Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Elinin yanmasına mı üzüleyim yoksa heyecanın verdiği dikkatsizliğine mi güleyim bilemedim

Ne gülmüştür o da içinden Fena yakalanmışınız Sende iyi laf etmişin

Oh olsun ona, iyi yapmışın

Ay koptuumm yazık adama isyanlarda resmen

Ben çok biliyorum ayaklarında yaniii süper ya

Ay siz çok yaşayın yaa

Aay gerçekten çok fena ama sende amma abartmışın öyle ya 1 kilo maşaallah

Biz müsade isterek yeriz hani ayıp olmaz dimi diyerek ki zaten yediğimiz ne ki bir diş sarımsakla yapılan yoğurt, çiğ soğan yemedik normalde de yemem zaten. Ki yese de tiksinmem.

Ay koptum yaa gerçekten kaçılası bir durum

İyi bari eşin kavga ettin diye kızmamış sana, benimki deliye dönerdi... Hatta örnek vermek gerekirse; lokanta gibi bir yere girdik ve acayip daraldım zaten öncesinde gerilmiştim orası da tuzu biberi oldu. Garson da neyi sorsak yok deyip duruyor, o yok bu yok o var bu yok ve tepem attı sonunda ve dedim: ayıp olmazsa kalkabilir miyiz diye, tabi dedi ne dicekki başka. Ama erkek arkadaşım deliye döndü niye sen söylüyorsun ben kimim burda diye ve tonla kavga kıyamet etmiştik......

gerçekten çok ürkütücü

Ayy çok fena yaa :83: Gerçekten etme bulma dünyası, gözümde canlandı herşey

Aayy subay mıydı bir de erkek arkadaşın Ne zor duruma düşmüştür askerlerin içinde

Çoookk komik yaa siz çok yaşayın

Hoş bir sohbet olmuş. Eee temizliğe önem veren biri için normal bir konuşma

Büyük bir gaf olmuş aile büyüklerinin yanında :90:

Siteye girmeyeli sayfa bayagida ilerlemis ya çok güldüm okuduklarıma :) bi tane daha rezillik aklıma geldi anlatmadan geçemeyecem arkadaşlar bundan bi kaç ay önce nişanlim bize geldi yaşadığımiz şehirler farklı,neyse biz dışarı çıktık dolaşırız biraz dedik bi ara parkta oturduk benim üstümdede hava biraz kapalı diye mevsimlik bi ceket var.o an baktım ceketimin düğmesinin birinden iplik asılıyo çekiyorumda gelmiyo bendede takıntı oldu illa çıkarcam nişanlim farketti denedi çıkaramadı bitanem istersen eğilip disimle keseyim ddi yok daha neler kalsın böyle ddim ama elimde sürekli ipte en son nişanlm elini cek keseyim ddi eğildi ipte göğsümle midem arasına denk geliyo tam o arada önümüzden iki teyze geçiyodu biri baktı utanmazlar gündüz gündüz neler yapıyolar bu nesil ne kadar değişti ddi tabi nişanlm bunu duyunca kafasını kaldırdı tuhaf tuhaf teyzeye baktı ipide koparmış elini yukarı kaldırdı ipi salladı teyze ipe baktı bi sessizlik sonra hızlıca uzaklaştılar tabi şaşkın şaşkın biz birbirimizin yüzüne bakıyoruz ne oldu diye birden nişanlm kahkahayi patlattı ardındanda benn :)

Sıcak sıcak rezilliğimi anlatayım...
Malum bizimkiyle aynı şirketteyiz.
Genel mdr.yrd. geldi benim pc de bişeyler yapıyor ben başında bekliyorum ve karşımda oda arkadaşım,onunda yan tarafında cam var.
Ben arkadaşıma kaş göz işaretleriyle genel mdr. yrd. hakkında bişeyler anlatmaya çabalıyorum.(Camdan adamın gördüğünü farketmiyorum!!)
Sonra genel mdr. yrd. ile aramızdaki diyalog aynen şöyle gelişir...
O: Hayrola Güniçen senin tikin mi var?
Ben: Yooo benim s.kim mikim yok x bey!!!
O: Onu anlayabiliyoruz zaten!!!
Ben: :18:
Benim Herif:
Tüm Oda:
Ben alkışlar içinde magmanın en sıcak yerindeki şezlongda Şubat'ın soğuğunda bronzlaşmak üzere yerimi alıyorum!!!

Sanırım akşama sağ çıkmam ben

Son düzenleme:
ay ne güzel bir topikmiş burası harika şeyler yazmışsınız kızlar off benimde çok fazla rezilliğim var hangisini anlatsam acaba

nişanlımın anne tarafıyla ilk tanışmamdaki rezilliğimi anlatayım

bayramda kayınvalidemin teyzesinin evine gitmiştik bir güzel oturduk herkes halimi hatrımı soruyor ne iş yaptığımı falan soruyor tahminime!! göre benim yaşlarımda bir kızcağızda saolsun tatlı kola falan ikram ediyor bize ve sonra benim tahminimce!! babasının yanına oturuyor bende nişanlıma çokta kısık olmayan bir sesle (tabi farkında olmadan ) aşkım kuzeninin kızı babasına ne kadarda çok benziyor deme gafletinde bulundum nişanlımın yüzünü görmeli,ydiniz kızlar kızardı morardı falan aşkım o kızı değil eşi demesinmi aman allahım dilini yutmuştum yerin dibine girsem bu kadar kötü olamazdım heralde ama gözrseniz bana hak verirdiniz aralarındaki yaş itibariyle adam karısından çok büyük görünüyordu genç kız sandığım kadınında iki tane çocuğu çıktı onlara her gittiğimde bu lafımı hatırlatıyorlar bana tabi nişanlımın kuzeninin eşi gururla anlatır onu nasıl genç kız sandığımı

hadi canım inanmıyorum ne yaptın sen öyle kızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…