Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir de o an ben neler hissettim bir bilsen. Bembeyaz suratım Domatese döndü

tahmin edebliyorum canım ya bizim arkdaşın biride canım çok sıkılıyo diye msj atcak sevgilsne canim çok s*kiliyo diye yazmış sınftydık bzde öğretmn gördü teli ysak tabi getr kız telfonu bna yok hocam getirmym hoca bğırıyo getr çabuk kız titreye titreye gitti veriyo msjı silmye çalışıyo hacada uyuzlktn dokunma telefna verdi hocaya hoca baktı maşallh kızım maşallh senin canın şimdiye kadar çok sıkılmıştır dedi ben gülme kirzne grdm durdramadm kendimi o günü hiç unutmuyorum kızın adı çıktı resmen msjı ön sıra okuyunca taabii P

Ahhahah koptum yaaa
Kıyamam

kızlar liseye giderken ki mezun olalı tam 10 yıl oldu.....
kız lisesine gidiyordum o zamanlar oh erkek yok her konuda rahatız kız kıza regli olsak bile çıktı mı çıkmadı mı kaygımız yoktu
resim hocamız erkekti böyle orta yaşlarda bir beyneyse girdi içeriye tahtaya birşeyler çiziyor bir taraftan da bizlere dönüyor tabiki....bu arada hocanın fermuarı açık kalmış donu meydanda sırıtıyorsınıfta da tek erkek hocaaaaaaabiz ölüyoruz kızardık bozardık güleceğiz gülemiyoruz nasıl desek filan diye düşünüyoruz ama hoca farkında değil halakağıta yazıpta hocaya mı versek diye ama nasıl sınıf kaynıyor neyse bir ders böyle geçti hoca öğretmenler odasına gitti bizde başka bir erkek hocaya durumu söyledikhocada uyardı doğal olarak

sizde deli cesareti varmış haa
Ben olsam söylerken kırmızının her tonuna girmiştim

kızlisesi olayları çok güzeldir bende kız lisesi okudm neydi bbeeeeeee :))))) özlüyo insan sırada oturuyoruz ama ayakkabı yok ayğımızda yerdede paspas... sınıfta ketılll... çay yapıyoruz ...öğlen arası ymek getiriyo herkes gazte serer hep birlkte yerdik ... sınıfta birbirmzn kaşını bıyığnı alırdık vallaha çok rahattık erkekte yokkk misss

süpersiniz hepiniz kızlar önceki sayfaları okudum da gülmekten kırıldım

ben de aklıma ilk gelen bi rezilliğimi yazayım sevgili olduğumuz dönemlerdi o zaman, bir yemek yapayım dedim sevgilim ve arkadaşları vardı mutfağa bir girdim ve güzel güzel yemek pişiriyorum neyse sofrayı da sevgilimle beraber kurduk. arkadaşlarını çağırdık oturduk yiyoruz ben de yeni gelin misali utangacım daha ama yedim karnımı doyurdum en son boğazımdan bi guruldama sesi geldi herkes bana baktı ve sevgilim utanma aşkım doyur karnını dedi güldü hemen savunmaya geçtim karnımdan değil o ses boğazımdan falan saydım bi yandan da mahcup mahcup bakıyorum:26:
benimki de böyle bi şey karnım değil boğazım guruldar ama açlıktan değil henüz neden olduğunu çözemedim:44: neyse işte ben çok utanmıştım o zaman sonra yalnız kalınca ayrı bi dalga geçmişti

dün yaşadığım bir rezilliği anlatayım şükür ki eşim yoktu yanımda..

iş çıkışı kızımı almak için babaanneye gittim.kayınvalidemgilde upuzun yokuşu olan bir caddenin tam ortasında oturuyor.durak evlerine 400 metre felan yokuşta,halimi düşünün artık..

neyse aldım kızımı tıkkır tıkkır durağa gidiyorum.bu arada o caddeden 30 dakikada bi otobüs geçer.saatleri ayarlar çıkarım

caddede kaldırım çalışması var her yer dozer,kepçe felan

baktım ki aşağı yoldan otobüs geliyor..

koş annecim diyerek başladık kızımla yokuş yukarı depar atmaya

ama bizi bi görün elimizde poşetler,kızımın suluğu oyuncağı

görseniz sanki yarışlara katılıcaz

otobüs yanımızdan geçerken el kaldırdım,soför bana bakıyor bi yandan,durdu saolsun

nefes nefese bindik kızımla,tabii otobüs full dolu,

çok saolun şöför bey durduğunuz için dedim.

şöför dediki nereye koşuyordunuz,bende saf saf durağa dedim..

hanımefendi durak 100 metre geride kaldı demesinmi

salağım ben salak otobüs durmasa daha kaç metre koşardım ki

Çok yaşayın siz e mi:)))))Hızınızı alamayıp koşturmuşsunuz

sizde deli cesareti varmış haa
Ben olsam söylerken kırmızının her tonuna girmiştim
eee ozamanlar başımızda kavak yelleri söylemişiz işte canım şimdi olsa hayatta söyleyemem heraldeeeeee

hehe aynı bizim gibi kısırlar yapardık ay bende özledim beeeeee vay yaşlandık mı neeeeeee

Allah seni yaa bayıldım gülmekten :)

çatladım çatladım

bende dünkü rezilliğimi anlatayım
eşimle akşam 10 gibi yürüyoruz. ne kadar kilo aldık evlendikten sonra artık hep yürüyüş yapalım muhabbeti geçiyor aramızda.
eşimde dedi ki "bu pantolon bana hatırlarsan dar geliyordu şimdi kemerden 3 tık attım popoma yapışıyor kot artık ".
ben de sırnaşa sırnaşa " oyyyy senin o poponu yerim" dememle arkada bir öhhööö öhööömm sesi

orta yaşta bir adam tövbesinden başlayıp herşeyin rahatlığından çıkıp geldi geçti yanımızdan çok utandım ama .eşim de kızdı sesli ne söylüyorsun sokak ortasında diye napayım yaaaa

Hahaha, cilvenin yeri zamanı olmaz bence :))))) Amca densizlik etmiş, ben olsam helal derdim:))))

O zamanlar sevgiliyiz. Çok nezih bir kafeyi mekan edindik, orada vakit geçiriyoruz. Kafe sahibinin de bir köpeği var. Dolanıp duruyor ortalarda. Arkadaş, ben regl iken köpek hesabı ödemek için her kalktığımızda burnunu popoma dayayıp kokluyordu. Bir iki dk öyle durmaya çalışıyordu. Uzaklaşmaya çalışıyorum ayrılmıyor meret. Be mübarek hayvan bir kere de yapma, o ay burnunu dayama değil mi? Her ay aynı rezilliği yaşadım durdum. Neyse ki artık o şehirde değiliz. Popomu kollamak zorunda kalmıyorum:)

Son düzenleme:
bunda 1 ay önceydi sanırım sevgilimle üniversitenin bir saatlik bedava interneti var ordan çıktık yurda dönücez

tam o anda yine sakarlığım tuttu ve çantamı yere düşürdüm

sevgilim hemen "yine başladın özlem" deyip eğildi bende aynı anda eğildim tabi adam hızlı

aynı anda o yukarı ben aşağı

küüüüt diye bi ses geldi ama 5 dk geçici olarak kör oldum resmen

akşam yurda geldim aynı yere yine oda arkadaşımın saçını örerken yukarı doğru kalkmasıyla yine aynı yrde şimşekler çaktı

kafam şiş gezdim iki gün

Ay siz çok yaşayın yaa güldüm nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…