- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
süreklı topicteyim görünmesem de :)
bizde cok rezıllık yok sanırım olunca da en alasından oluyor :)
ılk rezıllıgımız
düğün bitti eve girdik..
ben oturdum salona esımı asagıya cagırdı arkadasları pastayı verıcez bahanesıyle
o sıra küçük teyzesı geldı ne olduysa o ara teyzem bı baktı kı Sular yok..
aman Allahım ,enişte damacanalarla su tasımıstı bıze
sular 3 gün boyunca gelmemıstı ..
ertesı gunki milletin imalı bakıslarını sıze anlatamam bıle.
ayyy kıyamam ya
nbr canım. Hamiş olana kadar erken hamilelik belirtileri topiğindeydin. Şimdi göbişin dolu diye uğramıyosun bile yanımıza özledik seni
oh be rahatladım tek ben değilmişim....
Olay adet anıları ise bende anlatayım bnm anne baba ayrı babamla oturuordum ben e adam bana regl mi anlatcak kimse anlatmamışzaten reglde olmasam kendimi erkek sanıordum neyse birgn wc ye girdim ozmnda tv de şok programı var kozetin içinden çıkan beyaz tüylü yaratıklar haberi beni fena etkilemiş bir baktım tuvalet kağıdı kırmızı ben çığlık çığlığaa faree fareeee diye bağırmaya başladım babam kızım manyakmısın 14. katta farenin işi ne dior ama girdi tuvaleti araştırıor ben nasıl bağırıorum babamda sinirlendi nerde gördün bee diye bende kan geldi fare beni ısırdı dedim hani fareler ısırmadan önce uyuştururmuş ya bunu bilecek kadar zekiyim ama regli bilemicek kadarda malım
babam neye uğradığını şaşırdı hiç yüz göz olmadı benle sonra akşam annem tel ile arayıp anlattı birde kendine tokat at dedi bnde attım ahhh saflık ahhh
koptum kızlar bağlayın benı süpersınızzz
bırgun eşimle avm ye gıdıyoruz esımde avm nın gırıs kapısına çok yakın bır yere parketmek ıstıyo güvenlık görevlesı dedıkı
OLMAZ OTOPARKA İNİN LÜTFEN
eşim: şeyy eşimin bacağı sakatta yürüyemiyor onun için
güvenlık utandı üzüldü ben eşime baktım şoktayım
arabayı parkettık
topalla topalla diyo ben tabı seke seke girdim avm yee :)))
koptum kızlar bağlayın benı süpersınızzz
bırgun eşimle avm ye gıdıyoruz esımde avm nın gırıs kapısına çok yakın bır yere parketmek ıstıyo güvenlık görevlesı dedıkı
OLMAZ OTOPARKA İNİN LÜTFEN
eşim: şeyy eşimin bacağı sakatta yürüyemiyor onun için
güvenlık utandı üzüldü ben eşime baktım şoktayım
arabayı parkettık
topalla topalla diyo ben tabı seke seke girdim avm yee :)))
okuldayım birgün sınıfta arkadasla muhabbet ediyoruz ders oncesı kakara kiri konuşuyoruz kollarımla hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum sonra arkadasımın ve birkaç kişinin gözlerinin bir noktada takılıp kaldığını fark ettim kızım noluyo diyorum meğer kolumdan sütyenimin askısı sallanıyormuş benim karizma yerlerde....
bir günde yine bu hijyenik ped vakası defterimin arasına koymuşum arkadasla birşeyler arıyoruz derken aklıma gelen başıma gelir zaten ped fırla sen havada takla atıp yere artistik bir düşüş yapmak üzereyken onca erkeğin ortasında kendimi yere atmam bir oldu yüz üstü yere kapakladndım ped görülmesin diye ama herkesin şaşkın bakışları üzerimdeyken nasıl kalkıcağmı düşünemedim tabi...
birgünde bankamatiğin önünde maaşımı çekcez eşimle tabı kalabalık biraz telaşla çantamı kurcalıyorum bankamatik kartını bulcam diye osırada ped sen fırla düş yere eşimin bakışını beni öldürmek isteyişini rezil oluşumuzu ve işittğim zılgıt hepsi birbirine karştı salaklaştım özür diliyorum tabi eşimse bir anönce ordan kurtulmak istiyor tabi haklı olarak......