dimi belki havaya girerler o zaman...Top 10 listesine girememiş kuşlar bellii
Karanlıktan korkuyorlar belkiiii sen onlara slow müzik neyim dinlettttt çoşarlar belkim
dimi belki havaya girerler o zaman...
Tabi yaa müzik ruhun gıdasıdır derlerrbu durumdada halvet olur çıkarlarrr
ufaklığın maaşallahı varmış demekKızlar Allah sizden razı olsun yaa işyerimde krizler geçiriyorum okurken,dudaklarımı ısırmaktan bir hal oldum:90:Aslında anlatacak çok şey vardır ama hemen aklıma gelmiyor.Şimdilik taze anılardan bir tane anlatayım.Dünyalar tatlısı 2.5 yaşında bir kızım var.İlk aylar çok gaz problemimiz vardı nerdeyse alkış tutardık bebe gaz çıkardıkçaşimdi maşallahı var tabii.Ben,eşim ve kızım bir pazar günü evde yayılmış oturuyoruz.Ben tv ye daldım eşim de gazete okuyor.Birden o nasıl bir ses allahım bir patlama duyuldu evin içinde Ben eşim sanıyorum eşim de ben sandığı için hiçbişey olamış gibi davranıyoruz istifimiz bile bozmuyoz taa ki kızımın 'anneeee pırt yaptım' demesine kadar,epey gülmüştük.
akşama bir mum yakayım kafese ,romantik bir de müzik
baktın olmuyo,biraz mesir macunu karıştırıver yemin içine,sana kesin 4-5yumurta olarak döner...Bide sofra hazırla onlara baş başa yesinlerrrr belki tepişirler sonra
valla sorulası birşey olmadığı için ve karşı taraf da hiç konuyu açmadığı için,bu hep bir sır olarak kalacak gibi...Aaa bir tane daha..Eşimle flörtümüzün ilk ayları filandı yanlış hatırlamıyorsam.4-5 arkadaş kızlı erkekli yemek yedik kalkıyoruz kii (ben reglim) arkadaşım newjersey sandalyen batmış dedi.Allahım nasıl kalktım bilmiyorum kaçar gibi çıktık.Neyseee eşim tutturdu ille biz bırakalım sizi eve(kız arkadaşlarla bize gidicez) yok olmaz gideriz filan diyorum ne mümkün.Araba zaten yengesinin arabası o zamanlar kendi arabamız nerdeee,Kız arkadaşlarımdan biri çok cingözdür ben hallederim dedi.Arkadaşımın erkek arkadaşı öne biz 3 kız arkaya geçiyoz birden arkadaşım poşet geçiriverdi altıma O ne hışırtı filan oldu herkes ama ben zor tutuyorum kendimi.Neyse atlattım diyordum ki inerken haliyle hafif sıyrıldı poşet ve az da olsa koltuk lekelendi.Hala sormadım eşime ama yengesi yani eltim görünce ne tepki verdi çok merak ediyorum
yazın kayınvalidemlere gittiğimizde mutfakta otururken bi baktım iki kara sinek üst üste duruyo ööle...market ilanını rulo yapıp:'sizi gidi namussuzlar,lan utanma yok mu sizde?!'diyip küüüüt diye ikisini öldürmüştüm.kayınvalidem bana baktı...ben ona sırıtarak:'mutlu ölüm diye ben buna derim!' demiştim.kadın koptu .biliyorum,hayalindeki gelin farklıydı ama ne edek???
kuşların seksualitesinden sonra sineklere bağlandık,hay allah....
BURCUHAYAL...?sustun...???sen diyodun en son sadece okumak yok diye...
biliyorum okudum,ama sonna ses soluk kesilince dedim sen de mi sadece okuyanlar kervanına katılmaya karar verdin...canım iş yerindeyim en son aklıma geleni yazdım babamla tuvalet mevzumuzu:))
tam-mam,görüşürüz :80::80::80:hadi ben kaçar yarın görüşürüz......
burcuhayal hafızamı açtın sağol
benimde ilk adetimdi karnım agrıdı tuvalete gittim indirdim donumu tanrıııııııııım KANNtuvaletten kendimi bir atışım vardı attım kendimi yere anneeeeeeee ölüyorummm imdatt diye aglamıştım annemde telaşla koşup ne oldu diye sordu dedim şeyimden kan geldibana sarıldı ah benim kızım genç kızmı olmuşş diye bende annemi itmiştim ya ben ölüyorum diyorum sen ne diyosun demiştim hiç unutmam bu anımı