Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sevgililer gününü kutlamak bana anlamsız gelir,sevgimi belirli bir güne sıkıştırmak,tüm dünya ile aynı günde bana özel birşeyi kutlamak bana pek mantıklı gelmiyor.hediyenin de çiçeğin de anlamı yok bu gün için,zarruretten ibaretmiş gibi geliyor.milyonlarca kadın ile aynı günde bir hediye almak,'bu benim günüm' diyebileceğim bir durumu ortadan kaldırıyor.elbette ki bu benim kişisel görüşüm,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.en özel,en güzel anlar sizin olsun.
eşime daha çıkarken söylemiştim ben düşüncelerimi.en başta böyle düşünmem onu şaşırttıysa da,daha sonra bu günü kutlamamayı o da kabul etmişti.az evvel öğle yemeği için geldi(işi eve yakın,öğlenleri geliyor bu yüzden).geyiğe aliğim dedim:'insan şurdan 3tane ot koparır gelir,utanmıyon demi hiç?!'dedim.tebessüm ederek baktı:'bugün kandil.akşama sana simit getircem!bi çay demlersin,birlikte oturur yeriz.' saçlarımı havalı bi edayla geriye atarak:'hmmm,bayılıyorum senin romantizm anlayışına...'dedim :KK53:.
hepinizin burdan kandilini kutluyor,tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorum...

benimkinin romantizm anlayışına sahip kocaların nesli tükenmemiş daha :KK60: :KK60:

topiği başından beri takip ediyorum ,kendimi zorluyorum yok bulamıyorum :KK53:

ama gaz kaçırma muhabbetinde rezil olmuşluğum var benimde :KK30: daha sevgiliydik o zamanlar

oturuyoruz koltukta, tabi tuvalete bile gitmeye çekiniyorum o zamanlar yanında

koltukta az yana kıpırdamak için popomu hareket ettirmemle beraber minik bir pırt :KK53:

ben aynen böyle :kk77: :kk77:

evlendikten sonra yanında denk gelmedi ,uyuyo numarası yapıyorum gece bazen :KK53: :KK53:

eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine

ben : bu kuşların yemi ,suyu mu yok niye bağırıyolar bu kadar

eşim : bilmiyorum

ben : bak bakıyım yemi suyu var mı

eşim : var dedim ya

aradan biraz zaman geçer

ben : kesin yem su vermemişsin ,bak çok ötüyolar

eşim : aşkım kuş onlar ötçekler tabi

ben : ama çok acıklı bağırıyolar :KK53:

eşim : :KK60: :KK60: :KK60: :KK53: :KK53:

eşimle çok saçma muhabbetlerimizden bir tanesi ,dün sabahtan beri hiç durmadan öten muhabbet kuşlarımız üzerine

aradan biraz zaman geçer

ya sen nereleydeydin şimdiye kadar....???:KK60::KK60::KK60:

aradan biraz zaman geçer

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bu sabah bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum eşimden zorrrrrrtt diye bir ses telefondaki arkadaşımın sesi kitlendi ben ne diyecegimi bilemedim :KK53::KK53:şok oldum suratına kapatıverdim telefonu snra msj attım şarjım bitti diyeeee offf offf kıza resil oldum:KK25::KK25::KK25::KK25:

bu sabah bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum eşimden zorrrrrrtt diye bir ses telefondaki arkadaşımın sesi kitlendi ben ne diyecegimi bilemedim :KK53::KK53:şok oldum suratına kapatıverdim telefonu snra msj attım şarjım bitti diyeeee offf offf kıza resil oldum:KK25::KK25::KK25::KK25:
offffffffff canım yaaa,geçmiş olsun:78:

aradan biraz zaman geçer

:KK60: :KK60: :KK60: belkide tepişiyordu kuşlarr ayy rahat bırak şunları yaaa dokanma onlara :KK53: :KK53:

bu topikte kopuyorum gülmekten :KK1::KK1:
evlenirsem bi gün bende rezilliklerimi paylaşırım şimdilik takipçiniz olmakla yetiniyorum:KK9:

yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü :KK60: :KK60:

hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık :KK60:
belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...:KK1:

ben de küçükken filmlerde neden kimse wc ye gitmio nasıl tutuolar böyle die düşünrdüm. :KK53::KK53::KK60::KK60::KK60:

ben hala düşünürüm niye hiç wc'ye göndermezler şu insanları :KK60:

korku filmi çekiliyo ,adamları koymuşlar 3-5 kişi bir eve ,ya birininde mi stresten çişi gelmez :KK53: :KK60:

belki de hayvanlar sizlerden çekinip muhabbete geçemiyorlardır...:KK1:

gece örtüyoz üstlerini bakmıyoz ,gündüz de evde yanlız bırakıyoruz

yok icraat yok :KK60: :KK60:

bende küçükken babama

baba!
-efendim kızım
sizin tuvaletlerde niye hep lavabo var?
-nasıl
erkekler tuvaletini diyorum niye hep lavobo var siz orayamı yapıyorsunuz?
-ne olurmu öle şey oarsıda tuvalet hem diğerinden de var öfff kızım diye konuyu kaptma gayretinde..
ya nasıl yanı ya?
-:KK17:

ayy süper seyler var :) isyerinde koptum demincek.. herkes bakiyor ne oldu diye :)

ben de birgün erkek ark.la telefonda konusuyorduk ( 5 yildir birlikteyiz ve dogal ihtiyaclar konusunda cko da hassas degilizdir :KK66: :KK66: ). Birden sesli birsekilde gegirdim :p :kk77: :78: :kk77: :78: ... arkadasim da "hey massallah aslanima... yarasinnn....." dedi.... he he ben de piskin piskin sagol canim deyiverdim :p

yazın kayınvalidemlere gittiğimizde mutfakta otururken bi baktım iki kara sinek üst üste duruyo ööle...market ilanını rulo yapıp:'sizi gidi namussuzlar,lan utanma yok mu sizde?!'diyip küüüüt diye ikisini öldürmüştüm.kayınvalidem bana baktı:KK53:...ben ona sırıtarak:'mutlu ölüm diye ben buna derim!' demiştim.kadın koptu :KK60:.biliyorum,hayalindeki gelin farklıydı ama ne edek???
kuşların seksualitesinden sonra sineklere bağlandık,hay allah....

ayy süper seyler var :) isyerinde koptum demincek.. herkes bakiyor ne oldu diye :)

ben de birgün erkek ark.la telefonda konusuyorduk ( 5 yildir birlikteyiz ve dogal ihtiyaclar konusunda cko da hassas degilizdir :KK66: :KK66: ). Birden sesli birsekilde gegirdim :p :kk77: :78: :kk77: :78: ... arkadasim da "hey massallah aslanima... yarasinnn....." dedi.... he he ben de piskin piskin sagol canim deyiverdim :p
:KK60::KK60::KK60:......

yok abla onlarda bizden 3 senedir ailecek çoluk çocuğa karışamadık bir türlü :KK60: :KK60:

hadi bizi geçtim ,şu kuşlar yavrulayaydı bari de toruna karışaydık :KK60:

Top 10 listesine girememiş kuşlar bellii :KK53: :KK53: :KK60: :KK60:

ben hala düşünürüm niye hiç wc'ye göndermezler şu insanları :KK60:

korku filmi çekiliyo ,adamları koymuşlar 3-5 kişi bir eve ,ya birininde mi stresten çişi gelmez :KK53: :KK60:

gece örtüyoz üstlerini bakmıyoz ,gündüz de evde yanlız bırakıyoruz

yok icraat yok :KK60: :KK60:

Karanlıktan korkuyorlar belkiiii sen onlara slow müzik neyim dinlettttt çoşarlar belkim :KK66: :KK24:

X