Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

o anki şaşkınlıktan herhalde bu topikte gülmekten ölüyorum yaaa inşallah benimde güzel komik anılarım olurrr eşimlee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yaşadığım bir rezillik . Bizim oturduğumuz dairenin karşısı aylardır boş bir türlü kiraya veremediler balkonlarımız da yanyana arasındaki mesafe bayağı az, ben balkonu yıkıyorum açmışım musluğu su sesi de karışıyor kuş seslerine falan giriştim yıkamaya bir ara bayağı bu kadar sesin içinden gelen ' aşkımmm ' sesi ben de pek bi hevesli ' efendimm aşkımmm' o arada başka bişeyler söylüyor anlamıyorum 'aşkım anlamıyom balkondayım bi daha söyle dediğini' gene anlayamadığım cümleler , ben ' aşkım ne diyon anlamıyom yaaa gelsene yanıma ' ses yok neden sonra başımı sola doğru çeviriyorum karşıdaki boş daireyi görmeye bir çift gelmiş meğer sabahtan beri bana seslendiğini sandığım ses eşimin değil müstakbel karşı komşularımız olacak adamın sesiymiş o da eşine sesleniyormuş balkona çağırmak için ben üstüme alındığım kendi kocam sandığım yetmezmiş gibi bi de ' gelseneee yanımaaaa ' diye adamı çağırmış olmuşum nasıl içeri kaçtım o şıpıdık şıpıdık suların içinde nasıl salona eşimin yanına kaçtım hatırlamıyorum çok utandım. İşin kötüsü evi tutmuşlar taşınacaklarmış öğrendiğime göre nasıl bakcam yüzlerine bilmiyorum.

eltiniz kizim söylesene bizde kacalim demesine fena güldüm yazik

umarim duymamistir dediklerini

bomba olmuş

Kızlar çok yaşayın emi gece gece bi başıma krize girdim. Bir rezillikte benden hemde ne rezillik Allah beni bildiği gibi yapsın
Açık öğretim sınavına gidiyorum hafta sonu. Hem c.tesi saat 2 de hem pazar saat9.30 da. Neyse ben c.tesi gittim sınava ciddiyetle. Oturacağım yeri tespit ettim. Baktım yerimde biri oturuyor. Daha bide elimdeki giriş belgesini kontrol ediyorum eminim yani doğru yer olduğundan. O eminlikle oradaki görevliyi çağırıyorum yanlışlık var burası benim yerim diye. Görevli bakıyor evet doğru senin yerin diyor bana daha bi güven geliyor yerimde oturan kıza artisleniyorum sen kontrol et falan diye. Sonra başka görevli geliyor beim giriş belgeme bakıyor ve söylediği şey
- hanımefendi sizin sınavınız bugün saat 2 de siz erken gelmişsiniz
Meğer ben c. Tesi 2de gireceğim sınava sabah 9.30da gitmişim. Nasıl bir rezillikti o kadar artislenmeye haklı çıkaydım bari. Tabi sınıftan çıkarken başarılar arkadaşlar diye bi şirinlik göstergesi yapmamda ayrı bi durum. Sonuçta totoma baka baka bulunduğum yeri terkettim hızla

Son düzenleme:

ayyy çok güldüm yaa bu topikte öyle komik şeyler var kii çok iyi geliyorr

her zaman eşim arabayla bi yere gideceğimde aman kaybolma diye beni hep sinir eder..ben de kaybolmam diye artistlenir senden iyidir benim yön duygum diye havamı da atarım..
benim ailem şehir dışında bize geleceklerdi eşim de işteydi.. bizim evi bulmaları zor olur diye eşimde de dedi ki sen çıkıp onları şehre girdikleri yerden karşılayabilir misin ben de onlara telefonda tarif ederim tabi bulabilirsen çık dedi..ben de tabi ki de bulurum ne sandın sen beni diye de kabardım..neyse çıktım yola yanlış bi yere saptım ordan da yine döndüm yanlış yerlere arabada resmen ecel terleri döküyorum ama nasıl..annemler bir şekilde bulurlar benim derdim eşime rezil olmamak:) ben annemleri karşılayacağım yeri bulana kadar eşim beni aradı nerdeysen dön geri ben annenleri telefon tarifiyle getirttim kapının önünde seni bekliyorlar sen nerede kaldın demez mi ay bir utandım bir utandım ki sormayın..sonra da totoma baka baka eve döndüm annemler aşağıda kapıda kalmış bi şekilde bekliyorlar neyse ki dönüş yolunda kaybolmamışım:)))

Uzun zamandır bu topıge ugramıyordum özlemişimama napim ya genelde evde tek başımayım ve gülme krizlerine gırıyorumadımın delıye cıkmasından korkuyorum oturdugum evdekı evler cok iç içe karsı komsu gece balkonda ossursa duyuyorum o derece yani
neyse rezıllıgıme geleyim arkadaslar gecen hastaneye gıttım ultrason ıcın sıra beklıyoruz hamis bayanlarla karsılıklı sandallelerde oturuyoruz canımda sıkılıyo karsıdakı bayanı gozume kestırdım basladık tatlı talı muhabbete,bırbırımızı tanıyoruz hastaneyle ılgılı fıkırlerımızı soyluyoruz felan derken ben nerde oturuyosunuz dedım menderes dedı bende adnan mendereste mı dedım(hava lımanı)menderes sanırım bana bıtek havalımanını cagrıstırıyo sonra hep beraber gulmeye basladık ay pardon esım adnan mendereste calısıyoda ordan bı an ole cıktı heralde agzımdan dedım
ablamda yanımdaydı ben senı bosuna umutsuz ev kadınlarındakı yasemine benzetmıyorum dedı

O kadar yazı okudum buna güldüğüm kadar bir şeye gülmedim. ilahi yaa

yeni evliyiz kayinpederim bizde

bir arkadasi var aksama oraya gidelim dedi tamam dedik

gittik orada park yeri bulmak zor esim biraz uzaga park etti

neyse gittik oturduk... kalkicagiz artik

esim dediki ben cikayim önden arabayi getireyim

kayinpederle yürüyoruz baktim kocis geliyo

atladim arabanin önüne bir maymunluklar bir maymunluklar :122:

kayinpeder

ben devam :122:

kocisden tepki yok icimden gecen

-insan bi tepki verir o kadar maymunluk yapiyom

neyse dedim gicik suna bi bakis atayim

egildim cama dogru bakis aticam aticamda

kocis benim kocis degil

usulca hanim hanimcik kenara cekildim :93:

kayinpedere döndüm o degilmis deyiverdim

sonra baktim kocis geldi

arabaya iyice bir baktim

plakaya baktim

birde egilip icine baktikdan sonra sessizce sivisi verdim iceri :26:

yol boyunca ne kayinpederde ne bende cit yok

yapistim cama disarilari izledim

ay ballım sesle güldüm halad gülüyom sen çok yaşa

Bugünkü yaşadığım olayı tam rezillikti, aklıma geldikçe utanıyorum hala :78:
Bugün güzelce süslendim püslendim otobüse bindim okula gitmek için. Yanıma biri oturdu önce farketmedim dışarıyı izliyordum ama sonradan kapı açılınca önümüzde yansımasını gördüm oda bana baktı
Yanyana olduğumuz için pat diye dönüp bakamıyoruz kapı açıldıkça bön bön bakıyoruz birbirimize
Neyse sonra benim inceğim durağa yaklaştık bende en kibar ses tonumla "geçebilir miyim?" dedim. Oda "elbette, buyrun :)" dedi gülümseyerek.
Tabi bende kalkarken bi havalar bi havalar
Tam geçiyordum ki üstteki demire kafayı bi çaktım benim surat böyle
Onun ifade böyle O an yok olmak istedim, anlatılmazdı hislerim
İndikten sonra da kendi kendime kavga ettim söylendim :99: :99:
Benden iki durak sonra binmişti umarım karşılaşmayız bir daha

sende ki de iyi cesaret vallaa ben yeni evli olup kayınpederimin yanında öyle yapamazdım heraldee ama boşa gitmeseymiş barii keşkee :86:

ay alemsin ballim iyiki camdan iceri bakmissin adamin yanina oturmamissin benim kocam diye

bir tane de ben anlatayım. Dükkana benim önceden de tanıdığım bir abi geliyordu ona muhasebe programını öğretiyordum. şunu şurdan seçtiriyoruz diyeceğime.
şunu şurdan s*çtırıyoruz diyorum sessli sesli . emen ellehımm ne dedim benn çok utanmıştım

gözlerimden yaş geldi balkaymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…