- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
sevgililer gününü kutlamak bana anlamsız gelir,sevgimi belirli bir güne sıkıştırmak,tüm dünya ile aynı günde bana özel birşeyi kutlamak bana pek mantıklı gelmiyor.hediyenin de çiçeğin de anlamı yok bu gün için,zarruretten ibaretmiş gibi geliyor.milyonlarca kadın ile aynı günde bir hediye almak,'bu benim günüm' diyebileceğim bir durumu ortadan kaldırıyor.elbette ki bu benim kişisel görüşüm,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.en özel,en güzel anlar sizin olsun.
eşime daha çıkarken söylemiştim ben düşüncelerimi.en başta böyle düşünmem onu şaşırttıysa da,daha sonra bu günü kutlamamayı o da kabul etmişti.az evvel öğle yemeği için geldi(işi eve yakın,öğlenleri geliyor bu yüzden).geyiğe aliğim dedim:'insan şurdan 3tane ot koparır gelir,utanmıyon demi hiç?!'dedim.tebessüm ederek baktı:'bugün kandil.akşama sana simit getircem!bi çay demlersin,birlikte oturur yeriz.' saçlarımı havalı bi edayla geriye atarak:'hmmm,bayılıyorum senin romantizm anlayışına...'dedim.
hepinizin burdan kandilini kutluyor,tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorum...
ya sen nereleydeydin şimdiye kadar....???eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine
ben : bu kuşların yemi ,suyu mu yok niye bağırıyolar bu kadar
eşim : bilmiyorum
ben : bak bakıyım yemi suyu var mı
eşim : var dedim ya
aradan biraz zaman geçer
ben : kesin yem su vermemişsin ,bak çok ötüyolar
eşim : aşkım kuş onlar ötçekler tabi
ben : ama çok acıklı bağırıyolar
eşim :
eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine
aradan biraz zaman geçer
eşim :
offffffffff canım yaaa,geçmiş olsun:78:bu sabah bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum eşimden zorrrrrrtt diye bir ses telefondaki arkadaşımın sesi kitlendi ben ne diyecegimi bilemedimşok oldum suratına kapatıverdim telefonu snra msj attım şarjım bitti diyeeee offf offf kıza resil oldum
eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine
aradan biraz zaman geçer
eşim :
belkide tepişiyordu kuşlarr ayy rahat bırak şunları yaaa dokanma onlara
Küçükken asil insanların hiç osurmadığını zannediyordum
belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü
hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık
ben de küçükken filmlerde neden kimse wc ye gitmio nasıl tutuolar böyle die düşünrdüm.
belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...
ayy süper seyler var :) isyerinde koptum demincek.. herkes bakiyor ne oldu diye :)
ben de birgün erkek ark.la telefonda konusuyorduk ( 5 yildir birlikteyiz ve dogal ihtiyaclar konusunda cko da hassas degilizdir). Birden sesli birsekilde gegirdim :78: :78: ... arkadasim da "hey massallah aslanima... yarasinnn....." dedi.... he he ben de piskin piskin sagol canim deyiverdim
yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü
hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık
ben hala düşünürüm niye hiç wc'ye göndermezler şu insanları
korku filmi çekiliyo ,adamları koymuşlar 3-5 kişi bir eve ,ya birininde mi stresten çişi gelmez
gece örtüyoz üstlerini bakmıyoz ,gündüz de evde yanlız bırakıyoruz
yok icraat yok