Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

süreklı topicteyim görünmesem de :)

bizde cok rezıllık yok sanırım olunca da en alasından oluyor :)

ılk rezıllıgımız

düğün bitti eve girdik..
ben oturdum salona esımı asagıya cagırdı arkadasları pastayı verıcez bahanesıyle
o sıra küçük teyzesı geldı ne olduysa o ara teyzem bı baktı kı Sular yok..

aman Allahım ,enişte damacanalarla su tasımıstı bıze

sular 3 gün boyunca gelmemıstı ..

ertesı gunki milletin imalı bakıslarını sıze anlatamam bıle.:KK9:

süreklı topicteyim görünmesem de :)

bizde cok rezıllık yok sanırım olunca da en alasından oluyor :)

ılk rezıllıgımız

düğün bitti eve girdik..
ben oturdum salona esımı asagıya cagırdı arkadasları pastayı verıcez bahanesıyle
o sıra küçük teyzesı geldı ne olduysa o ara teyzem bı baktı kı Sular yok..

aman Allahım ,enişte damacanalarla su tasımıstı bıze

sular 3 gün boyunca gelmemıstı ..

ertesı gunki milletin imalı bakıslarını sıze anlatamam bıle.:KK9:

ayyy kıyamam ya :KK1::KK70:

Olay adet anıları ise bende anlatayım bnm anne baba ayrı babamla oturuordum ben e adam bana regl mi anlatcak kimse anlatmamışzaten reglde olmasam kendimi erkek sanıordum neyse birgn wc ye girdim ozmnda tv de şok programı var kozetin içinden çıkan beyaz tüylü yaratıklar haberi beni fena etkilemiş bir baktım tuvalet kağıdı kırmızı ben çığlık çığlığaa faree fareeee diye bağırmaya başladım babam kızım manyakmısın 14. katta farenin işi ne dior ama girdi tuvaleti araştırıor ben nasıl bağırıorum babamda sinirlendi nerde gördün bee diye bende kan geldi fare beni ısırdı dedim hani fareler ısırmadan önce uyuştururmuş ya bunu bilecek kadar zekiyim ama regli bilemicek kadarda malım

babam neye uğradığını şaşırdı hiç yüz göz olmadı benle sonra akşam annem tel ile arayıp anlattı birde kendine tokat at dedi bnde attım ahhh saflık ahhh

Olay adet anıları ise bende anlatayım bnm anne baba ayrı babamla oturuordum ben e adam bana regl mi anlatcak kimse anlatmamışzaten reglde olmasam kendimi erkek sanıordum neyse birgn wc ye girdim ozmnda tv de şok programı var kozetin içinden çıkan beyaz tüylü yaratıklar haberi beni fena etkilemiş bir baktım tuvalet kağıdı kırmızı ben çığlık çığlığaa faree fareeee diye bağırmaya başladım babam kızım manyakmısın 14. katta farenin işi ne dior ama girdi tuvaleti araştırıor ben nasıl bağırıorum babamda sinirlendi nerde gördün bee diye bende kan geldi fare beni ısırdı dedim hani fareler ısırmadan önce uyuştururmuş ya bunu bilecek kadar zekiyim ama regli bilemicek kadarda malım

babam neye uğradığını şaşırdı hiç yüz göz olmadı benle sonra akşam annem tel ile arayıp anlattı birde kendine tokat at dedi bnde attım ahhh saflık ahhh

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

koptum kızlar bağlayın benı süpersınızzz

bırgun eşimle avm ye gıdıyoruz esımde avm nın gırıs kapısına çok yakın bır yere parketmek ıstıyo güvenlık görevlesı dedıkı

OLMAZ OTOPARKA İNİN LÜTFEN
eşim: şeyy eşimin bacağı sakatta yürüyemiyor onun için
güvenlık utandı üzüldü ben eşime baktım şoktayım
arabayı parkettık
topalla topalla diyo ben tabı seke seke girdim avm yee :)))

koptum kızlar yaaaa walla benimkiler bakıyo b u kadın ne den kendi kendine gülüyo diye benim büyük oğlan tutturdubende okucam ne yazıyo diye zor kaçırdım bilgisayarı bende size benim oğlanı anlatayım;
ben ikinciye hamileyim öğür möğür wc banyo derken bizimkiler baba oğul uyumuş bizim yatakta oğlanı kaldırayım da yerine yatsın dedim yorganı açtım açmamla bi zort sesi ve benim oğlan havalarda aaaaaaa diye bağırıyo korkmuş velet babasının zortundan adamcağız da kaçıncı uykuda kim bilir bağırtıyı duyunca noluyo noluyo diye kendine gelemedi ben tabi koptum erken doğurucam diye korktum walla ama hala aklımıza geldikçe yıkılıyoz oğlanı sormayın tabiii çok kızıyo
bize dalga geçiyoz diye... hadi öptüm hepinizi ii geceler...:KK52::KK52::KK52:

Ayyy ya bu zort lar çok kötü ya....Benim eşimde gece sabaha kadar uykusunda yapıyodu yenide evliyiz ayyy iğrenç ya ben nasıl yanında yatıcam şimdi bu adamın diye aglıyodum..oturuyodum mecbur sabaha kadar... bide horlama bi yandan agzından salyaları akıyo çok zor günlerdi ah aha bigün tam yatcaz arabadan konu açıldı başladım bende senin kaporta su kaynatıyo motor bitmiş kara duman atıyo egzozda kırık sanırım bide bilyeler dagılmış olum gacut gucurt ses çıkarıyo falan diye arabadan açtım nasıl yani dedi dedim yaaa gece sabaha kadar ne agzın duruyo ne toton güldük sabaha kadar sonra ertesi gün bi geldi dişlik almış..artık horlamıyo toplattık onu..:)))))

Kadın pedi almaya göndermişti ablam beni bakkalda amca oglu duruyo dediki bu ne biliyonmu ne dedim kadınlar buyüyünce altına ediyolar bunları baglıyolar o yüzden demişti yok ya benim ablam yapmaz dedim sor istersen dedi bende sordum yürü git geri zekalı nerden çıktı o dedi sonradan ne işe yaradıgını ögrendim tabi...

bırgun eşimle avm ye gıdıyoruz esımde avm nın gırıs kapısına çok yakın bır yere parketmek ıstıyo güvenlık görevlesı dedıkı

arabayı parkettık

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:süper

arabayı parkettık

komik mi bu şimdi? gerçekten engelli biri geldiğinde eminim çok gülmüştür! iki adım atmamak için... hey allam susayım

bir zort anısı daha;
çalışdığım yerde odada tekim bir gün miydemi fena üşütmüşüm nasılsa kimse yok diye rahat rahat bırakıyorum.bir iki deerken öbür odadaki arkadaş geldi erkek birşey sormak için odaya bir girdi sorusunu bile soramadan ya burası tezek gibi kokuyo bende ne nediyosun felan diyorum ya kokuyu almıyormusun aynı tezek gibi kokuyor diyip topukladı....:KK14::KK17:

okuldayım birgün sınıfta arkadasla muhabbet ediyoruz ders oncesı kakara kiri konuşuyoruz kollarımla hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum sonra arkadasımın ve birkaç kişinin gözlerinin bir noktada takılıp kaldığını fark ettim kızım noluyo diyorum meğer kolumdan sütyenimin askısı sallanıyormuş benim karizma yerlerde....

bir günde yine bu hijyenik ped vakası defterimin arasına koymuşum arkadasla birşeyler arıyoruz derken aklıma gelen başıma gelir zaten ped fırla sen havada takla atıp yere artistik bir düşüş yapmak üzereyken onca erkeğin ortasında kendimi yere atmam bir oldu yüz üstü yere kapakladndım ped görülmesin diye ama herkesin şaşkın bakışları üzerimdeyken nasıl kalkıcağmı düşünemedim tabi...

birgünde bankamatiğin önünde maaşımı çekcez eşimle tabı kalabalık biraz telaşla çantamı kurcalıyorum bankamatik kartını bulcam diye osırada ped sen fırla düş yere eşimin bakışını beni öldürmek isteyişini rezil oluşumuzu ve işittğim zılgıt hepsi birbirine karştı salaklaştım özür diliyorum tabi eşimse bir anönce ordan kurtulmak istiyor tabi haklı olarak......:KK17:

bi tanede ben anlatayım gülmekten karnıma ağrılar girdi okurken :KK60::KK60:

henüz 20 25 günlük evliyiz o zaman...
evde annem teyzem abim yiğenlerim herkes var gezmeye çıkıcaz eşimde evde :)
üstümü değiştirmeye odaya girdim eşim kapıyı çat diye bi açtı ben o an öyle bir çığlık atmışımki herkes koştu kesin bişi oldu diye :KK30:
malum daha yeni yeni alışıyodum:KK9:
ama çok utanmıştım herkes yüzüme acayip acayip bakmıştı :kk77:

okuldayım birgün sınıfta arkadasla muhabbet ediyoruz ders oncesı kakara kiri konuşuyoruz kollarımla hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum sonra arkadasımın ve birkaç kişinin gözlerinin bir noktada takılıp kaldığını fark ettim kızım noluyo diyorum meğer kolumdan sütyenimin askısı sallanıyormuş benim karizma yerlerde....

bir günde yine bu hijyenik ped vakası defterimin arasına koymuşum arkadasla birşeyler arıyoruz derken aklıma gelen başıma gelir zaten ped fırla sen havada takla atıp yere artistik bir düşüş yapmak üzereyken onca erkeğin ortasında kendimi yere atmam bir oldu yüz üstü yere kapakladndım ped görülmesin diye ama herkesin şaşkın bakışları üzerimdeyken nasıl kalkıcağmı düşünemedim tabi...

birgünde bankamatiğin önünde maaşımı çekcez eşimle tabı kalabalık biraz telaşla çantamı kurcalıyorum bankamatik kartını bulcam diye osırada ped sen fırla düş yere eşimin bakışını beni öldürmek isteyişini rezil oluşumuzu ve işittğim zılgıt hepsi birbirine karştı salaklaştım özür diliyorum tabi eşimse bir anönce ordan kurtulmak istiyor tabi haklı olarak......:KK17:

bu ped olayalrı benm de başıma çok gelmiştir. lisede, ünive, işte, dışarıda , heryerde... aklıma ilk glen şu oldu ama. ünide okuldan dönüş... otobüs tıklım tıklım. sınıf arkadaşlarımın da biçoğu otobüste ve bizim sınıfta 3 kız var gerisi erkek. neyse bi arkadaş kitabımı istedi. erkek tabiiki. tamam dedim ama aklıma geldi ki o istediği kitabın arasına koymuştum pedimi :KK52:
tAbii benm aklıma geldiğinde çoktan tabii veririm demiş bulundum. neyse çantanın içinde kitabı akrobasik hareketlerle çaktırmadan tes çevirip kitabı çantaya silkeleme suratiyle pedi çantanın içine atmayı sonunda başardım ama kıyıdan köşeden göründüğüne eminim. zaten ben bu hAreketlerİ yaparken millet dik dik çantama bakıodu. ee o kadar hareketlilik çantadan nasıl gelio da hala kitap görünmedi diye merak etmişlerdi haklı olarak.

X