Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benim erkek kardeşim yapmıştı aynını ahkam kescek ya arkasındayız biz teze kızı filan manyak aynaya omuz atıyo acayip hareketler yapıyo herkez pür dikkat ona bakıyo napıyo diye meger başka biri sanmış aynadakini ona omuz atıyo...

ahahahaha bu çok iyiymiş yaaaa adamdan tiksinmiorum adamın montu beresi ile dışardan eve girmesinden tiksiniorummm manyakmıyım neyim

ahahahaha bu çok iyiymiş yaaaa adamdan tiksinmiorum adamın montu beresi ile dışardan eve girmesinden tiksiniorummm manyakmıyım neyim

Var böyle şeyler canım ya benim bir arkadaşta eşinden oglundan tiksiniyodu her akşam banyoya sokuyodu zavallıları ogluda 3 yaşında filandı yanına gittimi çocuk o banyoya koşuyodu çok garip gelmişti...

hayır başkasımı acep
çok ilginç...böyle bir paylaşıma çok güldüğümü hatırlıyorum çünkü...yere bakarak önündeki aynayı başka biri sandığını,sonra sağ sola çekilerek önündeki kadından çekilmeye çalıştığını en sonunda kafayı kaldırınca kendisinin olduğunu farkettiğini.....allah-allah...ben bi geri sayfalara bakiim hele...

tamam buldum buldum...sen değilmişsin...62.sayfada 'herseyduzelirmi' nickli bir arkadaş benzer birşey yaşamış onunla karıştırmışım seni özürrrr...

buna çok güldüm

derinnn ikimizde evli olmasak valla evlenme teklif ederdimmmm sırf gülmek içinnnn ayy öldürüorsun beni gülmektenn
neyse şekerim biz de arkadaş oluruz...
derinnn favorimsin tatlım takipçin oldum:)
Daha ben de neler var kimbilir canımcım
sen yine iyiymişsin
ben mağaza da önümdenneden çekilmiyosun diye kavga edecektim kafayı kaldırınca aynada kendimi gördüm algılamam uzun sürmüştü annem hala anlatır anlatır güler

Ayyy bu da benimkindne süpermiş canım

Bende anlatayım .
Eşim bir gün lavoboda.kapısıda açık birden içerden zoooorrrtttt diye bir ses bende holdeyim bir sure dondum kaldım wc ye doğru nede olsa kapısı açıktı. bırden icerden eşim belirdi ben duydum mu diye bana bakıyormuş göz göze geldik .. gülme krizine girdik ...hala ama ben wc deydım dıyor ..

kıslar alemsiz ama bu osuruk muhabeti bitmez bende de var lakin.

birgün akşam süslendim püslendim yatağa girdim malum eşime sesleniyorum aşkımm gell diye tam o sırada karnıma bir sancı girdi sanki onu çağırdım o an düşünüyorum sıksam mı bıraksam mı diyorum sıkarsam onun yanında kaçırma ihtimalı yüksek baktım geliyo offf dedim bıraktım küçücük pıss etti iyi dedim gelmeden halletim.mevsim kış hava buz gibi yorganın içinden bir koku çıkıyor ben bile kaçmayı düşündüm.suratım allak bullak eşim geldi gülümsüyor aşkım felan yorganı açtı bune ya çık kötü bişey kokuyor yorganı iyce havalandıyor ya nerden geliyo bu koku iğrenç felan sen mi yaptın dedin ben de ben geldiğimde odada vardı banyodan geliyo herhalde diyip olayı kaptmaya çalışyorum bizimki yatağın içini dısınıo kokluyor k9 lar gibi sanki madalya verecekler....

çok utandım inandımı bilniyorum ama

gecen gün yemek yapmak için dolabı açtım sebzelikdeki poşete uzandım bir de ne göreyim yemek yaparken kullandığım çöp poşetini dolaba koymuşum soğutuyorum......geçende teyzem bizeydi yemek yaptık bana çöpün yerini sordu gösterdim ama aynı gün yani benim dolapta çöp bulduğum gün emekliğe asılmış çöpü gördüm bi baktım teyzemin çöp poseti sanırım bizde alicek çöpcülük var.ben market fişlerini ticket kağıtlarını hep saklarım eşim evde küçücük sakız kağıdı bile bulsa aşkımmm al bak kağıt sakla diye dalga geçer....

amma gazlı milletmişiz beee,sal sal bitmiyo!!!iyiki açmışım bu topiği yoksam içiniz tümden şişecekmiş.BURCUHAYAL,seni bu topiğin 'eros killer'ı ilan ediyorum.HERKES AYAĞA KALKSIN VE BU ARKADAŞIMIZI ALKIŞLASIN:

Eşimle bu gün dışarda işimiz vardı işten iziin almıştı

Tel. geldi yanında çalışan yardımcılarından birini elektirik çarmış hast. gitmiş.

Eşimde uğrayalım bir durumuna bakalım dedi. İyi dedim. Gittiği hast. 5 dk. ilerisinde kadın doğum hastanesi var. Eşim kadın doğum hast. orda bi otoparka park etti arabayı. Ben gelmiycem arabada seni beklerim dedim. gitti 5 dk. sonra geldi dedim çok çabuk geldin sorma dedi

dedim ne oldu?

bizimki kadın doğum hast. gitmiş meğer dalgınlıkla. Acile gitmiş soruyormuş osman ... burdamı yatıyor? kadınlar afallamış...bilmiyoruz bide içeri sorun demişler.
Eşim: gitmiş acilin orta göbeğinde osman ....burdamı yatıyor demiş.

hemşire: kadınmı erkekmi demiş , eşimde erkek demiş. hemşire burası kadın doğum kardeşim demiş. gülmekten eşimin daha sonra ne yaptığını soramadım

eşim bi anlattı gülmekten gözümden yaş geldi

Bu gaz olayı demek ki mutlaka olacak kendimi alıştırdım artık her evli bayan bu olay sonrası anlaşılmanın tadına varacak demek ki .

saol hayatım gerçi o olay bile o geceye engel olamadı analarsın :)))

Bu gaz olayı demek ki mutlaka olacak kendimi alıştırdım artık her evli bayan bu olay sonrası anlaşılmanın tadına varacak demek ki .

mutlaka olacak buna inan özellikle regl zamanları benim agrım ve sancım çok oluyor gaz çıkarttığmda rahatlıyorum ağrı olarak ama evli olunca tutuyorsun mecburen ağrıda kalıyor.ne güzel bekarken salıveriyordum ağrımda rahatlıyordu ne vardı evlenecek......

sevgililer gününü kutlamak bana anlamsız gelir,sevgimi belirli bir güne sıkıştırmak,tüm dünya ile aynı günde bana özel birşeyi kutlamak bana pek mantıklı gelmiyor.hediyenin de çiçeğin de anlamı yok bu gün için,zarruretten ibaretmiş gibi geliyor.milyonlarca kadın ile aynı günde bir hediye almak,'bu benim günüm' diyebileceğim bir durumu ortadan kaldırıyor.elbette ki bu benim kişisel görüşüm,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.en özel,en güzel anlar sizin olsun.
eşime daha çıkarken söylemiştim ben düşüncelerimi.en başta böyle düşünmem onu şaşırttıysa da,daha sonra bu günü kutlamamayı o da kabul etmişti.az evvel öğle yemeği için geldi(işi eve yakın,öğlenleri geliyor bu yüzden).geyiğe aliğim dedim:'insan şurdan 3tane ot koparır gelir,utanmıyon demi hiç?!'dedim.tebessüm ederek baktı:'bugün kandil.akşama sana simit getircem!bi çay demlersin,birlikte oturur yeriz.' saçlarımı havalı bi edayla geriye atarak:'hmmm,bayılıyorum senin romantizm anlayışına...'dedim .
hepinizin burdan kandilini kutluyor,tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…