- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
Geçen haftasonu yemek hazırlayayım dedim. Tabi öncesinde eşime diyorum: "Benim elim lezzetlidir, iyi yemek yaparım.", şöyle marifetliyim, böyle marifetliyim. Nereden kalmışsa kafamda, bir yerde duymuştum, kızartma yağının içine sirke koyarsan daha çıtır çıtır olur diye. Sanırım ben bu durumu farklı algılamışım, iyice kızmış olan yağa bir damla sirke yerine yaklaşık bir çorba kaşığı kadar dökülmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sanki asit yağmuru, yaklaşamıyorum bile. Tam yetişip temizleyecekken tava alev aldı, abartmıyorum bir metre alev vardı. Ben "Yanıyoooz, ev yanıyo, kaç kaç." diye koşturuyorum, garibim de alevi görünce doğalgaz borusu patladı sanmış, hadi çabuk evi terk edelim diyor. Ben kolumu, bacağımı doladım ona, şoktayım resmen. Neyse kısa bir süre sonra tavadaki yangın söndü, yoksa daha üç günlük evliyken cayır cayır yanacaktık. Sakinleştikten sonra "Harbiden nasıl başardın?" diye sayıklayıp durdu. Anlattıktan sonra ellerini yukarı açıp Allah'tan sabır diledi.:)))
Of yaa öldüm gülmekten çok komikkkk ama bir o kadar da tehlikeli, allahın sevgili kuluymuşunuz korumuş sizi. Dikkatli olun bir dahaki sefere :)