- 28 Mayıs 2013
- 92
- 0
Bu tabu muhabbetlerine bayılıyorum ya. O kadar komik gaflar çıkıyor ki ortaya
bir de o an ben neler hissettim bir bilsen. Bembeyaz suratım Domatese döndü
Namaza durdum ama bir tuhaflık var,başımı örtmemişimmm.Allah'tan eşim duşa girmişti.puufff görseydi tammm rezil olurdum
Geçen haftasonu yemek hazırlayayım dedim. Tabi öncesinde eşime diyorum: "Benim elim lezzetlidir, iyi yemek yaparım.", şöyle marifetliyim, böyle marifetliyim. Nereden kalmışsa kafamda, bir yerde duymuştum, kızartma yağının içine sirke koyarsan daha çıtır çıtır olur diye. Sanırım ben bu durumu farklı algılamışım, iyice kızmış olan yağa bir damla sirke yerine yaklaşık bir çorba kaşığı kadar dökülmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sanki asit yağmuru, yaklaşamıyorum bile. Tam yetişip temizleyecekken tava alev aldı, abartmıyorum bir metre alev vardı. Ben "Yanıyoooz, ev yanıyo, kaç kaç." diye koşturuyorum, garibim de alevi görünce doğalgaz borusu patladı sanmış, hadi çabuk evi terk edelim diyor. Ben kolumu, bacağımı doladım ona, şoktayım resmen. Neyse kısa bir süre sonra tavadaki yangın söndü, yoksa daha üç günlük evliyken cayır cayır yanacaktık. Sakinleştikten sonra "Harbiden nasıl başardın?" diye sayıklayıp durdu. Anlattıktan sonra ellerini yukarı açıp Allah'tan sabır diledi.:)))
kızlar liseye giderken ki mezun olalı tam 10 yıl oldu.....
kız lisesine gidiyordum o zamanlar oh erkek yok her konuda rahatız kız kıza regli olsak bile çıktı mı çıkmadı mı kaygımız yoktu
resim hocamız erkekti böyle orta yaşlarda bir beyneyse girdi içeriye tahtaya birşeyler çiziyor bir taraftan da bizlere dönüyor tabiki....bu arada hocanın fermuarı açık kalmış donu meydanda sırıtıyor sınıfta da tek erkek hocaaaaaaa biz ölüyoruz kızardık bozardık güleceğiz gülemiyoruz nasıl desek filan diye düşünüyoruz ama hoca farkında değil hala kağıta yazıpta hocaya mı versek diye ama nasıl sınıf kaynıyor neyse bir ders böyle geçti hoca öğretmenler odasına gitti bizde başka bir erkek hocaya durumu söyledik hocada uyardı doğal olarak
kızlar liseye giderken ki mezun olalı tam 10 yıl oldu.....
kız lisesine gidiyordum o zamanlar oh erkek yok her konuda rahatız kız kıza regli olsak bile çıktı mı çıkmadı mı kaygımız yoktu
resim hocamız erkekti böyle orta yaşlarda bir beyneyse girdi içeriye tahtaya birşeyler çiziyor bir taraftan da bizlere dönüyor tabiki....bu arada hocanın fermuarı açık kalmış donu meydanda sırıtıyor sınıfta da tek erkek hocaaaaaaa biz ölüyoruz kızardık bozardık güleceğiz gülemiyoruz nasıl desek filan diye düşünüyoruz ama hoca farkında değil hala kağıta yazıpta hocaya mı versek diye ama nasıl sınıf kaynıyor neyse bir ders böyle geçti hoca öğretmenler odasına gitti bizde başka bir erkek hocaya durumu söyledik hocada uyardı doğal olarak
Allah seni davul etmesin emiiiiiiiibikerede ben yapmıştım aynısınıııııııııııı
dün yaşadığım bir rezilliği anlatayım şükür ki eşim yoktu yanımda..
iş çıkışı kızımı almak için babaanneye gittim.kayınvalidemgilde upuzun yokuşu olan bir caddenin tam ortasında oturuyor.durak evlerine 400 metre felan yokuşta,halimi düşünün artık..
neyse aldım kızımı tıkkır tıkkır durağa gidiyorum.bu arada o caddeden 30 dakikada bi otobüs geçer.saatleri ayarlar çıkarım
caddede kaldırım çalışması var her yer dozer,kepçe felan
baktım ki aşağı yoldan otobüs geliyor..
koş annecim diyerek başladık kızımla yokuş yukarı depar atmaya
ama bizi bi görün elimizde poşetler,kızımın suluğu oyuncağı
görseniz sanki yarışlara katılıcaz
otobüs yanımızdan geçerken el kaldırdım,soför bana bakıyor bi yandan,durdu saolsun
nefes nefese bindik kızımla,tabii otobüs full dolu,
çok saolun şöför bey durduğunuz için dedim.
şöför dediki nereye koşuyordunuz,bende saf saf durağa dedim..
hanımefendi durak 100 metre geride kaldı demesinmi
salağım ben salak otobüs durmasa daha kaç metre koşardım ki
eee ozamanlar başımızda kavak yelleri söylemişiz işte canım şimdi olsa hayatta söyleyemem heraldeeeeeesizde deli cesareti varmış haa
Ben olsam söylerken kırmızının her tonuna girmiştim
kızlisesi olayları çok güzeldir bende kız lisesi okudm neydi bbeeeeeee :))))) özlüyo insan sırada oturuyoruz ama ayakkabı yok ayğımızda yerdede paspas... sınıfta ketılll... çay yapıyoruz ...öğlen arası ymek getiriyo herkes gazte serer hep birlkte yerdik ... sınıfta birbirmzn kaşını bıyığnı alırdık vallaha çok rahattık erkekte yokkk misss
iş çıkışı kızımı almak için babaanneye gittim.kayınvalidemgilde upuzun yokuşu olan bir caddenin tam ortasında oturuyor.durak evlerine 400 metre felan yokuşta,halimi düşünün artık..
neyse aldım kızımı tıkkır tıkkır durağa gidiyorum.bu arada o caddeden 30 dakikada bi otobüs geçer.saatleri ayarlar çıkarım
otobüs yanımızdan geçerken el kaldırdım,soför bana bakıyor bi yandan,durdu saolsun
eee ozamanlar başımızda kavak yelleri söylemişiz işte canım şimdi olsa hayatta söyleyemem heraldeeeeee
hehe aynı bizim gibi kısırlar yapardık ay bende özledim beeeeee vay yaşlandık mı neeeeeee
Geçen haftasonu yemek hazırlayayım dedim. Tabi öncesinde eşime diyorum: "Benim elim lezzetlidir, iyi yemek yaparım.", şöyle marifetliyim, böyle marifetliyim. Nereden kalmışsa kafamda, bir yerde duymuştum, kızartma yağının içine sirke koyarsan daha çıtır çıtır olur diye. Sanırım ben bu durumu farklı algılamışım, iyice kızmış olan yağa bir damla sirke yerine yaklaşık bir çorba kaşığı kadar dökülmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sanki asit yağmuru, yaklaşamıyorum bile. Tam yetişip temizleyecekken tava alev aldı, abartmıyorum bir metre alev vardı. Ben "Yanıyoooz, ev yanıyo, kaç kaç." diye koşturuyorum, garibim de alevi görünce doğalgaz borusu patladı sanmış, hadi çabuk evi terk edelim diyor. Ben kolumu, bacağımı doladım ona, şoktayım resmen. Neyse kısa bir süre sonra tavadaki yangın söndü, yoksa daha üç günlük evliyken cayır cayır yanacaktık. Sakinleştikten sonra "Harbiden nasıl başardın?" diye sayıklayıp durdu. Anlattıktan sonra ellerini yukarı açıp Allah'tan sabır diledi.:)))
bende dünkü rezilliğimi anlatayım
eşimle akşam 10 gibi yürüyoruz. ne kadar kilo aldık evlendikten sonra artık hep yürüyüş yapalım muhabbeti geçiyor aramızda.
eşimde dedi ki "bu pantolon bana hatırlarsan dar geliyordu şimdi kemerden 3 tık attım popoma yapışıyor kot artık ".
ben de sırnaşa sırnaşa " oyyyy senin o poponu yerim"dememle arkada bir öhhööö öhööömm sesi
orta yaşta bir adam tövbesinden başlayıp herşeyin rahatlığından çıkıp geldi geçti yanımızdançok utandım ama .eşim de kızdı sesli ne söylüyorsun sokak ortasında diye napayım yaaaa