Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende geçmiş zamanda ki bir rezilliğimi anlatayım size
eski sevgilimle daha yeni bir ilişkimiz var. ayrı şehirlerde olduğumuz içinde msnde falan sık sık görüşüyoruz.
Neyse bir gün benim bilgisayar bozuldu. sesi çıkmıyor garibimin. bu da bilgisayarlardan anlar. msn görüşürken dedim benim bilgisyarım bozuldu yap şunu müzik dinleyemiyorum.
Uzaktan benim bilgisayara bağlandı kurcaladı kurcaladı yazılım kurduk ayarlarını oynadık akşama kadar uğraştık olmadı hala ses yok :26: iyi bak bütün kablolar takılı mı diyor. Yook yeaa benim aklıma gelmemişti sanki baktım herhalde diyorum
Daha fazla uğraşmayalım haftasonu geleceğim gelince bakayım belki hoparlör patlamıştır dedi.
haftasonu oldu annemlerde hazır evde yok çabuk gel bak şuna yap artık birde bilgisayarcı olcaksın birşeyi yapamadın diye birde azar çektim
Neyse geldi çocuk oturdu bilgisayarın başına bakıyor ediyor 2 saniye sonra elinde hoparlörün girişi yüzünde bu ifade
o :aferin çok güzel bakmışsın nasılda bakabildin bu çıkmış iştee

ben :ama şey ya o takılıydı sanki değilmiymiş

eşimin anısından:

bir gün mağazada eşimle dolaşıyoruz. o erkek reyonuna gitti bende bayan reyonunda dolaşıyorum. baktım sırıta sırıta geliyor eşim yanıma. her zaman güler yüzlü olduğu için bende gülümsedim. geldi kıkırdamaya başladı.
eşim: aşkım ben sen sandım kızın birine elimdeki kazağı gösterdim 'canım nasıl rengi güzel demi dedim' dedi...
ben : aaa bilerek yaptın demi amma çapkınsın dedim
eşim: ''kızda güzel dedi güldü bana'' dedi. eşim hala sırıtıyo tabi.
ben : nerde o kız burda mı göstersene
eşim: küçüktü zaten gitmiş yok
ben : güzeldi dimi... klasik ksıkançlık şovuna devam

eşimle havuza gittik, aile seansına. girişte formu doldurduk güvenliğe vericezz

güvenlik dediki: yalnız bugün sadece aile seansı aileleri alabiliyoruz.

biz: biz zaten beraberiz

güvenlik : kardeş misiniz ama aileleri alabiliyoruz sadece

biz güldük diğer güvenlik güldÜ eşim devreye girdi: eşim zaten kendisi

güvenlik: haa öylemi ben soyadlar aynı olunca kardeş sandım.

eşimle liseli gibiyizdir bu yüzden bu tip olaylar klasik oldu bizim için. 24 yaş demeye şahit lazım bide nüfus cüzdanı lazım

kışın nasıl hastayım anlatamam feci nezle olmuşum , sevgilimle buluştuk çantamdan bir şey lazım oldu boş bulunup şunu verirmisin dedim çantamı açmasıyla yüzündeki ifade çok nezle olduğum için selpak mendil yerine çantamın içine az kalmış rulo tuvlet kağıdı koymuştum daha pratik oluyor diye aşkımm bir şey demedi ama ben çok utanmıştım ,tam bi resillikk :)

arkadaşlar meraba
taze taze rezilliğe ne dersiniz
bugün lys sınavı vardı
neyse eşimle gittik geldik eve çıkarken merdivende eşim arkama totoşuma baktı
bende içimden yorgnum uykum var hem kandil yandım ben diye geçiriyorum eve girdik telefonunu ver dedi
nooldu dedim kamerayı aç ver dedi
verdim dön arkanı eğil dedi kapı agzında mı dedim sen egil dedi
neysse resmi görmemle şoklardayım
sabah pembenin değişik bi tonu keten pantolon giymiştim ve çok acele hazırlanmıştım totoşma bakmadım ki hiç
nerden bilebilirdim içimde kırmızı totoşunda kocaman mery chrismas yazan ve kocaman kurdela resmi olan yılbaşı iç çamaşırımın oldgnu
eşime rezil olsam sadece neyse tüm okul
arabayla gittik iyiki

Haftasonu yine yerimde duramıyorum.
Kayınvalidem evdeyken yedirdikçe yedirdiği için olsa gerek yine bağırsaklarımda bir hareketlenme var. (Olmaz olsun!)
Cumartesi akşamı dışarı çıkmak için otobüse biniyoruz.Otobüs fazla kalabalık değil ama oturacak yer olmadığı için ayaktayız.
Bende de bi havalar bi havalar sormayın gitsin.Görenler zannedecek babam sabancıgillerden
Neyse bi yandan sevgilimle birbirimize aşk dolu bakışlar atıyoruz bi yandan da bana tutun bak düşeceksin diyor.
Otobüs varyanttan ahenkle inerken şoförün yaptığı artistlik hareketler sonucunda lakaya denk geliyoruz ve benden abartısız "zort" diye bir ses çıkıyor.
Sevgilim:
Ben:
Otobüstekiler:
Zor bela ilk durakta sevgilim çeke çeke indiriyor.Benim kafa deve kuşu misali yerde.
Sevgilim: Karadeniz'i çernobil kuruttu.Ege'yi de senin osurukların!!!
Ben: Aman be sen yapınca iyi hoş ben yapınca felaket :2: Boşta bulundum çıkıverdi işte
Sevgilim: Hep boşta bulununca çıkıyo zaten geçen günkü benzinlik faciasını daha hazmedemedi İzmir.Tut şu k.çını artık
Ben:
Öyle ya da böyle bu adam beni her türlü seviyor zannımca

Son düzenleme:
Kilo vericem diye yemek yemiyorum kan şekeri sorunum var kan şekerim düşüyor yemeyince.
Kendimle inatlaşıyorum ama resmen.Geçen haftadabaşıda bu sebepten rahatsızlandım.
Makyajsız sokağa adım atmayan ben işe makyajsız geldim.
Rimel ve eyeliner vazgeçilmezim ama onu makyajdan saymıyorum kesinlikle.
Sabah sevgilimle mesajlaşırken ilk defa makyajsız görüceksin beni bakalım böylede beğenicekmisin dedim.
Oda beni evliliğe ikna etme çabalarında her şekilde kabulümsün diye atıyo tutuyo.
Akşam buluştuk.

Ben:Bak gördünmü makyajsızda karşına çıktım.Hala kararlımısın evlenmeye?
O:Bir farkı yokki hayatım sen her şekilde güzelsin.
Ben:
O:Aşkım herşeyi anladımda o gözündekiler ne savaş boyasımı?
Ben:

ayyy inanmıyorummm hele sevgilinin söyledikleriii aman allahımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
taze taze bir rezillik daha ama sevdiğime değil babama rezil oldum ..hemde bu sabah! dün gece sevdiğimle sanal ortamda baya sohbet ettik e işe gidecek umursamıyor! sıkı sıkı tembihledi beni aman ha bak 6 da beni çaldır çok çaldır alarm falan duymuyorum ben diye.. bende olur dedim :) gece uyuyamadım sabaha karşı dalmışım 4 gibi falan sonra 6 da benim alarm öttü , bende gözüm kapalı otomatik tuş ile çaldırmaya başladım( hani 1 e basarsanız babanızı arar vs) 1,2,3, meşgule düştü bekledim geri çaldırmadı normalde çaldırır uyandım tamam anlamında.. bbu defa mesaj yazdım ee ama canım uyanmıyorsun,hadi kalk ama bak geç kalcan mülevezlik yapma zaten uyuyamadım ve gittiii.. uyku sersemliği gözümü açmıyorum bile doğru düzgün yine cevap olmayınca ben gözler kapalı paso çaldırıyorum . bir anda babam başımda belirdi, kızım ben 8 de gitcem uykumun içine ettin ,meşgule alıyom anlamıyon mesaj atıyon bide cık cık cık dedi gitti hahahahahah

heh 1 tane daha bu da bu pazar oldu.. pek komik değil ama rezil oldum tabi ben cep telefonu kurcalamayı pek sevmem ama işkillendirilirsem mutlaka bakmalıyım .. geçmiş dönem erkek arkadaşım benim bu huyumu çözüp beni gıcık etti.telefonuda vermiyor.. aradan zaman geçti tabi ama ben unutmadım illaki bakıcam o telefona ..bu pazar s.ahmete gittik namaza geçicez ,dedim ver telefonunu çok kalabalık sıkıntı olmasın çantama koyuyum .. gözleri bi parladı hemen bıyık altı güldü( anladı yani ) ama verdi .. neyse camiye girdik namazdan sonra kalabalık dağılana kadar bekliyim dedim e hazır beklemişken şeytanda dürttü aldım elime telefonunu ,( çok gıcık bir telefonu var dokunmatik ) telefonunun acemisiyim,mesajlara bakmak isitiyorum ama bulamıyorum ana bi anda arıyor yazdı kapatamadım da tuş yok :S bende komple kapattım yeniden açtım .dınınınıınnn pin kodu istiyor ee ben bilmiyorum hiç çaktırmayacaktım güya .. çıktım camiden bu beni bekliyor.. telefonu alabilirmiyim dedi
ben: aa neden ki? dursun işte
o: yok yok alıyım ben( bıyık altı sırıtıyo)
ben : ya çalarsa duyarız zatenn
o: sibelll verirmisin telefonu??
ben : tamam al ( haha masum bir yüz ifadesi takındım birde) dikkatini çekmeye çalışıyorum başka şeylere
o: hımm biri telefonu kurcalamaya çalışmış ama yapamamışşş
ben : kimm? yoo çantamdaydı noldu kiii
o :hı hı çantanda kapanmış geri açılmış şifre istiyor :)))))
o: hahaha bak bak bide asker arkadaşımı aramış haha çanta aramıştır tabi dimi canım?
ben : suratımı düşürdüm dudağı sallandırdım sadice sesini kısıyım istedim ama...
o : geçiniz :))) ben biliyordum ki böyle olcağını ee çocuk açtı mı teli dedi kahkaha atarak .. çok utandım çok

Sevgilimle ilk yılımız hatta ilk aylarımız tabi hep aklımda fikrimde her yerde ah ahh..
Stajdayım şirketteki herkes bir yerde çalışıyoruz küçük bir yerdi neyse akşam saatleri çıkışımıza kalmış 1 saat felan yorucu da bir gündü ben masada oturuyorum bir yandan sevgilimle mesajlaşıyoruz derin bir sessizlik var telefon çaldı açtım telefonu efendim aşkım dedim bir de çat diye kapadım telefonu utancımdan
şirketteki herkes böyle garip bir yüz ifadesiyle döndü baktı sonra tabi çıkışa kadar gülüp durdular
5 dakika sonra telefon şaşkın ben telefonu açıp bir güzel konuşmuştum bir de müşteriyle

Son düzenleme:
Pastanede pasta yerken çatalımdan eteğime düştü pasta sevgilim bi güzel temizledi eteğimi felan
Nasıl başardım bilmiyorum ama onun temizlediği peçetedeki pastaları tekrar aynı yere döktüm
Çok pasaklı bi sakarım

Bu arkadaş vefat etmiş arkadaşlar. Allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…