Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy siiznnn rezilliklerinize gülmekten öldümm çok yaşayın :90:

bir tanede benden...
eşimin ailesiyle 2. buluşmamız,kayınpederimin doğum günüydü. doğum gününü kutlamak için elini öpmek için uzandım ve "Bayramın kutlu olsun baba dedim." o an ki utancımı anlatamam:))

bayanakıllı buda benim reziliğim geçmişe yazmıştım

taze rezillik sicak sicak
arabamda birsey yapilicak

1 2 saat önce esim isden aradi
-balkaymak senin arabani alicam arkadasa götürücem halledelim o isi
-hmm tamam eve mi gelicen
- yok arabayi aricam kendi gelsin tamirhaneye

günaydnn kıslarr bende size dün başıma gelen bir rezilliği paylaşacağım
eşimle dün markete gittik çıkışta 2 köpek var kapıda baktm birinden böle kırmızı bişe sarkmış bende doğum yaptıda sarkmış sandm keçilerin falan olur ya öle bişe sonra baktımki kayboldu eşime söledm köpekten kırmızı bişey sarktı sonra kayboldu o neydi die oda demesin mi o erkek normal die ayy meğersem o köpeğinn şeyiymişşş :90: çok utandımm :78: :78:

işte bu yaa kupalık bu hikaye flocke duy sesimi

3gün önceki bi olay :
Sabah hava güzel diip ince giyinip çıktım açık ayakkabilarla tabi, gunun ilerleyen saat inde yağmur bastirdi, biz de bi yere oturduk sora hafifledi yağmur arabaya gidelim dedi tuttu elimden attik kendimizi dışarı üç dört adim sonra bi bastırdı yağmur aniden Allahim koşa koşa gidiyoruz bana dio ki kapali bi yerde bekle ben arabayi alip geliim (tmm desene be kızım ne işin olur yağmur fantazisiyle ) yok dedim aşkım ne guzel yagmurda el ele kosuyoruz derken derken oraya bat buraya çık derken su gibi oldum ayaklarima su doldu , anladi hala bana bekle dio ben de yok askim iyim derken aninda göl olmuş çukura battim sağ bacağım camur oldu aşkım tmm sen git ben bekliim dediğimde ise
Banucum geldik iki adim yukarisi araba gözüküyor dedi
Arabaya bindiğimdeyse ayri rezillik , ayakkabilarimi çıkarmak zorundayım su gibi oldu çünkü, e tabi coraplarimi da cikardim buz gibi ayaklarim donuyorum çamur da olmuş
Çıkardı bi islak mendil ayaklarimi sildi
Aşkım ver ben siliim dedim aldim sildim ama üşüyorum hala , isinamayinca montunu ayaklarima sardı
Ben kansızimdir kolay ısınamıyorum, hal böyle olunca askim ayaklarımı aldi ellerinin arasina ısıttı
Ve bütün bunlar arabanın içinde oldu , iki büklüm düşünün halimi, nasıl utandığımı, bir de regl olmuşum ayaklarimin üşümesi benim için cok skntı oluyor
Isindim dediken sonra montunu alip yine ayaklarima sardim hiç firsatini kaybetmeden
He aşkım al sar yorgan ya o ....
Diye takilmayida ihmal etmedi :/

Benim değildde ananemin başına 2 olay geldi geçenlerde hala gülerim aklıma geldikçe :)
Kadın metroya biniyor elinde soda şişesii o arada oturacak metroyu bilirsiniz karşılıklı :)
Neyse tam oturcak metro bi sallanıyor hooooppp soda adamın üstüne
Adamda pek bi suratsız neyse bide utanmadan bizimki adamın üstünü siliyo ayyy beyfendi alt tarafı soda meyvelı falan değil çıkar lekesi kalmazzzz

Bi gün gene yolda arkadaşlarıyla yürüyor sonra birden ayağı takılıyorrr hooppp adamın üstüne :) Neyse adam bunu tutuyo ama adamla kolkolalar :)) Adamda dönüpp oo hanfendi buranın havası iyi geldi diyoo :)) ama hala kolkolaalra adamla

rezillik yaaa :))

Çok hoşsunuz :)) rezillikten çok romantik geldi bana

Son düzenleme:
Çok hoşsunuz :)) rezillikten çok romantik geldi bana

Eşim olsaydi rezil oldum demezdim ama sevgilim olunca arabasının icinde ayakkabimi corabimi çıkarmak zorunda kalinca ister istemez insan utaniyor
Romantik yanlari da vardi ama seviniim mi utaniim mi bilemedim bazi yerlerde :)

Son düzenleme:
Biraz önce annemle geçen muhabbet :)
Annem yine benim fazla harcamalarimdan şikayet ediyodu , bende iki saat sonra sinava giricem, oturdum ders çalışıyorum annem de tutumlu olmaktan bahsedince önümdeki iş güvenliği notlarindan bir parça okiim dedim:
~anne bak ne yazio
Cilde zehir bulaşması halinde ilk yardım:cilt elbiseli ise hemen çıkarılarak bol su ile yıkanmalıdır. .. dio
ve annemden gelen müthiş cvp
~elbise mi ????!!!!!

Napsin emekli ev hanimi yikamak diince zehirlenen adami bi kenara atti elbiseyi yikiyo :) canim anneeeem burdan sesleniyorum sana seni cok seviyorum :))

Tavadaki yangın terimine çokk güldüm :)))))

Dün sözlümün kuzenleri babalar günü diye kayınvalidemlere geleceği için ve bende yeni gelin olduğum için güya kendimi göstereceğim ya evi dedim dip bucak temizleyeyim. (Demez olaydım!)
Kayınpederim ve sözlüm alışverişe gitti.
Kayınvalidem meşhur çorbasını yapmak için mutfakta.Ben elimde süpürge "Anne çekil ordan,şuraya geç,olmadı bu tarafa" diye diye kadının başını döndürdüğümden midir nedir.
Buzdolabının üst kapağını tam kapayamamış.
Bunu görmeyen embesil ben,"Sebilin orayı da süpüreyim dimi anne" dememle kütt diye kafamdan sesin çıkması bir oldu
Ben yerde iki seksen yatıyorum tabi.Kayınvalidem vicdan azabından ağlamaklı.
O sırada gelen sözlüm ve babam olayı tam kavrayamadıkları için yüzleri böyle
Ben hala iyiyim ben iyiyim ayaklarındayım.
Ben sözlüme biraz nazlanma derdindeyken,
Sözlümün ağzından dökülen cümleler aynen şöyle: "Aylardır benim yapamadığımı buzdolabı yaptı.Aferin oğlum seni artık asla buzsuz bırakmayacağım! "
Ben
Annem ve babam

Bitti mi tabi ki değil.
O sinirle gideyim ütü yapayım dedim.
Ütüyü de yeni aldık bilmiyorum ayarını.
Güya seramik yanmaz taban diye tuttum koydum masaya o an sözlüm geldi cilveleşiyoruz odada.
Ve daha sonra odayı saran buram buram bir koku.
Ben diyorum ki adam hasretimden yanıp tutuşuyor meğerse yanıp tutuşan bizim ütü masasıymış
Odaya bi hışımla koşan anne ve baba,olayı ört pas etmeye çalışıp eline yüzüne bulaştıran biz...
En sonunda babam aldı salona götürdü beni dayanamadı tabi adam evi yakmaya kalkıştı bizim gelin diye
Kafamda buz torbası ben hala diyorum ki "Anne bizi kandırmışlar hani bu seramik tabandı yanmazdı."
Annem:"Hı,hı öyleydi yavrumda keşke maximum seviyedeyken 2 saat naylonun üstünde bekletmeseydin"
Sözlüm:"Beni yaktın yetmedi,gittin ütü masasını da yaktın!"
Ben:"Az önce odada öyle demiyodun amaaa!!"
Kayınpeder:"Öhö öhööö!!!"

Son düzenleme:
Geçen günlerde sevgilimin evine gidiyorum kahvaltı yapıcaazz :)

Canımda acayip sucuklu yumurta çekiyoo aldım sucuğu gittiimm..

Güzelcene çay demledikk aldım büyük tavayıı sucukları doğruyorum özenli özenli sen çekil ben pişiricem diyorum falan.

Neyse pişti bi tane tepsiye kahvaltılık ekmek bardaklar falan koyduk. Az bi yer kaldı tabi.

Bende o küçücük yere koca tavayı koydum. Arkamdan bağırıyo sevgilim düşürücen düşürücen diye

Tabi ben havalı OOOO ben böyle çok taşıdım düşürmem diye odaya gidiyorum

Odaya girdiimm masaya koydumm aa bak düşürmedim dedim

Ve muhteşem sonuçç tava kaydı vee bbütün o özenle pişirdiğim sucuklu yumurta laap diye yere düştüü ziyan olduu

Benim gözlerim doldu ağlıcam sevgilim gülüyo katıla katılaa

Üstteki sucuklardan yiyom bende

Canım aşkum sarıldı banaa ve gidip tekrar yaptı banaa benim yaptığım gibi olmasada yedik afiyetle

Çook komik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…