli değilim ama şu anki sevgilimi eşim gibi gördüğüm için anlatablirm heralde =)) Benim rezilliğim ilişkimiz başlamadan başladı ya :KK43: Daha aşkitomla flört aşamasındayız, facebooktan konuşuyoduk, ben bi yandan da en yakın arkadaşımla konuşuyorum ona anlatıyorum durumu. Sonra bu bana böyle romantik romantik seyler söyleyince ben gülümsemekten ağzını kapatamayan bi şapşallıkla mesajları kopyalayıp arkadaşıma atıcam derken meğer arkadaşımın pencereyi kapatmışım yanlıslıkla tekrar çocuğa atmısım bi de ayyy asık oluyorum galiba yaaa yazmısım :KK43: hala dalgasını gecer kendisi sağolsun =))

Slm
taze bi rezillik daha telefonumunve dikatiszliğimn ceremsini cekiorum hep :KK53: Bugn ablamla mesajlasıyorus kotürmüz yok mesaj hakkımız var diye anlatıo işte o hızlı yazıo dioki işte cok sıkıldım evlilikten canmya bunladım artık vs die yazdı teli koymus masaya gitmiş bende direk yazdım o enişteme söle cok si...mesin seni diye :KK53: :KK53: Habuki amacım cok sıkmasın yazmaktı :KK53: :KK1: Bide bunun üzerine telefondaki mesajı eniştem okumus :KK47: Benim salak ablam sayesinde :KK1: :KK53: Adam beni sapık sanıoyo ablama demiş kardeşin ne kadar terbiyesizmiş onane özel hayatımızdan ay resil oldum :KK17::KK17: Ifsss fena oldu bu :KK17: Allahtan evleri uzak :KK53: :18: :KK37:

Kahkaha attım o ne öyle ya.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52:

Bi kız lisesi anısı da benden olsun bende kız lisesi mezunuyum :-)

Bizde sınıfta 22kızdik cuma günleri öğle aralari daha uzun bizde bunu fırsat bilip değerliyorduk kaş bıyık artık ne ararsan :-)
Bi yakın arkadas var beyaz tenli bıyıkları acayip belli bunu alcaz ama bi türlü ikna edemiyoruz canım yanar diye korkuyor ama feci belli nese bi gün tuttuk arkadaşlarla kollarından bacaklarından arkadaşın biri aldı bi tarafını git dedi almıyorum gez öyle bizimki nasıl feryat figan böyle olmaz gel al filan
Nese öğle arası bitti derse girdik tabi bilen bilen meslek liseleri blok ders 80dakika ders teknik resim çizim yapcaz hoca erkek bizimkinin eli ağzında nese ders başladı hoca farketti kızım x indir elini birşeyler yiyorsun indir elini hocam valla yemiyorum diyo bizimki hoca hala indir elini sakız çiğniyorsun bizimki yine hocam valla çiğnemiyorum hoca üsenmedi gitti yanına indir elini artık bizimki dayanamadı indirdi ama farketmemek için kör olmak gerek hoca anladı tamam kızım tamam bizimki kıpkırmızı hoca mosmor oldu duramadı sınıfta dedi kız siz çizime devam benim isim var gelicem gidiş o gidiş 80dakika bize kaldı :-D :-D ama aklımıza geldikçe güleriz ah ah :-D :-D

hahahahahahahahahahah yazık kıza ya başlamışsınız bitirseydiniz bari :KK70: :KK70: :KK70:

Az önce ben yine bi rezalete imza attım.

Zaten sabahın köründe regl olmuşum,ağzıma ne gelirse saya saya şirkete gelmişim.
Cinlerim tepemde,hormonlarım hücrelerimde horon tepmekte.
Wc gireyim pedi değiştireyim dedim. (Buraya kadar herşey normal)
İşimi hallettim mutluyum. Taaa ki elimin sifona gittiği ana kadar...
Sifon boooş!!! Sular kesilmiş :KK53:
Neyse kimsecikler görmeden gideyim bişeyler bulayım damacanadan su alıp dökeyim diye koşturuyorum deli dana gibi şirkette.
Bu arada izinler yüzünden şirketin yarısı boş.
Nihayetinde çay ocağında maşrapa buldum tam wc gireceğim sözlümün departmanından bi arkadaşla aramızda geçen konuşma.
-"Güniçen hayırdır elindeki ne?
+Maşrapa diyolar bizim oralarda.
-"Onu anladım da şirkette napıyosun onunla?"
+Çiçekleri sulamaya gidiyorum.
-"Hee iyi iyi."

Aradan az bi süre geçer arkadaş tekrar:
-"İyi de bizim şirkette çiçek yok ki?"
+Off amann sana şimdi anlatamam bişeyleri dur işim var diye söylenirken sözlümün sesi yada doğrusu çığlığı wc den duyulur.
"Aaaa biri bişey kesmiş tuvalete atmışşş!"
Sen ne ara girdin tuvalete be adam. E hadi girdin ne işin var kadınlar tuvaletinde!!! :KK47:

Elimde maşrapa şirket ahalisi ardımda sevgilim en önde bayrak sallayarak magmaya doğru ilerliyoruz. :KK5:

:KK1::KK1::KK1: bunun çok benzerini ben de yaşamıştım ama sadece sevdiceğin huzurunda:KK17:. Seninki benimkinin bir kaç derece fazlası olmuş :KK9:

geçen kış eşimle kayak yapıyoruz ben biraz acemiyim öyle slalom falan bilmem dümdüz aaaaaaa diye ağzımı ayırır öyle kayarım :KK62::KK62: bir gün eşim beni daha dik olan 2. piste çıkarmaya razı etti orası öyle dik ki ordan kayseri manzarası görünüyor müthiş yani:KK53::KK53: eyvah ben napıyorum dedim çıkarken de. neyse başarıyla ağzımı ayırıp indim. sonra bi daha sonra bi dahaaa ama çekirge bir sıçrar iki sıçraarr 3. çıkışımda bir de ne göreyim profesyonel kayakçılar gelmiş pistin kenarlarına sıralanmış eğitim yapıyorlar.. Allahıımmmmm neyse çıktım bir kere inmek şart. eşim önden gidiyordu.. burdan sonrasını eşimin ağzından anlatmak istiyorum;' adamlar çekilin çekiliiiiinn diye bağırıyor kendini yerlere atanlar hoplayanlar zıplayanlar çığ geliyor sandım baktım ki pembe pantolonlu bi felaket son sürat üstümüze doğru yuvarlanıyor..''
evet ta kendisiyimmm döne döneee indim adamların önüne:KK53::KK53::KK53: adamların bir kısmı beni fırçalıyor bir kısmı nasılsınız diyor.. peki ben ne diiyorumm İYİYİM İYİYİM KENDİMİ HİÇ BU KADAR İYİ HİSSETMEMİŞTİMMM.......... kendimi hiç bu kadar rezil hissetmemiştim......:KK17::KK17::KK17:

Aaay çok iyimiş yaa süper :90::90:

Eşimle çıkıyorduk ozaman tatile gitmiştik kuşadasına ve otelin bünyesinde yerli içkiler ücretsizdi.Bende tabi iç allah iç beleş diye buldum kafayı zar zor cıkardı beni yukarıya ben dırek kendımı yataga atmısım eşim beni kaldıramayınca kızmaya baslamıs ben gıdıyorum sen kal dıye bende benı bırakıp gıdemezsın dıye suratının ortasına yapıştırmışım tokatı adam neye ugradıgını sasırmıs rahatladın mı rahatlamadıysan bu tarafada vur demıs garıbım..

Aynı otele 2. defa gittigimizdede beleş diye vurdum cinin dibine barmen soruyo abi doldurayımmı yenge istiyo dıye bende ona ne soruyosun doldursana dıye dıye ıctım baya..3 saat boyunca banyodan cıkamamısım kusmaktan hala daha hatırlamam o 3 saatte ne yaptıgımı kıyamam ne ugrastı benımle..Şimdi bi birayı bile zar zor aldırıyorum nasıl bıktıysa artık benden :KK70:
NEE ÇEKTİN BE KOCACIMM..

taze bı rezillik

iftar sonrası bı yakınımıza geçmiş olsuna gittik

kayınpederım fark etmeden şarj olan telefonun üzerine oturmuş

bizden sonrada gelenler oldu onlarla el sıkışmak için kalkınca

iyice kabloyu gerdirmiş ama hala farkında değil

bırden pat diye fırladı şarj :KK9::KK9:(gülmekten yazamıyorum )

döndü bune dedi bende şarj aletı baba dedim

bıyandan kafasını oğuşturuyo bıyandanda

bu yenı telefonlar dolunca şarjı kendımı atıyo dedi :KK9::KK9::KK9:

sanırım kafasına aldığı darbe baya şiddetliydi

şarj dolunca pirizin fişi atabıleceğini düşündüğüne göre :KK53:

selam kızlar bende konuları okudukça kahkahalarla gülmekten kendimi alamadım bende hemen anlatmak istedim

aşkımla büyük bir alışveriş merkezine gittik yemek yemek için bir masaya oturduk otururken bir futbolcunun resmini gördüm aşkımın futbolla arası baya iyidir o futbolcunun geleceğini anlatıcam ama ismini tam okuyamadım
ben: hayatım biliomusun kim geliyomuş buraya

aşkım: kim geliomuş hayatım

ben: finike geliomuş hayatım

aşkım: nasıl yani hayatım portakal ayaklanmış avm ye alışverişemi geliomuş

ben ::KK53: şey futbolcu varya hani finike işte o aşkım

aşkım: tamam aşkım ama o bence emenike canın portakal çekti sanırım dedi ve kahkahayı bastı hala çok güler:KK34:

Benim de eşim değil fakat sevgilimle dondurma alalım demiştik. Aldık, max aldık. 2 dakikada gayet kolayca yenen dondurma yani. Sonra işte başladı benimki yemeye, ben yemiyorum elimde duruyor daha paketi bile açmamışım. Neden yemiyorsun eriyecek dedi, ayakta yiyemem ben öyle oturalım şu banklara dedim. Utanıyorum ya. Oturduk, başladım ben yemeye, ilk başta yanaklarım.. Sonra burnum.. Sonra çantam ve en son saçlarım... HER YER DONDURMA! bir yandan gülüyorum bir yandan rezil olduğuma yanıyorum. neyse ki aşkım saçlarımı yıkamıştı.. o ayrı bir rezillk gerçi ama bana tatlı gelmişti. Bir de maxlı ellerimle elini tuttum hahah utanmadan da, önemli olan böyle zamanlarda da el ele olabilmektir demiştim allahım :KK70:

Bi tane daha anlatayım :) dokunmatik telefonlar yeni çıktı bende teknoloji özürlü bir şahıs olarak hiç beceremiyorum ekran kilitlerini falan ama bi o kadar da merak ediyorum telindeki mesajları arayanları falan kuruntu misali çünkü elinden hiç düşmüyo tel :)neyse bi gün parkta oturuyoruz pamuk şeker yiyorum ben oda çekirdek fln :) ben lavaboya gideceğim telimi tutarmısın ben gelene kadar dedi içimden oh sonunda dedim tabi tabi bırak sen dedim kurcalama ama birinden telefon beklliyorum dedi ne kurcalıcam ya töbe töbe dedim :)bıraktı gitti ben hemen iş başı parmaklarımı telin ekranınında sağ sol sürüp duruyom telde tık yok açılmıyo parmağımla ekrana basıyorum yine de banamısın demedi dedim heralde kapadı kökten atttım bende çantaya sonra geldi esas oğlan arayan soran varmı dedi yoooo duruyo çantamda hiç ses gelmedi dedim çıkardım verdim bi meraklı kedi gezinmiş anlaşılan buralarda dedi ne gezinecem ya bıraktığın gibi aynen duruyo die hala üsteliyorum tabi birden ekranı telin yan tarafından açıp bana göstermesin mi benim pamuk şekerden kalan parmaklar ekranda benek benek :KK43:

Eşimle çıkıyorduk ozaman tatile gitmiştik kuşadasına ve otelin bünyesinde yerli içkiler ücretsizdi.Bende tabi iç allah iç beleş diye buldum kafayı zar zor cıkardı beni yukarıya ben dırek kendımı yataga atmısım eşim beni kaldıramayınca kızmaya baslamıs ben gıdıyorum sen kal dıye bende benı bırakıp gıdemezsın dıye suratının ortasına yapıştırmışım tokatı adam neye ugradıgını sasırmıs rahatladın mı rahatlamadıysan bu tarafada vur demıs garıbım..

Aynı otele 2. defa gittigimizdede beleş diye vurdum cinin dibine barmen soruyo abi doldurayımmı yenge istiyo dıye bende ona ne soruyosun doldursana dıye dıye ıctım baya..3 saat boyunca banyodan cıkamamısım kusmaktan hala daha hatırlamam o 3 saatte ne yaptıgımı kıyamam ne ugrastı benımle..Şimdi bi birayı bile zar zor aldırıyorum nasıl bıktıysa artık benden :KK70:
NEE ÇEKTİN BE KOCACIMM..

Eşinizin ve özelikle sizin halinizi düşünemiyorum :KK1::KK1:

dün gece kabus gibi bir geceydi benim için. :KK14::KK14:
bugün yeğenimizin doğum günü var eşimle oyuncak aldık hani şu teddy konuşan ayıcık var ya o :KK31: (almaz olaydık:KK51:)
dün deneme amaçlı evde çalıştırdık konuşuyor ediyor çok güzel.
neyse gece oldu malum sıcak havalar tüm odaların kapaları açık.
lavaboya kalktım .. bir ses inceden...
" huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu nerdesin" ben çakıldım olduğum yere :KK53::KK53::KK53: kalakaldım. başladım dua okumaya :KK31:eşim mi yapıyor dedim koridorun ışığını açtım baktım adam horluyor .dedim kesin numara yapıyor :KK1: sakin ol kızım dedim gittim lavaboya şarkı söyleye söyleye :KK24::KK24:odaya geçtim .korkmuyorum ya :KK60:
yemezler numaralarını dedim yattım..
ama tetikte bekliyorum :KK60: eşine sarılıyorum o da sarılıyo korkmadım işte diyorum :KK9::KK9: neden korkacaksın ben varım diyor uyku sersemi:KK53:

neyse uykuya tam daldım dalacağım.. yine ses geldi..
"merhaba ben senin oyuncak ayın" ben :KK53::117: eşine vurdum yapmasana be uyucama artık diye :KK60: (bu arada oyncağı denedik böyle şeyler konuşuyor ,ben de taklit ediyor diye eşime veryansın ediyorum :KK9:)

eşim kalktı napıyorsun ya diye :KK22: asıl sen ne yapıyorsun sus da uyuyayım cok sevdin heralde oyuncagı dedim. vık vık taklit ediyorsun bana :KK14: evet çok sevdim bizim cocugumuz olursa ona da alalım dedi bu gülerek :KK9: ben iyice dellendim ama bir yandan da seviniyorum görmedi diye :100:lavaboya giderken korktuğumu :KK53:

yapma artık dedim döndüm uyuyorum ..

aradan yarım saat sonra yine wc ihtiyacım geldi..(çok sık lavaboya cıkarım :KK1:)
gidiyorum yine bir ses ... ben artık allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye cığlık cığlığaaaaaaaaaa :KK53::KK53: bir yandan da koşmaya başladım. kenarda duran topuklu ev terliğime bas o da yan dön ayağıma saplansın topuğu :KK47::KK47::KK47:

ben artık oturdum yere ağlıyorum .. eşim sese kalkıp geldi noldu diye :KK57::KK57::KK57: yaptıgını begendin mi bak halime derken yine bir ses

"huuuuuuu huuuuuuuuuuu nerdesin" :KK53::KK53::KK53::KK53:
töbe bismillah.....:KK47::KK47::KK47:
meğersem o oyuncak sensörlüymüş hareket algıladıgında ara ara calısıyormuş:KK14::KK14::KK14: sabah öğrendik :KK47::KK47:
bence adı teddy değil freddy olmalı :KK47::KK47: kabus gibiydi.:KK51::KK51: ayağım da hala ağrıyor yürürken :KK14:

Öldüm gülmekten, siz çok yaşayın:KK60::KK60: Oyuncağı bulup görmek istiyorum bayıldımmm harika :KK60:

Bekarken eve görücü geldi, babamın arkadaşının oğluydu, ailesini tanıyor olmamıza rağmen ben onunla hiç karşılaşmamıştım daha önce. Eve geldiler, annesi ve teyzesi ile. Hep beraber salonda oturduk, ortam gergin, herkes ne konuşacağını nerden laf açacağını bilmiyor, çok gıcık bir durum :KK25:. ben birşeyler ikram ettim, şu an ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra annem ilk rezilliği patlattı :KK52: , biz sizi yalnız bırakalım dedi :KK52:. İçimden yav anne öyle mi söylenir dedim :KK19:, insan bir bahane bulur, mutfağa geçelim falan der yada bu lafı k.valide adayı söyler :KK19:. Neyse onlar gittiler, biz baş başa kaldık. Çocuk ilk rezilliğini yaptı :KK37:, bir ayağını altına katlayarak oturdu onlar gittikten sonra. O hareketinden sonra ben iyice rahatladım :KK6:, cıkss bu iş olmaz dedim içimden :KK51:. Havadan sudan konuştuk. Açık sözlü biriydi. Daha sonra annesi geldi, oğlum kalkalım dedi :KK31:, annesinin gözünün içine baktı, hiçbirşey söylemedi, kalkmak istemiyordu belli :KK1:. Annemde biraz daha oturun demek zorunda kaldı. Onlar içeri gitti, biraz daha konuştuk :KK14:. Annesi bir daha geldi kalkalım dedi, bu yine annesinin gözünün içine bakıyor, kalkmak istemiyor :KK53:. Biraz daha oturalım dedi, annesi kalkmamız lazım dedi. İsteksizce kalktı, gittiler.
Daha sonra babam sordu, nasıl diye, hayatta olmaz dedim :KK19:. Ne kıyafeti, ne tarzı, ne tipi, ne karakteri hiç birşeyi bana uygun değil dedim :63:. Babam pek üstelemedi ama ailesini çok sevdiği için biraz üzüldü sanırım.
Sonra ailesi araya birilerini koydu, çok ısrar etti, görüşmeye başladık dışarda, üç sene böyle geçti :KK31:.
İnsan büyük konuşmamalı işte :KK14:, şimdi o çocukla evliyim :KK52: ve onu çok seviyorum :123:.

Gerçekten büyük konuşmamak gerek, olmaz diye birşey yok :KK31: Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun :nazar:

Öldüm gülmekten, siz çok yaşayın:KK60::KK60: Oyuncağı bulup görmek istiyorum bayıldımmm harika :KK60:

images
:nazar::nazar::nazar: bu kadar masum göründüğüne bakmayın aldanmayın :KK47::KK47::KK9: ayağım 6 haftada geçti.

images
:nazar::nazar::nazar: bu kadar masum göründüğüne bakmayın aldanmayın :KK47::KK47::KK9: ayağım 6 haftada geçti.

Ay siz çok yaşayın :KK16: Teşekkür ederim resmi eklediğiniz için, gerçekten çok şekermiş ama masumluğuna inanmamak daha yerinde olurmuş :18: Çok geçmiş olsun sizede, oyuncak almayın bir daha :KK20: :KK52:

Ayyy arkadaşlar çok alemsiniz. Beni de güldürdünüz ya, teşekkürler :)

Son düzenleme:
en cok guldukleırmden cok tatlısınız yaaaa :KK9:

bende anlatmak ıstıyorum kısaca ozetleyım :KK76:

bu yaz tr deyız arkadasım ben ve arkadasımın kızı sınemaya gıttık labırent fılmıne gırıcez arkadasımın kızı dedıkı teyze bız sevgılı koltugu alalım rahat rahat ızlerız dedı tamam dedık bıletı alırken ozellıkle sevgılı koltugu aldık fılm baslıycak ıcerı bı gırdık salon bombos:KK52: dedık bosuna ıstedık ısrarla .

sonra en arkaya oturduk dedık alt yazı cıkar goremeyız karar verdık en one oturduk ama oturmadan once bende salon bos nasılsa dıye basladım kugu balesı gıbı salonun en onunde dolanmaya :KK53:( uzerımde askılı robadan alt kısmı hafıf kabarık bı elbıse var ev yakın dıye kabarık felan demedım fırladım gıttım ) ben parmak uclarımda kabarık elbısemle dolanırken bırden arkadasım makınıst bakıyor manyakmısın otur suraya dedıgını duydum ve kafamı kaldırmamla makınıstın oldugu odanın pencereyı fark etmemle gozlerımın acılması bır oldu :KK52:tabı daha sonra kuzu kuzu en arkada fılmı ızledık

Kuğu balesi burda sona erer :KK66:

X