Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

6.his değil güzelim daha önceden de arayanlar olduğu için anlamış kadın ne demek istediğini
Bizim ofisin numarası da eskiden karayollarının numarasıymış o yüzden karayolları mı diye zaman zaman arayan oluyor

Kızlar ortaokulda yaptığım rezilliği anlatayım. Matematikte şu ölçü işni daha kavrayamamışım. Annem beni 60cm kurdela almaya gönderdi. Ben de dükkana girip, 60m kurdela dedim. Adam da dükkanda o kadar yok 6m vereyim dedi. Bu arada kurdela bana okulda boyun bağı olacak formayla. Ben eve gelince annem tabii 6m ne olacak kızım tüm okula mı yapacağız diyor bendeki cevap; ne yapayım 60m yokmuş bunu alabildim. Yani olsa 60m yi alıp gelicem.

İlerde gülerek hatırlayabileceğiniz güzel bir hatıra

Aklıma geldikçe geliyor, 18 yaşında Ankara'da bir şirkette çalışıyorum. Ankara'yı bilenler duymuştur Hacı Arif Bey diye bir restorant varmış ben ne bileyim patron Hacı Arif Beyi ara kızım dedi. Ben de yanında arıyorum:
-Alo Merhabalar Hacı Arif Beyle görüşebilir miyim?

Karşı taraf dalga geçtiğimi sanıyor herhalde
-Hanımefendi Hacı Arif Bey sandalla sefaya çıktı diyor.Ben de teşekkür edip kapatıyorum telefonu ve patrona dönüp aynen
-hACI aRİF bEY SANDALLA SEFAYA ÇIKMIŞ DİYORUM. pATRON TABİİ GÜLSÜN MÜ AĞLASIN MI DUDAKLARINI ISIRIYOR sinirden. Çok aksi bir adamdı.

Öldüm gülmekten ya harika süper

Yazık adama yaa Dediğin gibi güler misin ağlar mısın durumu...

Kaç yaşındaydık hatırlamıyorum ama okula gitmiyoruz ufağız neyse kız kuzenimle beraber bizim aşağıdaki bahçede evcilik oynuyoruz. Tulumba falanda vardı :90: Biz musluktan oyuncaklarımızın içine suları doldurup doldurup içiyoruz ama bir yanda da öyle bir gülüyoruz ki duramıyoruz yerimizde, karnımıza ağrılar giriyor eğlenmekten

Sonra bir baktım bizim alt taraf dolup taşıyor, birşeyler geliyor ama hala deli gibi gülüyoruz o gülmenin etkisiyle nasıl yukarı çıkçağımızı bile şaşırdık elimizden bırakmıyoruz da oyuncakları. Sonra bir türlü çıkıyoruz eve ve tuvalete koşa koşa* bildiğin ishal olmuştuk

annem 7 yıl önce kanser hastalığına yakalandı,yanında kimseyi istemedi benden başka bende eşime söyledim gittim ailemin yanına hafta sonları otobüse binip evime geliyor işlerimi yapıyor pazartesi tekrar gidiyordum.neyse annemin evrak dosyasında benim cep teefonum var acil durumda ulaşılacak numara diye birde herşeyiyle ben ilgilendiğim için babam bişey sorsalar ben anlamam sen ver numaranı dedi .yine hafta sonu geldi pazartesi de kan vermemiz gerekecek bende annemin dr dedimki ben hafta sonu yokum pazartesi sabah erkenden tahlilleri yaptırırım dedim.ben *ilde oturuyorum hafta sonları evime gidiyorum dedim.tam otogarda otobüse binicektim telefonuma mesaj geldi.bunu yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama iyi yolculuklar dilemek istedim yazıyordu.kan sıçradı beynime neyse eve geldim.eşimin güveni bana sonsuzdur telefonumda ortada, bir mesaj daha geldi,tahiller değişti pazartesi kana gerek yok diye yazmış eşimde okudu.beni çağırdı bu kim diye başka hiçbir şey sormadı bile çünkü gerek duymadı benim ondan birşey gizlemediği çok iyi bilir.bende annemin dr dedim otobüse binerkende mesaj atmış manyakmıdır nedir dedim.en son diğer odada dr bağrırken sesi geliyordu.annemin yanına gittiğimde dr değişmişte iyi de oldu.

Son düzenleme:
peki be bugün naaptım kızlar? hoşlandığım birisi var bi süredir arkadaşca görüşüyoruz ama o bana daha önce aşkını itiraf etmişti ben de gecen gün ondan hoşlandığımı söyledim. neyse gece seytan dürttü mesaj atayım suna dedim whatsapptan pişt yazıcam. yazdım yolladım cevap geldi. cevap soru işareti. naber diyorum ben iyiyim de sen deilsin bence dedi haydaa ne alaka selam verdk borçlu mu cıkıcaz dedim,sen öyle mi selam veriyosun herkese dedi üst satıra bakmamla yıkılmam bir oldu. pişt yazacagıma puşt yazmışım ya da telefon puşt diye düzeltmiş herhalde yerin dibine girdim yaa o an ölsem gam yemezdim sonra iikimz de güldük tabi ama ben fena morardım. bu yanlış yolladığım mesajlardan başıma bi iş gelicek bi gün ama hadi bakalım

Bu sıralar Araba sürmeyi öğrenmeye,sevgilim de öğretmeye çalışıyor.
Dün akşam beni market'e sen götür dedi.tamam dedim geçtim direksiyonun başına.Arabayı sağ salim park ettim,girdik markete.Park (ettiğim yerde otopark değil kalabalık bir cadde.)
Neyse biz alışverişe bayağı bir daldık bundan da alalım yok benim canım şundan da istiyor falan diye diye 15 dk oyalandık.
15 dk sonunda sevgilim - aşkım arabanın anahtarını ver de paketleri yerleştireyim dedi .
ben gayri rahatlıkla dedim ki - anahtar bende değil ki araba daaaaaa dedim
sevgilimin paketleri bırakıp ( bildiğin attı yerlere,havalara) arabasına bir gidişi vardı anlatamam sanki çocuğu kayboldu,çalındı
ben poşetleri toplayıp yanına gittiğimde abartmıyorum arabasıyla konuşuyordu ah canım diye
araba benden daha kıymetli diye trip ata ata eve geldik

yok yok ben ölücem gülmetennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aaay çok fenaa

Bende bir keresinde arkadaşımın babasına annesi için 'geçmiş olsun' diceğime 'allah rahmet eğlesin' demiştim, gülmemek için zor tutmuştum kendimi o mahçupluk karşısında :90: onlarda da hafif bir tebessüm vardı tabi. Mekanı cennet olsun diliyorum...

İyimiş Uykulu hal kadar güzel ve korkunç bir arada olamazdı herhalde

Öldüm gülmekten süpersiniz kızlar
Ne kadar eğlenceli evliliğin bu yönleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…