Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

merhaba arkadaşlar bende yeni yaşadığım rezilliğimi paylaşayım sizlerle...Geçen hafta içinde bir problemim için hastaneye gittim, giderkende eşim evden çıkmadan iki ayağımı bir pabuça soktu oğlumu aldı ve arabada beni beklemeye başladı, bende henüz poşetinden bile çıkarmadığım tişörtümü geçirip sırtıma fırlayı verdim sokağa...Hastaneye gittik oradaki insanlarla muhabbet sohbet sıra beklerken falan; ama bir iki tane kadında bana tip tip bakıyor uyuz oldum...
Hastaneden çıktık geldik eve haberler pekte iyi değildi neyse eşime dedim biraz gezelim oğlanıda alıp o da olur hem faturaları yatırırız dedi çıktık yine dışarı kafa dağıtcaz ya...Fatura ödedik, gezdik falan derken elime çarşının orta yerinde üzerimden bişey takıldı bir çektim ki o da ne?
Ben salak aceleci tişörtün önündeki beden yazan yapışkanlı zımbırtıyı çıkartmayıp koca gün hastane,postane(fatura yatırdık),pastane(bişeyler yedik) koskoca bursayı gezip bakın ben L bedenim diye herkese ilan etmişim...Tabi morardım kaldım utancımdan eşimde dalga geçiyor benle bende ona söyleniyorum senin yüzünden acele ettiriyorsun diye...O günden beri o tişörtten soğdum yaaaa bir daha giyemem galiba :)

Dün arkadaşımla konuşuyorum o da başka bir arkadaşından bahsediyor biraz sitemli:KK55:
-Ya o da biliyor zor durumda olduğumu biraz anlayış gösterse baksa bana teletabi kursa:KK9::KK9:
ben şok tabi yok tinki vinki kursa deyip güldüm :nazar: bi kere telepati değil empati o demeyi de ihmal etmedim:KK15:

yeni evliyiz kayinpederim bizde :KK31:

bir arkadasi var aksama oraya gidelim dedi tamam dedik :KK55:

gittik orada park yeri bulmak zor esim biraz uzaga park etti :KK55:

neyse gittik oturduk... kalkicagiz artik

esim dediki ben cikayim önden arabayi getireyim :KK31:

kayinpederle yürüyoruz baktim kocis geliyo :KK16:

atladim arabanin önüne bir maymunluklar bir maymunluklar :KK3: :122: :KK52:

kayinpeder :KK53:

ben devam :122: :KK52:

kocisden tepki yok icimden gecen :KK19:

-insan bi tepki verir o kadar maymunluk yapiyom :KK19:

neyse dedim gicik suna bi bakis atayim :KK19:

egildim cama dogru bakis aticam aticamda :KK14:

kocis benim kocis degil :kk77:

usulca hanim hanimcik kenara cekildim :93:

kayinpedere döndüm o degilmis deyiverdim :KK37:

sonra baktim kocis geldi :KK55:

arabaya iyice bir baktim :KK14:

plakaya baktim :KK14:

birde egilip icine baktikdan sonra sessizce sivisi verdim iceri :26:

yol boyunca ne kayinpederde ne bende cit yok :KK14:

yapistim cama disarilari izledim :KK24::KK24:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1: sende ki de iyi cesaret vallaa ben yeni evli olup kayınpederimin yanında öyle yapamazdım heraldee :KK17: ama boşa gitmeseymiş barii keşkee :KK76::86::KK60::KK60:
ay ne bileyim kocis görünce kendimi kaybettim iste :KK37:

ay alemsin ballim :KK1: iyiki camdan iceri bakmissin adamin yanina oturmamissin benim kocam diye :KK9:
keske öncede bakaydim suzim :KK14:

gözlerimden yaş geldi balkaymak :KK1:

:KK37::KK37::KK37:

Bi rezillik daha :KK76:

İşe ilk girdiğim günler. Bu arada eşimde aynı iş yerinde finans müdürü( o zamanlar olmayaydı iyiydi) ve patronumda beni eşimden dolayı tanır bayramlarda, hastalıklarda falan gideriz. Neyse işe başladığım zamanlarda bi telefon çaldı açtım. Arayan patronum. Dedi ki altın lazım biri varsa 1 tane altın aldır. Normal insan olsa tabiki der telefonu kapatır. Benim dediğim ise yeni tarih mi eski tarih mii bu arada yeni tarihle eski tarih altın arasında 2 tl fark varmış.Ve sorduğum adam yaşadığım memleketin sayılı zenginlerinden:KK1:
Finans müdürü eşin böyle bi karısı olduğu için eşime rezil olduğuma mı yanıyım, o tarihi sorup fakir duruşuma mı yanıyım. Ama Napıyım ki annemin altın günlerinde Altın'ın yeni mi eski mi olduğu önemliydi:KK9:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende yeni yaşadığım rezilliğimi paylaşayım sizlerle...Geçen hafta içinde bir problemim için hastaneye gittim, giderkende eşim evden çıkmadan iki ayağımı bir pabuça soktu oğlumu aldı ve arabada beni beklemeye başladı, bende henüz poşetinden bile çıkarmadığım tişörtümü geçirip sırtıma fırlayı verdim sokağa...Hastaneye gittik oradaki insanlarla muhabbet sohbet sıra beklerken falan; ama bir iki tane kadında bana tip tip bakıyor uyuz oldum...
Hastaneden çıktık geldik eve haberler pekte iyi değildi neyse eşime dedim biraz gezelim oğlanıda alıp o da olur hem faturaları yatırırız dedi çıktık yine dışarı kafa dağıtcaz ya...Fatura ödedik, gezdik falan derken elime çarşının orta yerinde üzerimden bişey takıldı bir çektim ki o da ne?
Ben salak aceleci tişörtün önündeki beden yazan yapışkanlı zımbırtıyı çıkartmayıp koca gün hastane,postane(fatura yatırdık),pastane(bişeyler yedik) koskoca bursayı gezip bakın ben L bedenim diye herkese ilan etmişim...Tabi morardım kaldım utancımdan eşimde dalga geçiyor benle bende ona söyleniyorum senin yüzünden acele ettiriyorsun diye...O günden beri o tişörtten soğdum yaaaa bir daha giyemem galiba :)

L beden merve nbr :KK54::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

arkadaşlar bende bir olay anlatıyım ama sizinkilere çok fena güldüm işteyim kahkaha atıyorum ağzımı kapatıp... neyse birgün ankaradayız sözlümün işyerine uğradım buluşup ordan evlerimize geçicektik.arkadaşıyla aynı yerde çalışıyorlar. ben ofise gittim patron gitmiş tabi bunlar hala orda yazık benimkide mutfakta oturmuş çay içiyo.arkadşının kızla odada olduğunu söyledi allahallah dedim napıyolar 1 sattr içerdeymişler sesler geliyo acayip biz gülüyoruz tabi .benimki ben gidicem gizlice dinliycem dedi ben kolundan çekiyorum nafile gitmeyelim ayıp olur diyorum yok mecbur bende gittim sanki operasyondaymışız gbi karnlık koridorda ilerliyoruz . malum olayın olduğunu anladık kız çocuğa ben öpüşmeyi bilmiyorum demez mi daha neler neler neyse biz daha fazla dinlememeye karar verdik ... tam gitcez (kız kapalı) arkadaşı eteğinde amma uzunmuş kızda çıkarmama gerek yok yukarı toplayayım dedi vs . biz yrım saat daha bekliyoruz bunlar çıktılar ikisi de wclere gitti... geldiler o hoşgeldin falan kızın dudaklar olmuş arap bacı misali... :KK70: :KK70: :KK70: etek akordiona gönmüş keten olması sebebiyle :KK70: :KK70: :KK70: oğlanın boynu morarmış baya bi yiyşmişler anlıycağınız ...:p
tabi benimkide hemen laf koycam diye düşünüyo ... sohbet ediyoruz kızda internetten gelinlik bakıyo oğlanla neyse biz haziranda evleniyoruz ama nikahı 1 ay sonra yapcaz dedi
benimki haince : böyle giderse çocuğu düğünden önce kucağınıza alırsınız zaten demesin mi... ( ve sessizlik ) çaylar içilmeye devam....

Dün arkadaşımla konuşuyorum o da başka bir arkadaşından bahsediyor biraz sitemli:KK55:
-Ya o da biliyor zor durumda olduğumu biraz anlayış gösterse baksa bana teletabi kursa:KK9::KK9:
ben şok tabi yok tinki vinki kursa deyip güldüm :nazar: bi kere telepati değil empati o demeyi de ihmal etmedim:KK15:

ahahahah :nazar: nrden geliyo böyle şeyler aklınıza çok güldüm

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ucuz kurtarmışın:KK1:
ne işin var kıs elin adamının dükkanıyla:KK4:
her dükkana el atarsan olacağı buydu yani:KK37:

Gerçekten ucuz atlatmışsınız.Ama çok komikti. :KK1: :KK1: :KK1:
Bu topiği açanlardan allah razı olsu ilk 14 sayfayı okudum,öldüm gülmekten.Moralim düzeldi. :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

ozamanlar daha toydum ıcımde hıcbır kotuluk yoktu:KK5:gayri ıhtıyarı bır uyarıydı:KK30:ama agzımın payını aldıgım cok ıyı oldu:KK9::KK9::KK9:

bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım :KK52: :KK14:

koptuuuuuuuuuuuummmm :KK70:DDDDD

aklıma gelmişken bir tane daha anlatayım. Geçenlerde amcamın kızının düğünündeyiz. O gün kendimi çok güzel hissediyorum. Süzüle süzüle geziyorum. Ayağımda topuklular. Bir tane de çocuğu kesiyorum. gözüm hep onda falan :KK9: dışarıya babamı bulmaya gitmek için kapıya yöneldim merdivenlere geldim. Merdivenler hem dik hem kaygan. Sen ayağım kay şap şup merdivenlerden kıçımın üstünde kayıyorum. hem gülüyorum hem de acaba çocuk gördü mü diye düşünüyorum. o zaman gördü mü bilmem ama piste oynamaya giderken az daha kayıp düşüyordum onu kesinlikle gördü :KK9: :KK1::KK1:

Son düzenleme:
bir tanede benden :KK1::KK1:
biricik eşimle ilk buluşmamız olcak ben sabahın köründe kalkmışım duş saç baş üstümü tam takım herşeyimle hazırlanmışım. evden çıktım eşimi aradm. ben çıkıyorum annemden izin aldm dedim. tabi daha ozaman 17 yaşındaym. izin almadan çıkamazdm. ee bende eşime niye dediysem annemden izin aldm gel diye. tabi bizim beyfendi uyuyormuş.bi açtı uykulu uykulu sen kimsin dedi.1/2 sn durdu kendine geldi hemen. sesimi tanıdı. sonra ben dedm sen hala uyuyomusun ben geldm bile dedm . halbuki yalan daha yeni evden çıktım. eee senmisin uuyuya kalan. beyfendi hemen taksiye atlamş gitmiş buluşacağımızyere. tam tamına 1 saat onu beklettm. sırf uyuya kaldığı için. neyse yanına gittim. oturduk konuşuyoruz. tabi ben hiç bozuntuya vermiyorm gayett ciddi bi şekilde. ben hızlı hızlı bişşilerden bahsederken tabi birazda heyecandan risk yerine benm ağzımdan rikis çıkmazmı. o anda ciddi olmamızda gittiiiiiiiii. kahkalar koptu ondan da benden de:KK1::KK1: :KK1:

bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım :KK52: :KK14:

hahahah kafamda canlandırınca koptumm:KK70::KK70::KK70:

sene 2001 ler felan gencim çılgınım tabii:KK37::KK37:

çok sancılı bir aşkın kalıntılarını atmaya çalışıyorum üstümdem,hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum.o zamanda kızlı erkekli kalabalık bir grubumuz var,içlerinden biri adı ahmet olsun oda bana aşık,benimle beraber olmak istiyor her gün aramalar,çiçekler böcekler felan yok diyorum başka bir şey demiyorum ama herkes bize sevgiliymişiz gibi davranıyor..

neyse efendim 10 kişilik bu grubumuz dışarda bir yere oturduk önden aparatif şeyler yiycez üstüne okey oynuycaz..
tabi bu ahmet benim yanıma oturdu..
garson colalarımızı getirdi tam yanımda dağıtırken ben salak nasıl elimi uzattıysam kola olduğu gibi masanın üzerine devril:KK17:
neyse anacım kızardım bozardım tabii gitti garson yeni kola getirdi..içtim içtim tam sonuna geldim derken elimden bi kaydı hopp ahmetin patateslerine:KK17:
velhasıl kazasız belasız masa toplandı okeyler geldi.çift olarak oynuycaz oyunu tabi ben hava atıyorum okeyde kimse beni yenemez diye,iki kere ahmete müdahele edicem diye okeyi yanlışlıkla attım,bi kere okey çektim ,sevincem diye ahmetin ıstakasını devirdim:KK17:

tabii rezil oldum

neyse ordan 7-8 kişi arkadaşlardan birinin evine gittik,beyler maç izliycek bizde kız kıza dedikodu yapıcaz.

orda nelermi yaptım:KK1:

sucuk doğrarken elimi kestim,
2 kere salon kapısına tosladım,
çayı ocağın içine döktüm
çay bardağını kırdım

ve bu ahmeti son görüşüm oldu.

muhtemelen benim bir embesil olduğumu düşündü ve o günden sonra telefonlarımı bile açmadı:KK1:

çok hoşsunuz ya :))))))

Bi gün aşkım bana sürpriz yapcak aldi beni götürdü ilçeye orda atli kafe varmış, atlara bindirip gezcekmişiz ,tmm buraya kadar süper, ama atli kafeye gidebilmek için açık cezaevinin içinden gecmemiz gerekiyor ,ben korkuyorum tabi , kapisina geldik temiz yüzlü bi amca çıkt
~yardimci oliim dedi
Askim:biz atli kafeye gidecektik ne tarafta ...dedi
Amca yolu tarif etti şurdan git şuraya dön falan tarif etti
Askim:sagolasin, şey bi de birde açık cezaeviymiş suçlularla karşılaşır miyiz ki ,dio tedirgin bir sekilde...
Amca:ben suçluyum..... demez mi ,bizi aldi bir sogukluk , utanma mi dersin korku mu dersin nasil tirstik , askim hiç bozuntuya vermeden gulumsemeyle hii öyle mi abi dedi ben kolundan çekiştiriyorum askm geeeeeeelll diye :) ama amca temiz yüzlü birine benziodu napalim bi pot kirdi mi bizimki napti :) amma gülmüştük, çıkışta ta ayni amca kapida bizi karşıliyor neden bilemedim :) askimi ondan uzağa cekiom gel gel orasi camur burdan gecelim diye :)

gectiğimiz gunlerde 3 çift karıkoca bızım evde toplandık..3 bayanında arkadaslıgı eşlerin birbirini tanımasından kaynaklı yani öle uzun boylu bir samimiyetimiz yok....neyse bayanlar erkekler grup olduk tabu oynuyoruz..o sırada erkeklerden biri tuvalete gitti..anlatıcı benim.. siz baslayın dedi..

anlatmam gereken kelime: idrar kesesi..

basladım..ayşeye sordm..

-kocan şimdi nereye gittii..
-tuvaletee..
-napıyo?
-(sessizlik) tuvalet..
maksadım çiş dedirtmek..ordan konuyu bağlıcam ama demiolar..ısrar ediorumm..
-orda napıyo bi söle
-tuvalet
-peki neresiyle yapıoo

herkes böle :KK53::KK53::KK53:

derin uzuuun bi sessizlik..yuz ifadelerinden ne dediğimi anlıorum ama artık çok geç..kocamın atesten bakısları altında attıgımız çılgın kahkalarla samimiyetimiz bir tık daha artıyorr:KK52::KK52:

Bu tabu muhabbetlerine bayılıyorum ya. O kadar komik gaflar çıkıyor ki ortaya :KK1:

sesle gülüyorum şuan dünde okudum ama komikkkk bir olay yaa :KK70:DD

Geçen haftasonu yemek hazırlayayım dedim. Tabi öncesinde eşime diyorum: "Benim elim lezzetlidir, iyi yemek yaparım.", şöyle marifetliyim, böyle marifetliyim. Nereden kalmışsa kafamda, bir yerde duymuştum, kızartma yağının içine sirke koyarsan daha çıtır çıtır olur diye. Sanırım ben bu durumu farklı algılamışım, iyice kızmış olan yağa bir damla sirke yerine yaklaşık bir çorba kaşığı kadar dökülmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sanki asit yağmuru, yaklaşamıyorum bile. Tam yetişip temizleyecekken tava alev aldı, abartmıyorum bir metre alev vardı. Ben "Yanıyoooz, ev yanıyo, kaç kaç." diye koşturuyorum, garibim de alevi görünce doğalgaz borusu patladı sanmış, hadi çabuk evi terk edelim diyor. Ben kolumu, bacağımı doladım ona, şoktayım resmen. Neyse kısa bir süre sonra tavadaki yangın söndü, yoksa daha üç günlük evliyken cayır cayır yanacaktık. Sakinleştikten sonra "Harbiden nasıl başardın?" diye sayıklayıp durdu. Anlattıktan sonra ellerini yukarı açıp Allah'tan sabır diledi.:)))

X