Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

O zamanlar nişanlıyız . Çeyiz alışwerişi için mağazaları dolaşıyoruz ablamlarla . Aklımda da bir ütü markası war , illa da onu alıcam diye tutturdum , aksilik bu ya ; o markanın o modelini bulamıyoruz .

Tam bir mağazanın önünden geçerken aradığım ütü ilişti gözüme , hemen ütünün yanında aldım soluğu . Hemen incelemeye başladım . Ablamlara da gösteriyorum aaa bak şunu da warmış vs vs derken , elimi ütünün tabanına sürmemle birlikte elimin yanması bir oldu :2:

O acıyla hemen başladım söylenmeye ' Beyefendi ; ütüyü fişe takmışsınız ama insanları uyarmayı unutmuşsunuz diye ' . Tabii ben bunları söylerken , mağazadki insanlar da boş boş bakıyorlar .

Görewli : Hanfendi , uyarı yazımızı okumadınız mı demesiyle , gözümün önünde beliren kocaman

ÜTÜ SICAKTIR , LÜTFEN DOKUNMAYINIZ !

uyarısını görmem bir oldu we rezillikler zirvesinde tahsis ettiğim koltuğuma kuruldum :KK53:

Elinin yanmasına mı üzüleyim yoksa heyecanın verdiği dikkatsizliğine mi güleyim bilemedim :KK17:

bigün çamasırları asıyorum yeni evliyim böyle dantelli çamasırlarım falan :KK17:elimden sexy sütyen aşagı düştü allahııım :KK53:içeri koştum kocaaaaaacım aşagı çamasır düştü alırmısın dedim ama ne oldugunu söylemedim yoksa gitmez biliyorum indi bende bakıyorum arka bahçe ya yola düşeydi:KK60::KK60:arıyo baktı benim sütyen yukardanda izliyoum bunu almam demezmi tabi been akşam çıkarırken çıkarmam demiyon deyiverdimmmm:KK53:abooo karşıda hacı amca bir bana bir eşime bakıyorezillik diz boyuuuuuuuu camı kapatıp perdeyi çekmem bir oldu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:eşim eve geldi attık kendimizi yere:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ne gülmüştür o da içinden :KK60::KK60: Fena yakalanmışınız :KK52: Sende iyi laf etmişin :KK52::KK52:

rezil olmadım bu sefer ama çok kızdım eşime...:KK22:
daha öncede paylaşmıştım burda eşimin gece konuştuğunu...
yine bir akşam eşim yatmıştı ben gittim baktım uyumuş benimde gözüme uyku girmiyor..
gittim su içmeye geldim geri baktım bunun gözleri açık ..
aşkım dedim ne oluyo dedi bu ses nerden geliyo dedi bende ses yok dedim ama nasıl kaşlar felan çatık bişey yokki diyorum korkudan elim ayağım titriyo..:18:
hemen ayağa kaktım lambayı yaktım korktum..
sonra benim üstüme doğru gelemye başladı ben elime telefonu aldım kayınvalidemler karşımda oturuyo onları arıcaktım başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya bağırmaya...
baktım bu birden kendine geldi..
meğer şaka yapıyormuş...:KK22::KK20:
bana korkak dedi tabi ben bununlaa uzun zaman konuşmadım gittim annesinede şikayet ettim..:KK19:o günden sonra şaka felan yapmadı...:KK53:
bende bir gece kalktım buna vurmaya başladım ne oluyo felan diyo benim gözler kapalı aşkım diyo açmadım gözlerimi..:KK9::KK9:
ayy pardon aşkım rüyamda birini dövüyordum da dedim..:KK9::KK9:

Oh olsun ona, iyi yapmışın :KK57: :KK8:

uyku halleri pek bi matrak olur kedicik....:KK9:garibim evlendiğimizden beri bi doğru düzgün yatamamıştır,zira ben çok deli yatarım.bu nası bi bahtsızlık ki,çocuklar da bana çekmiştir.isyanı meşhurdur:'lan 120 m2 evimiz var,3 oda bi salon.biri bana açıklasın n'olur!her sabah neden 4'ümüz aynı yatakta uyanıyos????':KK60:

:KK66::KK66: Ay koptuumm yazık adama isyanlarda resmen :KK52:

bi dene daha aklıma geldi gaf uzmanı kocişimin gerçi bunu yazdım ya bu yanlışlıkla okursa bene bişiler yapabilir die korkmuyo değilimm hani ama bu rezilliği anlatmazsam çatlarım

arkadaşlarla beraber denize gidiyoruz onlarda evliler bir tanede bebişleri var şimdi diyoruz ki denize gircez bebişide denize sokarız ama nasıl falan diye konuşuyoruz benim kociş şoka sokan gafıyla herkez sus pus oluyo " ee bebişe molped bağlarız onuda denize sokarız":KK53::KK53::KK53: ben dumurr arkadaşlar dumur:KK53::KK53::KK53: ben diyorum kii "aşkitom o molfix olmasınn" üstüne yine şok geçirten cevap "eee ben ne dedim zaten" die çemkiriyo ben durumu izah edince pek bi utandı ama yapcek bşi yoktu o saatten sonra bize de o şoku atlattıktan sonra konuyu açamadan çok gülmüştükk...:KK60::KK60::KK60::KK60:

Ben çok biliyorum ayaklarında yaniii :KK52: süper ya :KK52:

gece gece deli güldüm yaaa:)bende anlatayım. gecen gece eşim nöbetten geldi bende yatıorum sonra ben dudaklarımı seda sayan edasıyla buzup kocıse uzatmısım adam ne yapıo dıe bakarken bi tane yapıştırmısım öpsene yaa die.. sabah bi kalktık bana bakıp bakıp dudak uzatıoduu

Ay siz çok yaşayın yaa :KK52:

yeni evliyiz balayıki ne bal ayı okadar yeni.bende soğan sarımsak nasıl severim anlatamam ama yemiyorum hiç neyse eşim o gün ilk defa gece çalışacak ben bu fırsatı kaçırırmıyım yemeğin üzerine bol sarımsaklı yoğurt yanındada taze soğanı yedim ama belki bir kilo yedim okadar özlemişim.üzerinede çayı koydum tam tam tv nin karşısına kuruldumki kapıyla biri uğraşıyor ha birde çok yeniyiz ya ben hep seksi geceliklerle dolaşıyorum evde ogünde bıktım yaaa dedim 5 tl ye satılan gecelikler varya eski püskü ağı yırtılmış bacağının biri kısa düşünün bendeki hali.hala kapıyı açmaya çalışıyor biri aklıma ilk hırsız geldi altıma yapacam hemen eşimi aradım baktım tlfnu kapıda çalıyor anladımki o ''Aşkım ben geldim aç kapıyı'' dedi müdür ''yeni evli bunu gece eve bırakın demiş işi gücü olur bunların demiş ''terbiyesiz müdür sananeeee .beynimde şimşekler çaktı bir üzerime baktım bir evin kokusu en kötüsü kendimden gelen kokudan kendim duramıyorum :KK43: o an hırsızın gelmesini tercih ederdim :)
neyse açtım kapıyı ama eşimdeki surat ifadesini hiç unutmuyorum adam ne niyetle geldi neyle karşılaştı
:))) leş gibi kokuyorum adam fik fik yapmayı bırak aynı yatakta yatamıcak bende o derece çok utandım o geceliğide attım o gün.ama napım çok rahattı.

Aay gerçekten çok fena ama sende amma abartmışın öyle ya 1 kilo maşaallah :KK52::KK52::KK52:

Biz müsade isterek yeriz hani ayıp olmaz dimi diyerek ki zaten yediğimiz ne ki bir diş sarımsakla yapılan yoğurt, çiğ soğan yemedik normalde de yemem zaten. Ki yese de tiksinmem.

O zamanlar daha sevgiliyiz.Biraz kilo aldığım bir dönem.Buluştuğumuzda öğlen ayıptır söylemesi çiğköfte yemişiz iki koca tas.Üstüne de ayran.Bulgur şiştikçe şişmiş, göbeklerimiz de şişmiş.Yedikten sonra bir alışveriş merkezine gittik.Saçım başım yapılı, şımşıkırdak giyinmişim, ayakta topuklular falan dünyanın 8. harikası gibi dolanıyorum.Kontrol cihazının önünde 8-10 kişi var.Güvenlikçi adam bana kaş göz yapıyor.Kafamı çeviriyorum.Sonra el hareketi falan yapmaya başlıyor, sapığa bak diyorum.Sonra haykırıyor: "Hanımefendi, sizin kuyrukta beklemenize gerek yok, burdan geçebilirsiniz"
Nasıl kırıta kırıta geçiyorum anlatamam.Adam benim ne kadar asil, elit ve kuyrukta bekletilmemesi gereken bir şahsiyet olduğumu anladı ki beni direk geçirdi hahaaayt diye ben kendimi cumhurbaşkanı ilan ediyorum adeta.Eşim kuyruğu bekleyip, sıradan geçip geliyor, ağzı kulaklarında.Ve açıklıyor : "Hayatım, adam seni hamile sandı, bu cihazlar hamileler için zararlı, ondan seni yandan geçirdi, muhahahaha" diye.

Hazmetmek kolay olmasada evde ağlarım diye kendimi sakinleştiriyorum.Öğlen yemeğini o ısmarlamış diye akşam da ben tatlı ısmarlamak istiyorum. O, pastanenin giriş kapısının yanında sigara içerken ben içeri tek girip "2 profiterol" lütfen diyorum.O an görevli adam tek olduğumu görmesine rağmen pastanede haykırıyor :" Burda mı yiyeceksiniz? Yoksa paket mi yapayım?".
"2 profiterol kesmez, yanına bir tepsi baklava da koy burda yiyeceğim, kardeşim manyak mısın? İki profiterolü tek başıma nasıl yiyeyim? Ha keyif benim yiyecek olsam da alır evimde yerim manyak" diye bağırmaya başlıyorum tabii tartışmamı da eşim duyuyor ve yerlere yatıyor.

Aynı gün hem pisboğaz, hem hamile bir pis şişko oluveriyorum !

Ay koptum yaa gerçekten kaçılası bir durum :KK52::KK52:

İyi bari eşin kavga ettin diye kızmamış sana, benimki deliye dönerdi... Hatta örnek vermek gerekirse; lokanta gibi bir yere girdik ve acayip daraldım zaten öncesinde gerilmiştim orası da tuzu biberi oldu. Garson da neyi sorsak yok deyip duruyor, o yok bu yok o var bu yok ve tepem attı sonunda ve dedim: ayıp olmazsa kalkabilir miyiz diye, tabi dedi ne dicekki başka. Ama erkek arkadaşım deliye döndü niye sen söylüyorsun ben kimim burda diye ve tonla kavga kıyamet etmiştik......

tiryakisi oldum buranın...
Hadi bir tane daha anlatayım...
Evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
Bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
Neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
Kısık sesle aşkım dedim...
Bana ne dese beyenirsiniz...
Aşkım arkandaki kim...:KK53::KK53:

Hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
Yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
Sabah oldu anlattım olanları inanmadı ...
Tabi ben yatabilirmiyim rahat tabiiki hayır...
Meğer çok yorgun olduğu zamanlarda gece rahat yatamıyormuş bizimki...:KK53::KK53:
şimdi alıştım konuşmaya başlayınca hiç gözümü açmıyorum..:KK1:

gerçekten çok ürkütücü :KK53: :KK52::KK52:

rivayete göre boynuzlarının güzelliğine nazar değerek ölen koçun boynuzlarını;mobilyacı olan babam tahtadan bir baş yaparak boynuzları ona monte ediyor ve evimizin baş köşesine süs olarak koyuyoruz.
(ama gerçekten okadar güzelki,eve giren kişi hemen gözlerini o na çevirip 'çok güzellell'diyordu.)
(küçüğüm)
birgün annem in bi akrabaları akşam yemeğine geldiler.
hayran kalmışlar işte 'çok güzel,nasılda aklına gelmişde bu boynuzları böyle yapmışsın..vs..'diyorlar.
ben de gururla 'onlar babam ın boynuzları demez miyim':78:

evlendim.yalvar yakar onu aldım annem den.şimdi benim tv.ünitesinde.

eşimin tanıdıklar var evde,kalabalık.
boynuzlardan açıldı konu;çok güzel,yerine çok yakışmış falan..
görümcem:''onlar yengemin boynuzları diyivermesin mi'' !:18::18:
ben görümceme,görümcem bişi olmamış gibi etrafa onun dışında herkez eşime:KK53::KK53::KK53:bakıyordu:KK9:
çok utanmıştım,eşim benden fena utanmıştı.düşünün herkez ondan cevap bekler olmuştu:18::18:
(aman allahım;eden bulur,inleyen ölür misali)

Ayy çok fena yaa :83: Gerçekten etme bulma dünyası, gözümde canlandı herşey :KK30:

İyice dökülüyüm bu gece :KK1: Bu sefer ben rezil olmadım ama benim yüzümden erkek arkadaşım rezil oldu :KK1:
Bi sabah geç kaldığım için derse bırakacaktı beni apar topar hazırlandım makyaj yapmamıştım yüzüm renksiz durmasın diye asansorde kırmızı bi ruj sürdüm neyse fakültenin önüne geldik geç kaldığım için hemen öptüm yanağından ben derse geçtim o da işe gitti... Akşam buluştuk, bugün senin yüzünden hayatımda hiç utanmadığım kadar utandım dedi bende düşünüyorum ne yaptım diye :KK59: Bu saf hiç aynaya bile bakmadan işe gitmiş yanağında kırmızı dudak izi var tabi :KK52: gittim diyor askerler falan bi farklı bakıyor ama anlayamadım dedi en son bir arkadaşı demiş yeni tarzın mı bu diye :KK53: hemen silmiş ama baya süre dillerinden kurtulamadı :KK1:

Aayy subay mıydı bir de erkek arkadaşın :KK52: Ne zor duruma düşmüştür askerlerin içinde :KK30:

Selam kızlar bir anıda benden.

Eşimle yeni evliyiz 1 aylık filan.Ben uykumda hem bağırır hem konuşurum tabi garibim bunu bilmiyor..Ben erkenden yatağa gittim eşim biraz geç yatar.Yatak odasının kapısını da kapatmıştım neyse Anammm diye :18::18:bir feryatla uyandım baktım odanın kapısı kapalı alam diyorum uyku sersemiyimde anlamıyorum ne oluyor eşimin kapının diğer tarafından sesi geliyor hayatım ne oluyor diyor bende uyku sersemi ne ne oluyor hayatım bağırmana uyandım dedim.Eşim içeri girdi ama bembeyaz olmuş yüzü gece de saat 04 gibi ne oldu sana dedim.Adam yatak odasının kapısına elini atıyor birden bir ses gelmeee diye bağırıyor Eşim şaşırıyor Allah allah acaba müsait mi değil diyor,biraz geçtikten sonra tekrar elini kapıya atıyor ben tekrar gelmeeeeee diye feryat ediyorum sesleniyor garibim bana hayatım hayatım ses yok,tekrar elini atıyor ben gelmeeeeee seni öldürürüm diye bir feryat daha,o zaman eşim bu kadın nasıl anlıyor elimi kapıya attığımı diye düşünüp ayrıca bana sesleniyor;ama benden ses yok Anammm diye korkudan feryat ediyor...Adam bembeyaz olmuştu ya ama bana anlatınca nasıl gülmüştüm.Hala rüyamda konuştuğum zaman gündüz boşaltamamışsın içini bir de gece faslı yapıyorsun der..:21::21:

Çoookk komik yaa siz çok yaşayın :KK52::KK52:

bu da diğer görümcem..(çok titizdir)

eşimin amcasının evine hırsız girdi.
ev sahibi amca da türkiye de olmadığı için akrabalar ilgilendi polis işleriyle falan.
neyse işte polisler gitti,kalabalık bizim evde.
bir yandan çay içiyorlar bir yandan 'şunu çalmışlar,kapıyı kırmışlar vs.'konuşuyorlar işte.
canım görümcem tüm ciddiyetiyle soruyor ; ''aaa eve girerken ayakkabılarını çıkatmışlar mı hırsızlar ? ''
amcamızın damadı ciddi ciddi 'evet,evet çıkartmışlar' diyor
canım görümcem :ay kapıyı kırdılar ya şimdi yerlere hep toz dökülmüştür !
artık kimsede çıt yok :KK37::KK53::KK58::KK58:

Hoş bir sohbet olmuş. Eee temizliğe önem veren biri için normal bir konuşma :KK66:

Eşim tutturdu alyansını gümüş ile değiştirecekmiş, pek razı olmasamda hadi bakalım dedik. Bir gümüşçüye girdik bizim alyasların modelinde olan tablayı çıkardı ben bir tane aldım eşim taktı tam oldu ama bir bahe bulup aldırmadım. Başka bir gün yine bir yerde baktık aynı şekilde bir tane aldım taktı tam oldu. Ama fiyatı diğer yere göre pahalı söyledi almadık. Başka bir yere daha baktık onların yüzükleri tablada değilde hani bu bilezikleri taktıkları silindirler varya onların incesine yüzükleri boy sırasıyla sıralamışlar ben ortadan bir tane gösterdim satıcı o olmaz dedi olur dedim, inatlaştı benimle sağ baştan gözüne kestirdiklerini çıkarmaya başladı, eşim sırayla verdiklerini takıyor hepsi büyük geldi tam benim gösterdiğim yüzüğe sıra geldi ki sol baştan çıkarmaya başladı çıkardıklarını eşim deniyor yine olmadı tabi, sonra mecbur benim gösterdiğimi çıkardı tabiri caizse cuk oturdu, benim yüzümde zafer elde etmiş bir gülümseme satıcıda morluk... Kıyafet alırkende ne alsam, raftan ne çıkarsam tam üstüne göre olur kilo alsada versede elim-gözüm haytta şaşmaz. ZAfer kazandım ya evde anlatıyoruz kayınvalidemler, annemler var. Eşim dediki öyle bir el var ki ne alsa tam oluyor. Ben ukala bir tavırla her gece ölçüyorum seni demezmiyim:26: Kimsede çıt yok bir sessizlik oluştu, ben bir çay koyayım bari..... :KK4:

Büyük bir gaf olmuş aile büyüklerinin yanında :90:

Siteye girmeyeli sayfa bayagida ilerlemis ya çok güldüm okuduklarıma :) bi tane daha rezillik aklıma geldi anlatmadan geçemeyecem arkadaşlar bundan bi kaç ay önce nişanlim bize geldi yaşadığımiz şehirler farklı,neyse biz dışarı çıktık dolaşırız biraz dedik bi ara parkta oturduk benim üstümdede hava biraz kapalı diye mevsimlik bi ceket var.o an baktım ceketimin düğmesinin birinden iplik asılıyo çekiyorumda gelmiyo bendede takıntı oldu illa çıkarcam nişanlim farketti denedi çıkaramadı bitanem istersen eğilip disimle keseyim ddi yok daha neler kalsın böyle ddim ama elimde sürekli ipte en son nişanlm elini cek keseyim ddi eğildi ipte göğsümle midem arasına denk geliyo tam o arada önümüzden iki teyze geçiyodu biri baktı utanmazlar gündüz gündüz neler yapıyolar bu nesil ne kadar değişti ddi tabi nişanlm bunu duyunca kafasını kaldırdı tuhaf tuhaf teyzeye baktı ipide koparmış elini yukarı kaldırdı ipi salladı teyze ipe baktı bi sessizlik sonra hızlıca uzaklaştılar tabi şaşkın şaşkın biz birbirimizin yüzüne bakıyoruz ne oldu diye birden nişanlm kahkahayi patlattı ardındanda benn :) :KK35:

aboooo bir bakayım dedim kaçıncı sayfaya gelmişiz :KK53::KK53::KK53:
evliliğimizin ilk zamanları ... yine kavgalı olduğumuz bir gece beyefendi uykusunda yorganı üzerimden çekti ben durur muyum ben de öbür taraftan çektim bir de üstüne "öküz" dedim . bir baktım adam uyanık :KK53: bana "ne dedin sen!" dedi cevap vermedim uyuyor numarası yaptım :)) ertesi sabah hiç bir şey olmamış gibi bir de utanmadan "sen gece bana bir şey mi dedin? " dedim :KK53: yazık adamcağız beni uykumda konuşuyor sanmış :)))
gerçi bu konumuzun tersi ama geçen gün eşim bana rezil oldu desem yeridir :)) geçen sabah hastaydım eşim kahvaltıyı hazırlayacaktı bana "yumurtayı suda ne kadar tutayım?" diye sordu ben de "suyu kaynadıktan sonra 2 buçuk dk yeterli" dedim. 5 dk sonra sofraya oturdum , yumurtamı kırdım bir baktım yumurta resmen çiğ , eşim "benimkine bak istersen" dedi onunkine baktım o da çiğ. "sen bunları nasıl pişirdin?" dedim meğer beyefendi çiğ yumurtaları su kaynadıktan sonra sıcak suyun içine atmış ondan sonra pişirmiş :KK53: :))))) biraz utandı ama ama zeytinyağı gibi üste çıktı "ben nerden bileyim her sabah sen yapıyordun" diye :)))[/QU

Valla bende öyle anladım :90: Hatta dedim ki yeni bir pişirme yöntemi mi denesem mi :84:

Sıcak sıcak rezilliğimi anlatayım...
Malum bizimkiyle aynı şirketteyiz.
Genel mdr.yrd. geldi benim pc de bişeyler yapıyor ben başında bekliyorum ve karşımda oda arkadaşım,onunda yan tarafında cam var.
Ben arkadaşıma kaş göz işaretleriyle genel mdr. yrd. hakkında bişeyler anlatmaya çabalıyorum.(Camdan adamın gördüğünü farketmiyorum!!)
Sonra genel mdr. yrd. ile aramızdaki diyalog aynen şöyle gelişir...
O: Hayrola Güniçen senin tikin mi var?
Ben: Yooo benim s.kim mikim yok x bey!!! :KK19:
O: Onu anlayabiliyoruz zaten!!!
Ben: :18::KK17:
Benim Herif: :KK47::KK47::KK47:
Tüm Oda: :KK53::KK53::KK53:
Ben alkışlar içinde magmanın en sıcak yerindeki şezlongda Şubat'ın soğuğunda bronzlaşmak üzere yerimi alıyorum!!!

Sanırım akşama sağ çıkmam ben :KK53:

Son düzenleme:
ay ne güzel bir topikmiş burası harika şeyler yazmışsınız kızlar off benimde çok fazla rezilliğim var hangisini anlatsam acaba :KK9::KK1:

nişanlımın anne tarafıyla ilk tanışmamdaki rezilliğimi anlatayım:KK1:

bayramda kayınvalidemin teyzesinin evine gitmiştik bir güzel oturduk herkes halimi hatrımı soruyor ne iş yaptığımı falan soruyor tahminime!! göre benim yaşlarımda bir kızcağızda saolsun tatlı kola falan ikram ediyor bize ve sonra benim tahminimce!! babasının yanına oturuyor bende nişanlıma çokta kısık olmayan bir sesle (tabi farkında olmadan ) aşkım kuzeninin kızı babasına ne kadarda çok benziyor deme gafletinde bulundum nişanlımın yüzünü görmeli,ydiniz kızlar kızardı morardı falan aşkım o kızı değil eşi demesinmi aman allahım dilini yutmuştum yerin dibine girsem bu kadar kötü olamazdım heralde ama gözrseniz bana hak verirdiniz aralarındaki yaş itibariyle adam karısından çok büyük görünüyordu genç kız sandığım kadınında iki tane çocuğu çıktı:KK9::KK9: onlara her gittiğimde bu lafımı hatırlatıyorlar bana tabi nişanlımın kuzeninin eşi gururla anlatır onu nasıl genç kız sandığımı:KK9::KK9:

Sıcak sıcak rezilliğimi anlatayım...
Malum bizimkiyle aynı şirketteyiz.
Genel mdr.yrd. geldi benim pc de bişeyler yapıyor ben başında bekliyorum ve karşımda oda arkadaşım,onunda yan tarafında cam var.
Ben arkadaşıma kaş göz işaretleriyle genel mdr. yrd. hakkında bişeyler anlatmaya çabalıyorum.(Camdan adamın gördüğünü farketmiyorum!!)
Sonra genel mdr. yrd. ile aramızdaki diyalog aynen şöyle gelişir...
O: Hayrola Güniçen senin tikin mi var?
Ben: Yooo benim s.kim mikim yok x bey!!! :KK19:
O: Onu anlayabiliyoruz zaten!!!
Ben: :18::KK17:
Benim Herif: :KK47::KK47::KK47:
Tüm Oda: :KK53::KK53::KK53:
Ben alkışlar içinde magmanın en sıcak yerindeki şezlongda Şubat'ın soğuğunda bronzlaşmak üzere yerimi alıyorum!!!

Sanırım akşama sağ çıkmam ben :KK53:

hadi canım inanmıyorum ne yaptın sen öyle kızzzzzzzzzzz :KK53::KK53::KK53::KK53:

X