hadi canım inanmıyorum ne yaptın sen öyle kızzzzzzzzzzz
sonrasında eşin birşey demedimi))
Hala konuşmuyoruz gibi bişey.Paşa gönlü bilir napiyim ağzımdan kaçtı insanlık hali
doğru diyorsun insanlık halide adamda haklı yani senin aklında başka birşey geçmiyormu diye düşünecek ah ah ah))))))))))))))
sen uzatma ama gönlünü al onun o şekilde artık
Balık erkeği olunca zor oluyor gönül almak
Balık erkeği olunca zor oluyor gönül almak
demekki bütün balık erkekleri böyle nişanlımda aynı suratı düştü mü güldürmek çok zor
Malum İzmir'in yaz günleri nemle birleşince sıcağı çekilmez.
Böyle birgünde şeytan bizi dürttü serinleyelim diye bir elektronik mağazasına girdik.( Adı lazım değil M ile başlayan)
Neyse bi süre sonra benim hiperaktifliğim söz konusu ordan oraya koşturuyorum bizim herifte peşimden tabi
Wii alalım mı diyorum ve denemek için tv nin karşına geçip elime konsolu alıyorum. ( Sanki anamın karnından wii ile doğdum.Benim neyime! )
Güya tenis oynuyorum bir kaç salak saçma hareketten sonra konsolu yerine koymak için uzandığımda üniteye çaaat diye bi ses duyuyorum ve ardından direk herifi arıyor gözlerim yok.
Meğer bizimki gitmiş cdlerin olduğu tarafta karnını tuta tuta gülüyor.
Bitti mi dersiniz? Elbette değil!
Sonra cappucino makinalarının oraya gitmişiz ben ne bileyim bizim evde annemin kıyma çektiği öyle bi makina var.
"Aaa aşkım dedim bak bu kıyma makinası şuraya basıyosun eti koyup sonra kıyma oluyor."
Düğmeye basıyorum basıyorum bişey olmuyo :44:
Bi gariplik var diyorum bulduğum tüm tuşlara basıyorum ama bizimki gülmekten kıpkırmızı,niye gülüyorsun diyorum konuşamıyor.
Meğer cappucino makinası olduğu üstünde eşşek kadar yazıyormuş
2 saat boyunca makinaya yaptığım zulümden sonra baktım 2 güvenlik geliyor ve şöyle bir anons,
"Sarışın pembe tunikli bayan lütfen müşterilerimizin ve çalışanlarımızın akıl ve ruh sağlığı açısından kasa tarafından mağazamızı terkeder misiniz?" :26:
Aaa diyorum benim gibi bi manyak daha varmış aşkım bak herşeyi kurcalayan.
Sevgilim elimden tutup nasıl çekiştire çekiştire çıkartmaya çalıştıysa tuniğimin ve saçlarımın rengini çıkıştaki boy aynasından ve milletin kikirdemesinden o kişinin ben olduğunu anladım
Sevgilimle artık aylar geçmesine rağmen gidemiyoruz oraya
bizde eşimin memleketine gittik eşimin abisinin arabası var kırmızı ve eşim o arabayla beni çarşıya göturdu ciğ köfte almaya neyse gidip aldık arabaya doğru yuruyoruz ben eşimden önce arabaya bindim halla halla saga sola bakıyorum eşim yok bide ne göreyim eşim son sesiyle bagırıyo beni çagırıyo arkamı bi döndümki megerse başkasının arabasına binmişim ohh ne guzel sanki benimmiş gibi neyse utanarak çıktım arabadan aaa bide baktımki herkes bana bakıyo nasıl guluyo ama çok utanmıştımm ve gulmuştuk
çok güldüm herkese.. umarım rezil olduğum bir durum yaşamam ama olursa da ben de yazıcam..
Arkdaşlar ben KK de çok yeniyim form okumayı bile arama butonuna bir kelime yazarak bulabiliyorum doğrumu yeremi yazıyorum şu anda bilemiyorum neyse..
okudukça yazılanları benimde aklıma geldi ama ben yalnızdım. Sigorta satışı yaptığım bir dönemde müşterime ziyarete gidicektim ters bir yerdeydi iş yeri ben şöför göndericem sizi aldırıcam dedi. Neyse belirttiği yere gittim bir araba bekliyor. Hiç bişey demeden bindim arabaya adama merhaba falan adam meğer eşini bekliyormuş başkasıymış yani( çok çok utandım.. hala aklıma gelince utanırım..