heh 1 tane daha bu da bu pazar oldu.. pek komik değil ama rezil oldum tabi
ben cep telefonu kurcalamayı pek sevmem ama işkillendirilirsem mutlaka bakmalıyım .. geçmiş dönem erkek arkadaşım benim bu huyumu çözüp beni gıcık etti.telefonuda vermiyor.. aradan zaman geçti tabi ama ben unutmadım illaki bakıcam o telefona ..bu pazar s.ahmete gittik namaza geçicez ,dedim ver telefonunu çok kalabalık sıkıntı olmasın çantama koyuyum .. gözleri bi parladı hemen bıyık altı güldü( anladı yani ) ama verdi .. neyse camiye girdik namazdan sonra kalabalık dağılana kadar bekliyim dedim e hazır beklemişken şeytanda dürttü aldım elime telefonunu ,( çok gıcık bir telefonu var dokunmatik ) telefonunun acemisiyim,mesajlara bakmak isitiyorum ama bulamıyorum ana bi anda arıyor yazdı kapatamadım da tuş yok :S bende komple kapattım yeniden açtım .dınınınıınnn pin kodu istiyor ee ben bilmiyorum
hiç çaktırmayacaktım güya .. çıktım camiden bu beni bekliyor.. telefonu alabilirmiyim dedi
ben: aa neden ki? dursun işte
o: yok yok alıyım ben( bıyık altı sırıtıyo)
ben : ya çalarsa duyarız zatenn
o: sibelll verirmisin telefonu??
ben : tamam al ( haha masum bir yüz ifadesi takındım birde) dikkatini çekmeye çalışıyorum başka şeylere
o: hımm biri telefonu kurcalamaya çalışmış ama yapamamışşş
ben : kimm? yoo çantamdaydı noldu kiii
o :hı hı çantanda kapanmış geri açılmış şifre istiyor :)))))
o: hahaha bak bak bide asker arkadaşımı aramış haha çanta aramıştır tabi dimi canım?
ben : suratımı düşürdüm dudağı sallandırdım sadice sesini kısıyım istedim ama...
o : geçiniz :))) ben biliyordum ki böyle olcağını ee çocuk açtı mı teli dedi kahkaha atarak .. çok utandım çok