- 17 Temmuz 2008
- 892
- 735
3.5 derece gözlerim yani kör sayılırım ama gözlük kullanamıyorum, lens desen zaten gözlerim allerjik anlayacağınız böyle kör gibi yaşıyorum
Bu yüzden çok rezil olmuşluğum var ama bir tanesi gerçekten çok komik
Annemin bir arkadaşının yanına uğrayacaktım.
Ankara da Anıttepenin orada oturuyorlar.
Askeri lojmanlar var çoğu yerde ve hepsi birbirine benziyor.
Neyse otobüsten indim, zaten sinirim tepemde babam yanlış durağı tarif ettiği için 1 saattir bütün Ankarayı turlamış orayı bulmak için
Aradığım bina da sarımsı bir renk ve kırmızı şeritleri vardı oraya bir gittim ki bütün binalar aynı
Fakat yürüyecek halim de kalmadı o sitelerin birinden içeri girdim.
Biri arkamdan şşş hoppp falan diye bağırıyor.
Aha bir sapığım eksikti zaten diyorum
Heyy baksana falan demeye devam ediyor, ben de apartmanlara doğru ilerliyorum.
En son karşıma bir tane asker çıktı
Niye durmuyorsunuz, nereye gidiyorsunuz dedi.
Ben tabi kem küm.
Herhalde ben acele acele yürüyorum diye şüphelendi benden :18:
Bir an ne diyeceğimi bilemedim sonra ağlamaya başladım.
Ama nasıl, salya sümük, bir taraftan terlemişim zaten.
Asker de halime acıdı nereye gideceksiniz diyor hala.
Benim ağzımdan çıkan söz "bilmem neresi olursa "
Allahım sonra oradan bir güzel koşup kaçtım
Yalnız işin ilginç yanı sitenin etrafı hep çitlerle, tellerle falan çevrili.
Çıkmaya çıkamadım oradan
Çok rezil bir gündü
Kızlar ben bu topikte meşhurdum baya ama uzun zamandır uğrayamadım,yeni yeni rezilliklerim aklıma geldi.
Eşimle nişanlıydık,eşim yılbaşı için izin aldı,memlekete ankaraya geldi. Neyse ailelerimiz de bi arada hep beraber yılbaşı kuluycaz bizim evdeyiz,onlarnlaayrı takılmak istemedik zaten 2 günlüğe geldi adam dedik. Neyse okey oynayacaktık birini anneler babalar kaptı,bizim okey takımınınd ataşları baya eksikti,kafaya koyduk oynayacağız,evin yakınındada büyük bi migros vardı,eşimle ikimiz koşa koşa gittik çünkü kapanmasına 15 dk vardı. Ben adamı konuturmadım hiç koştum kasaya orda bi delikanlıya sordum " OKEY NERDE" diye delikanlı bize baktı yılbaşı günü deli gibi kızarmış koşturan iki genç "ilerde 3 numaralı bölmede "dedi. Koştuk baktık bizi yönlendirdiği yer prezervatif bölmesiİkimiz de dumur:26:
süper ya :) :)Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!
bi taen daha...
konu başlığına uymuyo benim anlattıklarım ama komik olduğu için anlatıyorum
doğma büyüme İstanbulluyum, annem ve babam Rizeli
yazları sık sık gideriz Rize'ye
ve her gittiğimde birbirinden komik olaylarla geri dönerim
br tane Emine halamız var, tam bir inek aşğı
ineklerini sever, okşar, öper
hele hele daha yeni doğmuş buzaksa
kucağından indirmez
severken de çok sesli bağırır, diğer köyden duyulur ve herkes bilir bu huyunu
"uyyy senin mamuşunu yeruuumm (malum organını), uuyyyy senin kafaoponu yeruuumm (kafasını), uyyy bokiyeennnn dayanamayacağuumm yiyeceğum seni, uyyy anası doysun, bla bla blaa"
arada da hızını kesemez severken "aaaayyyyyyy uyyyyyy" gibi çığlıklr da atar
bi gün biz avluda oturuyoruz, Emine hala da yan avludaki ahırda buzağını seviyo
malum sesler tabi...
biz sıradan bir olay olduğu için çayımızı içmeye devam ediyoruz, bir ara sesler değişti, çoğaldı ve volume yüksseldi. Ancak biz kötü bişey düşünmedik tabi
5-10 dk sonra emine hala yanımıza ağlayarak geldi, saç baş dağılmış
- UYYY siz ne biçum insanlarsunuz. O kadar çığlık attum insn bi celur bkar daa...
biz: "e emine hala, sen hep bağırıyosun nerden bilelim hayırdır ne oldu?
diye sorduğumz anda emine hala ağlamaya başladı
o ağlarken biz 3 gün sürecek olan kahkalarımızı atmaya başlamıştık bile
meğerse bizim emine hala dayanamayıp buzağı ahırda sırtına almış severken
sonra da omuzuna çıkarmış ve başlamış tepinmeye zıplamaya oynamaya
zıpladığı esnada tavanda asılı olan lambaya buzağın kafası çarpınca buzağa elektirk çarpmış
elektirk akımları doğal olarak emine halaya da geçmiş
bunlar durdukları yerde bayagı bi titreyip horon etmişler
amanııınnn bunları anlatırken öyle bi ağlıyodu ki biz kahkahaa atmmaktan altımıza işeyecektik
nitekim öyle de oldu
teyzemin rahmşnde problem olduu için çişini tutamıyodu ve o esnada salıverdi
hamakta oturduğu için de hemen kalkamadı
yanımızda teyzemin küçük torunları da vardı
onlar her hamağa oturan misafire "oraya oturmayııın ananem oraya çiş yaptı, orası piis" diyodu
biz hem emine halanın yaptığğına hem de teyzeminkine gülüyoduk
ayy hiç unutmam o yazı
Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma" diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf
elbette ki eşim olduğu ilk gece:) düğünümüz oldu evden herkes dağıldı. biz eşimle başbaşa kaldık. bu arada bizim memlekette kına, kendi memleketlerinde düğün derken, yaz sıcağında evi karaböcekler basmış. resmen istila etmişler. tabi bilen bilir karaböcekler gündüz görünmezler. gece karanlıkta ortaya çıkarlar. ben tabi düğün sonu yorgunluktan biraz uyudum gece eşim beni uyandırdı. ben duş alıp, özenle aldığım geceliğimi giymek üzere yan odaya geçtim. bu arada uyku sersemliği ışığı da açmadım, giydim mini geceliğimi, adımımı attım ama ayağıma bişey battı. gidip lambayı yakmamla yerde karaböceklerin annesi galiba eşşek kadar bi böcek ve antenleriyle göz göze geldim! nasıl bir çığlık attım anlatamam:) bir yandan ısırdı! ısırdı! diye bağırıyorum bir yandan banyoya koşuyorum. tabi banyo ıslak ve ben kayıp popomun üzerinde sürüklenerek banyo duvarına tosladım:) hala bağırıyorum avaz avaz ısırdı! ısırdı! diye eşim bişey anlamadı peşimde koşturuyor ne oldu diye bir yandan da gülüyor, beni kaldırmaya uğraşıyor ama nafile:) neyse sonra biraz sakinleştim ama bir daha ne o geceliği giydim, nede terliksiz yere bastım. sonradan öğrendim ki komşular kayınvalideme sizin gelin gece ısırdı ısırdı diye bağırıyodu demişler. rezilliğe bakın:)
Uzun süredir yazmıyordum.Sahurda başıma geleni anlatayim sizlere.Rüyamda aynı şekilde yatağımda yattığımı görüyorum ama kolumda kusmuk var.Diyorum ki allah allah bunu kim yaptı.Temizleyemem ki midem bulanır napıcam şimdi falan diye düşünüyorum.Meğersem o sırada uyanıyomuşum.Eşime demişim ki kolumda kusmuk var.Bişeyler yap temizle.O da bana kalk duş al demiş.O sırada kendime geldim hemen koluma baktım tertemiz.Eşime diyorum ki hadi ben rüyamda saçmalıyorum.Peki sen düşünmüyomusun bu kadının gecenin köründe kolunda niye kusmuk olsun.Bana verdiği cevap magmaya doğru gitmeme sebep oldu.''Yatağa sıçan insan koluna da kusar.''(önceki mesajımda yazmıştım.Seksten sonra hafif pırtlama zannettim ama meğersem isal olmuşum yatağı batırmıştım.)
ay çayı kıza uzatmanı falan düşündüm ağlıycam gülmektenünide kantindeyiz çay alıcaz arkadaşlarla(bardaklarda şu plastik olanlardan,şeffaf)arkadaşlar benden önce aldılar bi masaya oturdular(masada çaycının 100mt.ilerisinde) bende çayımı alıp yanlarına geçicem.sıra bana geldi aldım çayımı gidiyorum yanlarına doğru git git bitmiyo en sonunda dayanamayıp oturdum bi masaya şak diye bide baktımki aynı masada bi kız bi oğlan oturuyo(okulun popüler sevgililerinden)bende oğlanın yanında pat diye bitiverdim bana boş boş bakıyolar baktım kız beni yolacak hiç istifimi bozmadan ben:
-elim yandı da! :) bitaraftanda çayı kıza doğru uzatıyorum içermisin gibisinden:))
bigünde yine ünide kantinde arkadaşlar okey oynuyo 4.yü arıyolar hadi bakem dedim oturdum (eşim o zamanlar sadece okul arkadaşımdı o ordayken dururmuyum hiç )meğer bunlar 101 li oynuyolarmış biliyosun demi dediler bozuntuya vermicemya tabi tabi dedim :) oyun sonunda toplamın ne falan dedi benimki bende 90 dedim(salladım tabi)benim ki demezmi orda atma 60 bile yok ne biçim işletme okuyon sen diye :))
dahada gitmedim zaten kantine