otobüs macerasını anlatan bi bayanı okuyunca aklıma geldi
bi gün nişanlımın yani şimdiki eşimin yanına gelicem mersinden bursaya
internetten otobüs firmasının numarasını buldum 2 üç tane numarası wardı ben içinden ya şundadır ya bunda yaptım ve
bi numara seçtim seçmez olaydım
aradım telefon açıldı
ben konuşucam hani konuşmalıyım aslında bunu yapabilirim
ama olmadı
agzımdan ne oldugu belirsiz böğürtüler çıktı
sanırım böğürtülerin arasında kadın ne demek istediğimi anladı altıncı hissi mi kuwwetli bilmem :90:
bana yok cnm burası x firma deil ew numarası dedi
kadın telefonu kapattı
ama ben halaa şoktayım
ya bildiğiniz konuşamadım hani dil sürçmesi falan deil
deli danalar gibi böğürdüm:86:
fena rezillikti
ayy kızlar çok güldüm ben de yazacağım bir tane..
bir ay kadar falan oldu aşkım istanbula geldi.. ablamda misafir ediyoruz onu..
neyse biz planları yapmışız aşkım diyo ki bana gece seni ben uyutucam aşkım koynumda uyutucam şöyle sarılıcam böyle sarılıcam vs. ben de bir sevindirik tamam aşkım ayy ne güzel olur diyorum...
neyse biz eniştem ablam ben aşkım gece kaçlara kadar oturmuşuz artık aşkımın gözler kıpkırımızı ama çaktırmıyo..
dedik artık yatalım.. ablam bizim yerimizi yaptı yerimize geçtik.. yatağımız da yatak odasıyla mutfağın tam karşısında.. neyse ablam gece yatmak bilremez bekarken de öyleydi.. ışıkları kapatıı mutfağa gidip geliyo... o yatmayınca bizimki de utanıyo sarılmya tabiiarada bir dönüp bakıyorum hafiften kaymış bizim köylü dürtüyorrum ben de şşş uyumayacaksın bei uyutacaksın aşkım hani sarılacaktık bır bır bır konuşup duruyorum o da diyo ki yok yok aşkım ben gözlerimi dinlendiriyoum neyse tmm diyorum ellemiyorum ablam yatıyo ben de hiç seslenmiyorum aşkıma sırtımı dönmüşüm bana sarılmasını bekliyorum bundan ses seda yok.. kalktım aşkım aşkım diyorum tık yok kalkmıyo... bir baktım uyumuş.. dedim zaten yol yorgunu kıyamadım ellemedim... olay bundan sonra koptu zaten.. ben yazlları yastıksız yüzükoyun leş gibi yatarım aynı ben uyumuş kalmışım taa yatağın diğer ucuna kaymışım farkında değilim ama yaatık da sizlere ömür.. gecenin bir yarısı arkamdan tişörtümden biri tutmuş çekiyo.... ben de ablamda olduğumu unutmuşum.... ayy diyorum odama hırsız girdi kim buu kim buuu aşkım diyo ki aşkım aşkım benim ben.. hasni ben uyutacaktım ya seni... uyumuş kalmışım gel buraya diyo çekiyo beni göğsüne uyku sersemi ben uyuyp kalıyorum ve işin en kötü tarafı birazcık da saydırdığımı aşkımdan öğrenerek kıpkkırmızsı kesiliyorumm
Erkek arkadaşım istanbulda yaşıyor bense ankarada.. aramızın bozuk olduğu bi dönemde onun en yakın arkadaşıyla gidip sürpriz yapalım dedik.. aylarca görüşmemişiz çok özlemişiz filan derken oturuyoruz salonda yoldan gelmişiz.. Kalorifer dibine sindim tabi küs olduğum sevgilim de yanıma tünedi sırnaşıyor filan.. kalk bana su getir dedim koştu getirdi bi sürü şebeklikler eşliğinde.. ben normalde kendi tükürüğüyle bile boğulabilen bir insanım.. kaldı ki su içmek neyime? üçümüz galyan oluşturup muhabbet ediyoken sudan bi yudum aldım ve abartmıyorum bildiğiniz tek yudumla boğuldum.. ama ne öksürüyorum nefes alamıyorum.. erkek arkadaşım sırtıma bi tane koydu koyuş o koyuş ..o şiddetle öyle bir geğirdim ki .. alevler çıkacak sandım gören o bir yudum suyla içimde volkanlar söndürdüğünü sanar .. ben o geğirmenin şiddetinin kaç olduğunu anlamaya çalışırken bi baktım tüm midem ağzımda bütün sular adamın yüzüne fışkırıyor .
Ey mübarek bu kadar mı rezil olunur kur yapmaya gittiğin sevgilinin yanında yaaa ?
ahhhahahhaaaaaaen çok buna güldüm süper yaa gözümden yaş geldi valla
koptumm yaa yemin ederim buraya girince deşarj oluyorum ya süperdiipeki sonra naptın sen ve sevgilin?
canim esinin bilinc altina bu var demek kiiiiiiii
Rize'den komik bir olay geldi aklıma...
bizim bi akraba var
kocası kendisinden aşırı korkar
evliliklerinin 2. günü gelinlik ayakkabısının topuğunu kafasında kırmıştı mesela
neyse bi gün bunlar yine kavga ediyor, tabi kadın iyice çıldırmış vaziyette kendisini dışarıya atıyor
çıkarken de kocasına "akşam geldiğimde seni evde görürsem mafederim,bacaklarını ikiye ayırırım" diye tehdit ediyo
bizim Emin amca da korkuyo tabi karısından
etekleri tutuşuyo
18 yaşında çocukları var, akşam eve geliyo anne mutfakta yemek haızrlıyo
içerlere doğru adım attıkça yükselen bir horlama sesi
bakıyo bakıyo cıks kimse yok
duruyo duruyo yine horlama sesi geliyo
arıyo arıyo yine kimse yok ortalıkta
en sonunda sadece misafir geldiğinde açılan odaya doğru yöneliyo
ses iyice yoğnlaşıyo
ardından masaya doğru yaklaşıyo
bi de ne görsün
bizim Emin amca girmiş masanın altına
orda saklanmış karısından
bi de üstüne uykuya dalmış
karısının bacakları hakkında yaptığı tehditten korunmak için de bacaklarını iyice sarmış battaniyeyle
güler misin ağlar mısın?
yok yok ben ölücem gülmetennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bundan önce 3 kez eşimin uykulu tacizine uğradığımı yazmıştım
Bir tane daha
Evvelsi gece göğüslerimde bir hareket uyandırdı beni. Bir döndüm arkamı benimki kalkmış, gözler fal taşı gibi açık, eller göğsümde ovuşturuyor
Ne oldu hayatım dedim, gel bana dedi.
Aha dedim şimdi bir kaza çıkacak
Döndüm ona doğru, ben hareket beklerken benim sevgili kocacım sarıldı bana ve uykuya devam etti
Sabah hatırlamıyordu her zamanki gibi
hahah bende kask istiyorum, keza eşimin pat küt kollarını atışı sayesinde yaralandığım oluyor
bir de uyku sersemi kendi yastığı diye benim başımın altındaki yastığı çektiği oluyor.
benim başım uyku sersemi pat diye düşüyor
bir gece resmen benim başımın altındaki yastık için kavga ettik aşkımla uyanmıyoda eşşek