Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bu nedir yahu koptum

Mesajdaki T9 olaylarında çok vukuatım vardır

Mesela lisedeyim. Bir erkekle mesajlaşıyordum derste. ( Sadece arkadaşım )

Neyse çocuk mesaj yazmış; off çok sıkıldım diye.

Bendeki cevap; Ben mi si...m seni ?

çocuk cevap atmadı.

Ben yine; ben mi s.. seni söylesene.

Hala cevap yok.

İyi o zaman sen git seni s...meyenle konuş.

En sonunda çocuk patlamış olacak ki ; hayır sen s..medin ! dedi

Ben de ; terbiyesiz ! sen benimle böyle konuşmaya nasıl cürret edersin yazdım.

Gelen tepki sen beni kaç saattir s..meye cürret ediyorsun ama

Rezil olmanın alasını yaşamış oldum böylece

kızlar aklıma bi tane daha geldi ama bu en çok utandığım sanırım:26::26:

o zaman daha söz takmıştık. aileler de uzakta olduğu için git gel yapmak kolay olmuyor iletişimi telefonla sağlıyoruz. neyse nişana çok az kalmıştı. kayınvalidem beni arıyor konuşuyoruz falan ama ben daha önce hiç aramamıştım onu, çekiniyorum henüz. nişan alışverişini erken yapmak istediler nişan günü telaş olmasın uzaktan geliyorlar zaten. neyse babamın istanbulda işi var o gitmişken beni de beraberinde götürdü nişan alışverişini yapıcaz. yola çıkmadan bi arıyım kayınvalidemi bi isteği var mı buradan diye sorarım dedim. ama nasıl heyecan yaptım, konuşma provası yapıyorum saatlerce. en sonunda aradım, efendim diye telefonu açan kayınvalideme aleykümselam dedim:26::26: kadın bi durdu ne diyeceğini şaşırdı sonra güldü selamın aleyküm aleykümselam dedi ben toparlamaya çalışırken olur öyle dedi geçiştirdik tabi o kadar prova yaparsan neyi nasıl diyeceğini karıştırırsın. akşam sevgilim aradı aleykümselam diye yapıştırdı hemen utancımdan yerin dibine girdim. eşek hala dalgasını geçiyor ama sonra diyo annem aferin kıza arıyor senin gibi değil dedi diyip soktuğu yerin dibinden çıkarmaya çalışıyor. hala çok utanıyorum yaa:26::26:

dün gece kabus gibi bir geceydi benim için.
bugün yeğenimizin doğum günü var eşimle oyuncak aldık hani şu teddy konuşan ayıcık var ya o (almaz olaydık)
dün deneme amaçlı evde çalıştırdık konuşuyor ediyor çok güzel.
neyse gece oldu malum sıcak havalar tüm odaların kapaları açık.
lavaboya kalktım .. bir ses inceden...
" huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu nerdesin" ben çakıldım olduğum yere kalakaldım. başladım dua okumaya eşim mi yapıyor dedim koridorun ışığını açtım baktım adam horluyor .dedim kesin numara yapıyor sakin ol kızım dedim gittim lavaboya şarkı söyleye söyleye odaya geçtim .korkmuyorum ya
yemezler numaralarını dedim yattım..
ama tetikte bekliyorum eşine sarılıyorum o da sarılıyo korkmadım işte diyorum neden korkacaksın ben varım diyor uyku sersemi

neyse uykuya tam daldım dalacağım.. yine ses geldi..
"merhaba ben senin oyuncak ayın" ben :117: eşine vurdum yapmasana be uyucama artık diye (bu arada oyncağı denedik böyle şeyler konuşuyor ,ben de taklit ediyor diye eşime veryansın ediyorum )

eşim kalktı napıyorsun ya diye asıl sen ne yapıyorsun sus da uyuyayım cok sevdin heralde oyuncagı dedim. vık vık taklit ediyorsun bana evet çok sevdim bizim cocugumuz olursa ona da alalım dedi bu gülerek ben iyice dellendim ama bir yandan da seviniyorum görmedi diye :100:lavaboya giderken korktuğumu

yapma artık dedim döndüm uyuyorum ..

aradan yarım saat sonra yine wc ihtiyacım geldi..(çok sık lavaboya cıkarım )
gidiyorum yine bir ses ... ben artık allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye cığlık cığlığaaaaaaaaaa bir yandan da koşmaya başladım. kenarda duran topuklu ev terliğime bas o da yan dön ayağıma saplansın topuğu

ben artık oturdum yere ağlıyorum .. eşim sese kalkıp geldi noldu diye yaptıgını begendin mi bak halime derken yine bir ses

"huuuuuuu huuuuuuuuuuu nerdesin"
töbe bismillah.....
meğersem o oyuncak sensörlüymüş hareket algıladıgında ara ara calısıyormuş sabah öğrendik
bence adı teddy değil freddy olmalı kabus gibiydi. ayağım da hala ağrıyor yürürken

koptummm

ya topice yeni rastladım dedim bi baştan okuyayım. allahım hala sesli gülüyorum ya gözlerimden yaş geldi ahahahhaha....

çoçuğa vermeyin onu yazık olur

3-5 sene öncesi ramazanı
ilk sahura kalkılacak kurdum saati yattım pili azmış hayının çalmaya yetmemiş
saat var diye güvenip telde kurmamıştım bilsem kurardım
rüya görüyorum eşim gelirse kapıyı tıklatır diyorum rüyamda
derken bir uyandım yatak odamızın kapısı tıklıyor
kaynım bizdeydi kalkın kalkın ezan okunmak üzere diyor
bir kalkış kalktım ordan oraya koşuyorum nereye yumurtlayacağını bilemeyen tavuk gibi
eşim hemen sigaraya yapıştı çok lazımmış gibi insan su içer
kaynımda mutfaktaki musluğa dayamış bardağı arka arkasına yuvarlıyor suyu
ben regldim eşimden bir utanıyorum sormayın nasılsa kendisi tutmuyorya bizi kaale almadı der diye
Allahtan kaynım bilmiyor eğer anlasaydı dilinden kurtulamazdım
oymuş bir daha da yatmadım sahura kadar oturdum

yine benim regl hikayelerimden biri
bir sabah eşim işe gitmeye kalkmış
bakmış pijaması kanlar içinde :26:
sonrada eğilip battaniyeyi kaldırıp benim totoşa bakıyor
o öyle battaniyeyi açınca bir uyandım ne oluyor be ne bakıyon diyorum
batırmışsın ortalığı halime bak diyor
normalde çıkmaz ama o gün deli yatmışım herhalde
şimdi akıllandım küçük bir çarşafım var her regl olduğumda onu katlayıp seriyorum altıma
ama o zamandan sonrada öyle olay yaşamadık

eşime rezilliklerim oldu ama koca bir mahalleye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşimle alışverişe gidecez bana dediki canım ben önden gidim faturaları halledeyim sende rahatça hazırlan gel
beni düşündüyaa

eşim faturaları yatırmış marketin önünde beni sırıtarak bekliyor bende salak salak ona gülüyorum beni gördü mutlu oldu aşşklaa bakıyor diye ama önümdeki adamın cadde ortasında şeyini çıkarıp işediğinden bi haberim etrafta hiç yoksa 20 erkek var ben ne olduğunu anlayana kadar adama bakakaldım oda ayrı bi rezillik
meğer adam köyün delisiymiş

92 doğumluyum..

Benim çocukluğumda Ankarada eğlence yeri olarak Atakule vardı.

Benim için çok özel bir yerdi.

Üniversiteyi de şansıma Ankara'da okuyorum. ( 3 yıl oldu )

Sevgilim de benim için Ankaraya geldi, bilmiyor orayı..

Artık sıkıldık Avmlerden dedim bizim Atakulemiz vardı gel seni oraya götüreyim Ankara manzarası izle hem eğlence yeri var içinde eğleniriz..

Tamam dedi attık biz kendimizi yollara

Çayyolundan Kızılaya otobüs (50 dakika )

Kızılaydan da Atakuleye ( yarım saat )

Nasıl ballandırıyorum ama yolda orayı görseniz sanki yurtdışına açılacağız.

Ee ben anlattıkça sevgilim de meraklandı.

Gittik, in cin top oynuyor hatta onlar bile yok

Oklarla göstermişler giriş falan diye, ben de tadilat var sandım girmeye çalışıyorum.

Güvenlik görevlisi vardı kapıda bana tip tip bakıyor..diyalog aynen şu;
BEN ; merhaba ya ben Ankaralıyım sevgilim de şehir dışından geldi de burayı gezdirecektim

Adam ; Ankaralı mısınız ????????????

Ben ; Evet :44:

Adam ; ee burası kapanalı yıllar oldu abla

Sonuç; 20 lira yol parası * başımıza güneş geçmesi * sevgilimden yediğim papara

henüz evli degilim ama okudukça hem güldüm hemde aklıma rezilliklerim geldi anlatmak istedim

bi kız bi erkek arkadasım benim pedshopa götürdü kopek sevcez diye meger o cocuk arkadaslarıymış niyetleride beni onunla tanıstırmak neyse köpek sevdik falan onlar dısarı sigara içmeye cıktı bende pedshopcuyla yalnız kaldım dükkanda
olaydan bi haber balıkları izliyorum balıkların arasında rengaren bi balık gördüm heycanla sordum heycan olunca saçmalarım

- aa bunun markası ne ( marka degil türü diyecektim oyle çıktı azımdan asıl bomba şimdi geliyo)
cevap geldi
+kayıp balık nemo..

meger o oyuncak balıkmıs
-----------------
dans kursuna yazıldık arkadasla
hocayla konusuyorum
-sadece salsa mı yapıyosunuz derste
+evet bazen bachata da oluyo
-tanga yokmu .. dedim ve o ilk ve son günümüz oldu

--------------
bölüm geregi ingilizcemizi geliştirmemiz lazım neyse dedik faceden falan yabancıları ekleyelim konusuruz arkadaslarla ekledik eklemez olalım ne bilelim onlarda sapıkmıs

konustuk ettik -ı wanna f..k you yazdı biri
ve ondan sonra kimseyle konusmadım

bi diger arkadasa twitten gelmiş aynı msj
kızın cevabı şu : çok teşekkür ederim sende öylesin benim için
(kız senin gibi bi dostum oldugu için çok sanslıyım anlamış o msja bide teşekkür etmiş )

bi diger arkadasada yabancı arkadas
-whats up man yazmış (naber dostum diyor )
kızın cavabı
+ ı don't use whatsapp ( yani diyo ki ben whatsapp kullanmıyorum )

of allahım uzun zamandır bu kadar gülmemiştim çok saol ya. Acaba ben de ablama mı alsam gece çocuklara kalktığında o da korksun

aslım alemsin koptum resmen sen bizi güldürdün Allahda seni güldürsün canım benim

yazdıkça aklıma geliyor :)
bu kuzenimin rezilliği
seneler önce babamın doç kamyoneti vardı nakliye filan yapıyordu
(seneler dediğimde 15 sene filan)
herneyse bir akşam kuzenlerle yürüyüşe çıkalım dedik
indik aşağıya abimleri bekliyorduk kapının önünde bir doç kamyonet başka birinin
üzerinde boya kireç lekeleri var kuzenim çıkarmış cebinden kürdanı
kamyonetin o lekelerini kazıyor kamyonetin içindende adam tip tip bakıyor ama kuzenim görmüyor
sonradan farketti aaa bu dayımın değilmişya diyor yan yan kaçıyoruz
bir yandanda gülüyoruz

taze taze rezilliğimiz,

malum her yerde eylem var eşimde dün beni araçla yoldan aldı,yanında da istanbuldan gelen bayii arkadaşı,adamla eşimin 2.görüşmesi benim ise ilk tanışmam
eşim,kızımı annesinden alıp bizi eve bırakıp ordan servislere geri gidecekler anlıycanız,
gittik kayınvalidem hazırlamış kızımı (6 yaşında),yarında sene sonu gösterileri var okuldan kıyafetler verilmiş,

tabi biz pür telaş oturduk arka koltuğa çıkardık elbiseleri inceliyoruz (kabarık etek,saten çıtçıtlı atlet)

eşim ;bomba soruyu sordu,kızım eteğin çok güzel o diğer kıyafet ne

kızım;baba hani annem giyiyorya ,poposuda gözüküyor bizde gülüyoruz o kıyafetten ama öğretmenim giydirdi benim popom gözükmedi

eşim müziğin sesini açar,
ben derin derin nefes alır,
adamcağız eline telefon alıp kafayı yerden kaldırmayıp kurcalar,
kızım bi taraftan anne senin memelerin gözükmüyor ama ben giyince benimki neden gözüküyor diye sorar,

bitmedi o yol bitmedi..

Son düzenleme:
Taze rezillik

Babam çatı katının terasına cam balkon yaptırıyor.

Çatı katında da benim odam var.

Bana dün usta gelecek falan demedi.

Ee haliyle ben de ev geceliğimle ve südyensiz yatıyorum.

Birden bir sesler geldi.

Yataktan nasıl fırladığımı bilemedim.

Odanın kapısı açık, kapıyı kapamak için yaklaşsam olmaz, gecelik var üstümde.

Üstüme bir şey geçiriyim desem bavul da kapının orada.

Kendimi sardım yorgana.

Babam odama geldi sessizce anlattım durumu kapadı kapıyı aşağıya inmiş.

Tam rahat nefes aldım, giyindim.

Hazır bavulu açmışken iç çamaşırları da çekmeceye koyayım dememle kapı açıldı.

O panikle havaya renkli külotlarım ve südyen uçuştu tabi

Karşılaştığım bakış ise şu ;

Benim yaşlarımdaki ustanın çırağı telefonunu şarj etmeye gelmiş, tabi sabahtan beri saklanıyorum odada ya boş sanmış

Bir daha karşılaşmamak için kendimi odama hapsettim.

Hem çok sinirliyim hem de utanıyorum şu an..

ramazan da misafir gelecek. Porselen takımları çıkartıp masaya düzücem belki 10 tanesini üst üste koydum tam ayağa kalkıyordum paaat sen düş elimden 6 tanesi kırıldı takımların gittiğine mi yanayım. annemin azarlamasına mı yanayım. Rezil olduğuma mı yanayım

geçenlerde de bulaşıkları yıkıyorum 3 bardağı peş peşe yıkarken kırdım. harikayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…