eşimle sabah evden pür telaş çıktığımız bi gün ,uyanamamışızda tabi işe geç kalma stresi ile uyku mahmuru fırladık evden.
normalde eşim benden önce çıkar evden,aracımız yan tarafa park edilidir orasıda hafif bi rampa bende o rampanın orda dururum eşimi beklerim.
tabi o gün eşim önden fırladı bende arkasından işte şeytan, o gün arabanın yanına gideceğim tuttu
arkamızada bi araç parketmiş eşim aradan çıkmaya çalışıcak.çalıştırdı bu arabayı bu arada bizim radyo otomatikte hep araba çalışınca başlar bangır bangır
eşim kafayı camdan çıkarmış yandaki aracın ordan sıyrılmaya çalışıyor ben kapıyı açtım sol ayağımı attım (tabi eşim beni görmüyor,müzikte açık)araba geri geri gitmeye başladı ben salak halen binmeye çalışıyorum.
sesimde çıkmıyor eşim geri geri gittikçe ben ayağımı çekmek yerine geriye tek ayak zıplayarak araca binmeye çalışıyorum derken tık diye bi ses..
nemi o ses tabiki benim totomun arkaya parketmiş araca vurma sesi (muhtemelen o tıklama çantamdan gelmiştir)
eşimin firene basması ile dönmesi bir oldu.
napıyorsun sen dedi şaşkın gözlerleverdiğim cevap daha bi saçmaydı radyoyu kapatmaya çalışıyordum ne alakaysa
otur şuraya diyerek bi bakış attıki sormayın yol boyu dışarıyı izlemek zorunda kalmıştım
Eşimle ben evin içinde birbirimizi korkuturuz geceleri. Mesela ben banyodan çıkarken o saklandığı yerden çıkıp böö falan yapar.
Neyse bir gün mutfağa su içmeye gittim. Işığı da açmadım. Eşim de diğer odadaydı. "Kesin beni korkutacak hazırlıklı olayım bari" dedim içimden.
mutfaktan çıktım ama kendimi nasıl sıkıyorum hazırlıklıyım korkmuycam. eşimi koridorun diğer ucunda gördüğüm gibi bir çığlıkla kendimi yerlere attım. nasıl bağırıyorum yerde korkudan çırpınıyorum nefes nefese kaldım kalbim küt küt atıyor. eşim ise yazık benim mutfakta olduğumdan bile habersiz şok olmuş gözlerle benim yerde deli gibi hareketlerimi izliyor.
sonra başladık gülmeye tabii.
Kendi kendimi korkutabilme yeteneğine sahibim çok şükür yok başkasına ihtiyacım :)
yurt disinda yasiyoruz
yeni evliyiz bir yil bile degil daha
esimin teyzesi felan Türkiyede yasiyor bir kackere görüstük
birde kayinvalidem eltimden bahsederken hep ablan diye bahseder
neyse ilk iznimize gittik
yatakda uzanmisiz sakalasiyoruz felan
neyse telefon caldi actim konusma söyle :
-efendim
-aloo hosgeldiniz (esimin teyzesi)
-hosbulduk
-nasilsiniz
-iyiyiz sagolun siz nasilsiniz
-bizde iyiyiz sükür
-yolculuk nsil gecti
-iyi gecti yorulduk tabi biraz ama geldik sükür
-öyle öyle ee yerlestinizmi bari
-yerlestik sayilir
-ablanlar nasillar (eltimden bahsediyor )
-iyi onlarda yoldalar daha
-nasil yoldalar
-onlar bu sene deniz yoluyla geliyolar
-nasil yani
-ucakla gelmiyrlar o yüzden uzun sürüyor
-kizim orasi neresi
-seyy siz kimi aradiniz ki
-ben ... aradim istanbulda ...
-ay yanlis numara teyze
- hii tamam kizim kusura bakma
15 dakika kadar konustuk aklimda kalan eksi artisi bukadar
kocisin yaninda konustum zaten
gicik soruyo kimmis o yanlis numara dedim
kocis koptu tabi
ay rezil olmustum rezill
Bir gün düdüklü tencerede yemek pişiriyorum nohut yapmıştım. Evde de eltimler var, ex.eşte onlarla oda da takılıyor. Ben bir ara mutfağa gittim ne göreyim düdüklünün düdüğü fırlamış, nohutlarda o fırlayan delikten dışarı patır patır fırlıyor :) Düdüklü patlayacak diye aklım çıktı o panikle koridorda patlıyoooo diye bağırarak sokak kapısına yöneldim. Eltim panikle ne patlıyo dedi, ben de düdüklü düdüklüüü diyip sokağa kaçtım, eltide arkadan kızım söylesene bizde kaçalım diye o da fırladı arkamdan.. :) O nohutlar tüm tavana yapışmıştı, eşle kardeşi ocağı kapatıp ıslak bir havlu atmışlar düdüklünün üzerine :) baya bi dalga geçtiler bizle.. Hala aklıma geldikçe gülerim :)
ay bir taze rezillik daha bayanlar
2 haftalığına memlekete ailemin yanına gittim eşim gelmedi tabi.... annemle,kardeşimle sarıldık filan ben hemen valizi attım içeriye annemler kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyorlar....bense büyük bir hazla bekarlık pijamalarımı giyiyorum(buarada evimden pijama getirmem çünkü bekarlık pijamalarımı annem sakladı geldiğinde giyersin kızım diye)neyseeeeeee ben böyle çocukça hareketler yaparak içeriye geliyorum sevinçliyim ya yine baba evine geldim diyeeeeeoh diyerek iki bacaklarımı ayırıp kanepeye oturdum evin gibisi yok filan vıdı vıdıııııı konuşuyorum annem ve kardeşimin surat ifadesi aynen böyle oldu yineeeee bense hala böyle:118::118:annemin göz kaş işaretlerini hala anlamıyorum tabiki kızımmm diğer pijamandan giyseydin filan demesiyle ben kendime geldim anaaaaaa ne göreyim çatım koskocaman yırtık ve kırmızı donum ben burdayım der gibi el sallıyor aradan ay nasıl kızardım bozardım annem neysede 19 yaşında delikanlı kardeşim utanmış garibim yüzünü çevirmiş bense aman aanneeeeee aşkolsun yaaaaa filan diye söylenerek odadan kaçtım ama ne kaçış ve rezillik
Bugün yaşadığım bir rezillik . Bizim oturduğumuz dairenin karşısı aylardır boş bir türlü kiraya veremediler balkonlarımız da yanyana arasındaki mesafe bayağı az, ben balkonu yıkıyorum açmışım musluğu su sesi de karışıyor kuş seslerine falangiriştim yıkamaya bir ara bayağı bu kadar sesin içinden gelen ' aşkımmm ' sesi ben de pek bi hevesli ' efendimm aşkımmm ' o arada başka bişeyler söylüyor anlamıyorum 'aşkım anlamıyom balkondayım bi daha söyle dediğini' gene anlayamadığım cümleler , ben ' aşkım ne diyon anlamıyom yaaa gelsene yanıma ' ses yok neden sonra başımı sola doğru çeviriyorum karşıdaki boş daireyi görmeye bir çift gelmiş meğer sabahtan beri bana seslendiğini sandığım ses eşimin değil müstakbel karşı komşularımız olacak adamın sesiymiş o da eşine sesleniyormuş balkona çağırmak için ben üstüme alındığım kendi kocam sandığım yetmezmiş gibi bi de ' gelseneee yanımaaaa ' diye adamı çağırmış olmuşum nasıl içeri kaçtım o şıpıdık şıpıdık suların içinde nasıl salona eşimin yanına kaçtım hatırlamıyorum çok utandım. İşin kötüsü evi tutmuşlar taşınacaklarmış öğrendiğime göre nasıl bakcam yüzlerine bilmiyorum.
Bugün yaşadığım bir rezillik . Bizim oturduğumuz dairenin karşısı aylardır boş bir türlü kiraya veremediler balkonlarımız da yanyana arasındaki mesafe bayağı az, ben balkonu yıkıyorum açmışım musluğu su sesi de karışıyor kuş seslerine falangiriştim yıkamaya bir ara bayağı bu kadar sesin içinden gelen ' aşkımmm ' sesi ben de pek bi hevesli ' efendimm aşkımmm ' o arada başka bişeyler söylüyor anlamıyorum 'aşkım anlamıyom balkondayım bi daha söyle dediğini' gene anlayamadığım cümleler , ben ' aşkım ne diyon anlamıyom yaaa gelsene yanıma ' ses yok neden sonra başımı sola doğru çeviriyorum karşıdaki boş daireyi görmeye bir çift gelmiş meğer sabahtan beri bana seslendiğini sandığım ses eşimin değil müstakbel karşı komşularımız olacak adamın sesiymiş o da eşine sesleniyormuş balkona çağırmak için ben üstüme alındığım kendi kocam sandığım yetmezmiş gibi bi de ' gelseneee yanımaaaa ' diye adamı çağırmış olmuşum nasıl içeri kaçtım o şıpıdık şıpıdık suların içinde nasıl salona eşimin yanına kaçtım hatırlamıyorum çok utandım. İşin kötüsü evi tutmuşlar taşınacaklarmış öğrendiğime göre nasıl bakcam yüzlerine bilmiyorum.
dün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..
neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?"
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz "Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş
Aklıma geldikçe geliyor, 18 yaşında Ankara'da bir şirkette çalışıyorum. Ankara'yı bilenler duymuştur Hacı Arif Bey diye bir restorant varmış ben ne bileyim patron Hacı Arif Beyi ara kızım dedi. Ben de yanında arıyorum:
-Alo Merhabalar Hacı Arif Beyle görüşebilir miyim?
Karşı taraf dalga geçtiğimi sanıyor herhalde
-Hanımefendi Hacı Arif Bey sandalla sefaya çıktı diyor.Ben de teşekkür edip kapatıyorum telefonu ve patrona dönüp aynen
-hACI aRİF bEY SANDALLA SEFAYA ÇIKMIŞ DİYORUM. pATRON TABİİ GÜLSÜN MÜ AĞLASIN MI DUDAKLARINI ISIRIYOR sinirden. Çok aksi bir adamdı.
yeni evliyiz kayinpederim bizde
bir arkadasi var aksama oraya gidelim dedi tamam dedik
gittik orada park yeri bulmak zor esim biraz uzaga park etti
neyse gittik oturduk... kalkicagiz artik
esim dediki ben cikayim önden arabayi getireyim
kayinpederle yürüyoruz baktim kocis geliyo
atladim arabanin önüne bir maymunluklar bir maymunluklar:122:
kayinpeder
ben devam :122:
kocisden tepki yok icimden gecen
-insan bi tepki verir o kadar maymunluk yapiyom
neyse dedim gicik suna bi bakis atayim