- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
ben anlatıyorum ben eşime ayrıyeten kayınvaldeme rezil oldum heryerde anlatır ben öğrenciğim kaza gecirmiştim onlarda kalıyodum çekiniyorum yerimden bile izinle kalkıyorum sizli konuşuyorum bulunduğumuz şehir cok sıcak temmuz ayı 3 müz klimalı odadada yatıyoruz kayınvaldem yastığının altına klima kumandasını koyuyordu allhım oda bi soğuk en son dercesine acmışlar uykumdan uyandım titanik gbi donuyorum en son dercesinde yastığın altında kumanda eşimi kaldırıyom kalkmıyo baska odada yatamadım çünkü yabancıyım cok çekiniyom eşimin odasına giridm çoraplarını giydim dolabı actım polar bi kaban giydim gectim yattım oda yattım pikeyide gecirdim kafama titanerciler gbi oldum sabah bi cıglık kisin sen siye bagırıyo ancak bi gelin başta bu kadar rezil olurr
bayanakıllı buda benim reziliğim geçmişe yazmıştım
ayy canım zaten sana hayranım ben her halin bir alemm :90:
bir muhabbette ben yaşadım ama okulda :) eşimle değil bu komik olduğu için paylaşmak istedim. o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayım
benım mıde bulantısının baş dönmesinin falan yoğun olduğu günler okuldayım kafam bir dünya malum anasınıfı ve 20 tane öğrenci olunca :)sınıftan cıktım krıdorda yuruyorum öğretmenler odasına girip nane limon yapıp içmek için,hani dönem içinde bazılarınız bilirsiniz okul sütü kampanyası var okularda okul sütü dağıtılıyor, bu sütüde kolılerle öğrenci sayısına göre hizmetli ayarlayıp ilkokul öğrencilerıyle sütü bana yani sınıfa gönderiyorlar, benımde kafa gitmiş hademe beni koridorda gördü aynen şu soruuu '' HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ?'' adamın bahsettiği okul sütü tabi :) benim o kafayla verdiğim cevap aynen şu ''HALİT ABİ BU AYLARDA OLMAZ Kİ )))))))))))))))'' allahım karşıdan gelen bayan arkadaş anladı bastı kahkahayı tabi bende :) adam hala şaşkın suratı görseniz ''DUR GÖNDEREYİM O ZAMAN'' Alllahım o gün bu olay oldu bayanlar arasında anlatıp anlatıp gülmekten bende ne mide bulantısı kaldı ne baş dönmesi, allahtan adam hamile olduğumu bilmiyormuş ta anlamadı ama o gün müthişti hamilelik+yoğun çalışma=sonuç bu işte varın yorumu sizler yapın bakalım :))))))))))))
3gün önceki bi olay :
Sabah hava güzel diip ince giyinip çıktım açık ayakkabilarla tabi, gunun ilerleyen saat inde yağmur bastirdi, biz de bi yere oturduk sora hafifledi yağmur arabaya gidelim dedi tuttu elimden attik kendimizi dışarı üç dört adim sonra bi bastırdı yağmur aniden Allahim koşa koşa gidiyoruz bana dio ki kapali bi yerde bekle ben arabayi alip geliim (tmm desene be kızım ne işin olur yağmur fantazisiyle) yok dedim aşkım ne guzel yagmurda el ele kosuyoruz derken derken oraya bat buraya çık derken su gibi oldum ayaklarima su doldu , anladi hala bana bekle dio ben de yok askim iyim derken aninda göl olmuş çukura battim sağ bacağım camur oldu aşkım tmm sen git ben bekliim dediğimde ise
Banucum geldik iki adim yukarisi araba gözüküyor dedi
Arabaya bindiğimdeyse ayri rezillik , ayakkabilarimi çıkarmak zorundayım su gibi oldu çünkü, e tabi coraplarimi da cikardim buz gibi ayaklarim donuyorum çamur da olmuş
Çıkardı bi islak mendil ayaklarimi sildi
Aşkım ver ben siliim dedim aldim sildim ama üşüyorum hala , isinamayinca montunu ayaklarima sardı
Ben kansızimdir kolay ısınamıyorum, hal böyle olunca askim ayaklarımı aldi ellerinin arasina ısıttı
Ve bütün bunlar arabanın içinde oldu , iki büklüm düşünün halimi, nasıl utandığımı, bir de regl olmuşum ayaklarimin üşümesi benim için cok skntı oluyor
Isindim dediken sonra montunu alip yine ayaklarima sardim hiç firsatini kaybetmeden
He aşkım al sar yorgan ya o ....
Diye takilmayida ihmal etmedi :/
Çok hoşsunuz :)) rezillikten çok romantik geldi bana
Geçen haftasonu yemek hazırlayayım dedim. Tabi öncesinde eşime diyorum: "Benim elim lezzetlidir, iyi yemek yaparım.", şöyle marifetliyim, böyle marifetliyim. Nereden kalmışsa kafamda, bir yerde duymuştum, kızartma yağının içine sirke koyarsan daha çıtır çıtır olur diye. Sanırım ben bu durumu farklı algılamışım, iyice kızmış olan yağa bir damla sirke yerine yaklaşık bir çorba kaşığı kadar dökülmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sanki asit yağmuru, yaklaşamıyorum bile. Tam yetişip temizleyecekken tava alev aldı, abartmıyorum bir metre alev vardı. Ben "Yanıyoooz, ev yanıyo, kaç kaç." diye koşturuyorum, garibim de alevi görünce doğalgaz borusu patladı sanmış, hadi çabuk evi terk edelim diyor. Ben kolumu, bacağımı doladım ona, şoktayım resmen. Neyse kısa bir süre sonra tavadaki yangın söndü, yoksa daha üç günlük evliyken cayır cayır yanacaktık. Sakinleştikten sonra "Harbiden nasıl başardın?" diye sayıklayıp durdu. Anlattıktan sonra ellerini yukarı açıp Allah'tan sabır diledi.:)))
Dün sözlümün kuzenleri babalar günü diye kayınvalidemlere geleceği için ve bende yeni gelin olduğum için güya kendimi göstereceğim ya evi dedim dip bucak temizleyeyim. (Demez olaydım!)
Kayınpederim ve sözlüm alışverişe gitti.
Kayınvalidem meşhur çorbasını yapmak için mutfakta.Ben elimde süpürge "Anne çekil ordan,şuraya geç,olmadı bu tarafa" diye diye kadının başını döndürdüğümden midir nedir.
Buzdolabının üst kapağını tam kapayamamış.
Bunu görmeyen embesil ben,"Sebilin orayı da süpüreyim dimi anne" dememle kütt diye kafamdan sesin çıkması bir oldu
Ben yerde iki seksen yatıyorum tabi.Kayınvalidem vicdan azabından ağlamaklı.
O sırada gelen sözlüm ve babam olayı tam kavrayamadıkları için yüzleri böyle
Ben hala iyiyim ben iyiyim ayaklarındayım.
Ben sözlüme biraz nazlanma derdindeyken,
Sözlümün ağzından dökülen cümleler aynen şöyle: "Aylardır benim yapamadığımı buzdolabı yaptı.Aferin oğlum seni artık asla buzsuz bırakmayacağım!"
Ben
Annem ve babam
Bitti mi tabi ki değil.
O sinirle gideyim ütü yapayım dedim.
Ütüyü de yeni aldık bilmiyorum ayarını.
Güya seramik yanmaz taban diye tuttum koydum masaya o an sözlüm geldi cilveleşiyoruz odada.
Ve daha sonra odayı saran buram buram bir koku.
Ben diyorum ki adam hasretimden yanıp tutuşuyor meğerse yanıp tutuşan bizim ütü masasıymış
Odaya bi hışımla koşan anne ve baba,olayı ört pas etmeye çalışıp eline yüzüne bulaştıran biz...
En sonunda babam aldı salona götürdü beni dayanamadı tabi adam evi yakmaya kalkıştı bizim gelin diye
Kafamda buz torbası ben hala diyorum ki "Anne bizi kandırmışlar hani bu seramik tabandı yanmazdı."
Annem:"Hı,hı öyleydi yavrumda keşke maximum seviyedeyken 2 saat naylonun üstünde bekletmeseydin"
Sözlüm:"Beni yaktın yetmedi,gittin ütü masasını da yaktın!"
Ben:"Az önce odada öyle demiyodun amaaa!!"
Kayınpeder:"Öhö öhööö!!!"
Çook komik yaa