Allah iyiliğini versin hemi ya koptum adamdanmı tiksiniyon..Ben de hamilelik geçirdim ama düştü daha olmuyo tüp bebük yapcaz 1.2 ay sonra..Benim eşimin midesi bulanıyodu başı dönüyodu sana noluyo be ben hamileyim diyodum bizim aksi olur heralde o kusar benim üstüme ..doktora gittiğimizde doktora dedim eşime de kan testi yaparmısınız bizim ikiz bebeğimiz olucak sanırım biri onda biri bende kadın çok gülmüştü...
ahahahaha bu çok iyiymiş yaaaaadamdan tiksinmiorum adamın montu beresi ile dışardan eve girmesinden tiksiniorummm manyakmıyım neyim
bunu hatırlıyor gibiyim,burada bunu paylaşmıştın değil mi?
çok ilginç...böyle bir paylaşıma çok güldüğümü hatırlıyorum çünkü...yere bakarak önündeki aynayı başka biri sandığını,sonra sağ sola çekilerek önündeki kadından çekilmeye çalıştığını en sonunda kafayı kaldırınca kendisinin olduğunu farkettiğini.....allah-allah...ben bi geri sayfalara bakiim hele...hayır başkasımı acep
biraz osuruktan muhabbet olcak ama anlatayım bari başalmışken biz eşimle tirbünde tanıştık evlendikten sonrada 2 sene devam ettik maça gitmeye birgn arkadaşta leblebi şekeri yedim arkadaş dediki okdr yeme gaz yapar bişi olmaz dedim neyse arabada gidene kadar yedim ve sonuççç
maça girdik demirler var oraya oturdum eşim ve arkadaşıda demirlere yaslandı ve ben birden tutamayarak saldım ama zooorrrrrtttttttttttttttt diye birde eşimle arkadaşı öne doğru atladı depremmi oluor diye ben onlara giderken bir baktım sağda solda demirlere yaslanmış ne kadar insan var herkes noluor diye etrafa bakıor ve demirlerde oturan tek saf ben
derinnn ikimizde evli olmasak valla evlenme teklif ederdimmmm sırf gülmek içinnnn ayy öldürüorsun beni gülmektenn
derinnn favorimsin tatlım takipçin oldum:)
sen yine iyiymişsin
ben mağaza da önümdenneden çekilmiyosun diye kavga edecektim kafayı kaldırınca aynada kendimi gördüm algılamam uzun sürmüştü annem hala anlatır anlatır güler
amma gazlı milletmişiz beee,sal sal bitmiyo!!!iyiki açmışım bu topiği yoksam içiniz tümden şişecekmişkıslar alemsiz ama bu osuruk muhabeti bitmez bende de var lakin.
birgün akşam süslendim püslendim yatağa girdim malum eşime sesleniyorum aşkımm gell diye tam o sırada karnıma bir sancı girdi sanki onu çağırdım o an düşünüyorum sıksam mı bıraksam mı diyorum sıkarsam onun yanında kaçırma ihtimalı yüksek baktım geliyo offf dedim bıraktım küçücük pıss etti iyi dedim gelmeden halletim.mevsim kış hava buz gibi yorganın içinden bir koku çıkıyor ben bile kaçmayı düşündüm.suratım allak bullak eşim geldi gülümsüyor aşkım felan yorganı açtı bune ya çık kötü bişey kokuyor yorganı iyce havalandıyor ya nerden geliyo bu koku iğrenç felan sen mi yaptın dedin ben de ben geldiğimde odada vardı banyodan geliyo herhalde diyip olayı kaptmaya çalışyorum bizimki yatağın içini dısınıo kokluyor k9 lar gibi sanki madalya verecekler....
çok utandım inandımı bilniyorum ama
amma gazlı milletmişiz beee,sal sal bitmiyo!!!iyiki açmışım bu topiği yoksam içiniz tümden şişecekmiş.BURCUHAYAL,seni bu topiğin 'eros killer'ı ilan ediyorum.HERKES AYAĞA KALKSIN VE BU ARKADAŞIMIZI ALKIŞLASIN:
Bu gaz olayı demek ki mutlaka olacak kendimi alıştırdım artık her evli bayan bu olay sonrası anlaşılmanın tadına varacak demek ki .
hmmmmm,ben bişey demiim....saol hayatım gerçi o olay bile o geceye engel olamadı analarsın :)))
ben de spiderman osurursa,o daracık taytından nasıl salınabildiği hakkında fikir yürütmeye çalışıyordum...düşünsene maskesi bile var,gırtlağına kadar kokar be...Küçükken asil insanların hiç osurmadığını zannediyordum