Alnımda yumurta gibi şişlik varken gülemiyorum
geçmiş olsun ama anlatım şekliniz çok güzel ve komik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alnımda yumurta gibi şişlik varken gülemiyorum
geçmiş olsun ama anlatım şekliniz çok güzel ve komik
Haftasonu yine yerimde duramıyorum.
Kayınvalidem evdeyken yedirdikçe yedirdiği için olsa gerek yine bağırsaklarımda bir hareketlenme var. (Olmaz olsun!)
Cumartesi akşamı dışarı çıkmak için otobüse biniyoruz.Otobüs fazla kalabalık değil ama oturacak yer olmadığı için ayaktayız.
Bende de bi havalar bi havalar sormayın gitsin.Görenler zannedecek babam sabancıgillerden
Neyse bi yandan sevgilimle birbirimize aşk dolu bakışlar atıyoruz bi yandan da bana tutun bak düşeceksin diyor.
Otobüs varyanttan ahenkle inerken şoförün yaptığı artistlik hareketler sonucunda lakaya denk geliyoruz ve benden abartısız "zort" diye bir ses çıkıyor.
Sevgilim:
Ben:
Otobüstekiler:
Zor bela ilk durakta sevgilim çeke çeke indiriyor.Benim kafa deve kuşu misali yerde.
Sevgilim: Karadeniz'i çernobil kuruttu.Ege'yi de senin osurukların!!!
Ben: Aman be sen yapınca iyi hoş ben yapınca felaket :2: Boşta bulundum çıkıverdi işte
Sevgilim: Hep boşta bulununca çıkıyo zaten geçen günkü benzinlik faciasını daha hazmedemedi İzmir.Tut şu k.çını artık
Ben:
Öyle ya da böyle bu adam beni her türlü seviyor zannımca
ayyy inanmıyorummm hele sevgilinin söyledikleriii aman allahımmm
Seviyo ama beni Yoksa niye bu kadar aşk dolu sözler desin dimi?
ayyy inanmıyorummm hele sevgilinin söyledikleriii aman allahımmm
bu zor gunlerımde cok moral oluo burası bana bıtenede ben anlatiim
evlılıgın ılk yılındayız esımle tartısıoruz ama nasıl bı tartısam ben hem aglıorum hem bagırıorum
kalktım esyalarımı topluorum güya gıdıcem neyse esım yapma etme dıo hııc dınlermıorum
kolumdan tutdu sakınles konusalım dedı ben sınırle bıse solıcektım kı burnumdan bır sümük cıktı
ama ınanılmaz nerden cıktı okadar buyuk bıse anlamadım
esım guluoo bende karızmayım ya elıme koluma sıldım hıc bozuntuya vermeden devam edıorum
tartısmaya
Bu arkadaş vefat etmiş arkadaşlar. Allah rahmet eylesin...
Bu arkadaş vefat etmiş arkadaşlar. Allah rahmet eylesin...