Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Of yaa öldüm gülmekten çok komikkkk ama bir o kadar da tehlikeli, allahın sevgili kuluymuşunuz korumuş sizi. Dikkatli olun bir dahaki sefere :)

Canım ya Allah iyiliğini versin sesli güldüm işyerinde herkes bana baktı

hehehh yine ben

yiğenimde (erkekk) çok güzel bi swett gördüm dibim düştü denedim,çokta yakıştı tamam dedim bende alıcam, lcw dan aldım teyze dedi.baktım bedeninede 13-14 yaş..

ertesi gün eşimi şıkıştırıyorum yaaaa hadi gidelim diye sırnaşıyorum

neyse anacım gittik bi güzel ,genç reyonuna baktım göremeyince bi personelden yardım istedik.

sanki karşımdaki türkçe bilmiyor gibi el kol hareketleriyle derdimi anlatıyorum.neyse adam buldu nasıl havalara hopluyorum görseniz..

bomba soru geldi hanımefendi yaş kaç,ben salak aynen şöyle "bayanların yaşı sorulmaz ama söyleyeyim 32"

satış elemanı böyle

eşim böyle

ben böyle :44::44::44:

adam dediki hayır sizin yaşınız deil sweaat kaç yaş grubu olucak

tabi ben bi anda böyle

o an yer yarılsada yerin dibine geçsem moduna büründüm..

çok utandım ama elden ne gelir,giyindim bi güzel eşime bakkkkkk yaşım 32 olsa bile bedenim halen 13-14 deyi hava atıyorum

eşim aynen şöyle "bedenin 13-14 ama zeka yaşın halen 3"

neyseki salağım felan ama seviyor bu adam beni

Hay siz çok yaşayın yaa koptum resmen, sakarlık üstüne sakarlık diye buna denir, taviz vermicem ama ben burdayım havaları :):)

Bir tabu anısı da benden...

3 çift toplanmışız. (Birimizin nişanlısı hariç diğerleri iş arkadaşı)
Zaten oldukça samimi bir ortam var. Alkolünde bize verdiği yetkiye dayanarak kendimizi pilot ilan etmişiz
Sözlüm anlatıyor.
-"Hani Güniçen bana hep yapar."
+(iş arkadaşımız) "KAPRİSSSSSSSSSSS! "
Ben
Diğerleri
Sonuç cevap doğru!!

Sıra gelir bana anlatılması gereken cümle kaçamak.
Sözlüme diyorum
-Ben sen ne yaparsan seni parçalarım.
+"Nefes alırsam!!! "
-Nasıl yani ya dememle bombayı patlatır.
+Eee o bile suçççç! :18:

Yabancı biri olsa çoktan sorunlu manyak hatun damgasını yemiştim bile

Son düzenleme:
Of yaa öldüm gülmekten çok komikkkk ama bir o kadar da tehlikeli, allahın sevgili kuluymuşunuz korumuş sizi. Dikkatli olun bir dahaki sefere :)

Aynen :))

Canım ya Allah iyiliğini versin sesli güldüm işyerinde herkes bana baktı

İş yerinde bu sayfaya takıldığımda ben de bazen sesli gülüyorum o tuhaf bakışları bilirim:)) Hep gülelim inşallah.

Slm
taze bi rezillik daha telefonumunve dikatiszliğimn ceremsini cekiorum hep Bugn ablamla mesajlasıyorus kotürmüz yok mesaj hakkımız var diye anlatıo işte o hızlı yazıo dioki işte cok sıkıldım evlilikten canmya bunladım artık vs die yazdı teli koymus masaya gitmiş bende direk yazdım o enişteme söle cok si...mesin seni diye Habuki amacım cok sıkmasın yazmaktı Bide bunun üzerine telefondaki mesajı eniştem okumus Benim salak ablam sayesinde Adam beni sapık sanıoyo ablama demiş kardeşin ne kadar terbiyesizmiş onane özel hayatımızdan ay resil oldum Ifsss fena oldu bu Allahtan evleri uzak :18:

Eşimle geniş ve boş bir caddede yürüyoruz.Her zamanki gibi eşim arkada kalanın canı çıksın modunda almış başını koşuyor, ben de seke seke peşinden koşuyorum.Tam yürürken, gözüme direğe yapıştırılmış bir ilan ilişiyor.Kayıp Köpek Melo, 6 aylıkmış, kulakları uzunmuş, Melo deyince gelirmiş falan filan.Sonra yola devam edip bir kez daha köpeğin fotoğrafına bakayım aklımda kalsın diye, arkamı dönüp hem fotoğrafa uzunca bakıp hem de yürüyorum aynı anda.Ve sonra ıssız sokakta sabahın 6sında "çoooot" diye bir ses Önümdeki direğe kafayı tosluyorum

Eşim:
Ben: Melo'yu bulacaktım
Eşim:Melo? (Kafayı karpuz gibi yardı, beyni kulaklarından akıyor hatunun tabii he canım evet Melo )
Ben:Kayıp köpek Melo ya, onun fotoğrafını hafızama yerleştiriyordum, ters ters yürüyünce tabii önümdeki diğer direği göremedim
Eşim: Sen önce yolunu, yönünü bulsan, Melo da eksik kalsa
Ben:

Buradan Melo'ya sesleniyorum, sayende hem rezil oldum hem alnımda yumurta gibi şişlikle geziyorum, umarım yuvana kavuşmuşsundur minnoş

Eşe rezillik kesmeyince, çevre esnaf ve vatandaşlara da açılmak lazım geldi

Hem balık hafızalıyım hem yön duygum sıfır ama neyime güvenirim bilmem adres falan yazmam dolayısıyla ısrarla her yerde, her şartta kaybolurum.
Geçen iş için bir firmaya gideceğim.Durak ismini söylemişler, ben de firmanın önünde durak varmış bulması kolay olur diye otobüsle gitmeye karar verdim.
Durağa gittim, ilk gelen otobüse can havliyle atıp kendimi, şöföre sordum;

Ben:Hanımın şeyi durağından geçer mi?
Şoför:
Ben:Şey var ya hanımın bir şeyi hani, hanımlı şey, hani hanımların durağı, hanım şeyi durağı (Lanet gelsin winston sana, hem bunaksın hem yön sıfır, yazsana len durak adını kağıda)
Şoför :
Ben: Hani yanında x firması varmış., o durak işte.
Şoför: Haaa siz Hanımseti durağını diyorsunuz

Aah ben diyebilsem, az da beynimi kullanabilsem neler yapacağım da..
Hanımın şeyi ne yahu, dilin kopsun winston

hihuuu yarıldımmmm

hahaaa gel bana mı? hihihooo

hiç değilse hanım şeyi durağı demişsiniz
sadece ''hanımın şeyinden geçermi'' deseniz ne olacaktı ?

pek komik değil belki yine de yazayım
eşimin haftalık izni cumartesidir
bi cumartesi günü uyuyoruz sabahın köründe telim çaldı açtım
arayan sevimli geliyomuyuz diyor ?
bende saf saf buyrun gelin ne zaman geleceksiniz diyorum(çaya gelecek sanıyorum )
arayan yine saat kaçta gelelim diyor ?
bende bugün eşim evde başka gün buyrun diyorum uyku sersemi
sonradan anlıyorum ki meğerse arayan abla yeğeni yerine yanlışlıkla beni aramış
adımız aynı karıştırmış
böyle bir anı işte...

Son düzenleme:
Canimin içi veteriner hekim , bi gün vitrinleri geziyoruz, nişan yuzuklerine bakiyoruz , cift Yüzükler tabiki yanyana konulmus, hala kestiremedim benim aşkım o an kafasinda neler çeviriyordu. Neyse bi görevli geldi, bi anda askimin ağzından şu soru çıktı:
Bu yüzüklerden biri erkek biri dişi için de mi?
Ben :44:
Kolundan tuttuğum gibi çektim he aşkım he ben dişiyim tövbe yarabbim ,çok mu çalışıyo ne :)

bir gün gece 23:00

canım nasıl pizza çekiyor....bir kaç yeri arıyoruz cevap vermiyor...

nessse dedik bari biz gidelim alalım ..ne hikmetse pizzacıların her yer kapalı...en sonunda dönerciden almak zorunda kaldık pizzayı ...

dönüşte tam apartmana giriyoruz,eşime dert yanmaya başlıyorum

ben : aaaa bak dominos açıkmış bröşür koymuşlar biz gittikten sonra..

ama niye cevap vermiyolar....

..bizi o kadar yürüttüler bide cevap vermediler

birilerine pizza getirmişler

apartman deli gibi pizza kokuyor dalga mı geçiyolar bunlar

diye saydırdım da saydırdım ...en sonunda

eşim: o kokan pizza bizim pizza olmasın sakın

ben:

Son düzenleme:
Aklıma gelenleri sayiim de aman duymasin :)
Bi gun de bim i geziyoruz ne var ne yok diye , bimin cuma gunleri özel ürünleri falan oluyor indirimli hem de marka şeyler, karıştırıyoruz ne var ne yok diye,derken askim eline braun un kutusunu almış burnuma burnuma tutuyo yanimda da teyzeler bayanlar var ,benimki sanki seyyar satici aşkım bak braun braun , ben kipkirmiziyim tmm diip çekiyorum o yine elinde kutu ama bak bu braun hem de bime gelmiş, teyzeler bize bakio ,hiç mi utanmiyolar die ,ama ben kipkirmiziyim zor şar çektim diğer tarafa gittik , safim meger epilasyon aleti olduğunu görmemiş, markasina bakip bimde indirimli die panik yapmış (niye panikliyorsa :) ) farkedince utandi ama hala bozuk plak gibi braun da braun diyo :) ,he aşkım bak orda braun al kullan diince sustuk artik :)

Çok seviyorum ben onu ,gözümün önüne geldi şimdi :) ,bikac ay önce spor yaparken çapraz bağlarina bişeyler olmuş işte, gittik hastaneye fizik tedavi olacak ,ilk gün, sirada bekliyoruz ,aman allahim yerinde durmuyo , aşkım sakin ol birsey yok geçersin şimdi, sabret biraz diyorum nafile , masadaki dergileri aliyo bi iki sayfa karıştırıp atiyo, kalkip çevresinde dönüyo, dayanamadi artik beni de alin beni de diye hastanede oraya buraya gidiyor, ben de onu izliyorum ,bu beni de alin beni de diye gezerken sen git odalardan birisinin kapısını aç Allah diye bi çığlık duydum :) icerdeki amcanin çığlığı, amca çıplakmiş, bu da bodoslama iceriye girince amca feryad etti :) çat diye kapattı kapiyi geldi yanima pustu oturdu, onu çağırana kadar da hiç sesi çıkmadı :) e be aşkım sakinleş diye onca dil döktüm bana misin demedin ben napiim daha

Bir de benim rezil olduğum anı anlatiim. Kısa ama fena :) , bir yere gidiyorduk ama neresi rezil oluşumdan dolayi hatırlamıyorum ( , arabadayiz yola bakmak durumunda olduğundan sürekli bakamiyor bana , ben de gözümü ayırmıyorum ondan , tatli tatli bakarken bakarken askim sağa çekti, burnundaki sümüğünü yirim dedi , eliyle pit yaptı burnuma hiç tiksinmeden aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…