Bir rezillikte ben anlatayım gerçi eşimle beraber rezil olduk
Nişanlıyız daha iş çıkışı beni almaya geldi süslenmişim mis gibide parfüm kokuyorumgüzel gözkecezya adama işte..
Neyse taksiye bindik teyzesine gideceğiz konuşuyoruz şöförümüzde yaşlı sakallı bir amcaydı arada dikiz aynasından bize göz atıyor tabi ...
Bende dedimki bak yeni parfümüm nasıl güzel kokuyor değilmi dedim adam eğildi boynuma çaktırmadan koklayacak ya beni zıınnkkk diye taksi durdu bir anda ..
Amca bir hışımla bize dönüp inin lan arabamdan ne yapıyorsunuz dedi attı bizi taksiden resmen ...
Bizde masumhane bir şekilde indik ama varya altımıza edecez artık gülmekten ..
Adam bizi herhalde sevişiyoz filan zannetti
Süper ya bunları yaşadığımız anlarda yüzümüz kıpkırmızı oluyor utançtan şimdi ise gülmekten =)
Bende anlatayım bi şey ..
Eşimle aldığımız bir kıyafeti avm'ye değiştirmeye gidicez, evden çıktık yoldayız .. karşı yakaya geçmişiz artık .. unuttuğumuzu fark ettim eşim bana suç atıyor ben ona .. olay büyüdü büyüdü herşeyi uzattığıma unuttuğuma kadar geldi .. Ciddi ciddi tartışıyoruz bi yandan da avm ye giriyoruz .. Ben trip atıyorum artık sürekli unutkan dediği için bana .. Sinirlendim en sonunda bir sürü laf sayıyorum bi yandan .. Unutkan değilim ben diye .. Neyse avm den içeri girdik güvenlik kontrolü falan .. Dolaşıyoruz .. Bir anons sayın merve ..... lütfen danışmaya , sayın merve .... lütfen danışmaya
eşimde bana baktı güldü, bende kızgın bi ifadeyle bişey unutmadım ben diyorum .. ben değilimdir diyorum .. telefonuna falan bak çantanda mı dedi .. kızgın bişekilde bakayım dedim .. bi baktım ki çantam yok .. sen koskoca çantayı güvenlik cihazında bırak geç gitutancımdan danışmaya bile gidemedim eşim gitti almaya ama hala dalga geçer
itiraf et abla napıyodunuz arabada
Dur bi tane daha aklıma geldi
Eşim yurt dışından görevli gelmişti dedikki kurban keselim gittik bayramdı zaten gittik kurbanı aldık..
Bende ayağıma giymişim yeni lewis kotumu gıcır gıcır havada kötü yerlerde çamur içinde resmen..
Neyse tam çıkıyoruz benim ayağım yerdeki halatlara bir takıldı ben aynen çamurların üstündeyim elimde poşetler eşim bir baktı ben yerdeyim geldi kaldırdı ama çaktırmıyoz işte..
Düştüğüme mi yanayım yeni kotumun çamur içinde kaldığınamı yanayım rezil olduğumuma mı yanayım..
Eve geldik kızım bir baktı ne oldu anne gene mi düştün dedi dalga geçti benimle ...
çok geçmiş olsun
çamuramı düştün yoksa gübreyemi
Evlenmeden önce psikopatça tavla oynama ve yenilene ceza verme atraksiyonumuz vardı.Bir gün denizden dönüyoruz, cafeye girdik, tavlaya başladık, kaybeden eşimin plaj terlikleriyle akşam yemeği yiyeceğimiz yere gidecek ve yarım saat öyle oturacaktı.Kaybettim.Üstte siyah şık bir bluz, altta siyah bir mini etek, ayaklarda 45 numara mavi erkek deniz terliği.Neyse evlendik de, biraz akıllandık
bir zort anısı daha;
çalışdığım yerde odada tekim bir gün miydemi fena üşütmüşüm nasılsa kimse yok diye rahat rahat bırakıyorum.bir iki deerken öbür odadaki arkadaş geldi erkek birşey sormak için odaya bir girdi sorusunu bile soramadan ya burası tezek gibi kokuyo bende ne nediyosun felan diyorum ya kokuyu almıyormusun aynı tezek gibi kokuyor diyip topukladı....
eşimle nişanlıyken yemege davet etmiştim eve neyse geldi ben heyecanla bütün gün en güzel yemeklerimi yaptım salataya geldi o kadar heyecanlanmışım ki salatanın içine kıvırcıgın kendi yerine artıklarını çöpünü koyup masaya getirmiştim eşimyemek bittiğinde farketmiştim çok utanmıştım
Olay adet anıları ise bende anlatayım bnm anne baba ayrı babamla oturuordum ben e adam bana regl mi anlatcak kimse anlatmamışzaten reglde olmasam kendimi erkek sanıordum neyse birgn wc ye girdim ozmnda tv de şok programı var kozetin içinden çıkan beyaz tüylü yaratıklar haberi beni fena etkilemiş bir baktım tuvalet kağıdı kırmızı ben çığlık çığlığaa faree fareeee diye bağırmaya başladım babam kızım manyakmısın 14. katta farenin işi ne dior ama girdi tuvaleti araştırıor ben nasıl bağırıorum babamda sinirlendi nerde gördün bee diye bende kan geldi fare beni ısırdı dedim hani fareler ısırmadan önce uyuştururmuş ya bunu bilecek kadar zekiyim ama regli bilemicek kadarda malım
babam neye uğradığını şaşırdı hiç yüz göz olmadı benle sonra akşam annem tel ile arayıp anlattı birde kendine tokat at dedi bnde attım ahhh saflık ahhh
ay kızlar ölüyorum gülmekten yaa sırf bu konu yüzünden aranıza katıldım bendeben bekarım daha ama sizin anlattıklarınızı okudukça en azından olmaması için dikkat ederim ama sanırım şu pırt olayından hiç kimsenin kaçışı yok
yettim garii burdayım. bu sefer de sen yoksunflocke hayatım nerelerdesin yaw....