Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evliliğimizin 3 günü...
karnımız acıktı bişiler yiyelim dedik eşim dedi sosis kızartayımmı iyi dedim
neyse o ara eşim duşa girdi bende dedim o çıkmadna yapim bari
yağın altını yakmışım öyle bir ısınmışki mutfagı toplarken sosisleri atınca resmen alev aldı ben yine çığlık çığlığa ne yapacağıma şaşırdım mutfak yanacak resmen aşkımmm koşş yanıyoruz diye bağırınca zavallı kocacım köpüklü köpüklü bornozuyla koştu
bi de o arada ben su dökmeye çalışıyorum ne akla hizmetse elimden suyu kaptı tabi halletti ama ben 1 saat korkudan titredim
ertesi gün kayınvalidemler gelmişti yanık kokusu eve sinmişti tabi naptınız bu evde dedi bişi yapmadık dışardna geliyo herhalde dedik
eşimde aklına geldikçe söyler benim hatun kaynara yağa su dökülmemesi gerektiğini bilmiyodu diye

Bir rezillikte ben anlatayım gerçi eşimle beraber rezil olduk

Nişanlıyız daha iş çıkışı beni almaya geldi süslenmişim mis gibide parfüm kokuyorum güzel gözkecezya adama işte..
Neyse taksiye bindik teyzesine gideceğiz konuşuyoruz şöförümüzde yaşlı sakallı bir amcaydı arada dikiz aynasından bize göz atıyor tabi ...
Bende dedimki bak yeni parfümüm nasıl güzel kokuyor değilmi dedim adam eğildi boynuma çaktırmadan koklayacak ya beni zıınnkkk diye taksi durdu bir anda ..
Amca bir hışımla bize dönüp inin lan arabamdan ne yapıyorsunuz dedi attı bizi taksiden resmen ...
Bizde masumhane bir şekilde indik ama varya altımıza edecez artık gülmekten ..
Adam bizi herhalde sevişiyoz filan zannetti

itiraf et abla napıyodunuz arabada

Süper ya bunları yaşadığımız anlarda yüzümüz kıpkırmızı oluyor utançtan şimdi ise gülmekten =)
Bende anlatayım bi şey ..
Eşimle aldığımız bir kıyafeti avm'ye değiştirmeye gidicez, evden çıktık yoldayız .. karşı yakaya geçmişiz artık .. unuttuğumuzu fark ettim eşim bana suç atıyor ben ona .. olay büyüdü büyüdü herşeyi uzattığıma unuttuğuma kadar geldi .. Ciddi ciddi tartışıyoruz bi yandan da avm ye giriyoruz .. Ben trip atıyorum artık sürekli unutkan dediği için bana .. Sinirlendim en sonunda bir sürü laf sayıyorum bi yandan .. Unutkan değilim ben diye .. Neyse avm den içeri girdik güvenlik kontrolü falan .. Dolaşıyoruz .. Bir anons sayın merve ..... lütfen danışmaya , sayın merve .... lütfen danışmaya
eşimde bana baktı güldü, bende kızgın bi ifadeyle bişey unutmadım ben diyorum .. ben değilimdir diyorum .. telefonuna falan bak çantanda mı dedi .. kızgın bişekilde bakayım dedim .. bi baktım ki çantam yok .. sen koskoca çantayı güvenlik cihazında bırak geç git utancımdan danışmaya bile gidemedim eşim gitti almaya ama hala dalga geçer

Dur bi tane daha aklıma geldi

Eşim yurt dışından görevli gelmişti dedikki kurban keselim gittik bayramdı zaten gittik kurbanı aldık..
Bende ayağıma giymişim yeni lewis kotumu gıcır gıcır havada kötü yerlerde çamur içinde resmen..
Neyse tam çıkıyoruz benim ayağım yerdeki halatlara bir takıldı ben aynen çamurların üstündeyim elimde poşetler eşim bir baktı ben yerdeyim geldi kaldırdı ama çaktırmıyoz işte..
Düştüğüme mi yanayım yeni kotumun çamur içinde kaldığınamı yanayım rezil olduğumuma mı yanayım..
Eve geldik kızım bir baktı ne oldu anne gene mi düştün dedi dalga geçti benimle ...

çok geçmiş olsun
çamuramı düştün yoksa gübreyemi

ay cok guldum kızlar bende eşimle sevgılıyken tuvalette konusurdum hep bız guze guzel konusurken ben gazımı tutamadımm zorrrrrttt dıye bı osur hamen telı kapadım yuzune oda anneme yakalandım sanmıstı saf zort sesınden ev inledıı oo asık duymadıı boşo boşuna utanmışııııııımm

ay bı gundee bız esımle sevgılıyken genem benı parka goturmustu arabasıylaa gezıyozz bı de baktıkkı polıs arabası bıze yaklastı ben dıyom ahanda agzıma edılldı polıs benı babama goturcekk oluyom korkudan bacagım zıngır zıngır tıtrıyoo polısarabası yakalsınca demesınmı kızı gezdırcek bı yer bulmadınmıı gotursene bı yemege esımın suratını gorcektınız varya adam kıpkırmızı olmustu karızma yyerlerde

tavla dedin de aklıma geldi şimdi
ben tavla oynamasını bilmiyorum erkek arkadaşımda çok iyi biliyor banada öğret dememe rağmen her defasında erteledi.neyse bigün cafedeyiz bu öğretcek bana nasıl oynandığını bende dedimki 'çok kolay aslında zar atıyosun taşları ilerletiyosun o kadar ne var bunda dedim' erkek arkadaşımda kahkahayı basarak 'o senin dediğin kızmabirader bu tavla' dedi:26: yan masadakiler bile gülmüştü
küçük bişe ama aklıma gelirse başka şeylerde yazarım,sizler süpersiniz kızlar öldüm gülmekten

çok alemsiniz valla çok güldüm. bende geçen ay başıma geleni anlatıyım bari. bebeğimi görmeye eşimin arkadaşları geldi onlarında benim bebişimden 2 ay büyük bebekleri var ben bu bebeği severken annesi çantadan bebeğinin ayakkabılarıı çıkartıp bana verdi. bende benim bebeğime hediye getirdi zannedip ''ayyy ne gerek vardı hediyeye tşk ederim'' filan diye kırılıyorum. demezmi bu benim bebeğimin ayakkabıları o zaman çok utanmıştım eşimin arkadaşlarına..

eşimle nişanlıyken yemege davet etmiştim eve neyse geldi ben heyecanla bütün gün en güzel yemeklerimi yaptım salataya geldi o kadar heyecanlanmışım ki salatanın içine kıvırcıgın kendi yerine artıklarını çöpünü koyup masaya getirmiştim eşimyemek bittiğinde farketmiştim çok utanmıştım

ay kızlar ölüyorum gülmekten yaa sırf bu konu yüzünden aranıza katıldım bende ben bekarım daha ama sizin anlattıklarınızı okudukça en azından olmaması için dikkat ederim ama sanırım şu pırt olayından hiç kimsenin kaçışı yok

yazık olmuş adama

hoşgeldin xcaglay tespitin doğru pırttan kaçış yok ayrıca varsa hoş bir anın seni de dinlemek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…