Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benimkinin romantizm anlayışına sahip kocaların nesli tükenmemiş daha

topiği başından beri takip ediyorum ,kendimi zorluyorum yok bulamıyorum

ama gaz kaçırma muhabbetinde rezil olmuşluğum var benimde daha sevgiliydik o zamanlar

oturuyoruz koltukta, tabi tuvalete bile gitmeye çekiniyorum o zamanlar yanında

koltukta az yana kıpırdamak için popomu hareket ettirmemle beraber minik bir pırt

ben aynen böyle

evlendikten sonra yanında denk gelmedi ,uyuyo numarası yapıyorum gece bazen

eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine

ben : bu kuşların yemi ,suyu mu yok niye bağırıyolar bu kadar

eşim : bilmiyorum

ben : bak bakıyım yemi suyu var mı

eşim : var dedim ya

aradan biraz zaman geçer

ben : kesin yem su vermemişsin ,bak çok ötüyolar

eşim : aşkım kuş onlar ötçekler tabi

ben : ama çok acıklı bağırıyolar

eşim :

ya sen nereleydeydin şimdiye kadar....???

bu sabah bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum eşimden zorrrrrrtt diye bir ses telefondaki arkadaşımın sesi kitlendi ben ne diyecegimi bilemedim şok oldum suratına kapatıverdim telefonu snra msj attım şarjım bitti diyeeee offf offf kıza resil oldum

offffffffff canım yaaa,geçmiş olsun:78:

belkide tepişiyordu kuşlarr ayy rahat bırak şunları yaaa dokanma onlara

bu topikte kopuyorum gülmekten
evlenirsem bi gün bende rezilliklerimi paylaşırım şimdilik takipçiniz olmakla yetiniyorum

yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü

hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık
belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...

ben de küçükken filmlerde neden kimse wc ye gitmio nasıl tutuolar böyle die düşünrdüm.

ben hala düşünürüm niye hiç wc'ye göndermezler şu insanları

korku filmi çekiliyo ,adamları koymuşlar 3-5 kişi bir eve ,ya birininde mi stresten çişi gelmez

belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...

gece örtüyoz üstlerini bakmıyoz ,gündüz de evde yanlız bırakıyoruz

yok icraat yok

bende küçükken babama

baba!
-efendim kızım
sizin tuvaletlerde niye hep lavabo var?
-nasıl
erkekler tuvaletini diyorum niye hep lavobo var siz orayamı yapıyorsunuz?
-ne olurmu öle şey oarsıda tuvalet hem diğerinden de var öfff kızım diye konuyu kaptma gayretinde..
ya nasıl yanı ya?
-

ayy süper seyler var :) isyerinde koptum demincek.. herkes bakiyor ne oldu diye :)

ben de birgün erkek ark.la telefonda konusuyorduk ( 5 yildir birlikteyiz ve dogal ihtiyaclar konusunda cko da hassas degilizdir ). Birden sesli birsekilde gegirdim :78: :78: ... arkadasim da "hey massallah aslanima... yarasinnn....." dedi.... he he ben de piskin piskin sagol canim deyiverdim

yazın kayınvalidemlere gittiğimizde mutfakta otururken bi baktım iki kara sinek üst üste duruyo ööle...market ilanını rulo yapıp:'sizi gidi namussuzlar,lan utanma yok mu sizde?!'diyip küüüüt diye ikisini öldürmüştüm.kayınvalidem bana baktı...ben ona sırıtarak:'mutlu ölüm diye ben buna derim!' demiştim.kadın koptu .biliyorum,hayalindeki gelin farklıydı ama ne edek???
kuşların seksualitesinden sonra sineklere bağlandık,hay allah....

......

yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü

hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık

Top 10 listesine girememiş kuşlar bellii

Karanlıktan korkuyorlar belkiiii sen onlara slow müzik neyim dinlettttt çoşarlar belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…