- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
yeni evliyiz kayinpederim bizde
bir arkadasi var aksama oraya gidelim dedi tamam dedik
gittik orada park yeri bulmak zor esim biraz uzaga park etti
neyse gittik oturduk... kalkicagiz artik
esim dediki ben cikayim önden arabayi getireyim
kayinpederle yürüyoruz baktim kocis geliyo
atladim arabanin önüne bir maymunluklar bir maymunluklar:122:
kayinpeder
ben devam :122:
kocisden tepki yok icimden gecen
-insan bi tepki verir o kadar maymunluk yapiyom
neyse dedim gicik suna bi bakis atayim
egildim cama dogru bakis aticam aticamda
kocis benim kocis degil
usulca hanim hanimcik kenara cekildim :93:
kayinpedere döndüm o degilmis deyiverdim
sonra baktim kocis geldi
arabaya iyice bir baktim
plakaya baktim
birde egilip icine baktikdan sonra sessizce sivisi verdim iceri :26:
yol boyunca ne kayinpederde ne bende cit yok
yapistim cama disarilari izledim
ay ne bileyim kocis görünce kendimi kaybettim istesende ki de iyi cesaret vallaa ben yeni evli olup kayınpederimin yanında öyle yapamazdım heraldee ama boşa gitmeseymiş barii keşkee :86:
keske öncede bakaydim suzimay alemsin ballimiyiki camdan iceri bakmissin adamin yanina oturmamissin benim kocam diye
gözlerimden yaş geldi balkaymak
merhaba arkadaşlar bende yeni yaşadığım rezilliğimi paylaşayım sizlerle...Geçen hafta içinde bir problemim için hastaneye gittim, giderkende eşim evden çıkmadan iki ayağımı bir pabuça soktu oğlumu aldı ve arabada beni beklemeye başladı, bende henüz poşetinden bile çıkarmadığım tişörtümü geçirip sırtıma fırlayı verdim sokağa...Hastaneye gittik oradaki insanlarla muhabbet sohbet sıra beklerken falan; ama bir iki tane kadında bana tip tip bakıyor uyuz oldum...
Hastaneden çıktık geldik eve haberler pekte iyi değildi neyse eşime dedim biraz gezelim oğlanıda alıp o da olur hem faturaları yatırırız dedi çıktık yine dışarı kafa dağıtcaz ya...Fatura ödedik, gezdik falan derken elime çarşının orta yerinde üzerimden bişey takıldı bir çektim ki o da ne?
Ben salak aceleci tişörtün önündeki beden yazan yapışkanlı zımbırtıyı çıkartmayıp koca gün hastane,postane(fatura yatırdık),pastane(bişeyler yedik) koskoca bursayı gezip bakın ben L bedenim diye herkese ilan etmişim...Tabi morardım kaldım utancımdan eşimde dalga geçiyor benle bende ona söyleniyorum senin yüzünden acele ettiriyorsun diye...O günden beri o tişörtten soğdum yaaaa bir daha giyemem galiba :)
Dün arkadaşımla konuşuyorum o da başka bir arkadaşından bahsediyor biraz sitemli
-Ya o da biliyor zor durumda olduğumu biraz anlayış gösterse baksa bana teletabi kursa
ben şok tabi yok tinki vinki kursa deyip güldümbi kere telepati değil empati o demeyi de ihmal etmedim
ucuz kurtarmışın
ne işin var kıs elin adamının dükkanıyla
her dükkana el atarsan olacağı buydu yani
Gerçekten ucuz atlatmışsınız.Ama çok komikti.
Bu topiği açanlardan allah razı olsu ilk 14 sayfayı okudum,öldüm gülmekten.Moralim düzeldi.
bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım
bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım
sene 2001 ler felan gencim çılgınım tabii
çok sancılı bir aşkın kalıntılarını atmaya çalışıyorum üstümdem,hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum.o zamanda kızlı erkekli kalabalık bir grubumuz var,içlerinden biri adı ahmet olsun oda bana aşık,benimle beraber olmak istiyor her gün aramalar,çiçekler böcekler felan yok diyorum başka bir şey demiyorum ama herkes bize sevgiliymişiz gibi davranıyor..
neyse efendim 10 kişilik bu grubumuz dışarda bir yere oturduk önden aparatif şeyler yiycez üstüne okey oynuycaz..
tabi bu ahmet benim yanıma oturdu..
garson colalarımızı getirdi tam yanımda dağıtırken ben salak nasıl elimi uzattıysam kola olduğu gibi masanın üzerine devril
neyse anacım kızardım bozardım tabii gitti garson yeni kola getirdi..içtim içtim tam sonuna geldim derken elimden bi kaydı hopp ahmetin patateslerine
velhasıl kazasız belasız masa toplandı okeyler geldi.çift olarak oynuycaz oyunu tabi ben hava atıyorum okeyde kimse beni yenemez diye,iki kere ahmete müdahele edicem diye okeyi yanlışlıkla attım,bi kere okey çektim ,sevincem diye ahmetin ıstakasını devirdim
tabii rezil oldum
neyse ordan 7-8 kişi arkadaşlardan birinin evine gittik,beyler maç izliycek bizde kız kıza dedikodu yapıcaz.
orda nelermi yaptım
sucuk doğrarken elimi kestim,
2 kere salon kapısına tosladım,
çayı ocağın içine döktüm
çay bardağını kırdım
ve bu ahmeti son görüşüm oldu.
muhtemelen benim bir embesil olduğumu düşündü ve o günden sonra telefonlarımı bile açmadı
gectiğimiz gunlerde 3 çift karıkoca bızım evde toplandık..3 bayanında arkadaslıgı eşlerin birbirini tanımasından kaynaklı yani öle uzun boylu bir samimiyetimiz yok....neyse bayanlar erkekler grup olduk tabu oynuyoruz..o sırada erkeklerden biri tuvalete gitti..anlatıcı benim.. siz baslayın dedi..
anlatmam gereken kelime: idrar kesesi..
basladım..ayşeye sordm..
-kocan şimdi nereye gittii..
-tuvaletee..
-napıyo?
-(sessizlik) tuvalet..
maksadım çiş dedirtmek..ordan konuyu bağlıcam ama demiolar..ısrar ediorumm..
-orda napıyo bi söle
-tuvalet
-peki neresiyle yapıoo
herkes böle
derin uzuuun bi sessizlik..yuz ifadelerinden ne dediğimi anlıorum ama artık çok geç..kocamın atesten bakısları altında attıgımız çılgın kahkalarla samimiyetimiz bir tık daha artıyorr
sesle gülüyorum şuan dünde okudum ama komikkkk bir olay yaaDD