Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

"ben lisede kopya alan değil, çift kaşarlı tostlara verendim..."
bu mesaj üzerine 1 gün boyunca konuşmadım, ama sonradan mesajı çok yanlış yorumladıgımı anladım
kuzu kuzu mesaj attım ben seni yanlış anlamışım diye
benim herif temiz ama benim içim fesat işte

ay bi tane de beniim aklıma geldi siz eş demişsiniz ama benim o zamanki sevgilim. 3 sene çıkmıştık. ilişkimizin en başındayız üniversite okuyoruz, ilk buluşmalar birbirimize kurlar yapıyoruz filan, hava da buz heryer bembeyaz kar. kalktık cafeden beni eve bırakıcak el ele yürüyoruz benimki de biraz eğlenceli bi tipti sağolsun koştu koştu arabanın üstünden kar aldı bi güzel kar topu yaptı bana atmaya başladı benim üzerimde kar şıklığı bozulsun istemyorum yeni gelin gibi kırıtmalar filan ay yapma ıslanıcaz flan :)) derken bu bi fırlattı bakmadan benim kafada patladı baya yüzümde patladı kar topu :))) ağzım yüzüm dağıldı bu köpek koştu yanıma ama nasıl gülüyo aşkım özür dilerim diyo ama altına işicek gülmekten neyse sinirlerim bozuldu ben de güldüm filan sonra biz başladık kar topu oynamaya deminkini takttım kafaya intikam alıcam ya bi tane de sğlam ben buna hazırladım tam kafasına nişan aldım kafadan vurdum bizimkini napıyosun yaa yandın sen dedi döndü baktı ben yokum aşkım aşkım beni arıyo bi geldi ben yerde kalkmaya calısıyorum rezillik ama tipi görücektiniz hazırladı topu atıcak ben yokum yarım saat kalkamamıştım yerden gülmekten

ilk günden kar topu atmış köpek
kar romantiktir

kar bizim için romantiktir erkekler için hep kar topu savası kocaman adam olsalar da çocuk bunlar :)

bi tana daha geldi aklıma, yine bu sevgilimle birlikteyiz üniversite yılları ailelerden ayrı yalnız yasıyoruz ikimizde ama benim ev merkeze daha yakın olduğu için genelde bende kalıyoruz artık 1.5 yıllık sevgiliyiz bu arada. ben daha önce oturduğum full esyalı evden cıkmak zorunda kalıyorum illa merkezde ev olsun diye tutturunca annem yeni ev eşyaları almamak konusunda katı davranıyo zaten mezun olucam son donem. evde sadece bi cekyat kumidin gomme dolap filan var. ben kendi evimizdeki şişme yatagı getiriyorum öğrenci evime çünkü cekyat kırık :)) annem bana ders vericek güya evde buz dolabı bile yok mayıs ayındayız arkadaslara gidiyoruz 1.5 ltlik suyu buz tutturuyoruz onunla idare ediyoruz filan sefillik tavan. neyse bi gece mutlu mesut giriyoruz yataga sevgilimle masum masum sarılıp uyuycaz yatakta nasıl rahat çift katlı filan normal yatagı aratmıyo:) sabah oluyo benimkinin kıkırdamasıyla uyanıyorum uyanıyorum da kımıldayamıyorum cünkü yerdeyiz :) yatak inmiş taş gibi yerde uyumusuz boyun filan iptal. iniği de bulamadık bi türlü yatak fişe takılıydı otomatik pompalı, o son 2 ayı her gecenin ortasında uyanıp şişirip şişirip tekrar uyuyarak geçirmiştik:)
ilk günden kar topu atmış köpek
kar romantiktir

okudukca aklıma geliyo:) hep de aynı adam. yine öğrenciyiz, yine ilişkinin başları yeni yeni el ele tutusuyoruz hala utangaclığı atmadığımız dönem ve bir final haftası. sabahın 7sinde evden çıkıyorum, balıkesirde okudum ben biraz küçük bi yer. neyse sevgilimle merkezi bi yerde bulusucaz yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum. kestirme olsun diye yorgancıların olduğu bi pasaj var üstü açık ama boyle han gibi bi yer ucu da tam kız yurdunun oraya cıkıyor sevgilime de orda beklemesini söylüyorum. ben pasajda ilerlerken ilerlerken ilerde bi adamın bana baktığını görüyorum böyle nur yüzlü bi amca? tabi ben yüzüne bakıyorum gülümsüyo filan. balıkesir insanları da sıcakkanlıdır paylasımcıdırlar bu amcamız da sağolsun pek paylaşımcıymış kafamı indirmemle amcanın pipisiyle göz göze gelmem bir oluyo oyle bi yerdeyim ki geri dönsem pasajın çıkısı daha uzak ama ileri gidersem 10-15 adımda çıkıcam ordan Allah'ım adamın ve pipisinin!:)) yanından bir geçişim var hatim indire indire. karsımda da sevgilim ama mosmor olmusum gel de söyle adamın pipisini gördüm diye, ne bilsin dilimin tutulduğunu, niye bağırıp kaçmıyosun diye bi de meraklısı sansın :))

Kızlar harikasınız tek kelimeyler Bir kaç gündür fırsat buldukça okuyorum evde dersanede moralim bozulduğunda ve özellikle ders çalışmaya başlamadan önce
Henüz 165. sayfadayım ve hepsini okuyup bitirmek istiyorum, evli değilim henüz 18 yasındayım , sevgilimde yok malum sınava gireceğim bu sene hayırlısıyla , fakat aklıma gelirse bende rezilliklerimi yaazarım sizlere
Cidden hepiniz harikasınız mthiş bir başlık burası ellerinize sağlık yahuuu

koskoca handa adam nasıl böyle bişey yapmış bence akıl hastasıdır o ya :) normal insan yapmazzzzz..

ay bide adama gülümsemişsin yaaaaaa heleki sevgiline o an ki bakışını düşünüyorum yazık yaaa

amcaya bak iğrenç pislik , benzerini bende kuzenimle beraber yaşamıştım , üniversiteyiz dersler bitti akşam oldu arkadaşlarla restorantta buluşup birşeyler yiyeceğiz karnımızda nasıl aç ,acele acele restoranta gidiyoruz ,ara sokakta bisikletli bir genç pispisi dışarda bizim üzerimize bisikletini sürdü , bende pipisini görünce o an refleksle kuzenimi kendime kalkan yaptım ittirdim :18: çığlık atarak kaçtık nasıl saydırıyoruz anlatamam neyse restoranta gittik kızlı erkekli arkadaşlar bizi bekliyorlardı , bizi görünce neyiniz var renginiz atmış dediler :26: , bizde birşeyimiz yok falan dedik menü geldi , arkadaşlar patates sosis kızartması falan istediler sosisleri görünce midemiz bulanmıştı o akşam pek yemek yiyememiştik

hay allah incimnaz süpersin sosisler ve pipiler ay çok güldüm yarıldım buna

ayy kızlar supersinizz yaa 711 sayfayı hiç bıkmadan usanmadan tek bir sayfa tek bir anı bile atlamadan okudum super yaaa ama aklıma hiç bişey gelmedi :) gelince söz yazcam :)

Böbreklerimden iki boru çıkıyor milyonda bir görülürmüş bu yüzden çok sık tuvalete giderdim, eh bi de hamile olunca tuvaletten çıkamıyorum. Haftasonu eşimle doktor kontrolüne gideceğiz, otobüsten indik yürüyoruz sakın beni güldürme çok sıkıştım dedim. Hatta yüzüme bakma nolur gülerim diye. Aklıma en kötü olaylar ı falan getiriyorum eşimden yana bakmıyorum. Hızlı hızlı yürüyoruz zaten 5 dklık mesafe. Neyse doktorun olduğu apartmanın önüne geldik, eşim aslan karıcım nasıl da tuttun diye sırtıma yavaşça patlattı ve patlatmasıyla beni sanki idrar torbam patladı ve paçalrımdan akıyor. Allahtan kimse yok etrafta hemen doktoru aradık tabii iptal ettiriyoruz diye ve taksi tutarsın, altına naylon torba koyarsın araba kokmasın diye kış günü camları açarsın. Eşim hamile de bunalıyor.

hahhahahahahahahahha çok komik hahahahah muhteşemiş çok güldüm ya

benim favorim bu......
gülmekten ölüyorum her okuyuşumda

ay allahım ya resmen aşlar akıyo gözümden şarıl şarıl..
öldüm gülmekten allahım ya......

ben de anlatayım bi tane..
bi gün kayınvalidemlerdeyiz.. evde yaşça baya büyük akrabalar var,işte 60-70 arası...
sonra bi komşu geldi kadın da 45 falan yaşı.. kadın oturdu sohbet etti bi de öğretmen kendisi.
neyse ben kalkıyım dedi kalktı başladı herkesin elini öpmeye... soldan geliyo ben de en sondan 2.yim..herkesin elini öpe öpe geliyo..
artık otomatiğe mi bağladı ne sıra bana gelince benim elimi de aldı nası çekiştirio öpmek için... ben de yanağından öpmeye çalışıyorum zorla...(ben de 25 yaşında falanım o zaman)
kadın sonunda çekişmeyi kazanıp elimi alıp öptü ve anlına koydu.. herkes şok bakıyo ne oluyo diye.. ben de orda saçmalayıp ne desem beğenirsiniz:'
'afiyet olsun''
herkes koptu tabi gülmekten.. hem kadın hem ben saçmalıkta son noktayı koyduk

Ay ne çok güldüm yaa Ses kaydı yapsın ne eğlenceli olur, insan kendinden korkar vallahi

El öpesi varmış :111:

Süper ya

Bende bir keresinde 'anneeee' diye bağırıp uyandığımı biliyorum, koştur koştur odalarına gidip (farkında değilim) odamda örümcekler yada kediler, yeşiller sarkıyor derim ve kıyamam annemde gelir bakar odama ne var diye :83: Kabus görmek kadar fena birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…